DomieMic65 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Μόνο αυτό τον πιάνει αλλά πρέπει να έχεις ενεργοποιημένη την λειτουργία true sleep.. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι... Έχω ενεργή την λειτουργία και έχω κάνει το update με το που το ενεργοποίησα! Θα το δω και σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Βγήκε η 1.10.42 με διάφορες βελτιώσεις..Προσοχή γιατί θέλει γύρω στο 20λεπτό.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Βγήκε η 1.10.42 με διάφορες βελτιώσεις..Προσοχή γιατί θέλει γύρω στο 20λεπτό.. Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν μου την δείχνει!! Μήπως θέλει WiFi σύνδεση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Δεν μου την δείχνει!! Μήπως θέλει WiFi σύνδεση;Ούτε με WiFi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 29, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 Ούτε εμένα μου τι δείχνει ακόμα! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2019 https://i.imgur.com/bpivuPY.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. March 30, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Μόλις ήρθε τελικά και σε μένα! Στάλθηκε από το CLT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Μόλις μου την έβγαλε.... Edited March 30, 2019 by ovelix5 Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Κ σε εμένα ήρθε χθες. Την πέρασα στα γρήγορα γιατί βιαζόμουν. Που μπορώ να δω το change log ξέρετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ποια εφαρμογη της huawei για τις λειτουργιες και τις αναβαθμισεις χρησιμοποιειτε ; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Ποια εφαρμογη της huawei για τις λειτουργιες και τις αναβαθμισεις χρησιμοποιειτε ; Sent from my iPhone using Tapatalk ολο και ολο μια και μοναδικη υπαρχει το huawei health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 ολο και ολο μια και μοναδικη υπαρχει το huawei health Οχι το huawei wear ; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Οχι το huawei wear ; Sent from my iPad using TapatalkΑν δεις στο play store λέει για ποια wearables της Huawei είναι το Huawei wear Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Αν δεις στο play store λέει για ποια wearables της Huawei είναι το Huawei wear Το εγκατεστησα σε ios και δεν ειδα κατι σχετικο. Παντως και οι 2 εφαρμογες φαινονται πανομοιοτυπες. Αν οι περισσοτεροι χρησιμοποιειτε το health, θα κρατησω αυτο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μάλλον οι περισσότεροι εδώ μιλάμε για Android. Από ότι είδα μπορεί να εγκατασταθεί και στο iPad μου αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνω οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για την iOS έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Μάλλον οι περισσότεροι εδώ μιλάμε για Android. Από ότι είδα μπορεί να εγκατασταθεί και στο iPad μου αλλά δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να το κάνω οπότε δεν μπορώ να σχολιάσω για την iOS έκδοση.Το έχω και στο iPhone xs ακριβός το ίδιο πράγμα είναι ποιο ίδια πεθάνεις Το Huawei health είναι το wear υπάρχει και στο Android και ios και καταργείται σιγά σιγά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiace Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το έχω και στο iPhone xs ακριβός το ίδιο πράγμα είναι ποιο ίδια πεθάνεις Το Huawei health είναι το wear υπάρχει και στο Android και ios και καταργείται σιγά σιγά Το wear εννοεις οτι καταργειται ; (για να το αφαιρεσω). Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Το wear εννοεις οτι καταργειται ; (για να το αφαιρεσω). Sent from my iPad using Tapatalk ναι μενει μονο το health Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Μετά το τελευταίο firmware update δεν μου βγάζει το όνομα της επαφής που παίρνει τηλ. πάρα μόνο το νούμερο! Δεν ξέρω αν η επαφή είναι στα αγγλικά τι θα έκανε ... Το τηλ μου το έχω στα αγγλικά πάντα και με το fw...40 νομίζω πως έβγαζε και τα ελληνικά ονόματα κλήσης. Τις ειδοποιήσεις και τα οποία μνμτα μπορώ να τα δω στα ελληνικά κανονικά! Επίσης και κάτι ακόμα ... από ότι βλέπω δεν έχει σαν επιλογή άσκησης το outdoor cycling, πάρα μόνο indoor... (βλακεία.. δεν το περίμενα) άρα σε αυτή την περίπτωση τι επιλέγουμε; free training; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 (edited) https://i.imgur.com/SLzOOL7.jpg https://i.imgur.com/uKVcNVr.jpg https://i.imgur.com/8NLZMkl.jpg Edited April 2, 2019 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 https://i.imgur.com/SLzOOL7.jpg https://i.imgur.com/uKVcNVr.jpg https://i.imgur.com/8NLZMkl.jpgWTF... Μήπως έχεις την Κινέζικη έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Επίσης το τηλ σου είναι στα ελληνικά ή στα αγγλικά; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paokaras45 Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Στο bangood αναφέρει ότι για android η εξωτερική ποδηλασία για την ώρα είναι μόνο για την Κίνα. Άβυσσος η ψυχή των κινέζων..... Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 Τοντως το outdoor δεν το εχω και εγώ...Τώρα για τα τηλέφωνα το κινητό μου είναι στα ελληνικά και βγάζει μια χαρά τα ονόματα.. Στάλθηκε από το W2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. April 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2019 WTF... Μήπως έχεις την Κινέζικη έκδοση; global (αν και πλέον δεν υπάρχει κινεζική και global όλοι με το ίδιο firmware παίζουν από την προτελευταία έκδοση ) στα ελληνικά ειναι αλλά εκανα δοκιμή στα αγγλικά γερμανικα και ρώσικα (άλλες γλωσσες δεν ξερω :P ) ολα τα ίδια παίζουν (ενωω έχουν και της επιλογές που λες και δείχνει και τα ονόματα ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts