Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6270

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για μένα το μεγεθός του είναι .... χορταστικό :lol: :lol: ένα μειονέκτημα έχει μόνο δεν μπορείς να το κρύψεις στο μαγιό σου....:p

Κατα τ'άλλα μια χαρά το βρίσκω. :cool:

M' αυτό το κινητό μες στο μαγιό σίγουρα θα δημιουργήσεις λανθασμένες εντυπώσεις!!!!!:lol:

Πάντως. πέρα από την πλάκα, δεν το βρίσκω ιδιαίτερα μεγάλο, μια χαρά είναι. Το μόνο αρνητικό για μένα είναι ότι δείχνει τη φωτογραφία αυτού που σε καλεί εντελώς μικροσκοπική. Τι βλακεία είναι αυτή που έκανε η ΝΟΚΙΑ δεν μπορώ να καταλάβω. Ενώ είναι πασίγνωστο ότι όλοι θέλουν να έχει αυτή τη δυνατότητα ένα τηλέφωνο κι αφού έχει τεράστια οθόνη, γιατί βάζουν αυτό το μικροσκοπικό παραθυράκι που ούτε καταλαβαίνεις ποιος εμφανίζεταϊ? Πάλι καλά που έχει αναγνωριστικό ήχο κλήσης:worry:

http://www28.brinkster.com/fananna/%CE%96.jpg

• Απαντήσεις 2,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικά δεν αντεξα να το περιμένω(το 6270) και πήρα το w800...δεν ξέρω αν το μετάνιωσα αλλά αυτό που θα μου λείψει είναι η μεγάλη οθόνη...είχα το 7610 και η όθόνη του w800 φαίνεται μικροσκοπική....αντέ σε 9 μήνες που θα έχω ξανά επιδότηση τα λέμε!

Το μέγεθος του 6270 δεν είναι τόσο κατακρητέο,όσο το πάχος του...είναι πραγματικά αρκετά παχύ...

Χαλαρά... :lol:

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω εδώ και μια βδομάδα το 6270 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά ευχαριστημένος. Στα θετικά του στοιχεία είναι το γρήγορο μενού, μεγάλη οθόνη με τέλεια ανάλυση , πολλή καλή ποιότητα ήχου στην αναπαραγωγή Mp3 (καλύτερη από το w-800 για εμένα),

Στα αρνητικά. Μπορούσε να έχει καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Η εικόνα του αυτού που σε καλεί είναι μικροσκοπική (πιστεύω με το νέο λογισμικό να το διορθώσει η νοκια)

Δεν είναι θέμα γκρίνιας,αλλά ουσίας περί μεγεθών και φορητότητας ενός κινητού το οποίο είχα και μου άρεσε στα επίμαχα θετικά (κατά την κρίση μου) σημεία.Είναι προφανές ότι τα 6111/6270/6280 ανήκουν στην ίδια σειρά με κάποιες διαφορές μικρές(6270/6280)και μεγάλες(6111)μεταξύ τους και ζητούμενο στόχο την κάλυψη ενός ευρέως φάσματος υποψηφίων αγοραστών με διαφορετικές κλίμακες τιμής/απόδοσης.Χωροταξιακά μπορούσε ακόμα και το 6111 να έχει κάμερα(module)2MP(βλέπε 7380)και οθόνη παρόμοια του 6230i(208*208 pixels) αλλά θα επηρέαζε την τιμή του,και κατά συνέπεια τα άλλα δύο μοντέλα.Καταλήγοντας πίστεύω ότι δεν υπάρχει μεταξύ μας ούτε ένας που όσο θαυμάζει το 6270 για όλα τα θετικά στοιχεία του,άλλο τόσο δεν τον προβληματίζει το μέγεθος του σε κάποιες περιστάσεις.

an tha evazan sto 6111 tin othoni tou 6230i sigoura tha itan kalitero alla kai pali tha vriskotan atoma pou tha elegan oti ine mikri opos sinevi kai me to 6230i.to kinito exalou rostropol den einai megalo se sxesi me tin othoni pou exei:) i othoni tou 6270 einai oso to 6111 olo mazi!ta lew ayta panta filika xwris na apeythinome sigekrimena se sena rostropol aplos to lew giati evgale i nokia ena toso olokliromeno kinito kai se tetia timi kai meriki edw kai merikes selides den exoun kati na poun kai lene olo gia to poso megalo einai!

Γιαννης

παιδία όταν το βάζετε σε flight mode έχετε πρόσβαση μόνο σταmp3 ή και σε άλλα μένου πχ κάμερα ημερολόγιο ραδιοφωνο;
Χαλαρά... :lol:

παιδία όταν το βάζετε σε flight mode έχετε πρόσβαση μόνο σταmp3 ή και σε άλλα μένου πχ κάμερα ημερολόγιο ραδιοφωνο;

exeis prosvasi se oles tis litourgies tou tilefonou.ektos apo aytes pou xriazete h karta sim:)

Γιαννης

exeis prosvasi se oles tis litourgies tou tilefonou.ektos apo aytes pou xriazete h karta sim:)

Kαι στο ραδιόφωνο έχεις πρόσβαση ???

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Παντως παιχνιδι μαζι με μουσικη δεν γινεται ,,,η το ενα η το αλλο :(το ραδιο βρισκει ευκολα τους σταθμους σε εσας ?

an tha evazan sto 6111 tin othoni tou 6230i sigoura tha itan kalitero alla kai pali tha vriskotan atoma pou tha elegan oti ine mikri opos sinevi kai me to 6230i.to kinito exalou rostropol den einai megalo se sxesi me tin othoni pou exei:) i othoni tou 6270 einai oso to 6111 olo mazi!ta lew ayta panta filika xwris na apeythinome sigekrimena se sena rostropol aplos to lew giati evgale i nokia ena toso olokliromeno kinito kai se tetia timi kai meriki edw kai merikes selides den exoun kati na poun kai lene olo gia to poso megalo einai!
δηλαδη αν καποιος το θεωρει μεγαλο πρεπει να φοβαται να το πει ?Να ξερουμε δηλαδη ...:mad:ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΝΑ ΛΕΕΙ ελευθερα την γνωμη του ειναι δικαιωμα του και υποχρεωση μας να τον ακουμε
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

δηλαδη αν καποιος το θεωρει μεγαλο πρεπει να φοβαται να το πει ?

Ψυχραιμία ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν χρειάζεται να νευριάζεις:)

Οπως ξέρεις υπάρχει και το "Περί ορέξεως ουδείς λόγος":X

ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ... ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΕΣ...

Nokia 2110, 2600c, 3120c, 3230, 3410, 3510i, 6070, 6110, 6150, 6210, 6220c, 6230, 6310i , 6510, 6600, 7110, 7650, 8110, 8110i, Ν70, E 66, C5, C5-03, 500, 700, Ν 86, C3-00, Lumia 920, Ν8, Lumia 925, Lumia 1020 , ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ :mad:

Αν η γη δεν ήταν στρογγηλή και ήταν κύβος θα την πετάγαμε σαν ζάρι....Αν.....Αν....Αν,lazman σίγουρα αν κάποιος ψάχνει για ψεγάδια τα βρίσκει και ας μην υπάρχουν,αλλά το 6270 δεν έχει τέτοια.ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ (6111,6280) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΑΥΤΑ.Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ το 6270 !

Ψυχραιμία ο καθένας έχει τη γνώμη του δεν χρειάζεται να νευριάζεις:)

Οπως ξέρεις υπάρχει και το "Περί ορέξεως ουδείς λόγος":X

Ψυχραιμοτατος ΕΙΜΑΙ ;) Δεν νευριαζω αλλα πρεπει να μαθουμε να ακουμε ..Αν προσεξες[διαβασες την απαντηση ] υπαρχει η κατηγορια σε οσους ειπαν οτι ειναι ισως λιγο μεγαλο ...Αυτα τερμα απο εμενα :offtopic:
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟ ΜΕ ΤΟΝ LAZMAN!ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΕΤΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟ 6270 ΕΤΣΙ ΤΟ 6270 ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΛΙΓΟ ΒΛΑΚΕΙΑ!ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΝΩΜΗ ΣΟΥ
Μπάμπης

Παντως παιχνιδι μαζι με μουσικη δεν γινεται ,,,η το ενα η το αλλο :(το ραδιο βρισκει ευκολα τους σταθμους σε εσας ?

ego otan akouo mousiki kai thelo na pekso kai kanena pexnidaki(pliris diaskedasi diladi:rolleyes: ) apla epilego no sound stin arxiki othoni kathe pexnidiou kai etsi den xanete o ixos apo tin mousiki pou akouo

παιδια..το πηρε μια φιλη μου..και δεν της αρεσε το μεγεθος του..να πω την αληθεια στις φοτο φαινεται μικροκαμομενο..αλλα ειναι μεν χοντρο..(κακο αυτο) αλλα εχει μεγαλη οθονη..(καλο αυτο)..:)

edit : nervous :sorry::O

Παιδια τα ειπαμε για το μεγεθος, μεχρι εδω ομως .

Το μεγεθος ειναι καθαρα υποκειμενικο :rolleyes:

Ηρεμια και συνεχιζουμε :)

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

epitelous kai kapoios mod pou katalave oti to exoume me to megethos kai den asxoloumaste me ta pio ousiwdh provlhmata tou[pou emena den mou exei dhmiourghsei!]!

perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai..

epitelous kai kapoios mod pou katalave oti to exoume paraxesei me to megethos kai den asxoloumaste me ta pio ousiwdh provlhmata tou[pou emena den mou exei dhmiourghsei!]!

telei kinito kai panemorfo oson afora to megethos einai oso prepei gia to eidos tou kinitou .

Δεν τη βάζω όπου να'ναι:elephant:

Μερικές φορές, όταν ανοίγω την αναπαραγωγή μουσικής, δεν μου διαβάζει καθόλου την κάρτα μνήμης. Χρειάζεται να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να επανέλθει. Συμβαίνει και σε σας;

...αλλά αυτό που θα μου λείψει είναι η μεγάλη οθόνη...είχα το 7610 και η όθόνη του w800 φαίνεται μικροσκοπική....αντέ σε 9 μήνες που θα έχω ξανά επιδότηση τα λέμε!

Eίναι το τίμημα της μονοκόμματής του σχεδίασης. Για να είχε μεγαλύτερη σε διαστάσεις οθόνη θα έπρεπε να είχε ακόμα μικρότερα πλήκτρα. ή θα έπρεπε να ήταν μεγάλο σε όγκο/επιφάνεια ή να είναι συρταρωτό/αναδιπλούμενο. Τα βρίζουμε τα κινούμενα μέρη αλλά τελικά μόνο έτσι επιτυγχάνεται χρυσή τομή. Απλά όπως είπες το παράκαναν λίγο στο πάχος.

Kαι στο ραδιόφωνο έχεις πρόσβαση ???

Στα πάντα. Άρα ναι, και σε αυτό. Εντυπωσιακό, ε; Το W800 έχει πρόσβαση μόνο στο ΜΡ3 και το ραδιόφωνο... :)

Βέβαια εκεί ΔΕΝ χρειάζεται να βγάλεις την SIM για να μπει σε φλάιτ μόουντ. Απλά το τηλέφωνο κάθε φορά που το ανάβεις ρωτάει αν θες να μπει σε φλάιτ μόουντ ή να ανοίξει σαν τηλέφωνο. :)

Σε κάποια παιχνίδια αν απενεργοποιήσεις τον ήχο νομίζω παίζει ΜΡ3 ή ράδιο...

Αν η γη δεν ήταν στρογγηλή και ήταν κύβος θα την πετάγαμε σαν ζάρι....Αν.....Αν....Αν,lazman σίγουρα αν κάποιος ψάχνει για ψεγάδια τα βρίσκει και ας μην υπάρχουν,αλλά το 6270 δεν έχει τέτοια.ΑΠΛΩΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ (6111,6280) ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ,ΑΥΤΑ.Χαίρομαι που σου αρέσει τόσο πολύ το 6270 !

:!:

Φυσικά και έχει ψεγάδια, απλά είναι ήσσονος σημασίας.

Ανακάλυψα όμως ένα ακόμα που δεν είναι. Δηλαδή από την αρχή το ήξερα απλά τώρα το συνειδητοποίησα που το έφαγα στη μάπα. το Hotswapping είναι σαν να μην υπάρχει... Δηλαδή για να το πω πιο απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ υποχρεωτικό να σβήσεις το τηλέφωνο για να βγάλεις την κάρτα. ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ το σβήσεις να τι γίνεται:

1) Το εκάστοτε θέμα αν είναι στην κάρτα (που λογικά εκεί θα είναι) ξε-φορτώνεται. Πρέπει μετά να το ξαναβάλεις και να περιμένεις περίπου 1 λεπτό για να μπει...

2) Ο τηλεφωνικός κατάλογος χάνει την ρύθμιση "Phone only" Με αποτέλεσμα όταν ξαναβάζω την κάρτα να βγάζει τις καταχωρήσεις διπλές.

3) Ο ΜΡ3 player χάνει τα κομμάτια και δεν τα ξαναβρίσκει. Πρέπει να ξαναορίσεις default φάκελο την κάρτα μνήμης.

4) Το ίδιο και η κάμερα. Αρχίζει να αποθηκεύει τις φωτό στην μνήμη του κινητού και όχι στην κάρτα. Και πάλι θέλει πάλι να ρυθμίση την κάρτα για default χώρο αποθήκευσης...

Γενικά το τηλέφωνο γίνεται άνω κάτω. :D

Δεν το έχω πάει ακόμα για αναβάθμιση, αλλά θέλω να ελπίζω ότι κάποιες από αυτές τις ιδιοτροπίες θα διορθωθούν.

Λέγοντας για ιδιοτροπίες, μου έκανε 2 επανεκκινήσεις την πρώτη μέρα. Και άλλες δυο χτες. Τπτ δλδ. Όλες οι επανεκκινήσεις είχαν σχέση με την έκθεση πάντως...

Μερικές φορές, όταν ανοίγω την αναπαραγωγή μουσικής, δεν μου διαβάζει καθόλου την κάρτα μνήμης. Χρειάζεται να το κλείσω και να το ξανανοίξω για να επανέλθει. Συμβαίνει και σε σας;

Όχι... :worry:

Όχι

Τότε απο Δευτέρα πάει για αντικατάσταση. Δεν υποφέρεται.

Trobo, γιατί βγάζεις την κάρτα; Αφού μπορείς να βάλεις απλά το καλώδιο και να μεταφέρεις οτι αρχεία θέλεις πολύ πιο εύκολα. Άντε, μία φορά στο τόσο αν χρειαστεί να βγάλεις την κάρτα, κλείνεις το τηλέφωνο και αυτό ήταν όλο. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Αν δεν υπήρχει η δυνατότητα USB mass storage, θα ήταν όντως σημαντικό μειονέκτημα. Τώρα όμως το θεωρώ και αυτό ήσσονος σημασίας. :) :p

ayto elega kai egw nervous !entaxi einai megalo alla os edw as sizitisoume kai tipota allo!kai den eipame kanena na min leei eleythera ti gnomi tou!:) nai rostropol mou arese to 6270!

Γιαννης

Δεν το έχω πάει ακόμα για αναβάθμιση, αλλά θέλω να ελπίζω ότι κάποιες από αυτές τις ιδιοτροπίες θα διορθωθούν.

diladi exi vgi kapia anavathmisi???mporoume na pame an theloume nokia gia na mas to anavathmisoun??

diladi exi vgi kapia anavathmisi???mporoume na pame an theloume nokia gia na mas to anavathmisoun??

den exei vgei akoma h anavathmisi rotisa kai mou eipan mes ston fevrouario.akoma den exoun oute ton antaptora gia to 6270 gia mporesoun na kanoun kapia anavathmisi!

Γιαννης

Τότε απο Δευτέρα πάει για αντικατάσταση. Δεν υποφέρεται.

Trobo, γιατί βγάζεις την κάρτα; Αφού μπορείς να βάλεις απλά το καλώδιο και να μεταφέρεις οτι αρχεία θέλεις πολύ πιο εύκολα. Άντε, μία φορά στο τόσο αν χρειαστεί να βγάλεις την κάρτα, κλείνεις το τηλέφωνο και αυτό ήταν όλο. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.

Αν δεν υπήρχει η δυνατότητα USB mass storage, θα ήταν όντως σημαντικό μειονέκτημα. Τώρα όμως το θεωρώ και αυτό ήσσονος σημασίας. :) :p

Μόνο που εγώ, εκτός από ήσσονος σημασίας, το θεωρώ και ερασιτεχνισμό. :X

Αυτό σκέφτηκαν και αυτοί, αφού θα βάλουμε το καλώδιο μέσα, γιατί να κάνουμε το hotswapping να δουλεύει; Ας το βγάλουμε δυο μήνες νωρίτερα να προλάβουμε τον ανταγωνισμό.

Δεν λέω ότι μόνο η Νοκια το κάνει αυτό, αλλά αυτή έχει σαφώς τα πρωτία.

Εμένα αυτό το ζήτημα ΔΕΝ με πειράζει (αν με πείραζε απλά δεν θα έπερνα το τηλέφωνο, αφού γνώριζα την ιδιοτροπία από πριν). Κάποιος άλλος όμως;

Όταν παίρνεις κάτι καινούριο, συνήθως περιμένεις και να... δουλεύει. :)

Ναι αλλά το οτι υπάρχουν κάποιες ατέλειες στην μειτουργία του δεν σημαίνει οτι δεν λειτουργεί. Να ξέρουμε τι λέμε. Η έννοια του hotswapping είναι η αφαίρεση της κάρτας χωρίς την ανάγκη αφαίρεσης και της μπαταρίας της συσκευής.