Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για θυμίστε μου λίγο ρε παιδιά, στις ρυθμίσεις μηνυμάτων για υποστήριξη χαρακτήρων τι βάζω; Τώρα το έχω στο "Περιορισμένη" και κάθε περίπου 70 χαρακτήρες περνάει σε δεύτερο sms :(

Kαι κάτι ακόμα, ποιά είναι η τελευταία έκδοση για το 6280; Εγώ έχω την 3.60 (10-2-06) και μάλλον δεν είναι η τελευταία...

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για θυμίστε μου λίγο ρε παιδιά, στις ρυθμίσεις μηνυμάτων για υποστήριξη χαρακτήρων τι βάζω; Τώρα το έχω στο "Περιορισμένη" και κάθε περίπου 70 χαρακτήρες περνάει σε δεύτερο sms :(

Kαι κάτι ακόμα, ποιά είναι η τελευταία έκδοση για το 6280; Εγώ έχω την 3.60 (10-2-06) και μάλλον δεν είναι η τελευταία...

Και εγώ την 3.60 έχω, στο Περιορισμένη το έχω και αλλάζει μήνυμα όταν φτάσει τους 750 χαρακτήρες περίπου από τους 913 που ξεκινά.

Το έχω στα Αγγλικά όμως αν αυτό παίζει ρόλο. Περίεργο...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Βοηθειστε με παιδια γιατι εχω αρχισει να αγριευομαι και θα ειναι το πρωτο μου κινητο που θα πουλησω σε λιγοτερο απο 1 μερα. Εβαλα που λετε pcsuite το συνδεω, το βλεπει μια χαρα, drivers κλπ. Παω να κανω συγχρονισμο, τιποτα. Μου ριχνει πορτα. Το βαζω μεταφορα δεδομενων, μια χαρα βλεπει τη καρτα σαν usb drive. Ανοιγω το file manager για δεδομενα τηλεφωνου, τιποτα.

Τι fw εκλεισα, τι αλλες σουιτες εβγαλα, τιποτα. Θα το σπασω και ειναι κριμα. Εχει κανει κανεις σας συγχρονισμο με Outlook?

Επειδή το έπαθα κι εγώ απλά ξαναπήγαινε στις Ρυθμίσεις μηνυμάτων και όπως είναι επιλεγμένο το "Περιορισμένη" ξαναπάτησε Επιλογή. Νομίζω ότι η 3.60 10-2-2006 είναι η τελευταία διαθέσιμη.

Βοηθειστε με παιδια γιατι εχω αρχισει να αγριευομαι και θα ειναι το πρωτο μου κινητο που θα πουλησω σε λιγοτερο απο 1 μερα. Εβαλα που λετε pcsuite το συνδεω, το βλεπει μια χαρα, drivers κλπ. Παω να κανω συγχρονισμο, τιποτα. Μου ριχνει πορτα. Το βαζω μεταφορα δεδομενων, μια χαρα βλεπει τη καρτα σαν usb drive. Ανοιγω το file manager για δεδομενα τηλεφωνου, τιποτα.

Τι fw εκλεισα, τι αλλες σουιτες εβγαλα, τιποτα. Θα το σπασω και ειναι κριμα. Εχει κανει κανεις σας συγχρονισμο με Outlook?

Έκανα άψογο Συγχρονισμό και Διαχείριση αρχείων, Μεταφορά μουσικής, Εγκατάσταση Εφαρμογών κι επανέφερα Backup από το 6270 χωρίς κανένα πρόβλημα. Κάτι άλλο θα συμβαίνει.

Το εφτιαξα. Τι ηθελε; Το λογισμικο απο το cd. Εχει την 6.6 εκδοση, ενω ειχα κατεβασει απο το νετ την 6.7. Τη γλυτωσε για την ωρα. Αν και μου την εχει δωσει το ποσο παιζουν τα 2 τμηματα. Σε λιγο θα χανουμε πραγματα εκει στο κενο. Μαυρη τρυπα ειναι.

Κι ότι θα σου έλεγα ότι μπορεί να ήθελε την 6.70 που κατέβασα από Νετ, γιατί εγώ με αυτή την έκδοση το συγχρόνισα. Περίεργο.

Η μαύρη τρύπα όντως είναι ένα πρόβλημα, αν και όταν το ανοίγεις μαζεύεται.

Μετα απο καποιες ωρες χρησης:1)Οντως το πανω μερος οταν ειναι κλειστο το κινητο δεν ειναι οσο στιβαρο θα επρεπε,ψιλοπαιζει λιγο,αλλα υποφερεται.

2)Ο ηχος ειναι καθαρος αλλα οχι τοσο δυνατος οσο θα ηθελα-εκτος αν εφταιγε το ΜΡ3 που ειχα βαλει.

3)Δε μπορεις να χρησιμοποιησεις δοκιμαστικα την καμερα για το 3g πχ για να δεις τον ευατο σου,παρα μονο οταν κάνεις ή δεχτεις βιντεοκληση!

4)Δεν υποστηριζει VODAFINE LIVE ή τουλαχιστον ετσι μου ειπανε απο Βοντα.Ενω το S700 που ειχα(μη vodafone live συσκευη)υποστηριζε!!

Αυτα ειναι τα συμπερασματα μου.Κατα τα αλλα πολυ καλο κινητο!Περιμενω σχόλια!!

Λογικά σε 30 λέπτα πρέπει να έχει γίνει και έγκριση και ενεργοποίηση ταυτόχρονα,μάλλον έπεσες σε ζώντοβολα.....

Κρίμα ρε γμτ, και είναι καλή κοπέλα!:)

Το θέλω τώρα! :p

Ελπίζω μέχρι τις 9 να το έχει φτιάξει γιατί ξανά την Δευτέρα κλαψ!:cry:

EDIT: Το έχω κρατάω στα χέρια μου και είναι ΤΕΛΕΙΟ! Πραγματικά άψογο, αν και ισχύουν αυτά που λένε τα παιδιά ότι παίζει λίγο το πάνω μέρος!

2)Ο ηχος ειναι καθαρος αλλα οχι τοσο δυνατος οσο θα ηθελα-εκτος αν εφταιγε το ΜΡ3 που ειχα βαλει.

Εγώ το αντίθετο θα έλεγα. Ο ήχος είναι δυνατός, αλλά λίγο υστερεί σε ζωντάνια... Σα να μην έχει πρίμα αρκετά πως να το πω.

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Κι ότι θα σου έλεγα ότι μπορεί να ήθελε την 6.70 που κατέβασα από Νετ, γιατί εγώ με αυτή την έκδοση το συγχρόνισα. Περίεργο.

Η μαύρη τρύπα όντως είναι ένα πρόβλημα, αν και όταν το ανοίγεις μαζεύεται.

Περιεγο δεν ειναι, κλειστο να παιζει πιο πολυ απο ανοιχτο; Τι να πεις; :)

Εμένα έχει 6 καμμένα πίξελ η κάμερα:cry::mad:

http://img214.imageshack.us/img214/7223/9179539549729579450041ln.th.jpg

Επίσης έχω βρει bugs που θέλουν διόρθωση, ένα στο media player, που δείχνει λάθος τον χρόνο όταν το σταματάς, και στα μηνύματα όταν πας να εισάγεις σύμβολο, δεν δείχνει το τσεκαρισμένο τετραγωνάκι για να ξέρεις που βρίσκεται και να διαλέξεις. πάντως στα τυφλά γίνεται να το επιλέξεις!

Επίσης έχω βρει bugs που θέλουν διόρθωση, ένα στο media player, που δείχνει λάθος τον χρόνο όταν το σταματάς, και στα μηνύματα όταν πας να εισάγεις σύμβολο, δεν δείχνει το τσεκαρισμένο τετραγωνάκι για να ξέρεις που βρίσκεται και να διαλέξεις. πάντως στα τυφλά γίνεται να το επιλέξεις!

Κι ένα ορθογραφικό λάθος: Στο ημερολόγιο, Επιλογές->Διαγραφή σημεώσεων...Φάγανε το ι. Ρε τι ψάχνουμε και βρίσκουμε!!!

Εγώ το αντίθετο θα έλεγα. Ο ήχος είναι δυνατός, αλλά λίγο υστερεί σε ζωντάνια... Σα να μην έχει πρίμα αρκετά πως να το πω.

Πήγαινε Μενού->Πολυμέσα->Ισοσταθμιστής->Σετ1->Επιλογές->Επεξεργασία και φτιάξε ένα σετάκι δικό σου με μπόλικα πρίμα, ενεργοποίησέ το και είσαι μια χαρά. Μην περιμένεις απόδοση από τα προεπιλεγμένα.

Δηλαδη απο οτι βλεπω σε διαστασεις ειναι σαν ενα κ750 οταν ειναι κλειστο :) ? Εσεις πως το βλεπετε που το εχετε?

Δηλαδη απο οτι βλεπω σε διαστασεις ειναι σαν ενα κ750 οταν ειναι κλειστο :) ? Εσεις πως το βλεπετε που το εχετε?

Μιας και τα εχω και τα 2, ετσι ειναι οπως τα λες. Λιγο πιο παχυ βεβαια.

arketa poio paxu einai:)

Kai dusthxws einai kai auto fthnokataskeuh opws kai to 6270 (gia mena)!

Ths 3 omws to thlefwno me to mauro kaoutsouk einai kapws kalutero nomizw:)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα έγινα και εγώ κάτοχος του τηλεφώνου αλλά δεν ξέρω εαν πρέπει να είμαι ευτυχής. Κατάφερα και έκανα συνχρονισμό με το Outlook και πέρασα όλες τις επαφές, μια χαρά. Ο κατάλογος δουλεύει κανονικά όταν τον ανοίγεις. Όταν όμως με καλούν ή μου στέλνουν μήνυμα δεν μου βγάζει το όνομα παρά μόνο το τηλέφωνο. Όταν κάνω κλήση αυτόν τον "άγνωστο" για το τηλέφωνο αριθμό, και ας βρίσκεται στον τηεφωνικό μου κατάλογο, τον αγνοεί παντελώς.Μου έχουν σπάσει τα νεύρα.

Το fw είναι V3.60 10-02-06 RM-78.

Παρακαλώ Βοήθεια....

The_Apostolos

ΑΔΡΑΞΤΕ ΤΗ ΜΕΡΑ

Επαφές - Ρυθμίσεις - Επιλογή μνήμης - "Τηλέφωνο"

Αν είναι ήδη "Τηλέφωνο", ξανά επέλεξε το.

Μερικές φορές το παθαίνει και στο 6270...

3)Δε μπορεις να χρησιμοποιησεις δοκιμαστικα την καμερα για το 3g πχ για να δεις τον ευατο σου,παρα μονο οταν κάνεις ή δεχτεις βιντεοκληση!!

Δηλαδη δεν μπορεις να βγαλεις φωτογραφια απο την δευτερη καμερα?:blink:

Μεγαλη βλακεια!!

arketa poio paxu einai:)

Kai dusthxws einai kai auto fthnokataskeuh opws kai to 6270 (gia mena)!

Ths 3 omws to thlefwno me to mauro kaoutsouk einai kapws kalutero nomizw:)

K750:100 x 46 x 20,5

6280:99,9 x 46 x 21

Βασικά μικρή διαφορά πάχους,απλώς το Κ750 έχει μέγιστο πάχος στο τμήμα του προστατευτικού καλύμματος της κάμερας μόνο,ενώ το 6280 σε όλη την πίσω επιφάνεια.Τo μαύρο unbranded έχει επίσης καουτσούκ υλικά στα αριθμητικά πλήκτρα και στο πλαι,εκτός αν το της "3" είναι ολόκληρο από καουτσούκ.........που δε νομίζω.....

Πω! Μεγάλη βλακεια να μην δουλευει η δευτερη καμερα...!

και με ξενερωσε η vodafone που θα το φερει σε ενα μηνα...

αμαν πια...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά τι να κάνω με τα καμμένα pixel της κάμερας?

Να πάω την Δευτέρα από τα κεντρικά της Νόκια και να τους απαιτήσω να μου το αλλάξουν με ένα καινούριο?

Ξέρετε που βρίσκεται κάποιο κεντρικό κατάστημά της?

Ευχαριστώ:)

Παιδιά τι να κάνω με τα καμμένα pixel της κάμερας?

Να πάω την Δευτέρα από τα κεντρικά της Νόκια και να τους απαιτήσω να μου το αλλάξουν με ένα καινούριο?

Ξέρετε που βρίσκεται κάποιο κεντρικό κατάστημά της?

Ευχαριστώ:)

μηπως δεν ειναι καμενα pixel κ ειναι αυτα που βγαζουν ολα τα nokia στη νυχτερινη λειτουργια? τα καμενα pixel φαινονται στη οθονη και οχι στην καμερα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

μηπως δεν ειναι καμενα pixel κ ειναι αυτα που βγαζουν ολα τα nokia στη νυχτερινη λειτουργια? τα καμενα pixel φαινονται στη οθονη και οχι στην καμερα.

Είναι σίγουρα καμμένα pixel της κάμερας, μάλιστα το ένα που είναι στο κέντρο του φακού, όταν κάνω ζουμ φαίνεται ότι έρχεται προς τα σένα η μπλε κουκίδα :(

Ξέρει κανείς πως ενεργοποιούμε το φλας για να το χρησιμοποιήσουμε σαν φακό?