akisakis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Ξέρει κανείς αν το challenge pinball(7650,3650) 1.0 παίζει και σε 7610? Thanks Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από akisakis Ξέρει κανείς αν το challenge pinball(7650,3650) 1.0 παίζει και σε 7610? Thanks ΞΞΏΞ³ΞΉΞΊΞ± ΟιλΡ ΞΌΞΏΟ ΞΈΞ± ΟΞ±ΞΉzΡι Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από teorizo Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από akisakis Ξέρει κανείς αν το challenge pinball(7650,3650) 1.0 παίζει και σε 7610? Thanks ΞΞΏΞ³ΞΉΞΊΞ± ΟιλΡ ΞΌΞΏΟ ΞΈΞ± ΟΞ±ΞΉzΡι Logika tha douleuei Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (31 Αύγ. 2004 , 20:00) Wirelessly posted (Nokia6600/1.0 (3.42.1) SymbianOS/7.0s Series60/2.0 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) ΞΞΏΞ³ΞΉΞΊΞ± ΟιλΡ ΞΌΞΏΟ ΞΈΞ± ΟΞ±ΞΉzΡι[/b] Logika tha douleuei Το θέμα είναι αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει σίγουρα ;) Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akisakis (31 Αύγ. 2004 , 20:06) Το θέμα είναι αν γνωρίζει κάποιος αν δουλεύει σίγουρα ;) Δεν χανεις να δοκιμασεις παντως. ;) Αμα στην αρχη της εγκαταστασης σου βγαλει οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη τοτε μαλλον δεν θα δουλευει αλλιως κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisakis Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (31 Αύγ. 2004 , 20:10) Δεν χανεις να δοκιμασεις παντως. ;) Αμα στην αρχη της εγκαταστασης σου βγαλει οτι δεν ειναι συμβατο με τη συσκευη τοτε μαλλον δεν θα δουλευει αλλιως κατα ενα μεγαλο ποσοστο δεν θα εχεις κανενα προβλημα. Σαφώς, αλλά προτιμώ να ξέρω τι κάνω πριν το κάνω. Anyway, έχει 2 sis αρχεία, ένα λέει για 3650 και ένα για 7650. Εξαιτίας αυτού έκανα και την ερώτηση. :) Παράθεση Join The Life Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (31 Αύγ. 2004 , 16:15) logika tha einai me ti sira auta ta 5 arxia...vres to proto arxio kai pata extract.Arkei vevea kai ta 5 arxia na einai ston idio fakelo!etsi tha kaneis extract kai ta 5! wraia kai molis kanw extract kai sta pente meta ti kanw???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trian2122003 Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Παράθεση Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR (31 Αύγ. 2004 , 16:15) logika tha einai me ti sira auta ta 5 arxia...vres to proto arxio kai pata extract.Arkei vevea kai ta 5 arxia na einai ston idio fakelo!etsi tha kaneis extract kai ta 5! wraia kai molis kanw extract kai sta pente meta ti kanw???? __________________ basika auto pou nomizo oti ennoei o ALR einai oti kanontas extract to proto tha xrisimopoiisi automata to deutero klp or kati paromoio.. sinithos se autes tis periptoseis sou ftiaxnei kateutheian ena teliko file otan teliosei i diadikasia ...an den egine kati tetoio poia einai ta arxeia pou exeis tora meta to extract?(ti katalijeis exoun kirios) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 ta arxeia acr που ειναι απο back up και σε μορφη zip πως ανοιγουν γιατι με το zip λεει invalid header Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. August 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2004 Θερμη παρακληση να μιλησω ιδιαιτερως με καποιον κατοχο ιστοσελιδας, βεβαια και καποιος ο οποιος εχει γνωσεις απο web authorities και web safety search ειναι ευπροσδεκτος. Παρακαλω να επικοινωσησετε στα pkpkpk@panafonet.gr ή στο p6k9@hotmail.com για περαιτερω οδηγιες. Υ.Γ. ο κ.JIM87_5 και teorizo κατα την ταπεινη αποψη μου προσωπικα τους θεωρω ποιο εμπιστους. Αν σας ενδιαφερει επικοινωνιστε μαζι μου pk Ευχαριστω για την κατανοηση και για το ασχετο μηνυμα στο forum σας Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven (31 Αύγ. 2004 , 23:51) wraia kai molis kanw extract kai sta pente meta ti kanw???? meta to extract logika exeis kapoion fakelo system .Ton pairneis opws einai kai ton "petas" stin karta mnimis kai eisai ok :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Ρε παιδια κατεβασα το ashen και ενω δουλευει κανονικα οταν κανει loading για να ξεκινησει το παιχνιδι μου λεει εφαρμογη 6R21 εκλεισε το δοκιμασα και με το antimosquito αλλα τιποτα εχει κανεις καποια ιδέα???? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (31 Αύγ. 2004 , 14:23) paidia xerete kanena wap site me free games; tha mou apantisi kapoios; parakalo; :) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Wirelessly posted (Nokia7610/2.0 (4.0421.4) SymbianOS/7.0s Series60/2.1 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.0) Αρχικό Μήνυμα από teorizo Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (31 Αύγ. 2004 , 14:23) paidia xerete kanena wap site me free games; tha mou apantisi kapoios; parakalo; :) Den exo petixei kanena gia series 60 Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xagilera Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Να πω πω κατι? Τα .class αρχεια οταν τα περναω στο κινητο μου, μου πεταει το ιδιο μηνυμα, (αγνωστη μορφη αρχειου). Eχω παρατηρησει οτι σε μερικα παιχνιδια τα .class ειναι διαφορετικα απο τα .jar και αν απλα περασω τα πρωτα στο κινητο μου και να τα εχω στα εισερχομενα και υστερα κανω εγκατασταση στα .jar το παιχνιδι παιζει. Μερικα παιχνιδια ομως εχουν .class και καθολου .jar, αυτα τα παιχνιδια δε μου κανουν εγκατασταση και κατα συνεπεια δε μου παιζουν... :| Μηπως δε κανω κατι καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Xagilera ( 1 Σεπ. 2004 , 17:59) Να πω πω κατι? Τα .class αρχεια οταν τα περναω στο κινητο μου, μου πεταει το ιδιο μηνυμα, (αγνωστη μορφη αρχειου). Eχω παρατηρησει οτι σε μερικα παιχνιδια τα .class ειναι διαφορετικα απο τα .jar και αν απλα περασω τα πρωτα στο κινητο μου και να τα εχω στα εισερχομενα και υστερα κανω εγκατασταση στα .jar το παιχνιδι παιζει. Μερικα παιχνιδια ομως εχουν .class και καθολου .jar, αυτα τα παιχνιδια δε μου κανουν εγκατασταση και κατα συνεπεια δε μου παιζουν... :| Μηπως δε κανω κατι καλα? ta paixnidia .class pou les oti den exoun .jar den einai ola mazi se enan fakelo .zip? Esu auto pou exeis na kaneis einai mia metatroph autou tou fakelou se .jar. Genikws ta arxia .class den kikloforoun "mona" tous.Einai panta(ektos elaxiston ekseresewn)se simpiesmeno fakelo .zip or .jar An einai .jar kalws.an einai .zip apla xreiazetai mia metonomasia se .jar :) Παράθεση iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος em_seven ( 1 Σεπ. 2004 , 16:06) Ρε παιδια κατεβασα το ashen και ενω δουλευει κανονικα οταν κανει loading για να ξεκινησει το παιχνιδι μου λεει εφαρμογη 6R21 εκλεισε το δοκιμασα και με το antimosquito αλλα τιποτα εχει κανεις καποια ιδέα???? :confused: Ενας φίλος από Ισπανία έγραψε σχετικά... The problem of this game is the memory. You need al least 9.7mg of freememory RAM to play it with mp3player(use appman to know free memmory).To free memory erase games, the game icons are charged in memmory RAM (i erased 53java games to play ashen, with a MMc reader for PC you can delete java games of e:\system\apps in 30seconds :P) Κοντολογής... ίσως το πρόβλημά σου να είναι η λίγη μνήμη. Δοκίμασε να διαγράψεις εφαργογές ή παιχνίδια και ξαναδοκίμασε. Εγώ το είχα βάλει πείσμα να το τρέξω και σχεδόν διέγραψα τα πάντα από το κινητό όταν εδέησε να μπει στο παιχνίδι και αφού έπεξα την πρώτη πίστα (μπομπάτο δε λέω) το έσβησα και ξανά όλα χειροκίνητα πίσω στην κάρτα..... Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 re teorizo pws mporoume na katevasoume paixnidia apo to club sou!san cocu 4 eimai!otan pataw ston fakelo neo paixnidi allazei h selida kai me phgainei akrivws pali sthn idia!8a mporeseis na mpou peis pws na katevasw? Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. September 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος cocu ( 1 Σεπ. 2004 , 21:04) re teorizo pws mporoume na katevasoume paixnidia apo to club sou!san cocu 4 eimai!otan pataw ston fakelo neo paixnidi allazei h selida kai me phgainei akrivws pali sthn idia!8a mporeseis na mpou peis pws na katevasw? Για δοκίμασε να κάνει κλικ στην αριστερη στήλη στην επιλογή Downloads. Από εκεί θα ανοίξεις όποιους φακέλους θες είτε Games ή Applications ή Themes. Μέσα νομίζω υπάρχουν και τα καινούργια ;) Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkpkpk Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 φιλε Nickvog στην αριστερη στηλη του site του φιλου teorizo ο φακελος download δεν λειτουργει Παράθεση βρες τα παντα για το κινητο σου στο pk site μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cocker Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Πρεπει να γινεις πρωτα μελος του pathfinder club. Παράθεση Ζησαμε παντοτε αλλου .... Και οταν δεν πεθαινει ο ενας για τον αλλο, ειμαστε κιολας νεκροι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Κανενα καλο version του pacman υπαρχει που να δουλευει σιγουρα με Symbian 6.1;Που μπορω να το βρω; Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giogio Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 new game krallly coming soon play on 6600 sx1 7610........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Wraio Fainetai Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sequent_c Δημ. September 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος michalis_10 ( 2 Σεπ. 2004 , 12:16) Κανενα καλο version του pacman υπαρχει που να δουλευει σιγουρα με Symbian 6.1;Που μπορω να το βρω; υπάρχει καλύτερο pac-man από το κλασικό? emame λοιπόν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts