telePS Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2005 Η TelePassport επιβραβεύει τους υπάρχοντες πελάτες της που εξοφλούν ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ τον λογαριασμό τους. Απο 01/06/2005 έως 31/08/2005 οι υπεραστικές χρεώνονται με την τιμή της αστικής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ εφ'οσον ο λογαριασμός έχει πληρωθεί κανονικά. Χωρίς διαδικασίες ενεργοποίησης, χωρίς πάγιο! Επίσης κάθε ΝΕΟΣ πελάτης που γράφεται στην TelePassport με προεπιλογή με ΟΤΕ πάνω απο €70 ή εναλλακτικό πάνω απο €20 παίρνει δώρο ασύρματο τηλέφωνο. Με προϋπόθεση ετήσιου συμβολαίου (Κάτι σαν τις εταιρίες κινητής...) ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. June 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2005 Είσαι σίγουρος γι'αυτό?Εγώ πάντα πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς μου.Αν είναι να αρχίσω να μιλάω από τώρα.Μη μου έρθει μετά κανένα τριψήφιο νούμερο στον λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 14, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2005 Είσαι σίγουρος γι'αυτό?Εγώ πάντα πληρώνω κανονικά τους λογαριασμούς μου.Αν είναι να αρχίσω να μιλάω από τώρα.Μη μου έρθει μετά κανένα τριψήφιο νούμερο στον λογαριασμό. Ναί είμαι σίγουρος. Θα σου έρθει και ενημέρωση στον τηλεφωνικό σου λογαριασμό! Χαίρομαι που όλοι έσπευσαν να επικροτήσουν την προσφορά. :whistle: Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Φυσικά και είναι καλή. Όμως για εξήγησε τι ακριβώς εννοείς να έχει πληρωθεί κανονικά ο λογαριασμός; Ποιός ο προηγούμενος; Αν άλλαζε και το ρυθμό στα κινητά θα ήταν καλή συνολική επιλογή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Πολυ καλο!! :D Φανταζομαι ενας που θα παρει το λογαριασμο του πχ 30 Ιουνιου θα επωφεληθει της προσφορας μονο για 2 μηνες ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Αν μου έρχονταν κι ο λογαριασμός για να δω τι χρωστάω, θα ήταν καλά... Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Μέσα στον Ιούνιο θα έρθει ο λογαριασμός Μαϊου. Αμα πληρωθεί εμπρόθεσμα τότε οι υπεραστικές που κάνετε τώρα, θα χρεωθούν αστικά. Αυτό σημαίνει οτι οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν 3 μήνες προσφοράς αρκεί να πληρώσουν εμπρόθεσμα τις χρήσεις Μαϊού, Ιουνίου και Ιουλίου Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Kai αν κάποιος δε λάβει λογαριασμό τώρα(είτε γιατί δεν έκανε κλήσεις, είτε γιατί είναι χαμηλές); Τι γίνεται τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telePS Δημ. June 15, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2005 Kai αν κάποιος δε λάβει λογαριασμό τώρα(είτε γιατί δεν έκανε κλήσεις, είτε γιατί είναι χαμηλές); Τι γίνεται τότε; Απλά δεν θα λάβει την προσφορά για τον τρέχοντα μήνα. ;) Παράθεση Πάτρα - Αεροδρόμιο Αράξου Πάτρας - Ειδήσεις από την Πάτρα - Car upholstery cleaner Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Αν αυτός ο κάποιος δεν έχει οφειλές προς την εταιρία ούτε είχε στο παρελθόν αλλά πάντα εξοφλούσε εμπρόθεσμα; Δεν ισχύει για αυτόν από ότι κατάλαβα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuper Δημ. June 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2005 Αν αυτός ο κάποιος δεν έχει οφειλές προς την εταιρία ούτε είχε στο παρελθόν αλλά πάντα εξοφλούσε εμπρόθεσμα; Δεν ισχύει για αυτόν από ότι κατάλαβα; Όχι.Ισχύει και γι' αυτόν. Η προϋπόθεση είναι ο πελάτης να εξοφλήσει εμπρόθεσμα τον λογαριασμό του Μαϊου(αν υπάρχουν οφειλές από προηγούμενους μήνες τότε και εκείνες,αν δεν υπάρχουν τότε μόνο του Μαϊου). Αντίστοιχα αν εξοφλήσει εμπρόθεσμα και τον λογαριασμό του Ιουνίου θα ισχύσει η προσφορά και για τον Ιούλιο κοκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts