kostakiss Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 ποσο κοστιζει ο ανταπτορας αυτος? ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ mirror!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Δεν έχει τύχει να ρωτήσω σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα, οπότε δεν γνωρίζω καν αν έει έρθει ακόμ αΕλλάδα. Απλώς, βλέποντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Για όποιον γουστάρει να aκούει μουσική απο το κινητό του και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του η αγορά του Ν91 (που το έχει ενσωματωμένο το παραπάνω gadget), είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stigmes Δημ. January 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2006 Δεν έχει τύχει να ρωτήσω σε κάποιο Ελληνικό κατάστημα, οπότε δεν γνωρίζω καν αν έει έρθει ακόμ αΕλλάδα. Απλώς, βλέποντας τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον. Για όποιον γουστάρει να aκούει μουσική απο το κινητό του και δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του η αγορά του Ν91 (που το έχει ενσωματωμένο το παραπάνω gadget), είναι μια πάρα πολύ καλή αγορά. kai ego gia n91 pigena ma akoma den exi vgi kai logika tha argisi kialio.kai etsi kateliksa sto 6270 pou ine oti kalitero afti tin stigmi kai idika gia ta lefta tou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα με 6270 και Ν70 για να δούμε κάποια σύγκριση ή έστω μόνο του 6270 να δούμε την ποιότητα; Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omegared Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Χρονια πολλα στον mirror! Εχω ορισμενες ακομη ερωτησεις για το 6270 1)Βασικα,επειδη ακουγονται φιδια σε ξενα fora(π.χ Gsm Arena) σχετικα με s/w bugs για παραδειγμα αδικαιολογητα restarts,χαμηλη ταχυτητα πλοηγησης,προβληματα με την ειδοποιηση του voicemail,θα θελα να ξερω αν η σημασια και η συχνοτητα εμφανισης τους ειναι αποτρεπτικες για την αγορα του.Και αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις π.χ να ανοιγοκλεινει εκει που ακους ραδιο η mp3,χωρις να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα η να εχεις εισερχομενη κτλ 2)Η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο υποβαθμισμενη οσο ακουγεται?Εχω διαβασει πως ο μηχανισμος ανοιγοκλεισιματος ειναι ελαττωματικος σε βαθμο που τα 2 μερη του τηλεφωνου να εφαπτονται και να εμαφονιζονται γρατζουνιες π.χ στο χρωμιομενο σημειο γυρω απο το πληκτρο 0.Γενικα δινει εντυπωση πλαστικουρας που δε θα αντεξει στο χρονο και θα χαλαρωσει πολυ?Αληθευει οτι καποια εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αναλογα με τι χωρα προελευεσης?Συγκεκριμενα Γερμανια-Κινα 3)Η αναμονη της μπαταριας ειναι τοσο τραγικη πια?Εχω περασει απο t28-T66 μεχρι SX1(οσον αφορα κινητα μικρης αναμονης) και στην χειροτερη περιπτωση(το sx1 δηλ) το φορτιζα καθε βραδυ,αλλα με εντατικη χρηση(4-5 ωρες ραδιο και mp3,εγκατασταση και εκτελεση 10δων εφαρμογων καθε μερα,μεταφορα 10δων mb προς τη συσκευη κτλ)Ειναι αναλογη η κατασταση η καπως καλυτερη?Για συγκριση τωρα εχω ενα SE S700 και με αναλογη χρηση μου βγαζει 2 μερες γεματες 4)Video σε τι format και μεχρι τι αναλυσεις υποστηριζει για αναπαργωγη?Ενδιαφερομαι κυριως για mp4 απο PV Author,320x240 pixels και τουλ 15 fps 5)Τα στερεο ηχεια αποδιδουν αρκετα δυνατο ηχο?Υπαρχει περιπτωση να μην τα ακουσεις σε θορυβωδες περιβαλλον?(π.χ λεωφορειο)Καμμια συγκριση με το SE W550i σε αυτον τον τομεα? 6)Τα εισερχομενα μεσω bluetooth αρχεια μπορουν να σωθουν στην καρτα μνημης η μονο στην μνημη του τηλεφωνου? 7)Στις εισερχομενες εχει το ιδιο προβλημα με το 6230i,δηλ ανεξαρτητα απο το πως το εχεις ρυθμισει,αυτο αρχιζει παντα να χτυπαει χαμηλα και προοδευτικα δυναμωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Χρονια πολλα στον mirror! Εχω ορισμενες ακομη ερωτησεις για το 6270 1)Βασικα,επειδη ακουγονται φιδια σε ξενα fora(π.χ Gsm Arena) σχετικα με s/w bugs για παραδειγμα αδικαιολογητα restarts,χαμηλη ταχυτητα πλοηγησης,προβληματα με την ειδοποιηση του voicemail,θα θελα να ξερω αν η σημασια και η συχνοτητα εμφανισης τους ειναι αποτρεπτικες για την αγορα του.Και αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις π.χ να ανοιγοκλεινει εκει που ακους ραδιο η mp3,χωρις να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα η να εχεις εισερχομενη κτλ 2)Η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο υποβαθμισμενη οσο ακουγεται?Εχω διαβασει πως ο μηχανισμος ανοιγοκλεισιματος ειναι ελαττωματικος σε βαθμο που τα 2 μερη του τηλεφωνου να εφαπτονται και να εμαφονιζονται γρατζουνιες π.χ στο χρωμιομενο σημειο γυρω απο το πληκτρο 0.Γενικα δινει εντυπωση πλαστικουρας που δε θα αντεξει στο χρονο και θα χαλαρωσει πολυ?Αληθευει οτι καποια εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αναλογα με τι χωρα προελευεσης?Συγκεκριμενα Γερμανια-Κινα 3)Η αναμονη της μπαταριας ειναι τοσο τραγικη πια?Εχω περασει απο t28-T66 μεχρι SX1(οσον αφορα κινητα μικρης αναμονης) και στην χειροτερη περιπτωση(το sx1 δηλ) το φορτιζα καθε βραδυ,αλλα με εντατικη χρηση(4-5 ωρες ραδιο και mp3,εγκατασταση και εκτελεση 10δων εφαρμογων καθε μερα,μεταφορα 10δων mb προς τη συσκευη κτλ)Ειναι αναλογη η κατασταση η καπως καλυτερη?Για συγκριση τωρα εχω ενα SE S700 και με αναλογη χρηση μου βγαζει 2 μερες γεματες 4)Video σε τι format και μεχρι τι αναλυσεις υποστηριζει για αναπαργωγη?Ενδιαφερομαι κυριως για mp4 απο PV Author,320x240 pixels και τουλ 15 fps 5)Τα στερεο ηχεια αποδιδουν αρκετα δυνατο ηχο?Υπαρχει περιπτωση να μην τα ακουσεις σε θορυβωδες περιβαλλον?(π.χ λεωφορειο)Καμμια συγκριση με το SE W550i σε αυτον τον τομεα? 6)Τα εισερχομενα μεσω bluetooth αρχεια μπορουν να σωθουν στην καρτα μνημης η μονο στην μνημη του τηλεφωνου? 7)Στις εισερχομενες εχει το ιδιο προβλημα με το 6230i,δηλ ανεξαρτητα απο το πως το εχεις ρυθμισει,αυτο αρχιζει παντα να χτυπαει χαμηλα και προοδευτικα δυναμωνει? 1. Τα restart δεν συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές. To ίδιο και τα προβλήματα με την ταχύτητα πλοήγησης ή τη λειτουργία του voicemail. 2. Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκευής. Μπορεί σε κάποιες συσκευές να υπάρχει πρόβλημα, σε άλες όμως ο μηχανισμός γλιστράει σαν να έχει λάδι :lol:. Γενικότερα δίνει την αίσθηση προσεγμένου και ακριβού τηλεφώνου. 3. Με τέτοια χρήση θα σου βγάλει περίπου 1,5 ημέρες. Βέβαια αυτό είναι μια προσέγγιση και μην ξεχνάς και την ένταση του σήματος. Κακό σήμα = λιγότερη αυτονομία. 4. Σε αναπαραγωγή υποστηρίζει .3gp, .mp4, H.263 και .amr σε οποιαδήποτε ανάλυση. Εγγραφή σε ανάλυση μέχρι 640x480 (vga) 5. Η ένταση και η ποιότητα των ηχείων θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. 6. Μπορείς να τα σώσεις όπου θέλεις. Υπάρχει ο φάκελος "εισερχόμενα" και από εκεί τα στέλνεις στον επιθυμητό φάκελο. 7. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το 6230i και μάλιστα στην τελευταία version (3.50). Στο 6270 με την τρέχουσα version ναι, συμβαίνει. Επίσης το 6270 αν και παίζει αρχεία .nrt (Nokia original tones) πάραυτα δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως ήχο κλήσης/ειδοποίησης. Πάντως είναι παράξενο που ενώ το 6270 έχει καιρό που κυκλοφόρησε και είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο μη-symbian κινητό, σε κανένα site δεν υπάρχει επίσημο και αναλυτικό review :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Χρονια πολλα στον mirror! Εχω ορισμενες ακομη ερωτησεις για το 6270 1)Βασικα,επειδη ακουγονται φιδια σε ξενα fora(π.χ Gsm Arena) σχετικα με s/w bugs για παραδειγμα αδικαιολογητα restarts,χαμηλη ταχυτητα πλοηγησης,προβληματα με την ειδοποιηση του voicemail,θα θελα να ξερω αν η σημασια και η συχνοτητα εμφανισης τους ειναι αποτρεπτικες για την αγορα του.Και αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις π.χ να ανοιγοκλεινει εκει που ακους ραδιο η mp3,χωρις να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα η να εχεις εισερχομενη κτλ 2)Η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο υποβαθμισμενη οσο ακουγεται?Εχω διαβασει πως ο μηχανισμος ανοιγοκλεισιματος ειναι ελαττωματικος σε βαθμο που τα 2 μερη του τηλεφωνου να εφαπτονται και να εμαφονιζονται γρατζουνιες π.χ στο χρωμιομενο σημειο γυρω απο το πληκτρο 0.Γενικα δινει εντυπωση πλαστικουρας που δε θα αντεξει στο χρονο και θα χαλαρωσει πολυ?Αληθευει οτι καποια εχουν καλυτερη ποιοτητα κατασκευης αναλογα με τι χωρα προελευεσης?Συγκεκριμενα Γερμανια-Κινα 3)Η αναμονη της μπαταριας ειναι τοσο τραγικη πια?Εχω περασει απο t28-T66 μεχρι SX1(οσον αφορα κινητα μικρης αναμονης) και στην χειροτερη περιπτωση(το sx1 δηλ) το φορτιζα καθε βραδυ,αλλα με εντατικη χρηση(4-5 ωρες ραδιο και mp3,εγκατασταση και εκτελεση 10δων εφαρμογων καθε μερα,μεταφορα 10δων mb προς τη συσκευη κτλ)Ειναι αναλογη η κατασταση η καπως καλυτερη?Για συγκριση τωρα εχω ενα SE S700 και με αναλογη χρηση μου βγαζει 2 μερες γεματες 4)Video σε τι format και μεχρι τι αναλυσεις υποστηριζει για αναπαργωγη?Ενδιαφερομαι κυριως για mp4 απο PV Author,320x240 pixels και τουλ 15 fps 5)Τα στερεο ηχεια αποδιδουν αρκετα δυνατο ηχο?Υπαρχει περιπτωση να μην τα ακουσεις σε θορυβωδες περιβαλλον?(π.χ λεωφορειο)Καμμια συγκριση με το SE W550i σε αυτον τον τομεα? 6)Τα εισερχομενα μεσω bluetooth αρχεια μπορουν να σωθουν στην καρτα μνημης η μονο στην μνημη του τηλεφωνου? 7)Στις εισερχομενες εχει το ιδιο προβλημα με το 6230i,δηλ ανεξαρτητα απο το πως το εχεις ρυθμισει,αυτο αρχιζει παντα να χτυπαει χαμηλα και προοδευτικα δυναμωνει? 1.Εμενα τουλαχιστον δεν εχει κανει ποτε ρισταρτ ενω η ταχυτητα του μενου ειναι αψογη. 2.Μια χαρα ειαναι η ποιοτητα κατασκευης του, μετα απο λιγες βδομαδες ειναι οπως ηταν την 1η μερα. Μεγαλο μερος του ειναι μεταλλικο, μονο πλαστικουρα δεν ειναι...:cool: 3.Αναμονη οχι εντιπωσιακη, φυσιολογικη θα ελεγα. 2μερες με νορμαλ χρηση, 1 και κατι με πολυ εντονη (10 ωρες ραδιο, κλησεις κτλ). 4.ΔΞ/ΔΑ 5.Καλυτερα απ το SE και πιο δυνατα.:) 6.Μονο στη μνημη του κινητου. 7.Χτυπαει χαμηλα στην αρχη(1-2sec) και μετα κανονικα αλλα οχι σε ολους τους ηχους. Ειναι περιεργο σαυτον τον τομεα, παντως κλησεις πολυ δυσκολα θα χασεις. edit:δεν ειδα την απαντηση του OculatusAbis 6. Μπορείς να τα σώσεις όπου θέλεις. Υπάρχει ο φάκελος "εισερχόμενα" και από εκεί τα στέλνεις στον επιθυμητό φάκελο. Λαθος. Αποθηκευονται ολα τα εισερχομενα σενα φακελο στη μνημη ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, και απο κει τα μεταφερεις οπου θες (εκθεση, καρτα, εφαρμ. java). Τουλαχιστον συμφωνουμε στα υπολοιπα. Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 edit:δεν ειδα την απαντηση του OculatusAbis Λαθος. Αποθηκευονται ολα τα εισερχομενα σενα φακελο στη μνημη ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ, και απο κει τα μεταφερεις οπου θες (εκθεση, καρτα, εφαρμ. java). Τουλαχιστον συμφωνουμε στα υπολοιπα. Μα κι εδώ συμφωνούμε :D . Το ίδιο λέω κι εγώ. Από τον φάκελο "εισερχόμενα" (που σε κάθε κινητό βρίσκεται στη μνήμη του κινητού) κατόπιν επιλέγουμε τον επιθυμητό φάκελο αποστολής όπως γράφεις κι εσύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kbarbi Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 1. Τα restart δεν συμβαίνουν σε όλες τις συσκευές. To ίδιο και τα προβλήματα με την ταχύτητα πλοήγησης ή τη λειτουργία του voicemail. 2. Το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκευής. Μπορεί σε κάποιες συσκευές να υπάρχει πρόβλημα, σε άλες όμως ο μηχανισμός γλιστράει σαν να έχει λάδι :lol:. Γενικότερα δίνει την αίσθηση προσεγμένου και ακριβού τηλεφώνου. 3. Με τέτοια χρήση θα σου βγάλει περίπου 1,5 ημέρες. Βέβαια αυτό είναι μια προσέγγιση και μην ξεχνάς και την ένταση του σήματος. Κακό σήμα = λιγότερη αυτονομία. 4. Σε αναπαραγωγή υποστηρίζει .3gp, .mp4, H.263 και .amr σε οποιαδήποτε ανάλυση. Εγγραφή σε ανάλυση μέχρι 640x480 (vga) 5. Η ένταση και η ποιότητα των ηχείων θα σε ικανοποιήσουν απόλυτα. 6. Μπορείς να τα σώσεις όπου θέλεις. Υπάρχει ο φάκελος "εισερχόμενα" και από εκεί τα στέλνεις στον επιθυμητό φάκελο. 7. Δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με το 6230i και μάλιστα στην τελευταία version (3.50). Στο 6270 με την τρέχουσα version ναι, συμβαίνει. Επίσης το 6270 αν και παίζει αρχεία .nrt (Nokia original tones) πάραυτα δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ως ήχο κλήσης/ειδοποίησης. Πάντως είναι παράξενο που ενώ το 6270 έχει καιρό που κυκλοφόρησε και είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο μη-symbian κινητό, σε κανένα site δεν υπάρχει επίσημο και αναλυτικό review :worry: file sumfwnw apoluta mazi sou.kai dustyxos den isxuei mono gia to 6270 alla kai gia polla alla kinhta..mhpws siga siga na arxisoun oi mod.na kanoun ta review!!kai arxika me to 6270 parolou pou to exw tha hthela na kserw kai mia antikeimenikh apopsh.[panta filika milaw!!!to tonizw] Παράθεση perasa xhmiko mhxaniko patras..e re gledia..patra s erxomai.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Χρονια πολλα στον mirror! Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου. :) 1)Βασικα,επειδη ακουγονται φιδια σε ξενα fora(π.χ Gsm Arena) σχετικα με s/w bugs για παραδειγμα αδικαιολογητα restarts,χαμηλη ταχυτητα πλοηγησης,προβληματα με την ειδοποιηση του voicemail,θα θελα να ξερω αν η σημασια και η συχνοτητα εμφανισης τους ειναι αποτρεπτικες για την αγορα του.Και αναφερομαι σε ακραιες καταστασεις π.χ να ανοιγοκλεινει εκει που ακους ραδιο η mp3,χωρις να κανεις κατι αλλο ταυτοχρονα η να εχεις εισερχομενη κτλ Βασικά, θα σου πω το εξής. Έχω το χειρότερο και πιο προβληματικό 6270 ολόκληρου του φόρουμ. :( Μπορεί και ολόκληρης της Ελλάδας. :mad: Είναι πραγματικά κρίμα. :( Το κινητό που έχω λοιπόν, μου κάνει συνέχεια επανεκκινήσεις αλλά αυτές είναι ελεγχόμενες. Τι θέλω να πώ; Ξέρω πότε θα κάνει την κάθε επανεκκίνηση και,το καλύτερο, ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει κάνει επανεκκίνηση στην μέση μιας σημαντικής διαδικασίας όπως είναι η ακρόαση μουσικής, η ασύρματη μεταφορά κομματιών ή η αντιγραφή κάποιων αρχείων απο έναν φάκελο σε κάποιον άλλο. Την στιγμή δηλαδή που χρειαζόμουν μια αξιοπιστία Χ, την είχα. Άλλα 6270 γνωστών μου δεν αντιμετοπίζουν κανένα απο τα προβλήματα που περιγράφεις. Οπότε η συσκευή θεωρείται άκρως αξιόπιστη. όσον αφορά την ταχύτητα, σίγουρα δεν πρόκειται για το πιο γρήγορο 40άρι. Η έκθεση παρουσιάζει κάποια καθυστέρηση άλλοτε μεγαλύτερη άλλοτε μηδαμινή, ανάλλογα πάντα με το πλήθος αρχείων που έχει ο φάκελος τον οποίο ανοίγεις. Αυτό που θα ήθελα να συμβαίνει είναι να μην εμφανίζεται η μπαάρ φόρτωσης του κάθε φακέλου, η οποία, όπως έχω παρατηρήσει, εμφανίζεται ακόμα και αν ο φάκελος είναι άδειος, καθυστερώντας σημαντικά την πλοήγηση. Όλα αυτά όμως μη σε τρομάζουν. Στα 40άρια οι φακέλοι είναι ελάχιστοι. Αν το ίδιο συνέβαινε και στο series 60 μου, θα είχα πρόβλημα. Τώρα όλα καλά. :) :p 2)Η ποιοτητα κατασκευης ειναι τοσο υποβαθμισμενη οσο ακουγεται? Θεωρώ πως πρόκειται για ένα πολύ ποιοτικό τηλέφωνο. Η όλα κατασκευή δεν εμφανίζει ατέλιες και πιτεύω πως με normal χρήση, θα αντέξει αρκετά στον χρόνο. 5)Τα στερεο ηχεια αποδιδουν αρκετα δυνατο ηχο?Υπαρχει περιπτωση να μην τα ακουσεις σε θορυβωδες περιβαλλον?(π.χ λεωφορειο) Το ακούς παντού και πάντα. Κορυφαία ποιότητα ακουστικής απο τα ενσωματωμένα ηχεία. 7)Στις εισερχομενες εχει το ιδιο προβλημα με το 6230i,δηλ ανεξαρτητα απο το πως το εχεις ρυθμισει,αυτο αρχιζει παντα να χτυπαει χαμηλα και προοδευτικα δυναμωνει? Στις εισερχόμενες δεν έχω παρατηρήσει το παραμικρό πρόβλημα. Εκεί που έχω παρατηρήσει το πρόβλημα που περιγράφεις είναι στο ξυπνητήρι το οποίο είναι σαν να μην υπάρχει. Στην συσκευή μου, το τονίζω αυτό, αν θέσω κάποιον ήχο της επιλογής μου, όχι ραδιόφωνο, ξεκινάει να χτυπάει πάρα πολύ σιγά και δυναμώνει ελάχιστα. Και ρωτώ, στις συσκευές σας, το έχετε παρατηρήσει αυτό ή χτυπάει δυνατά και καθαρά απο την αρχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 file sumfwnw apoluta mazi sou.kai dustyxos den isxuei mono gia to 6270 alla kai gia polla alla kinhta..mhpws siga siga na arxisoun oi mod.na kanoun ta review!!kai arxika me to 6270 parolou pou to exw tha hthela na kserw kai mia antikeimenikh apopsh.[panta filika milaw!!!to tonizw] έχω ξεκινήσει ήδη την προετοιμασία μιας αναλυτικής παρουσίασης της συσκευής. Σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμο και θα μπορείς να διαβάσεις μαζεμένα όσα θα ήθελες να ξέρεις για την συσκευή. Παρόλα αυτά, δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που θα ήθελες να μάθεις, το ρώτησες μεσα σε αυτό το θέμα και δεν σου απαντήθηκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Εγώ πάντως αρχίζω να νιώθω τις συνέπειες της επιλογής μου για Nokia αυτή τη φορά... Μία πτώση έφαγε το κινητό και το μεταλλικό περίβλημα της πρόσοψης σχεδόν έχει ξεκολλήσει, χωρίς -απ'όσο καταλαβαίνω- να έχει σπάσει κάτι. Το κινητό λειτουργεί κανονικά,δεν έχει πειραχθεί κάτι... Το πήγα σε ένα nokia shop (Κηφησιάς, αφού πρώτα διάβασα στο σχετικό Thread ότι είναι από τα "καλά"...) και δεν έβγαλα άκρη... Το πήγα πρώτα μία φορά και ο υπάλληλος με διαβεβαίωσε αφού το είδε ότι θα φτιαχτεί. Τον ρώτησα αν υπάρχει service στο συγκεκριμένο κατάστημα (προσπαθώντας να αποφύγω την όποια καυθστέρηση από τις μετακινήσεις του κινητού) και μου είπε ναι. Δεν το άφησα ωστόσο, γιατί δεν είχα κάνει backup.Αυτό έγινε χθες. Σήμερα πρωί πρωί (9 και 45) ήμουν στο κατάστημα, όπου αν και το ωράριο έλεγε ότι ανοίγει 9 δεν ήταν κανείς. Ευτυχώς δεν περίμενα πολύ, ο ίδιος υπάλληλος που είχα μιλήσει και χθες ήρθε εκείνη τη στιγμή. Του ξαναπεριγράφω την κατάσταση και λέει ότι θα πρέπει να το στείλει στα κεντρικά γιατί δεν έχει τα ανταλλακτικά!! Ρωτάω και γω, στα κεντρικά υπάρχουν τα ανταλλακτικά ή χωρίς λόγο θα το δώσω? Ούτε ήξερε ούτε είχε διάθεση να μάθει, αφού δεν μπορούσε να πάρει τηλέφωνο να ρωτήσει. Αφού τον έπεισα να μάθει και ότι θα έπαιρνα τηλέφωνο το απόγευμα να ρωτήσω, έφυγα. Το απόγευμα, τηλέφωνο, τα γνωστά: είχα περάσει το πρωί με ένα 6270... μπλά...μπλά...μπλά, υπάρχουν τελικά ανταλλακτικά? "Ναι...εεε...δεν μπόρεσα να επικοινωνήσω με κάποιον υπεύθυνο τελικά", Κοινώς με έγραψε δηλαδή. Και τι πρέπει να κάνω δηλαδή ρωτάω, να πάρω εγώ να ρωτήσω στα κεντρικά ή να το δώσω και να "σταυρώσω τα δαχτυλά μου"?? "Δεν ξέρω", λέει με μια απάθεια. Και έρχεται μετά και το καλό: Πόσες μέρες, ρωτάω, κάνει η διαδικασία της αποστολής στα κεντρικά για την επισκευή? "Ε, συνήθως 2-3 βδομάδες", λέει!!! :blink: Άμα το πάω εγώ στα κεντρικά πόσο θα το κρατήσουν ρωτάω? "3-4 εργάσιμες", λέει. Έχω μείνει :X :blink: :cry: Τι να πω τώρα, έχω ξενερώσει απίστευτα. Δεν ξέρω τι να κάνω, αύριο θα πάρω και στη Γλυφάδα να δω τι θα μου πούνε. Έλεος δηλαδή, μένω Διόνυσο, και για να μην μου κρατήσουν το κινητό ένα μήνα πρέπει να πηγαινοέρχομαι στη Γλυφάδα? Άθλιο. Απλά άθλιο. Άμα έχει κανείς καμιά ιδέα, ευπρόσδεκτος... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Άθλιος υπάλληλος. Απλά άθλιος. Πάρε τηλέφωνο εδώ (2103305172) και ζήτα το τηλέφωνο απο τα κεντρικά γραφεία της Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WinMik Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Αυτό θα κάνω, αύριο αναγκαστικά (αφού δεν παίρνουν αυτοί που έχουν και την υποχρέωση) θα αρχίσω τα τηλέφωνα... :( Thanx για το reply και χρόνια σου πολλά! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Μirrorofsorrow. Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα με 6270 και Ν70 για να δούμε κάποια σύγκριση ή έστω μόνο του 6270 να δούμε την ποιότητα; Αν όχι απο τη στιγμή που εσύ έχεις και τα δύο υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις κάτι; :O . Επίσης διάβασα αυτό που είπε ο OculatusAbis: 4. Σε αναπαραγωγή υποστηρίζει .3gp, .mp4, H.263 και .amr σε οποιαδήποτε ανάλυση. Εγγραφή σε ανάλυση μέχρι 640x480 (vga) Εγγραφή σε ανάλυση 640x480; Ισχύει. Νόμιζα ότι μόνο το 6280 θα υποστηρίζει τέτοια ανάλυση. Αν ισχύει τότε πρέπει να είναι πολύ ανώτερη η εγγραφή του από του Ν70; Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Μirrorofsorrow. Υπάρχουν πουθενά φωτογραφίες και βίντεο τραβηγμένα με 6270 και Ν70 για να δούμε κάποια σύγκριση ή έστω μόνο του 6270 να δούμε την ποιότητα; Αν όχι απο τη στιγμή που εσύ έχεις και τα δύο υπάρχει η δυνατότητα να κάνεις κάτι; :O . Έχω τραβήξει ένα βίντεο υπο ίδιες συνθήκες με το 6270 και το Ν70 και η διαφορά είναι χαοτική. Το βίντεο του 6270 φαίνεται φοβερά πιξελιασμένο. Βέβαια καλο είναι να τα ανεβάσω κάπου και τα δύο ωστε να κρίνετε μόνοι σας. Πού προτείνετε να τα ανεβάσω; Του Ν70 είναι 1,3ΜΒ και του 6270 270Κb. Τα frames του 6270 δεν είναι άσχημα καθώς δεν παρατηρούνταιο κολλήματα στην εικόνα. Υποθέτω γράφει στα 15. Επίσης διάβασα αυτό που είπε ο OculatusAbis: 4. Σε αναπαραγωγή υποστηρίζει .3gp, .mp4, H.263 και .amr σε οποιαδήποτε ανάλυση. Εγγραφή σε ανάλυση μέχρι 640x480 (vga) Εγγραφή σε ανάλυση 640x480; Ισχύει. Νόμιζα ότι μόνο το 6280 θα υποστηρίζει τέτοια ανάλυση. Αν ισχύει τότε πρέπει να είναι πολύ ανώτερη η εγγραφή του από του Ν70; Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στην υψηλή ποιότητα γράφει σε ανάλυση 176x144 σε μορφή 3gp σε αντίθεση με το Ν70 που γράφει σε ανάλυση 352x288 σε μορφή mp4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Φίλε mirror δεν χρειάζεται. Έχω δει διαφορά Ν70 με SE Κ750. Το ένα mp4 και το άλλο 3gp. Όντως η διαφορά είναι χαοτική. Άρα περιμένουμε το Ν80 ... :p Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Όποιος θέλει να δει για τι διαφορά μιλάμε ας κοιτάξει στο http://www.gsmarena.com/nokia_n90_vs_sonyericsson_w800-review-46.php . Στο κάτω μέρος της σελίδας υπάρχουν δύο βίντεο. Πρόκειται για κάτι ανάλογο. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Να ρωτήσω, υπάρχει καμια φωτογραφία του 6270 διπλα στο 6280 για να δούμε την διαφορά στο μέγεος ανάμεσα στα 2 ? To 6280 με 6270 σε τη διαφέρη ? Αναφερομε για video και photos απο ήχο ειναι αρκετά καλύτερο το 6270 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 To 6280 είναι 3G με δεύτερη VGA κάμερα. Μικρότερο σε διαστάσεις, τραβάει πολύ καλύτερο βίντεο αλλά δεν διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία. Απο άποψη μουσικής δεν ξέρουμε αν το 6280 θα αναπαράγει το ίδο καλά ή ακόμα καλύτερα. Στην αναπαραγωγή ήχου απο το ηχείο το 6270 υπερτερεί σαφώς. Επίσης το 6280 αναμένεται να είναι πιο ακριβό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 To 6280 είναι 3G με δεύτερη VGA κάμερα. Μικρότερο σε διαστάσεις, τραβάει πολύ καλύτερο βίντεο αλλά δεν διαθέτει στερεοφωνικά ηχεία. Απο άποψη μουσικής δεν ξέρουμε αν το 6280 θα αναπαράγει το ίδο καλά ή ακόμα καλύτερα. Στην αναπαραγωγή ήχου απο το ηχείο το 6270 υπερτερεί σαφώς. Επίσης το 6280 αναμένεται να είναι πιο ακριβό. Afto pou me krataei na min paro to 6270 kai na perimenw to 6280 einai to megthos tou! :( To 6280 tha einai pio akribo apo to 6270 ala den nomizo na ksepernaei ta 400 euro! opote einai arketa kala timi gia ena tetio kinito san to 6280! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Να ρωτήσω, υπάρχει καμια φωτογραφία του 6270 διπλα στο 6280 για να δούμε την διαφορά στο μέγεος ανάμεσα στα 2 ? http://www.technoskop.de/_img/nokia_6111_6270_und_6280.jpg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 OculatusAbis Euxaristw gia tin photo ala perisotero me niazi apo ta plagia to megethos, mipos eiparxi ? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 OculatusAbis Euxaristw gia tin photo ala perisotero me niazi apo ta plagia to megethos, mipos eiparxi ? :) Έφτασεεεεε http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-24-1127411461.jpg http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-24-1127411474.jpg :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 Έφτασεεεεε http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-24-1127411461.jpg http://www.planete-nokia.com/phpBB2/uploads/post-24-1127411474.jpg :) 100 φορες εκανα refresh τη σελιδα αλλα τη δευτερη φωτο που ανεβασες ακομα δε μου τη βγαζει. εκτος αν δεν ανεβασες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. January 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2006 akribos kai emena afto kani, kai fortoni i selida sinexos ala den dixni tpt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts