Storman Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Και επιτέλους, ας εκτιμήσουμε τα χρήματα! Τα 361 ευρώ είναι πολλά χρήματα για κινητό !! Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Και επιτέλους, ας εκτιμήσουμε τα χρήματα! Τα 361 ευρώ είναι πολλά χρήματα για κινητό !! Ε αφου βασικο κριτηριο σου για κινητο ειναι το πως φαινοντε οι φωτος στον υπολογιστη τοτε μην το παρεις. Δεν απαντω για τα χρηματα απλα για το πιο πανω που ειπες. και κατι αλλο.Εχετε παρατηρησει στην ενδειξη της μπαταριας πως μειωνεται?δηλαδη ποσες σκαλες ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Και επιτέλους, ας εκτιμήσουμε τα χρήματα! Τα 361 ευρώ είναι πολλά χρήματα για κινητό !! Μου φαίνεται βρίσκεσαι σε λάθος φορουμ :p Κάνε μια βόλτα στο Windows Mobile Forum, με κινητά που το πιο φθηνό στοιχίζει 700 ευρώ για να μιλήσεις για πολλά χρήματα. Είναι μεγάλο ζήτημα το θέμα της αξίας των κινητών, και έχω άλλες απόψεις. Ας το αφήσουμε στην άκρη, γιατί το συγκεκριμένο κινητό στα λεφτά αυτά τα αξίζει, αναλογικά με τα χρήματα που πληρώνουμε για ένα smartphone. Όσο για την μπαταρία, οι σκάλες κατεβαίνουν σχεδόν νορμάλ, αναλογικά κάθε ημέρα, απλά σε εμένα μένει αρκετές ώρες στην τελευταία σκάλα λίγο πριν σβήσει... Πρέπει να έχει αν έχω προσέξει 5 επίπεδα μπορεί και 6... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Στο κατάστημα της ομόνοιας μου είπαν ότι χρειάζεται να έχει 3 καμμένα pixel η κάμερα για να στο αλλάξουν!:worry: Τεσπα επειδή στο φως δεν θα μπορούσα να τους βρω 3 καμμένα έφυγα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Στο κατάστημα της ομόνοιας μου είπαν ότι χρειάζεται να έχει 3 καμμένα pixel η κάμερα για να στο αλλάξουν!:worry: Τεσπα επειδή στο φως δεν θα μπορούσα να τους βρω 3 καμμένα έφυγα:) Αυτο που λες το εχει και εμενα..αλλα δεν φαινεται οταν ειναι μερα η ειναι σκοτεινα..οπως ειπες δηλαδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Αυτο που λες το εχει και εμενα..αλλα δεν φαινεται οταν ειναι μερα η ειναι σκοτεινα..οπως ειπες δηλαδη. Αχ τι ωραία! Τότε μάλλον είναι πρόβλημα του λογισμικού!(έτσι θέλω να πιστεύω) :p Θα περιμένω με αγωνία την επόμενη αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Αχ τι ωραία! Τότε μάλλον είναι πρόβλημα του λογισμικού!(έτσι θέλω να πιστεύω) :p Θα περιμένω με αγωνία την επόμενη αναβάθμιση! Ε μακαρι να ειναι ετσι..και εμενα ενα πικσελ κανει μπαμ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ε μακαρι να ειναι ετσι..και εμενα ενα πικσελ κανει μπαμ! Είναι προς το κέντρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Είναι προς το κέντρο? Λιγο κατω απο το κεντρο και λιγο αριστερα :) Οχι να το κραταμε ορθιο το κινητο... οπως ειναι το avatar mas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Λιγο κατω απο το κεντρο και λιγο αριστερα :) Οχι να το κραταμε ορθιο το κινητο... οπως ειναι το avatar mas Μάλιστα.. Εμένα είναι λίγο πάνω από το κέντρο και προς αριστερά :p Καλά αφου δεν μας το αλλάζουν, κάτσε να έρθει η αναβάθμιση και βλέπουμε! Η 3.60 έχει αρκετά bugs! :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Κάπου έβαλα το manual και δεν το βρίσκω. Ποια είναι η επιλογή για ν' αλλάζουμε τον ήχο όταν ανοιγοκλείνουμε το κινητό (sliding); Επίσης τι είναι "Ήχος ειδοποίησης ΑΜ" και "Άλλοι ήχοι"; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παιδιά το πιο εύκολο για να βρείτε αν έχετε καμμένα pixels είναι να φτιάξετε μια εικόνα μόνο με μαύρο χρώμα και με διαστάσεις 240x320 και να την προβάλλετε σε full screen. Τότε θα βρείτε εύκολα και γρήγορα αν υπάρχουν (και πόσα) καμμένα pixels :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Παιδιά το πιο εύκολο για να βρείτε αν έχετε καμμένα pixels είναι να φτιάξετε μια εικόνα μόνο με μαύρο χρώμα και με διαστάσεις 240x320 και να την προβάλλετε σε full screen. Τότε θα βρείτε εύκολα και γρήγορα αν υπάρχουν (και πόσα) καμμένα pixels :) Μιλάμε για καμμένα pixel της κάμερας του κινητού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 27, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Κάπου έβαλα το manual και δεν το βρίσκω. Ποια είναι η επιλογή για ν' αλλάζουμε τον ήχο όταν ανοιγοκλείνουμε το κινητό (sliding); Επίσης τι είναι "Ήχος ειδοποίησης ΑΜ" και "Άλλοι ήχοι"; Ευχαριστώ. Για να σε βοηθησω ::O http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6280_UG_el.pdf Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Για να σε βοηθησω ::O http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_6280_UG_el.pdf Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Εβαλα μινι-οπερα και τις ρυθμισεις vodafone που ειχε παραθεσει ενας φιλος. Δεν μπαινω ομως internet δηλαδη σε www sites. Πρεπει να κανω τιποτα αλλαγες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 ego mpaino kanonika vf live esteilan simera rithmiseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μου φαίνεται βρίσκεσαι σε λάθος φορουμ :p Κάνε μια βόλτα στο Windows Mobile Forum, με κινητά που το πιο φθηνό στοιχίζει 700 ευρώ για να μιλήσεις για πολλά χρήματα. Είναι μεγάλο ζήτημα το θέμα της αξίας των κινητών, και έχω άλλες απόψεις. Ας το αφήσουμε στην άκρη, γιατί το συγκεκριμένο κινητό στα λεφτά αυτά τα αξίζει, αναλογικά με τα χρήματα που πληρώνουμε για ένα smartphone. Όσο για την μπαταρία, οι σκάλες κατεβαίνουν σχεδόν νορμάλ, αναλογικά κάθε ημέρα, απλά σε εμένα μένει αρκετές ώρες στην τελευταία σκάλα λίγο πριν σβήσει... Πρέπει να έχει αν έχω προσέξει 5 επίπεδα μπορεί και 6... Πρώτον το 6280 δεν είναι smartphone!:) Δεύτερον 130 χιλιάδες δραχμές για κινητό είναι πολλά!! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχω qtec 1050 ευρώ !! Ξεχνάς την εποχή p700 που ήταν πανάκριβο και στοίχιζε 100 χιλιάδες δραχμές!! Ένα Mp3 με ράδιο που παίρνει κάρτες μνήμης, κοστίζει 50 ευρώ, μια φωτογραφική επιπέδου 6280, 30 ευρώ και πολλά λέω! Ένα κινητό έγχρωμο ποιοτικό πχ GX25, 155 ευρώ, αξίζει να δώσεις 100 ευρώ επιπλέον για να τα έχεις σε ένα κινητό; Τέτοια διαβάζουν οι κατασκευαστές και υπερεκτιμούν τα κινητά!! Το φαινόμενο είναι γενικό! Την λογική σου πάντως έχουν και στο service της Nokia! Γι’ αυτό θα συνεχίζεις να βλέπεις θολές φωτογραφίες, καμένα Pixels, Restarts και 3G με χρεώσεις 1 ευρώ το λεπτό! (Το 6280 κοστίζει όσο 6 ώρες 3G επικοινωνίας!!) Αν θέλουμε να μας σέβονται σαν καταναλωτές, πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης μας !! :!: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Πρώτον το 6280 δεν είναι smartphone!:) Δεύτερον 130 χιλιάδες δραχμές για κινητό είναι πολλά!! Αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι έχω qtec 1050 ευρώ !! Ξεχνάς την εποχή p700 που ήταν πανάκριβο και στοίχιζε 100 χιλιάδες δραχμές!! Ένα Mp3 με ράδιο που παίρνει κάρτες μνήμης, κοστίζει 50 ευρώ, μια φωτογραφική επιπέδου 6280, 30 ευρώ και πολλά λέω! Ένα κινητό έγχρωμο ποιοτικό πχ GX25, 155 ευρώ, αξίζει να δώσεις 100 ευρώ επιπλέον για να τα έχεις σε ένα κινητό; Τέτοια διαβάζουν οι κατασκευαστές και υπερεκτιμούν τα κινητά!! Το φαινόμενο είναι γενικό! Την λογική σου πάντως έχουν και στο service της Nokia! Γι’ αυτό θα συνεχίζεις να βλέπεις θολές φωτογραφίες, καμένα Pixels, Restarts και 3G με χρεώσεις 1 ευρώ το λεπτό! (Το 6280 κοστίζει όσο 6 ώρες 3G επικοινωνίας!!) Αν θέλουμε να μας σέβονται σαν καταναλωτές, πρέπει να αλλάξει και ο τρόπος σκέψης μας !! :!: Σε ευχαριστώ που μου τόνισες οτι το 6280 δεν είναι smartphone :p Τέσπα δεν βγαίνει νόημα να συνεχίσω, μην το παίρνεις, πάρε ένα καρτοκινητό με 75 ευρώ και τελείωσε το θέμα. :) Ξεκίνα την αλλαγή λοιπόν και θα σε ακολουθήσω, εν καιρώ... Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Σου είπα ότι έχω το qtec που κάνει την τριπλάσια τιμή απο το 6280 ! Το 6280 θα το έπερνα για την μάνα μου, αλλά μόλις είδε τις φωτογραφίες, έβαλε τα γέλια !! Θα πάρω το n80 αλλά ποτέ δεν θα περάσει από το μυαλό μου ότι πληρώνω λίγα ! Πάντως το πιο πιθανόν είναι σε ένα χρόνο απο τώρα να συζητάς για κάποιο άλλο κινητό φθηνό για τις δυνατοτητές του ! :) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Κάπου έβαλα το manual και δεν το βρίσκω. Ποια είναι η επιλογή για ν' αλλάζουμε τον ήχο όταν ανοιγοκλείνουμε το κινητό (sliding); Επίσης τι είναι "Ήχος ειδοποίησης ΑΜ" και "Άλλοι ήχοι"; Ευχαριστώ. Μάλλον το έχεις μπερδέψει με SAMSUNG,ήχοι ανοιγοκλεισίματος του sliding στα 6270/6280 δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
platon_153 Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Το mp3 Player του εχει fastforward οπως το k750i? η εστω να προχωραει στα επομενα 5-10 seconds...? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Μάλλον το έχεις μπερδέψει με SAMSUNG,ήχοι ανοιγοκλεισίματος του sliding στα 6270/6280 δεν υπάρχουν. Κι όμως. Ούτε το μπέρδεψα (παρότι είχα το D600) κι έχει κανονικά ήχους sliding. Κάνε κάτι απλό: κατέβασε το θέμα lamour από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90922&page=12 post 222 του Marko_Di_Marko, βάλτο και θα ακούσεις δυο πολύ όμορφους ήχους sliding. Δεν ξέρω όμως πώς αλλάζουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Κι όμως. Ούτε το μπέρδεψα (παρότι είχα το D600) κι έχει κανονικά ήχους sliding. Κάνε κάτι απλό: κατέβασε το θέμα lamour από εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=90922&page=12 post 222 του Marko_Di_Marko, βάλτο και θα ακούσεις δυο πολύ όμορφους ήχους sliding. Δεν ξέρω όμως πώς αλλάζουν. Αρα οι ήχοι είναι στις ιδιότητες του θέματος και περιλαμβάνονται(με μορφή εκτελέσιμης εντολής) στο αρχείο Theme descriptor του συγκεκριμμένου θέματος,όμως δεν είναι προσβάσιμη παραμετροποίηση στις ηχητικές ρυθμίσεις του λογισμικού της συκευής,άρα δεν έχει ήχους sliding όπως τα SAMSUNG στο μενού τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ρε παιδες πηρα μια mini sd 512 και εβαλα στο κινητακι,ομως στην 64αρα που ειχε το πακετο ειναι μεσα περασμενοι 1-2 ηχοι που μαρεσουν πολυ.Για την ακριβεια το diazinon και το glint.Πως μπορουμε να τους παρουμε,γιατι ειναι κλειδωμενοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts