giorgetto Δημοσιεύτηκε November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 9, 2018 Προέρχομαι από το galaxy S7 και έχω κουραστεί από τη μικρή μπαταρία που είχε εξ αρχής. Θέμα budget δεν έχω και έχω 2+1 προτεραιότητες. Μπαταρία όσο μεγαλύτερη γίνεται. Κάτω από 3500mah τις θεωρώ μικρές. Κάμερα καλή, όχι απαραίτητα κορυφαία. +προτιμώ τα κινητά να είναι μικρότερα. Βάσει λογικής, βλέπω μόνο το Huawei P20 Pro πληρεί αυτά τα βασικά. Αλλά δεν παίρνει microsd και δεν έχει wireless charging που τα θεωρώ σημαντικά. Αν αγνοήσω το μέγεθος του τηλεφώνου, κοιτάζω και τα S9+, Razer 2, oneplus 6T, huawei mate 20 pro... ξεχνάω κάποιο; ποιά είναι η γνώμη σας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Αφού δεν έχεις θέμα budget, mate 20 pro από εμένα Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μακρυα απο mate 20 pro. Εχει τεραστιο failure rate στην οθονη η οποία πρασινίζει οταν ειναι χαμηλή η φωτεινότητα. Έχει γινει χαμός στο xda αλλα και σε ελληνικά groups. Γνωστός μου μαλιστα εκανε 3 αντικαταστάσεις (doa) και ειχαν και οι 3 το ίδιο πρόβλημα. Οπότε μέχρι να μαθουμε οτι οι τελευταιες παρτιδες δεν εμφανιζουν το προβλημα, μακρυά ;) . Το πιο τραγικό είναι οτι η Huawei Hellas δεν εχει παρει ακόμα επισημη θεση οπότε άγνωστο μετα το περας του doa αν θα σε καλύπτει η εγγύηση (βλέπε πχ το ir της lg που η ελληνικη αντιπροσωπεια το θεωρει χαρακτηριστικό της οθόνης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 ρε παιδιά πως προτείνετε το mate 20 pro; δεν βλέπετε τον χαμό που έχει γίνει με την οθόνη; Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Μακρυα απο mate 20 pro. Εχει τεραστιο failure rate στην οθονη η οποία πρασινίζει οταν ειναι χαμηλή η φωτεινότητα. Έχει γινει χαμός στο xda αλλα και σε ελληνικά groups. Γνωστός μου μαλιστα εκανε 3 αντικαταστάσεις (doa) και ειχαν και οι 3 το ίδιο πρόβλημα. Οπότε μέχρι να μαθουμε οτι οι τελευταιες παρτιδες δεν εμφανιζουν το προβλημα, μακρυά ;) . Το πιο τραγικό είναι οτι η Huawei Hellas δεν εχει παρει ακόμα επισημη θεση οπότε άγνωστο μετα το περας του doa αν θα σε καλύπτει η εγγύηση (βλέπε πχ το ir της lg που η ελληνικη αντιπροσωπεια το θεωρει χαρακτηριστικό της οθόνης). Μήπως πιο τραγικό είναι το γεγονός ότι η ίδια η μαμα Huawei δεν έχει πάρει θέση, πως θα πάρει θέση η Huawei Hellas??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ειλικρινα δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ειλικρινα δεν έχω πάρει χαμπάρι τίποτα. Sent from my C106 using Tapatalk Ρίξε μια ματιά στο επίσημο θάμα το Mate 20 Pro, και θα καταλάβεις... Σαν συσκευή είναι κορυφαία, αλλά ποιος θα πάρει ρίσκο να το αγοράσει τώρα.. Περίμενε αν μπορείς και όταν φτιάξει το θέμα με την οθόνη, είμαι σίγουρος ότι η Huawei θα βγάλει κάποια προωθητική ενέργεια σαν προσφορά, μετά από όλο αυτό τον χαμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Αφού δεν έχεις θέμα budget, mate 20 pro από εμένα Sent from my C106 using TapatalkΝαι με σοβαρότατο θέμα στην οθόνη που γίνεται και χειρότερο και επίσημη θέση εταιρίας δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Ρίξε μια ματιά στο επίσημο θάμα το Mate 20 Pro, και θα καταλάβεις... Σαν συσκευή είναι κορυφαία, αλλά ποιος θα πάρει ρίσκο να το αγοράσει τώρα.. Περίμενε αν μπορείς και όταν φτιάξει το θέμα με την οθόνη, είμαι σίγουρος ότι η Huawei θα βγάλει κάποια προωθητική ενέργεια σαν προσφορά, μετά από όλο αυτό τον χαμό... Μονο ρίσκο; Σχεδον βεβαιαότητα έχει γινει. Όσους ξέρω τους εβγαλε προβλημα και όχι μονο η πρωτη συσκευή αλλά και της αντικατάστασης. Και όπως λέει και ο egodemis δεν εχει πάρει ακόμα επίσημη θέση η huawei hellas. Δηλαδη αν σου χαλάσει μετά το doa είναι άγνωστο αν θα σε καλύψει η εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Μονο ρίσκο; Σχεδον βεβαιαότητα έχει γινει. Όσους ξέρω τους εβγαλε προβλημα και όχι μονο η πρωτη συσκευή αλλά και της αντικατάστασης. Και όπως λέει και ο egodemis δεν εχει πάρει ακόμα επίσημη θέση η huawei hellas. Δηλαδη αν σου χαλάσει μετά το doa είναι άγνωστο αν θα σε καλύψει η εγγυηση.Πολλές φορές σου λένε στο τηλέφωνο ότι είναι φισιολογικο και είναι υψηλής ποιότητας οθόνη για αυτό το κάνει αυτό. Ουσιαστικά ναι μπορείς να το πάρει και μετά το doa ούτε αντικατάσταση οθόνης θα σου κάνουν εφόσον το μόνο επίσημο που έχουμε ακούσει (και έξω) είναι ότι μα τι λέτε κύριε είναι υψηλής ποιότητας οθόνη για αυτό το κάνει. Γενικός η huawei μετά την επιτυχία του p20 pro ξεσαλοσε λιγάκι στο πως φέρεται στον πελάτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. November 10, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Σιγουρα το Mate 20 pro είναι η καλυτερη συσκευή βασει προδιαγραφων στην αγορα, αλλα εχει σημαντικα μεγαλο μεγεθος που εγω δεν θα αξιοποιησω. Οταν θελω οθονη ανοιγω laptop που εχω σχεδον παντα μαζι. Ηλπιζα οτι το sony xz3 θα ειχε μεγαλυτερη μπαταρια, αλλά δεν με καλυπτει για 2 χρονια. Οποτε κοιταζω το p20 pro οπως και το razer2 περισσοτερο. Αλλη ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Πολλές φορές σου λένε στο τηλέφωνο ότι είναι φισιολογικο και είναι υψηλής ποιότητας οθόνη για αυτό το κάνει αυτό. Ουσιαστικά ναι μπορείς να το πάρει και μετά το doa ούτε αντικατάσταση οθόνης θα σου κάνουν εφόσον το μόνο επίσημο που έχουμε ακούσει (και έξω) είναι ότι μα τι λέτε κύριε είναι υψηλής ποιότητας οθόνη για αυτό το κάνει. Γενικός η huawei μετά την επιτυχία του p20 pro ξεσαλοσε λιγάκι στο πως φέρεται στον πελάτη Φοβαμαι μην εχουμε φαινομενα τυπου lg και ir που το θεωρούσε χαρακτηριστικό της οθόνης. Με τη διαφορα βέβαια οτι το ir δεν στο εμφάνιζε day one όπως εγινε στο mate ενώ ακόμα και οταν ξεκίναγε να στο βγάζει εμφανιζόταν μόνο μετά απο υψηλές θερμοκρασίες. Δηλαδή μπορεί κάποιοι να μην το παρατηρούσαν καν. Αντίθετα το hulk-o-screen ειναι πολύ πιο ενοχλητικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2018 Σιγουρα το Mate 20 pro είναι η καλυτερη συσκευή βασει προδιαγραφων στην αγορα, αλλα εχει σημαντικα μεγαλο μεγεθος που εγω δεν θα αξιοποιησω. Οταν θελω οθονη ανοιγω laptop που εχω σχεδον παντα μαζι. Ηλπιζα οτι το sony xz3 θα ειχε μεγαλυτερη μπαταρια, αλλά δεν με καλυπτει για 2 χρονια. Οποτε κοιταζω το p20 pro οπως και το razer2 περισσοτερο. Αλλη ιδέα?Αρκετά μαζεμένο σε μέγεθος και πολύ όμορφο είναι και το meizu 16th. Δε ξερω βέβαια αν σ ενδιαφέρει Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gippas Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αφού σε ενδιαφέρει η μπαταρία τόσο πολύ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το περυσινό Mate 10. Η κάμερα του ίσως να μην είναι στα επίπεδα των φετινών ναυαρχίδων αλλά παραμένει πολύ καλή και νομίζω πως καμιά από τις φετινές ναυαρχίδες δεν φτάνει την αυτονομία του. Αν θέλεις κάτι φετινό τότε το OnePlus 6T είναι η καλύτερη επιλογή σου. To Razer 2 δεν θα το σκεφτόμουν, μπορεί να έχει μεγάλη μπαταρία αλλά λόγω τεχνολογίας οθόνης η αυτονομία του είναι μέτρια. Επίσης οι κάμερες του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς με ασύρματη φόρτιση οι επιλογές δεν είναι πολλές. Μπορείς βέβαια να την προσθέσεις εσύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. November 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2018 Αν αγνοήσεις το μέγεθος του τηλέφωνο κ αφού θέμα budget δεν υπάρχει πας καρφί για το note 9 κ αφήνεις όλα τα άλλα στην άκρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgetto Δημ. November 12, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2018 Αφού σε ενδιαφέρει η μπαταρία τόσο πολύ θα σου πρότεινα να κοιτάξεις και το περυσινό Mate 10. Η κάμερα του ίσως να μην είναι στα επίπεδα των φετινών ναυαρχίδων αλλά παραμένει πολύ καλή και νομίζω πως καμιά από τις φετινές ναυαρχίδες δεν φτάνει την αυτονομία του. Αν θέλεις κάτι φετινό τότε το OnePlus 6T είναι η καλύτερη επιλογή σου. To Razer 2 δεν θα το σκεφτόμουν, μπορεί να έχει μεγάλη μπαταρία αλλά λόγω τεχνολογίας οθόνης η αυτονομία του είναι μέτρια. Επίσης οι κάμερες του δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Δυστυχώς με ασύρματη φόρτιση οι επιλογές δεν είναι πολλές. Μπορείς βέβαια να την προσθέσεις εσύ. Έχεις απόλυτο δίκιο για το razer, το βρήκα σε κάποιο review σήμερα και έλεγε ακριβώς αυτό. Αντικειμενικά τηλέφωνο κάτω από 150mm ύψος με καλή αυτονομία είναι μόνο το sony XZ2 compact, που θεωρώ ότι δεν είναι αρκετά ολοκληρωμένο. Το huawei p20 pro και το Oneplus 6T προς το παρόν κερδίζουν για τις επιλογές του 2018. Το ένα έχει ip rating, το άλλο qi charge, αλλά υπάρχει και διαφορά στις μεταξύ τους κάμερες. Έκανα τη σκέψη μήπως πάω για το S9 ή το pixel 3 και χρησιμοποιήσω battery case. Στο S9 δεν βρήκα αξιόπιστη λύση που να παρέχει και προστασία (ελέω edge). Στο pixel 3 κάτι γίνεται, εντυπωσιαστηκα με μια θήκη που θα βγει https://zerolemon.com/products/google-pixel-3-battery-case-4700mah ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν αγνοήσεις το μέγεθος του τηλέφωνο κ αφού θέμα budget δεν υπάρχει πας καρφί για το note 9 κ αφήνεις όλα τα άλλα στην άκρη Είναι εξαιρετικό, κι εγώ θα το προτιμούσα απ τα huawei και λόγω της γραφιδας, αλλά είναι αυστηρά κινητο για 2 χέρια, και δεν εξυπηρετεί την καθημερινότητά μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts