Jump to content

Sony Ericsson Z520i

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

φιλε μου κινητο 170 euro ειναι!!

Όταν πρωτοκυκλοφορησε όμως δεν είχε 170 ευρώ! :rolleyes: Νομίζω ήταν στα 210 - 220?

Συμφωνώ για την εξωτερική οθόνη. Καλύτερα να βάζουν ασπόμαυρη που να διαβάζεται εύκολα, παρά έγχρωμη και να μην βλέπεις τίποτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

• Απαντήσεις 445
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημερα. Προσπαθω να κατεβασω καποιες φωτογραφιες απο το κινητο στον υπολογιστη, Η συνδεση γινεται μεσω υπερυθρων. Εγκατεστησα το προγραμμα διαχειρισης του κινητου και ανοιγω το file manager και μετα πρεπει να ανοιξω ενα φακελο που βρισκεται στο desktop ή στον explorer που λεγεται My Phones. Δεν τον βρισκω πουθενα ομως αυτο τον φακελο. Ξερει κανεις να με βοηθησει? Μηπως χανω κατι στην ολη διαδικασια???

Καλημερα. Προσπαθω να κατεβασω καποιες φωτογραφιες απο το κινητο στον υπολογιστη, Η συνδεση γινεται μεσω υπερυθρων. Εγκατεστησα το προγραμμα διαχειρισης του κινητου και ανοιγω το file manager και μετα πρεπει να ανοιξω ενα φακελο που βρισκεται στο desktop ή στον explorer που λεγεται My Phones. Δεν τον βρισκω πουθενα ομως αυτο τον φακελο. Ξερει κανεις να με βοηθησει? Μηπως χανω κατι στην ολη διαδικασια???

επειδη δεν εχω δουλεψει ποτε συσκευη υπερυρθρων θα σου προτεινα να απεγκαταστησεις αυτο το προγραμμα και να κατεβασεις ενα πολυ καλυτερο το my phone explorer.

ειναι δοκιμασμενο απο πολλους χρηστες με πολυ μεγαλη επιτυχια και πολυ ευκολο στην χρηση του!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βασικά αν δεν κάνω λάθος μπορείς να στείλεις τις φώτο στον υπολογιστή χωρίς ειδικό software αν έχεις XP. Πλησιάζεις το κινητό στις IR, πας στην φωτογραφία και με "επιλογές" την στέλνεις μέσω IR. Στην οθώνη του κινητού θα εμφανιστεί ένα POP UP Που θα σε ρωτάει αν και που να σώσει την φωτογραφία..

Ή μόνο στα siemens γίνεται αυτό.. oups :)

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Καλησπέρα σε όλους.:)

Αγόρασα και εγώ το εν λόγω κινητό πρόσφατα.

Είναι αρκετά καλό για την κατηγορία του,δεν με ενθουσίασε όμως...:wacko:

Με εφαρμογές και παιχνίδια υπάρχει κάτι?Είδα όλα τα παραπάνω που αναφέρετε,αλλά τα περισσότερα δεν κάνουν για το συγκεκριμένο κινητό,λόγω ανάλυσης οθόνης.:(

Τα παιχνίδια που κάνουν είναι αυτά που έπερνε το Τ610 κλπ,τα οποία όμως είναι παλιά.Δεν υπάρχουν αυτά τα 3D που λένε στις οδηγίες???:cool:

Ή κάποια πιό καινούργια?

Σύλλογος Λακώνων Φοιτητών

http://www.slf.4t.com

Hi all..

Πήρα πρόσφατα ενα Z520i και θέλω να κανω επαναφορα ρυθμίσεων--> επιλογή όλων.. εκει μου ζητάει Κωδικο κλειδ. τηλεφώνου... Στα manuals δεν βρίσκω κάτι, μήπως υπάρχει κάποιος κωδικός global για ολα τα 520 ? (Δοκίμασα 0000, 00000, 1234, 12345 αλλα δεν παιζει... :(

επίσης, αν κανω διαγραφή όλων, θα σβήσει και τα default ringtones, games etc ?

Hi all..

Πήρα πρόσφατα ενα Z520i και θέλω να κανω επαναφορα ρυθμίσεων--> επιλογή όλων.. εκει μου ζητάει Κωδικο κλειδ. τηλεφώνου... Στα manuals δεν βρίσκω κάτι, μήπως υπάρχει κάποιος κωδικός global για ολα τα 520 ? (Δοκίμασα 0000, 00000, 1234, 12345 αλλα δεν παιζει... :(

επίσης, αν κανω διαγραφή όλων, θα σβήσει και τα default ringtones, games etc ?

Ο κωδικος για ολα τα sony ericsson ειναι 0000.ισως τον εχεις αλλαξει και δεν θυμασαι.αν κανεις επαναφορα ρυθμισεων θα τα σβησεις ολα.μονο τα εργοστασιακα θα παραμεινουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Συνήθως αυτοί που δεν θυμούνται έχουν βάλει ασυνέσθητα το PIN τους. Το δοκήμασες?

Ασχετως.. Έχω να πώ πως το Z530 είναι γεγονός και αντικαθιστά ΠΛΗΡΩΣ το 520, μιας και διαθέτει εξ οθώνη (μονόχρωμη, μαυρο-πορτοκαλή, αλλά ευκρινής), BT, camera, Και κάρτα μνήμης (που όμως δεν υπάρχει ακόμα). Νομίζω και η τιμή είναι φθηνότερη.

Εντάξει το βρήκα.. Δεν το ειχα αλλάξει, ήταν όντως το 0000.. δεν ξέρω τι λάθος έκανα και δεν του δεχόταν.. άλλη ερώτηση τώρα.. με τα sms τί γινεται ; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει Μεγ. αρ. sms όμως ένα μηνυμα 130 χαρακτήρων, μου το κόβει στα δύο και διπλοχρεώνομαι.. Χρειάζεται αναβάθμιση ; Και αν ναι, υπαρχει καποιο καταστημα/service στο κέντρο της Αθήνας για να το πάω ;

Εντάξει το βρήκα.. Δεν το ειχα αλλάξει, ήταν όντως το 0000.. δεν ξέρω τι λάθος έκανα και δεν του δεχόταν.. άλλη ερώτηση τώρα.. με τα sms τί γινεται ; Στις ρυθμίσεις έχω βάλει Μεγ. αρ. sms όμως ένα μηνυμα 130 χαρακτήρων, μου το κόβει στα δύο και διπλοχρεώνομαι.. Χρειάζεται αναβάθμιση ; Και αν ναι, υπαρχει καποιο καταστημα/service στο κέντρο της Αθήνας για να το πάω ;

αλλαξε την γραμματοσειρα σε Αγγλικη και θα λυθει το προβληματακι!

απενεργοποιησε τα Ελληνικα.βεβαια θα υπαρχουν και μετα απο αυτη την αλλαγη αλλα θα βρισκονται στο τελος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και ABC (english) να το βάλεις στην ειδαγωγή κειμένου πάλι στο T9 στα ελληνικά θα έχεις το ίδιο πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ότι By default γράφει Unicode στο T9 όπως και στα ελληνικά "αβγ" (ελπίζω να καταλαβαίνεις τι λέω). Υπα΄ρχει υση και για T9 και για απλό. Το απλό είναι να το βάλεις στο ABC την εισαγωγή στο τέλος μετά τα αγγλικά γράφει (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ελληνικά (non unicode). Για ταχύτητα κράτα πχ πατημένο το 3 να εμφανιστέι το νούμερο 3 και μετά αμέσως άλλη μία δύο για να γράψει Δή Φ.

Δες τι γράφω πιο πάνω για το ζήτημα αυτό.

Αυτό με τα Unicode στο T9 τρόμαξα να το βρώ... Ακου εκεί 70 χαρακτήρεσ στο SMS αν έχεις Τ9.. Ευτυχώς ένας εδώ (μονο ένας ) το ανέφερε... Προσθετα->Εθνικοί χαρακτήρες ->OFF. Ευτυχώς γιατί μου θύμησε καταστάσεις 2000-2001. Με το Manual που είχε μέσα δεν είχα καμία τύχη! Καμία αναφορά στην λέξη Unicode!!

Λοιπον εκανα καποιες δοκιμες... Κατ' αρχην το Τ9 το εχω εντελως απανεργοποιημενο... Γλωσσα τηλεφωνου ελληνικα και μηνυματα ελληνικα μεχρι 72 χαρακτήρες... μηνυματα με λατινικους χαρακτηρες, κανενα προβλημα... αρα ουσιαστικα, μου λετε να ξεχάσω τα μηνύματα στα ελληνικα ε ; :(

αρα ουσιαστικα, μου λετε να ξεχάσω τα μηνύματα στα ελληνικα ε ; :(

OXI γιατί το λές αυτό... Θα βάλεις το πληκτρολογιο εισαγωγής σε ABC , όχι English. Το ABC (που ΔΕΝ είναι Engish) εμφανίζει πρώτα αγγλικά μετά σκανδιναβικούς (τονισμένα αγγικά) και αριθμούς, και τέλος ελληνικούς χαρακτηρες (ΚΑΙΦΑΛΑΙΟΥΣ) και άρα 160 char/sms.

Για ταχύτητα και ενώ γάφεις με ABC κράτα πχ πατημένο το 3 να εμφανιστέι το νούμερο 3 και μετά αμέσως άλλη μία δύο για να γράψει Δ ή Φ (δεν χριάζεται να το πατήσεις 5 φορές για να βγεί το Φ, αλλά μόνο 2, δηλαδή μια παρατεταμένη και μία γρήγορη). Πιο απλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Έχουμε γράψει τη λύση πιο πάνω: Στην οθόνη σύνταξης του μηνύματος:

Πρόσθετα-Εθνικοί χαρακτήρες-Μη ενεργό.

Και παίζει και το ελληνικό Τ9, και το ελληνικό Abc με τα ελληνικά πρώτα.

Γνωριζει κανεις που μπορω να κατεβασω την τελευταια εκδοση firmware για το Ζ520; Εκτος απο το Seus φυσικα γιατι δεν μου κανει τιποτα στο κινητο μιας και ειναι κλειδωμενο στη Vodafone.

ΠΜ αν δεν επιτρεπεται εδω ;)

• 5 weeks later...

Παιδιά κανείς που να έχει το Z530i ???

Είναι η αναβάθμιση του Ζ520i ...!!

Εγώ το περιμένω προσεχώς, πάντως!!

Απλά θα ήθελα να με ενημερώσει κάποιος για το αν υπάρχουν οποιαδήποτε προβλήματα, κτλ..!!!

ευχαριστώ!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

• 2 weeks later...
paidia yparxei sto 520i h dynatothta na kleinei aytomata kathe nyxta se mia kathorismenh wra?px 2

οχι δεν υπαρχει τετοια επιλογη :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

th dynatothta pou eixe to k700 kai to k750 na mporeis na elexgeis to pc mesw tou kinhtoy,yparxei sto z520?

ναι υπαρχει.μπορεις να κανεις απομακρυσμενο ελεγχο μεσω bluetooth απο το κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

paidia gia sas to kinito mou parousiase provlima!to klinw vazw tin sim tou mpampa mou kai dn anoigei me tipota twra me kamia sim!ti paizei;;;sto service xwris apodiksi tha me dextoun;;;

gia na to antikatastisw ti prepei na kanw;;

PaOk RE!!!!

paidia gia sas to kinito mou parousiase provlima!to klinw vazw tin sim tou mpampa mou kai dn anoigei me tipota twra me kamia sim!ti paizei;;;sto service xwris apodiksi tha me dextoun;;;

gia na to antikatastisw ti prepei na kanw;;

να το αντικαταστησεις μου φαινεται πολυ απιθανο.τωρα πηγαινε'το σε ενα sony ericsson service center.και πεστους τι προβλημα εχει.χωρις την αποδειξη θα χρειαστεις να πληρωσεις.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to Sony Ericsson Z520i