Jump to content

Πρόλημα με sony dvd-rw d22a

haris_led
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας παιδιά, έχω ένα πρόβλημα.

Όλα ήταν ωραία και καλά, μέχρι που ήρθε η αδερφή μου να της αντιγράψω ένα cd της Πρωτοψάλτη (αυτή φταίει για όλα:p). Μάλιστα το cd αυτό ηταν ήδη αντιγραμένο, και μάλλον ήταν από μαύρους, δεν ρώτησα.

Το βάζω λοιπόν να το αντιγράψει, και περιμένω.... περιμένω... Φτάνει το nero στο 100% και τίποτα!

Είχε κολλήσει εκεί, οπότε αποφάσισα να βγάλω με το ζόρι το cd έξω, βάζοντας ένα συρματάκι στην σχισμή που έχει από μπροστά το dvd writer, οπότε πετάχτηκε έξω το cd.

Έκλεισα το pc, και μετά που το ξανάνοιξα άρχισαν τα προβλήματα!:cry::cry:

Το drive αναγνωρίζεται από τα windows, κλπ, αλλά δεν διαβάζει κανένα δισκάκι που βάζω, μόνο dvd (δεν έχω δοκιμάσει dvd -r,+r ή τίποτα άλλο):cry::cry:

Τι μπορεί να συμβαίνει?

Τη συσκευή την έχω λιγότερο από ένα χρόνο, αλλά δεν ξέρω που έχω το χαρτί της εγγύησης:(

Please βοηθήστε!!!!

EDIT: Και με τα windows 2000 γίνεται το ίδιο!

Έβαλες το CD στο DVDrw για να το διαβάσει και να το αντιγράψει στο CDRW; Δεν πολυκατάλαβα.

Πάντως (δεν ξέρω αν έχει σχέση) πρίν λίγο καιρό έβαλα στο SONY CDRW ένα επανεγγράψιμο CD 24x και έπαθε τα ίδια που περιγράφεις. Μάλλον κάηκε λόγω bug που έχει από όσο έψαξα στο internet.

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Έβαλες το CD στο DVDrw για να το διαβάσει και να το αντιγράψει στο CDRW; Δεν πολυκατάλαβα.

Πάντως (δεν ξέρω αν έχει σχέση) πρίν λίγο καιρό έβαλα στο SONY CDRW ένα επανεγγράψιμο CD 24x και έπαθε τα ίδια που περιγράφεις. Μάλλον κάηκε λόγω bug που έχει από όσο έψαξα στο internet.

Γενικά όταν βάλω μέσα cd, δεν το διαβάζει, ούτε μπορεί και να το γράψει:mad:

Μόνο dvd διαβάζει. Τώρα πως έγινε αυτό, ένας θεός ξέρει:rolleyes:

Ψάξε για κάποιο Firmware Update, ίσως βοηθήσει.Επίσης δοκίμασε το μηχάνημα σε άλλο PC για να είσαι σίγουρος ότι δεν οφείλεται σε κάποιο Conflict.
The Bride Is Back For The Final