michalis_10 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 2 Σεπ. 2004 , 18:06) υπάρχει καλύτερο pac-man από το κλασικό? emame λοιπόν! Αντε δωσε και ενα λινκ ρε sequent να κατυεβασω και τα δυο (emame και paxman). :D Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 2 Σεπ. 2004 , 16:34) Αντε δωσε και ενα λινκ ρε sequent να κατυεβασω και τα δυο (emame και paxman). :D εδώ φιλε μιχαλη... καλη διασκεδαση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Explode Arena, και σύντομα και Krally μαλλον! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 2 Σεπ. 2004 , 18:44) εδώ φιλε μιχαλη... καλη διασκεδαση :) Σε ευχαριστω φιλε sequent Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 prosfata eida oti kikloforise sto irc ena pacman.jar tis namco alla den mporesa na to egatastisw sto n-gage mou..gnorizei kaneis to giati? Exw ena allo clone tou pacman.MIDP-MAN legetai kai einai se morfi .jar Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nk66 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c ( 2 Σεπ. 2004 , 18:44) εδώ φιλε μιχαλη... καλη διασκεδαση :) Εχει βγει και πιο καινουργια εκδοση η 0.98. Μπορειτε να την κατεβασετε απο εδω http://www.harmonicode.com/EMame/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 2 Σεπ. 2004 , 20:12) prosfata eida oti kikloforise sto irc ena pacman.jar tis namco alla den mporesa na to egatastisw sto n-gage mou..gnorizei kaneis to giati? Exw ena allo clone tou pacman.MIDP-MAN legetai kai einai se morfi .jar Ναι το ειχα δοκιμασει και εγω αυτο αλλα δεν μου δουλεψε. Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος nk66 ( 2 Σεπ. 2004 , 18:17) Εχει βγει και πιο καινουργια εκδοση η 0.98. Μπορειτε να την κατεβασετε απο εδω http://www.harmonicode.com/EMame/ όντως πολύ καλύτερος ο 0.98 !!! εγώ είχα μείνει στον 0.91 ακόμα... έχει προστεθεί στο group μου και αυτό όπως και πολλά πολλά πολλά αλλα πραγματάκια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Cocker ( 2 Σεπ. 2004 , 08:31) Πρεπει να γινεις πρωτα μελος του pathfinder club. akribos!!! :) ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Έχει πάρει το μάτι σας κάτι σαν το Minesweeper που έχει η ΜΣ στο Messenger? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GiorgosH ( 2 Σεπ. 2004 , 23:05) Έχει πάρει το μάτι σας κάτι σαν το Minesweeper που έχει η ΜΣ στο Messenger? Ναι, Minesweeper λεγεται και το ονομα της java εφαρμογης... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 αυτο ειναι το γνησιο pacman της namco παιδια μεσα στο zip εχει ενα jar και ενα jad οταν θα κανεις install το jar μετα θα στειλεις jad και θα το κανεις copy and paste μεσα στο φακελλο του pacman μεσω seleq το εχω δοκιμασει και τρεχει και σε 3650 6600 sx1 κανονικα. :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giogio ( 3 Σεπ. 2004 , 01:39) αυτο ειναι το γνησιο pacman της namco παιδια μεσα στο zip εχει ενα jar και ενα jad οταν θα κανεις install το jar μετα θα στειλεις jad και θα το κανεις copy and paste μεσα στο φακελλο του pacman μεσω seleq το εχω δοκιμασει και τρεχει και σε 3650 6600 sx1 κανονικα. :) :) :) :) :) :) :) ΟΛΑ καλα αλλα δεν κατεβαινει :( Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 το εκανα winrar και winzip αλλα δεν το ανεβαζει γιατι ειναι 60kb ας μου πει καποιος που να το ανεβασω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος giogio ( 3 Σεπ. 2004 , 01:54) το εκανα winrar και winzip αλλα δεν το ανεβαζει γιατι ειναι 60kb ας μου πει καποιος που να το ανεβασω!!!!! Σε καποιο yahoo group ισως... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 φιλε αν θες να συνδεθουμε μεσω msn να μου το στειλεις και απο εκει και περα αναλαμβανω εγω να το μοιρασω στους υπολοιπος. Σου εχω στειλει pm δες το σε παρακαλω pk Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 θα περιμενω 30 λεπτα ακομα Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 sorry για χθες περιμενα αλλα δεν απαντουσε κανεις και βγηκα εκτος δεν εχω προβλημα να στο στειλω στειλε το mail σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chriss Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 re paidia dwste kapoios kenena site me roms gia mame Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 φιλε giogio αν θες στειλε το μου σε email και απο εκει αναλαμβανω οσο για την σελιδα που θα το δημοσιευσω κανε απλα ενα κλικ ακριβως απο κατω στο athens 2004 και πες μου την γνωμη σου. Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 for all the roms of multiple arcade machine emulator (M.A.M.E.) click here αν θες και αλλα τοτεclick here pk EMAIL ME AT Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 το βρισκω πολυ οργανομενο το link :D :D :D :D :D σου στελνω το pacman στο mail σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 sto esteila pkpkpk!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 paidia ebala to sonic sto 7610 wraio! yparxoun allou blz games kserei kaneis? Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hammer Δημ. September 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος chriss ( 3 Σεπ. 2004 , 14:46) re paidia dwste kapoios kenena site me roms gia mame Xristo otan ginoun oi omades kanonikes 8a fernw sti douleia ka8e mera apo mia sakoula roms mame. Παράθεση Coolpad F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts