Jump to content

Καλοκαιρινές Προσφορές απο tp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η TelePassport επιβραβεύει τους υπάρχοντες πελάτες της που εξοφλούν ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ τον λογαριασμό τους.

Απο 01/06/2005 έως 31/08/2005 οι υπεραστικές χρεώνονται με την τιμή της αστικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εφ'οσον ο λογαριασμός έχει πληρωθεί κανονικά.

Χωρίς διαδικασίες ενεργοποίησης, χωρίς πάγιο!

Επίσης κάθε ΝΕΟΣ πελάτης που γράφεται στην TelePassport με προεπιλογή με ΟΤΕ πάνω απο €70 ή εναλλακτικό πάνω απο €20 παίρνει δώρο ασύρματο τηλέφωνο.

Με προϋπόθεση ετήσιου συμβολαίου (Κάτι σαν τις εταιρίες κινητής...) ;)

Είσαι σίγουρος γι'αυτό?Εγώ πάντα πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς μου.Αν είναι να αρχίσω να μιλάω από τώρα.Μη μου έρθει μετά κανένα τριψήφιο νούμερο στον λογαριασμό.

Είσαι σίγουρος γι'αυτό?Εγώ πάντα πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς μου.Αν είναι να αρχίσω να μιλάω από τώρα.Μη μου έρθει μετά κανένα τριψήφιο νούμερο στον λογαριασμό.

Ναί είμαι σίγουρος. Θα σου έρθει και ενημέρωση στον τηλεφωνικό σου λογαριασμό!

Χαίρομαι που όλοι έσπευσαν να επικροτήσουν την προσφορά. :whistle:

Φυσικά και είναι καλή. Όμως για εξήγησε τι ακριβώς εννοείς να έχει πληρωθεί κανονικά ο λογαριασμός; Ποιός ο προηγούμενος;

Αν άλλαζε και το ρυθμό στα κινητά θα ήταν καλή συνολική επιλογή...

Πολυ καλο!! :D Φανταζομαι ενας που θα παρει το λογαριασμο του πχ 30 Ιουνιου θα επωφεληθει της προσφορας μονο για 2 μηνες ε?

Αν μου έρχονταν κι ο λογαριασμός για να δω τι χρωστάω, θα ήταν καλά...

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Μέσα στον Ιούνιο θα έρθει ο λογαριασμός Μαϊου.

Αμα πληρωθεί εμπρόθεσμα τότε οι υπεραστικές που κάνετε τώρα, θα χρεωθούν αστικά.

Αυτό σημαίνει οτι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν 3 μήνες προσφοράς αρκεί να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις χρήσεις Μαϊού, Ιουνίου και Ιουλίου

Kai αν κάποιος δε λάβει λογαριασμό τώρα(είτε γιατί δεν έκανε κλήσεις, είτε γιατί είναι χαμηλές); Τι γίνεται τότε;

Απλά δεν θα λάβει την προσφορά για τον τρέχοντα μήνα. ;)

Αν αυτός ο κάποιος δεν έχει οφειλές προς την εταιρία ούτε είχε στο παρελθόν αλλά πάντα εξοφλούσε εμπρόθεσμα; Δεν ισχύει για αυτόν από ότι κατάλαβα;

Αν αυτός ο κάποιος δεν έχει οφειλές προς την εταιρία ούτε είχε στο παρελθόν αλλά πάντα εξοφλούσε εμπρόθεσμα; Δεν ισχύει για αυτόν από ότι κατάλαβα;

Όχι.Ισχύει και γι' αυτόν.

Η προϋπόθεση είναι ο πελάτης να εξοφλήσει εμπρόθεσμα τον λογαριασμό του Μαϊου(αν υπάρχουν οφειλές από προηγούμενους μήνες τότε και εκείνες,αν δεν υπάρχουν τότε μόνο του Μαϊου).

Αντίστοιχα αν εξοφλήσει εμπρόθεσμα και τον λογαριασμό του Ιουνίου θα ισχύσει η προσφορά και για τον Ιούλιο κοκ