Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω πιάσει στα χέρια μου το xiaomi.εχω πιάσει αντίθετα το Huawei αρκετες φορές και θα το έπαιρνα με κλειστά μάτια.το.κινητο είναι πάρα πολύ καλό.

Το ξέρω πως είναι πολύ καλό. Κι αυτό που έχω huawei είναι. Αλλά λόγω του ότι στα ίδια περίπου χρήματα το xiaomi δείχνει να έχει πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά, έχω δίλημμα... :happy:

Ότι σου αρέσει να πάρεις.προσωπικα δεν κρίνω με βάση τους αριθμούς.να σήμερα ας πούμε έπαιζα με το κινητό της αδερφής μου είχα βάλει μια εφαρμογή .της αδερφής μου ανώτερο σε αριθμούς σε όλα.η εφαρμογή κολαγε στης αδερφής μου και σε εμενα έτρεχε νεράκι. Edited by spy14

Tcl 20 5g

Ναι φίλε μου έχω δουλέψει το note 7. Είναι πάρα πολύ καλό. Φαντάσου ότι πριν κάτι μήνες είχα το δίλημμα για αγορά για φίλη redmi note 6 ή honor 10 lite (ίδια συσκευή με το p smart 2019) και προτίμησα το redmi. Ειδικά το 7 είναι κατά πολύ ανώτερο. Άσε που πλέον υπάρχει μια αβεβαιότητα στη huawei λόγω της διαμάχης με τη Google. Για μένα δεν χωράει σκέψη...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Nokia 8.1 που εχει και stock android

Αν θες όμως ανώτερη συσκευή (soc 845, ισως η καλύτερη ips οθόνη, ήχος κλπ) αλλά με λιγο χειρότερο multitasking (δεν ειναι stock) μπορείς να δεις και το lg g7.

Αν ξεφεύγουν απο τα χρήματά σου δες Nokia 7 plus.

Edited by Antretng

Ναι φίλε μου έχω δουλέψει το note 7. Είναι πάρα πολύ καλό. Φαντάσου ότι πριν κάτι μήνες είχα το δίλημμα για αγορά για φίλη redmi note 6 ή honor 10 lite (ίδια συσκευή με το p smart 2019) και προτίμησα το redmi. Ειδικά το 7 είναι κατά πολύ ανώτερο. Άσε που πλέον υπάρχει μια αβεβαιότητα στη huawei λόγω της διαμάχης με τη Google. Για μένα δεν χωράει σκέψη...

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Υπέροχα.. Ευχαριστώ !!!

δε νομιζω να δεις τρελες διαφορες. μαζεψε για το s10 το κανονικο που εχει και την εξτρα καμερα :)
Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10

Καλημέρα,

ενδιαφέρομαι να αγοράσω το Mi8 64GB και θέλω να βρω ένα κατάστημα με διετή εγγύηση με χαμηλή τιμή, γιατί όλα δίνουν έναν χρόνο και με προηγούμενη εμπειρία που είχα με το Note4X δεν είχα εγγύηση τον δεύτερο χρόνο και αντιμετώπιζα προβλήματα.

Έχετε κάποιο υπόψιν;

Ευαχριστώ πολύ

Your Dream Is To Catch Me

Το τελευταίο αναφέρει: 2 Έτη Εγγύηση Αντιπροσωπείας

Δεν υπάρχει αντιπροσωπεία της ΧΙΑΟΜΙ στην Ελλάδα!

Aπό το παρακάτω, πήρα ένα το Note 6 Pro τον Γενάρη και η εξυπηρέτηση ήταν άψογη, όπως και οι κριτικές στο Skroutz... Όσον αφορά την εγγύηση δεν έχω χρειαστεί κάτι (ευτυχώς), επομένως δεν έχω εμπειρία να πω άποψη...

https://www.drele.com/shop/mobile-phones/xiaomi/mi-8/xiaomi-mi-8-64gb-dual-sim-blue-global-edition/

Δε βρίσκω λόγο να μην παίζουν καλά τέτοια παιχνίδια.

Οκ, ο επεξετ δεν είναι υπερτουμπανο αλλά φαντάζομαι δε θα κοτεψει να παίξει το asphalt

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. 200

2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. 6+

3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Δεν με πειραζει απο που και να ειναι

4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) καλο ειναι να υπαρχει αλλα δεν ειναι και απαραιτητο

5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc?dual ναι, nfc δεν ειναι απαραιτητο

6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα;Οχι δεν χρειαζομαι ελληνικο μενου αλλα ουτε πειραζει αν χρειαστει φλασαρισμα για καποιο θεμα.

7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono.

8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. Ταχυτητα,αυτονομια-καμερα,βαρυ gaming

9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή Iphone 6

Σκεφτομαι για το xiaomi note 7 ,το pocophone αμα το βρω κοντα στο budget μου.Επισης σκεφτομαι να περιμενω το mi a3 να βγει .

Εσεις εχετε καποια προταση?

Μετά από ενάμιση χρόνο καταπληκτικης και αρμονικής συμβίωσης με το υπέροχο αυτό κινητό ήρθε η ώρα όχι για την σύνταξη αλλα για δεύτερο κινητό. Η μπαταρία του παραμένει ακόμα δυνατή ο ήχος ακόμα καλός έχει γίνει όμως λίγο πιο αργό στις εντολές που του δίνω και σκεφτόμουν για κάτι πιο γρήγορο. Το σημαντικότερο για μένα το νουμερο ένα σε ένα κινητό είναι η μπαταρία μετά ο ήχος και τρίτον η οθόνη να είναι μεγάλη και φωτεινή. Δεν θέλω να πάρω το mimax3. Έχω βάλει στο μάτι το Samsung a70 το honor8x, και το Motorola g7 power. Ποιο θα μου προτείνατε από τα τρία. Ποιο εινια παρόμοιο σε μπαταρία με το χιαομι; αν έχετε κάτι άλλο να προτεινετε ανοιχτός σε όλα

Και τα τρία είναι πολύ καλά.απο θεμα μπαταριας δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο.απλα σε κάποια βίντεο.στο νετ έχω δει ότι το μοτορολα τα πάει αρκετά καλά.

Tcl 20 5g

Εγώ στη θέση σου θα έκανα υπομονή λίγο ακόμα για το Mi Max 4...

Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Ψάχνω κάτι αντίστοιχο μόνο που δεν με νοιάζει το gaming. Πείτε καμία γνώμη για το Redmi note 7

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

To Poco ξεφεύγει κοντά στο 50άρι... Και εγώ σε αυτά τα χρήματα το Note 7 θα έπαιρνα... Εγγυημένο, πλήρες και VFM all around συσκευή για κάποιον που δεν έχει τρελές απαιτήσεις...

• The title was changed to 📱 Αγορά κινητού μαξ 750-800€
  • The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος IV)
  • The topic was pinned