Jump to content

Μουσικά όργανα - Παίζετε; Ασχολείστε;

Stratos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κλασικα, σαν την πλειοψηφια εδω μεσα, ασχολουμαι με ηλεκτρικη κιθαρα... Δυστυχως αριστεροχειρας ( οσοι ειναι εδω μεσα, καταλαβαινουν)....

Send from my Atrix using Tapatalk

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 82
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ηλεκτρονικά τύμπανα Roland. Θεραπεία σκέτη λέμε...

Φορας και ακουστικα οταν παιζεις?

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Φορας και ακουστικα οταν παιζεις?

Ναι φυσικά με ακουστικά και αν τα ακουστικά είναι καλής ποιότητας έχεις τέλειο άκουσμα.:)

Ναι φυσικά με ακουστικά και αν τα ακουστικά είναι καλής ποιότητας έχεις τέλειο άκουσμα.:)

Εχω ενα σετ τυμπανα (κανονικα) αλλα δεν το εξασκω και πολυ το αθλημα!

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

• 2 months later...
drums... Είμαι πλέον 35, ξεκίνησα πριν 3 χρόνια, πήρα στην αρχή ηλεκτρονικά (roland) και τώρα έχω ακουστικά (αλλίμονο στους γείτονες:lol:). Τα δυο πρώτα χρόνια με δάσκαλο, τώρα λόγω οικονομικού στενέματος κάνω μόνος μου εξάσκηση (δυστυχώς όχι τόσο πολύ) Αλλά έχω γκρουπάκι στην ηλικία μου όλα τα παιδιά και τζαμάρουμε κάθε 10 μέρες. Συμπέρασμα, ποτέ δεν είναι αργά αν το γουστάρετε παίδες:p

drums... Είμαι πλέον 35, ξεκίνησα πριν 3 χρόνια, πήρα στην αρχή ηλεκτρονικά (roland) και τώρα έχω ακουστικά (αλλίμονο στους γείτονες:lol:). Τα δυο πρώτα χρόνια με δάσκαλο, τώρα λόγω οικονομικού στενέματος κάνω μόνος μου εξάσκηση (δυστυχώς όχι τόσο πολύ) Αλλά έχω γκρουπάκι στην ηλικία μου όλα τα παιδιά και τζαμάρουμε κάθε 10 μέρες. Συμπέρασμα, ποτέ δεν είναι αργά αν το γουστάρετε παίδες:p

Α ρε φίλε μου θύμησες τα δικά μου. Και εγώ είχα ηλεκτρονικά τύμπανα roland και έβγαζα γούστα. Και φυσικά ποτέ δεν είναι αργά. Αναγκάστηκα να πουλήσω την θεραπεία μου (τα ντραμς εννοώ) λόγω πολύ κακής οικονομικής κατάστασης. Ίσως σε κάποια χρόνια θα τα ξαναπάρω. Τα τύμπανα είναι μεγάλη αρρώστια τελικά αρκεί να είσαι σε επίπεδο να παίζεις αυτά που θέλεις.

• 2 years later...

Καλησπέρα παιδιά!! Έχω τρεις ερωτήσεις σχετικά με μαθήματα πιάνου που ενδιαφέρομαι να κάνω:

1. Έχει κανείς άποψη για το Δημοτικό Ωδείο του Περιστερίου; Θα ήθελα να μάθω αν κάνουν καλή δουλειά και ποια τα μηνιαία δίδακτρα για τα μαθήματα (σε posts του 2011 κάτι είχα διαβάσει για 65ευρώ, αλλά δε ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτή η τιμή). Ρωτάω εδώ για τα δίδακτρα καθώς αυτή την περίοδο είναι κλειστά και στα e-mail δεν απαντάνε επίσης.

2. Πέρα από το Δημοτικό Ωδείο του Περιστερίου, υπάρχουν καθόλου Ωδεία που κάνουν δωρεάν μαθήματα, ή άλλες λύσεις εκμάθησης πιάνου με δάσκαλο, σε χαμηλές τιμές;

3. Κατά πόσο απαραίτητο είναι να έχω πιάνο σπίτι;

Ευχαριστώ :)

Edited by philos