lene Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Καλά Χριστούγεννα! Μέσα στη συσκευασία περιέχεται καλώδιο USB? Γενικά η αναβάθμιση γίνεται μόνο με καλώδιο η γίνεται και με υπέρυθρες/bluetooth? Δεν υπάρχει καλώδιο στην συσκευασία, λογικά όμως θα γίνετε με υπέρυθρες/bluetooth όμως το κυριότερο από όλα είναι να βρούμε την αναβάθμιση …… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Δεν υπάρχει καλώδιο στην συσκευασία, λογικά όμως θα γίνετε με υπέρυθρες/bluetooth όμως το κυριότερο από όλα είναι να βρούμε την αναβάθμιση …… Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Συμφωνώ πως είναι σημαντικό να βρούμε την αναβάθμιση. Αλλά οπωσδήποτε κάποιο από τα τσακάλια του myphone μόλις την βρει θα μας την δώσει. Ωστόσο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις στο αν η αναβάθμιση γίνεται με υπέρυθρες/bluetooth ή καλώδιο. Νομίζω πως το καλώδιο χρησιμοποιείται για αναβάθμιση επειδή είναι πιο ασφαλής λύση. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2005 Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Συμφωνώ πως είναι σημαντικό να βρούμε την αναβάθμιση. Αλλά οπωσδήποτε κάποιο από τα τσακάλια του myphone μόλις την βρει θα μας την δώσει. Ωστόσο διατηρώ κάποιες επιφυλάξεις στο αν η αναβάθμιση γίνεται με υπέρυθρες/bluetooth ή καλώδιο. Νομίζω πως το καλώδιο χρησιμοποιείται για αναβάθμιση επειδή είναι πιο ασφαλής λύση. Φιλικά μονο με χρηση καλωδιου η με βαση συγχρονισμου γινονται οι αναβαθμισεις. με υπερυθρες και bluetooth,δυστηχως δεν γινεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Οπότε περιμένουμε την αναβάθμιση , χάσαμε και τον φίλο που την ανακάλυψε , και προχωράμε σε αγορά καλωδίου δεν νομίζω νάνε και τόσο ακριβό και σίγουρα θα χρειαστεί και αργότερα καθώς και για γρήγορη μεταφορά δεδομένων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Οπότε περιμένουμε την αναβάθμιση , χάσαμε και τον φίλο που την ανακάλυψε , και προχωράμε σε αγορά καλωδίου δεν νομίζω νάνε και τόσο ακριβό και σίγουρα θα χρειαστεί και αργότερα καθώς και για γρήγορη μεταφορά δεδομένων Εριξα μια ματιά στο site της SE, και βρήκα αρκετές σελίδες με firmware για τα τηλέφωνα της εταιρίας. Αλλά για το z520 δεν υπήρχε τίποτα. Μάλλον δεν υπάρχει ακόμα νέα έκδοση διαθέσιμη για download. Απλά πηγαίνετε στο στη σελίδα http://www.sonyericsson.com μπένετε στον Ελληνικό χώρο της σελίδας και κάπου πάνω αριστερά υπάρχει ένα textbox βάλτε εκεί update service και θα σας βγάλει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία για όλα τα τηλέφωνα Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leosedf Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Υπομονή και θα ανεβεί και αυτή στο σαιτ. Με bluetooth και irda δεν γίνεται γιατί την ώρα της αναβάθμισης η cpu βρίσκεται σε διαφορετική κατάσταση απ οτι βρίσκεται σε νορμάλ κατάσταση, δουλεύει μόνο το bootloader το οποίο η μόνη δουλειά του είναι η ασφαλής μεταφορά των δεδομένων για την αναβάθμιση, την ώρα εκείνει δεν υπάρχει πρόσβαση στο hardware του κινητού. Ασε που δουλεύει με χαμηλές τάσεις εκεινη την ώρα. Με bluetooth η irda είναι και πιό πιθανό να γίνει λάθος στη μεταφορά δεδομένων, αρα ακόμα και αν γινόταν ολο και κάτι θα πήγαινε στραβά. Οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη ας κάνει μια βόλτα απο εδώ να περάσουμε την νέα αναβάθμιση γιατι δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει και εσεις πιστεύω να τις ανιχνεύσετε καλύτερα. Βέβαια και να σας δώσω τα αρχεία δυστηχώς δεν πρόκειτε να δουλέψει με το online σύστημα. Οπότε με λίγη υπομονή θα την δείτε και στην SE. Παράθεση http://www.hlektronika.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Υπομονή και θα ανεβεί και αυτή στο σαιτ. Με bluetooth και irda δεν γίνεται γιατί την ώρα της αναβάθμισης η cpu βρίσκεται σε διαφορετική κατάσταση απ οτι βρίσκεται σε νορμάλ κατάσταση, δουλεύει μόνο το bootloader το οποίο η μόνη δουλειά του είναι η ασφαλής μεταφορά των δεδομένων για την αναβάθμιση, την ώρα εκείνει δεν υπάρχει πρόσβαση στο hardware του κινητού. Ασε που δουλεύει με χαμηλές τάσεις εκεινη την ώρα. Με bluetooth η irda είναι και πιό πιθανό να γίνει λάθος στη μεταφορά δεδομένων, αρα ακόμα και αν γινόταν ολο και κάτι θα πήγαινε στραβά. Οποιος είναι απο Θεσσαλονίκη ας κάνει μια βόλτα απο εδώ να περάσουμε την νέα αναβάθμιση γιατι δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει και εσεις πιστεύω να τις ανιχνεύσετε καλύτερα. Βέβαια και να σας δώσω τα αρχεία δυστηχώς δεν πρόκειτε να δουλέψει με το online σύστημα. Οπότε με λίγη υπομονή θα την δείτε και στην SE. Εσένα που έριξες την μπόμπα ψάχναμε αφού τελικά απάντησες όλα καλά δεν ήταν ράδιο αρβύλα ..άρα πρέπει να περιμένομε λίγο ..από που μπορούμε να προμηθευτούμε καλώδιο σε καλή τιμή?? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. December 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2005 Οπότε περιμένουμε την αναβάθμιση , χάσαμε και τον φίλο που την ανακάλυψε , και προχωράμε σε αγορά καλωδίου δεν νομίζω νάνε και τόσο ακριβό και σίγουρα θα χρειαστεί και αργότερα καθώς και για γρήγορη μεταφορά δεδομένων εδω ειναι το link για την αναβαθμιση,βεβαια εως τωρα δεν εχει ανεβει..αλλα καλο ειναι να το τσεκαρεις;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 re pedia pire i aderfi mou to z520 kai molis xekolisame to aftokolito stin othoni afti vgike i misi exw kai xanabike pali sinevi se kanenan allo ine anisixitiko? Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 re pedia pire i aderfi mou to z520 kai molis xekolisame to aftokolito stin othoni afti vgike i misi exw kai xanabike pali sinevi se kanenan allo ine anisixitiko? kai se emena alla den xero ean prepei na anisixo ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. December 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2005 Τι μας λέτε? Και βέβαια είναι ανησυχτικό! Γιατί αν χαλάσει(που δεν το εύχομαι) και πάτε στο service θα σας πουν "'εχει πέσει κάτω, εδώ η οθόνη παίζει" και άντε εσύ να εξηγήσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. January 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2006 re pedia to z520 exei ena wreo pexnidaki pou pas kai milas me diafwra atoma kai tetia xerete pou borw na to vrw gia to vs3 mou? ine krima na agorasw olokliro kinito gia ena pexnidi Παράθεση mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Καλή χρονιά. Πήρα το Ζ520 εδώ και δύο βδομάδες. Μερικές φορές σβύνει μόνο του και δεν ανοίγει ξανα από το on- off (βγάζω την μπαταρία για να ξαναδουλέψει) και κάποιες άλλες δεν παίζει κανένα ήχο, χωρίς να είναι στο αθόρυβο. Το αντιμετώπισε και κάποιος άλλος; Τι λύσεις υπάρχουν; Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Και εγώ το ίδιο, θα το πάω 2η φορά για αυτό το πρόβλημα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Δηλαδή το πήγες στο servis αλλά δεν το φτιάξανε; Σου είπαν γιατί το κάνει; Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Καλή χρονιά. Πήρα το Ζ520 εδώ και δύο βδομάδες. Μερικές φορές σβύνει μόνο του και δεν ανοίγει ξανα από το on- off (βγάζω την μπαταρία για να ξαναδουλέψει) και κάποιες άλλες δεν παίζει κανένα ήχο, χωρίς να είναι στο αθόρυβο. Το αντιμετώπισε και κάποιος άλλος; Τι λύσεις υπάρχουν; κλασσικο προβλημα αρρωστου κινητου.πηγαινε'το σε ενα sony ericsson service και προσκομιζωντας το χαρτι της εγγυησης,απαιτησε να σου κανουν μια αναβαθμιση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Ευχαριστώ, θα το πάω αλλά κινητό 2 βδομάδων; Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. January 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2006 Και γω 2η ή 3η εβδομάδα το πήγα. Πίστευα οτι ήταν πρόβλημα αναβάθμισης (κλασσικά) αλλά δυστυχώς θα το πάω πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
YpNoS Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια χρονου να διαβασω ολες τις σελιδες του συγκεκριμενου thread που ειμαι σιγουρος οτι εχουν αρκετες πληροφοριες που χρειαζομαι, για αυτο σας παρακαλω με μια συντομη απαντηση αν δεν ειναι κοπος, πειτε μου... Μια φιλη θελει να αγορασει ενα κινητο γυρω στα 220 euros. Μετα απο λιγο ψαξιμο, ειδα οτι το Z520 ειναι οντως το καλυτερο στην τιμη αυτη (τουλαχιστον για τις αναγκες της..). Αξιζει λοιπον να το αγορασει? ειναι οντως καλο κινητο οπως φανταζομαι? :X Ευχαριστω :) Παράθεση Dream big and dare to fail.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Δυστυχως δεν εχω την πολυτελεια χρονου να διαβασω ολες τις σελιδες του συγκεκριμενου thread που ειμαι σιγουρος οτι εχουν αρκετες πληροφοριες που χρειαζομαι, για αυτο σας παρακαλω με μια συντομη απαντηση αν δεν ειναι κοπος, πειτε μου... Μια φιλη θελει να αγορασει ενα κινητο γυρω στα 220 euros. Μετα απο λιγο ψαξιμο, ειδα οτι το Z520 ειναι οντως το καλυτερο στην τιμη αυτη (τουλαχιστον για τις αναγκες της..). Αξιζει λοιπον να το αγορασει? ειναι οντως καλο κινητο οπως φανταζομαι? :X Ευχαριστω :) Όχι απλά καλό, αλλά πολύ καλό θα έλεγα εγώ και τιμή πολύ καλή τώρα πλέον γυρο στα 200€ Κατάστημα technoshop Περιγραφή προϊόντος Sony Ericsson Z520i Τιμή 199,68 € Ημ. ελέγχου 2006-01-03 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarisp Δημ. January 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2006 Το πήγα σήμερα στο servis της Ρόδου, μου είπε 4 εργάσιμες για να το στείλει Αθήνα και μου άφησε ελπίδες για αντικατάσταση τηλεφώνου. Θα δείξει... Παράθεση https://andrismoi.wordpress.com/ Θέματα που μου κίνησαν το ενδιαφέρον και τα μοιράζομαι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kavaliotis Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Παιδια διαβασα ολες τις σελιδες αλλα μιας και εχουν πια περασει 3 μηνες απο την κυκλοφορια του, θα ηθελα να μου απαντησει οποιος το εχει σε μερικες ερωτησεις... 1. Ποσο κραταει η μπαταρια του? Μιας και το z600 που ειχα κρατουσε ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ χρονο για μενα (780mAh), το z520 με 900mAh κραταει περισσοτερο? 2. Παιζει AAC (για να εξοικονομησουμε χωρο) για ηχους κλησης και μηνυματων ή μονο ΜΡ3? 3. Βιντεο συνεχομενα ποσο τραβαει και σε τι αναλυση? 4. Το menu του ειναι ιδιο με του z600? (αν ξερει κανεις). 5. Αν πατας το πλαινο πληκτρο οταν σε παιρνει καποιος τηλ, σταματαει να χτυπαει το τηλεφωνο? (δηλαδη να μην το ακους ενω συνεχιζει να χτυπαει... Αν δεν θες να το σηκωσεις δηλαδη...) 6. Αυτη η μπαταρια των 1700mAh που πωλειται στο fleamarket ( http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3867652 ) αξιζει? Επειδη την αγορασε καποιος απο εδω μεσα, μπορει να μας πει αν ειναι ιδιο μεγεθος με την κανονικη? Και αν οντως αξιζει? Επισης, καποιος που να εχει συγκεντρωσει οτι υπαρχει (σχεδον, λεμε τωρα...) απο παιχνιδια ηχους κτλ. Μιας και το μεγεθος τους ειναι πολυ μικρο, αν τα εκανε ενα .rar αρχειακι να τα κατεβαζαμε ολοι μην τα κατεβαζουμε ενα-ενα (απο το http://www.myz520.lasyk.net μιλαω εκτος και αν υπαρχει κι αλλο...) Πιο φτηνη τιμη για το κινητο ποια ειναι? Καμμια προσφορα απο κανενα μαγαζι γνωστο? Δηλαδη να δινουνε κανενα δωρο μαζι... Εγω το βρηκα 204 € στο e-shop που με βολευει κιολας και ειναι και αξιοπιστο. Και οτι αλλο μπορει καποιος να βοηθησει, θα του ημουν ευγνωμων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lene Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Πιο φτηνη τιμη για το κινητο ποια ειναι? Καμμια προσφορα απο κανενα μαγαζι γνωστο? Δηλαδη να δινουνε κανενα δωρο μαζι... Εγω το βρηκα 204 € στο e-shop που με βολευει κιολας και ειναι και αξιοπιστο.. Πιο φτηνό υπάρχει εδώ Κατάστημα technoshop Περιγραφή προϊόντος Sony Ericsson Z520i Τιμή 199,68 € Ημ. ελέγχου 2006-01-03 Εγώ το αγόρασα από e-shop 204 € Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. January 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2006 Παιδια διαβασα ολες τις σελιδες αλλα μιας και εχουν πια περασει 3 μηνες απο την κυκλοφορια του, θα ηθελα να μου απαντησει οποιος το εχει σε μερικες ερωτησεις... 1. Ποσο κραταει η μπαταρια του? Μιας και το z600 που ειχα κρατουσε ΑΚΡΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ χρονο για μενα (780mAh), το z520 με 900mAh κραταει περισσοτερο? ΝΑΙ 2. Παιζει AAC (για να εξοικονομησουμε χωρο) για ηχους κλησης και μηνυματων ή μονο ΜΡ3? Δεν ειμαι σιγουρος αλλα ναι.Αν και δεν υπαρχει θεμα χωρου αν βαζεις ηχους κλησεις σε mp3. Εγω εχω μεσα καμια 15 και εχω πανω απο τη μιση μνημη. 3. Βιντεο συνεχομενα ποσο τραβαει και σε τι αναλυση? Ακριβως δεν ξερω, δεν εχω δει να γραφει καπου για περιορισμο παντως. Αναλυση εχει σε 640χ480 4. Το menu του ειναι ιδιο με του z600? (αν ξερει κανεις). Dunno, i guess! 5. Αν πατας το πλαινο πληκτρο οταν σε παιρνει καποιος τηλ, σταματαει να χτυπαει το τηλεφωνο? (δηλαδη να μην το ακους ενω συνεχιζει να χτυπαει... Αν δεν θες να το σηκωσεις δηλαδη...) NAI, το πλαινο κουμπι της εντασης. Κι αν θες του το κλεινεις κιολας! 6. Αυτη η μπαταρια των 1700mAh που πωλειται στο fleamarket ( http://www.fleamarket.gr/lot.cfm?lotID=3867652 ) αξιζει? Επειδη την αγορασε καποιος απο εδω μεσα, μπορει να μας πει αν ειναι ιδιο μεγεθος με την κανονικη? Και αν οντως αξιζει? ..................... Επισης, καποιος που να εχει συγκεντρωσει οτι υπαρχει (σχεδον, λεμε τωρα...) απο παιχνιδια ηχους κτλ. Μιας και το μεγεθος τους ειναι πολυ μικρο, αν τα εκανε ενα .rar αρχειακι να τα κατεβαζαμε ολοι μην τα κατεβαζουμε ενα-ενα (απο το http://www.myz520.lasyk.net μιλαω εκτος και αν υπαρχει κι αλλο...) Εχω φτιαξει ηχους κλησεις (mp3) με αρκετα καινουρια τραγουδια. αν επιτρεπετε θα τα ανεβασω Πιο φτηνη τιμη για το κινητο ποια ειναι? Καμμια προσφορα απο κανενα μαγαζι γνωστο? Δηλαδη να δινουνε κανενα δωρο μαζι... Εγω το βρηκα 204 € στο e-shop που με βολευει κιολας και ειναι και αξιοπιστο. Και οτι αλλο μπορει καποιος να βοηθησει, θα του ημουν ευγνωμων. Αντε καλοριζικο :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. January 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2006 na rwtisw kati;;pio kali othoni exeis to z529i h to k700i;;thanx Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts