Jump to content

[Επίσημο] Motorola V525

kinitoneidimonas
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπόν

όταν το δουλέψεις πες μας τα εξής

1)διάρκεια μπαταρίας

2)Εχει αναφορά για τα ΣΜΣ και τα ΜΜΣ????

Αναμένω με αγωνία :)

:X

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (21 Δεκ. 2003 , 19:52)

Λοιπόν

όταν το δουλέψεις πες μας τα εξής

1)διάρκεια μπαταρίας

2)Εχει αναφορά για τα ΣΜΣ και τα ΜΜΣ????

Αναμένω με αγωνία :)

ti egine????? :cry: :cry:

Peite kaanena neo pos einai ????

ti kanei ????

peterv

loipon to fortisa gia 3 wres (toso xriastike) exw steilei 2 MMS exw milisei

15 min kai olh th nyxta to afhsa anoixto kai h bataria tou exei 4 grammes apo 6 pou einai to synolo(diladi kapou 70% :D )

EXEI ANAFORA KAI GIA SMS KAI GIA MMS :D :D

To vodafone live den einai ka8olou enoxlitiko (opws nomiza) to thl exei pola themes kai se oti xrwmatismous goustareis!!!Telika allaxa gnwmh gia to live me ena pathma mono stelneis mms me proegatestimenes tis ri8miseis(apla mono vazeis thn sim sou :D )

LOIPON exoyn perasei polla kinita apo ta xeria mou kai axiologa kai to v525 exei apo ta kalitera ringtones apo8ikeumena apo to ergostasio

poly dinata kai arketa melodika(idios ena einai katapliktiko anipomono na xtipisei to kinito mou :p )

ANOIXTH AKROASH =ARISTH(xwris ipervoles)

KAMERA =mporei na sygri8ei h na xeperasei arketa akrivotera modela exei zoom ry8mish fwtinotitas kai koryfaia poiothta,oso gia nyxterini lipsi

apla ama thn deite den 8a to pisteuetai!!!!

To kinito akoma to exereunw kai akoma den exw vrei kati TO ARNITIKO!!!

Na anaferw oti to peira me epidotisi apo vodafone shop(klinontas ena xrono sto vodafone 120) kai edwse epipleon mono 149 EURO!!!!!

gia ena kinito pou axizei polla parapano

(aaa exei kai foto id kai malista aristi me megalh foto)

oti alles erwtiseis exetai u are free to ask :happy: ...

only Apple

Με τρελανες με αυτα που εγραψες GTV. Μια παρακληση μονο μια και το θεμα καμερα στο κινητο ειναι σημαντικο για μενα και ετοιμαζομαι να παρω καινουριο τις επομενες μερες.Αν μπορεις ποσταρισε μερικες φωτο απο την συσκευη ( με φως και χωρις ) για να παρω μια ιδεα.Thanks.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (22 Δεκ. 2003 , 10:39)

loipon to fortisa gia 3 wres (toso xriastike) exw steilei 2 MMS exw milisei

15 min kai olh th nyxta to afhsa anoixto kai h bataria tou exei 4 grammes apo 6 pou einai to synolo(diladi kapou 70% :D )

Εμένα μια χαρά μου ακούγεται πραγματικά.... (δεδομένου ότι είναι η πρώτη φόρτιση ακόμα!!)

EXEI ANAFORA KAI GIA SMS KAI GIA MMS :D :D

Γιούπι... Επιτέλους η Μοτορόλα άλλαξε τροπάρια...!

To vodafone live den einai ka8olou enoxlitiko (opws nomiza) to thl exei pola themes kai se oti xrwmatismous goustareis!!!Telika allaxa gnwmh gia to live me ena pathma mono stelneis mms me proegatestimenes tis ri8miseis(apla mono vazeis thn sim sou :D )

'Οτι δεν είναι τόσο ενοχλητικό σε ΑΥΤΗ τη συσκευή είναι αλήθεια...Το κοιτούσα και εγώ προχτές σε ένα σάιτ και είναι απο τα λίγα κινητά που δε του έχουν πετάξει τα μάτια απέξω...Πάντως αν έχεις cosmote sim πχ μπερδεύεται λίγο η δουλειά και σου είναι αχρείαστο το να στείλεις ΜΜΣ μόνο με ένα πάτημα έτσι ?

LOIPON exoyn perasei polla kinita apo ta xeria mou kai axiologa kai to v525 exei apo ta kalitera ringtones apo8ikeumena apo to ergostasio

poly dinata kai arketa melodika(idios ena einai katapliktiko anipomono na xtipisei to kinito mou :p )

ANOIXTH AKROASH =ARISTH(xwris ipervoles)

KAMERA =mporei na sygri8ei h na xeperasei arketa akrivotera modela exei zoom ry8mish fwtinotitas kai koryfaia poiothta,oso gia nyxterini lipsi

apla ama thn deite den 8a to pisteuetai!!!!

To kinito akoma to exereunw kai akoma den exw vrei kati TO ARNITIKO!!!

(aaa exei kai foto id kai malista aristi me megalh foto)

oti alles erwtiseis exetai u are free to ask :happy: ...

Ringtones ναι ..έχει καλά.

Και μένα μου φάνηκαν αξιοπρεπή...Τώρα για όλα τα υπόλοιπα πρεπει να το δώ το τηλέφωνο σε λειτουργία απο κοντά κάποια στιγμή...Πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται ένα αξιοπρεπέστατο τηλέφωνο και επιτέλους ως τώρα φαίνεται να βρίσκει τη χρυσή τομή με εμφάνιση (συσκευής) και δυνατότητες...(άντε και στο V600 σιγά σιγά..)

Με βλέπω να το παίρνω κάποια στιγμή με το νέο έτος ίσως ....(Είναι γνωστή η μανία μου με τα clamshell κινητά... :love: )

meta apo 24wrh simviwsh me to kinito :p exoume kai leme:

8ETIKA

Apsogh o8onh se fws se skotadi me hlio me fegari :D

Camera no comment (oti epsaxna to vrika telika se motorola!!!)

Mnimi: not (5.6 M)Bad :D (exw travixei deka fotos kai me oles ti mamakioules ths vodafone kai grafei oti mono 3% exei ginei used)

Polyfwnikoi hxoi dynatoi kai krystalinoi(den xaneis klish oute otan foras walkman :p se syndiasmo panta me thn aristh anoixth akroash)

ARNHTIKA

Sto paketo den iparxei usb kalwdio gia syndesh me pc(mikro omws to kako giati kykloforei to bluetooth usb xwris kalwdia kai @@ries :whistle: )

Akoma psaxnw kai den vriskw kati allo na me xalaei sto kinitaki!!!(elpizw na synexistei ayto)

Na anaferw oti mou ekane entypwsh oti me tis syntomeuseis mporeis na valeis oti 8eleis opou 8eleis sto keypad tou kinitou me monh enstash oti to kentriko koubi tou polypliktrou pou leitourgei ws enter merikes fores prepei na to pathseis dyo fores gia na ypakousei

Episis to phone einai QUAND BAND(900-1800-1900 KAI 850 gia ta

taxidikia mas sth Latinikh Amerikh :lol: )

Twra peiramatizomai me thn hxografish synomilias kai omilias :happy:

Oso afora to video rec meta apo afto to shock pou epa8a me to v525(apo to pou8ena) mallon to epomeno kinito mou 8a einai to V600 :cool:

8a postarw foto otan 8a parw autes tis meres to bluetooth usb connector

(an kai mporw na steilw merikes sto email mou mono na mou pei kapoios pws mporoun na tis doun kai alloi my phone users :o

BRAVO MOTO :D

only Apple

Mε δεδομένη την καθυστέρηση της Μοτορόλα,η ενήμερωση η επισημη που εχουμε είναι οτι τόσο το V-500 oso kai to V-600 θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.Οπότε όποιος θελει να μην εχει τα σηματα της Βονταφον θα περιμενει λίγο...

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kinitoneidimonas (22 Δεκ. 2003 , 20:39)

Mε δεδομένη την καθυστέρηση της Μοτορόλα,η ενήμερωση η επισημη που εχουμε είναι οτι τόσο το V-500 oso kai to V-600 θα κυκλοφορήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.Οπότε όποιος θελει να μην εχει τα σηματα της Βονταφον θα περιμενει λίγο...

Κρίμα... :(

Σκέφτομαι πολύ σοβαρά μετά από όσα έχω διαβάσει για τα V-500 και V-600 να χτυπήσω ένα από τα δύο με την επιδότηση για την ανανέωση του συμβολαίου μου που την δικαιούμαι από ...αύριο. :rolleyes:

Γκρρ...Θα περιμένω όμως γιατί πραγματικά αξίζουν αυτά τα τηλεφωνάκια! :happy:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (23 Δεκ. 2003 , 09:26)

na kai mia foto apo thn camera tou moto :D

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/2303

ωραιότατη φαίνεται...

κόιτα να δείς που απο αλλού τα περιμέναμε τα καλά (νοκια , σαμσουνγκ...) και απο αλλού μας έρχονται.... (μοτορολα) ! :blink:

Ρώτησα τη Μοτορόλα Ελλάς πριν λίγες μέρες και μου απάντησε ότι το V525 θα κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά στο τέλος του χρόνου ή λίγο μετά τις γιορτές. Και τώρα μου λέτε ότι είναι ήδη στα μαγαζιά; Θα τρελλαθώ! Το είχα παραγγείλει από μέσα Νοεμβρίου αλλά ακύρωσα την παραγγελία πριν 10 περίπου μέρες και πήρα το Τ610 γιατί η Μοτορόλα μαμακίσθηκε ασύστολα με τα διάφορα προβλήματα, που ακούστηκαν ότι δημιουργήθηκαν στην παραγωγή του τηλεφώνου! :( :( :(

Κρίμα, χάσανε ακόμα έναν πελάτη! :( :( :(

Oriste kai alles foto apo to motorola v525

kante klik panw se ka8e foto kai apolafste se analysh 640x480 :happy:

http://www.myphone.gr/gallery/showphoto.php/photo/2326

To kinito den paizetai Mages :D :D

only Apple

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (23 Δεκ. 2003 , 09:44)

ωραιότατη φαίνεται...

κόιτα να δείς που απο αλλού τα περιμέναμε τα καλά (νοκια , σαμσουνγκ...) και απο αλλού μας έρχονται.... (μοτορολα) ! :blink:

Φίλε μου συμφωνώ απόλυτα! Μπράβο στην Motorola! :happy:

Ελπίζω όμως να μην υπάρξη και άλλη καθυστέρηση στην άφιξη των V500 και V600 στην Ελληνική αγορά. :worry:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (23 Δεκ. 2003 , 13:26)

πραγματι οι φωτος ειναι πολυ καλες :)

ομως εγω θα σου προτεινα να παρεις κανα bluetooth handsfree γιατι αμα μαθεις το sar level του κινητου μαλλον θα απογοητευθεις. :( το κινητο ειναι ψηστηρι :( :mad:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος GTV (23 Δεκ. 2003 , 13:26)

Φίλε μου οι photo είναι καταπληκτικές. :up: Πές μου μόνο τί γίνεται με τα μηνύματα.Επειδή δεν είχα ποτέ μου motorola, οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι μπροστά από τους λατινικούς?Από Τ9 ελληνικό πως πάει?
I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Μα όντως οι φωτό είναι καλύτερες και απο το 3650 μου φαίνεται.... !!!

Σα να αρχίζει να ξεφουσκώνει ο ενθουσιασμός για το Ε700 ....

χμμμμμ....... !

Αληθεια ελληνικο τ9 εχει δεν διαβασα κατι σχετικο και εγω που το ειδα στην VODAFONE του Βολου μου αρεσε παρα πολυ
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Exei elliniko T9 :D kai grafeis minimata taxitata

Twra gia to filo pou eipe oti to kinito einai psistiri 8a apantisw oti ean apodeix8ei oti ta kinita vlaptoun tote 8a arxisoume na anisixoume...

only Apple

Se osous exw deixei to kinito exoun kolisei me thn o8onh kai thn poiothta ths camera kai twn foto :cool:

kai egw eixa kolisei me to e700 alla to 8ewrw arketa akrivo gia afta pou prosferei kai deftero den exei bluetooth :whistle:

only Apple

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (23 Δεκ. 2003 , 19:03)

Φίλε μου οι photo είναι καταπληκτικές. :up: Πές μου μόνο τί γίνεται με τα μηνύματα.Επειδή δεν είχα ποτέ μου motorola, οι ελληνικοί χαρακτήρες είναι μπροστά από τους λατινικούς?Από Τ9 ελληνικό πως πάει?

nai oi ellinikoi xaraktires einai brosta apo tous latinikous :D

mages to kinito den exei kanena psegadi oso apisteuto kai an akougetai

:happy:

only Apple

Ρε παιδιά το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει είναι κελεπούρι. :rolleyes: Προσφέρει τόσα πολλά,σχεδόν τα πάντα αν εξαιρέσεις τις υπέρυθρες. :worry: Φυσιολογικά πρέπει να σαρώσει στην αγορά.Περιμένουμε εντυπώσεις μετά την αγορά του μπλε δοντιού.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

I'm afraid of what you are doing in the name of your God

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ponstan (27 Δεκ. 2003 , 18:43)

Ρε παιδιά το κινητό για τα χρήματα που κοστίζει είναι κελεπούρι. :rolleyes: Προσφέρει τόσα πολλά,σχεδόν τα πάντα αν εξαιρέσεις τις υπέρυθρες. :worry: Φυσιολογικά πρέπει να σαρώσει στην αγορά.Περιμένουμε εντυπώσεις μετά την αγορά του μπλε δοντιού.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΑ.

'Οντως !!!

Έχω ρίξει πολύ ψάξιμο στο Νετ για το εν λόγω κινητό και τελικά ξέρετε τι διαπίστωσα??? πουθενά δε λένε κάτι αρνητικό ....΄Είναι φθηνό , προσφέρει όλα όσα έχει το V600 (εκτός απο λεπτομέρεις όπως την υποστήριξη/αναπαραγωγή βίντεο κτλ...) Παντού οι κριτικές είναι θετικές αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχει διαφημιστεί αρκετά με αποτέλεσμα να μη το γνωρίζει ο κόσμος... εδω ούτε η Βοντα δε το έχει στη σελιδα της ... Φανταστείτε....

Προσωπικά η συσκευή με ενδιαφερει (καθότι clamshell)... Και να σας πώ την αλήθεια σχεδιαστικά μου αρέσει καλύτερα απο το V600 που μου θυμίζει έντονα το V60 ... Το 500 έχει πρωτότυπο σχεδιασμό... Δε ξέρω... Περιμένω πάντως να βγεί και σκέτο (χωρίς live! ) και θα εξετάσω τότε τι γίνεται ... Πάντως , όντως με τέτοια τιμή, ΥΠΕΡΤΕΡΕΙ του Ε700 που τελικά και "ξεφούσκωσε" ο ενθουσιασμός μας τόσο που το περιμέναμε και δεν φαινόταν ( :mad: ) και είναι υπερτιμημένο (150 + Ευρώ παραπάνω δεν είναι ευκαταφρόνητο ποσό...)

'Οσοι το έχουν πάρει ας κάνουν ένα mini review... Αλλιώς αν θέλει κάποιος να μου το δανείσει να το κάνω εγώ, προσφέρομαι για ένα χορταστικό , υπερπλήρες review ..... !!!! :) :) :) :) :) :)

εγω παντως εχω βρει δυο αρνητικα σημεια του κινητου:

1:εχει ΠΑΡΑ πολυ υψηλο δεικτη sar :( (ψηστηρι κοινως!)

2: ειναι κομματι βαρυ (115 γραμμαρια νομιζω)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος akismei (28 Δεκ. 2003 , 02:22)

εγω παντως εχω βρει δυο αρνητικα σημεια του κινητου:

1:εχει ΠΑΡΑ πολυ υψηλο δεικτη sar :( (ψηστηρι κοινως!)

2: ειναι κομματι βαρυ (115 γραμμαρια νομιζω)

νομίζω οτι το έχεις παρακάνει πιά με το ψηστήρι και ψηστήρι...Οταν είναι 1,1 κάτω από το όριο το οποίο είναι ΗΔΗ αυστηρό και αφορά ανθρωπο με σωματικό βάρος 45 κιλών(ετσι υπολογίζονται,σε αυτό το μεσο βάρος)είναι αστείο να το λες ψηστηρι επειδή εχει 0,2 με 0,3 παραπάνω από τα άλλα κινητά!!γνωρίζεις για πόση <τρίχα >μιλάς??Αν παρόλ αυτά ακόμα εχεις φοβίες να χρησιμοποιείς ακουστικά και ετσι μηδενίζεται σχεδόν η επιρροή του σαρ πάμω σου..

<Πειτε ΟΧΙ στα greeklish>- http://www.periland.gr Επισκεφθείτε το online μου κατάστημα...http://www.apiastos.gr

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΘΑΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΣΕΝΑ.....

Tον χάρο καλοπιάνουμε να μην μας έχει άχτι,ποτέ δεν θα πεθάνουμε κουφάλα νεκροθάφτη :lol: