Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Thanks παιδια για τις info!Αρα ουσιαστικος λογος αναβαθμισης αυτη την στιγμη δεν συντρεχει.Με την 5.92 μπορω να κανω update μονος μου?Που πρεπει να συνδεσω το κινητο κ απο που κατεβαζουμε?

Δυστυχώς δε μπορείς! :(

Ακόμη τουλάχιστον :confused:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ σωστό, αλλά δε λειτουργεί για το 6280!! :worry:

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Πολύ σωστό, αλλά δε λειτουργεί για το 6280!! :worry:

Βασικά, αν θεωρήσουμε ότι μετά την 5.92 όλα τα 6280 γίνονται 6288 τουλάχιστον στο λογισμικό θα δέχεται την αναβάθμιση. Είχα ρωτήσει και παλαιότερα, όσοι έκαναν αναβάθμιση του 6280 στην 5.92, έχει γίνει σε όλους 6288, ή υπάρχουν περιπτώσεις όπου παρέμεινε 6280 ??

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Βασικά, αν θεωρήσουμε ότι μετά την 5.92 όλα τα 6280 γίνονται 6288 τουλάχιστον στο λογισμικό θα δέχεται την αναβάθμιση. Είχα ρωτήσει και παλαιότερα, όσοι έκαναν αναβάθμιση του 6280 στην 5.92, έχει γίνει σε όλους 6288, ή υπάρχουν περιπτώσεις όπου παρέμεινε 6280 ??

Εγω το εκανα αναβαθμιση σε καταστημα απο 3.κατι σε 5.92 κ ακομα μου το εμφανιζει ως 6280.Επρεπε να το δειχνει σαν 6288?

Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Εγω το εκανα αναβαθμιση σε καταστημα απο 3.κατι σε 5.92 κ ακομα μου το εμφανιζει ως 6280.Επρεπε να το δειχνει σαν 6288?

Όχι απαραίτητα, άρα με αυτό συμπεραίνουμε ότι τα 6280 και 6288 παραμένουν διαφορετικά έστω και αν έχουν το ίδιο firmware. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει άλλος λόγος που το 6280 δεν έχει μπει ακόμη στα online, και όχι γιατί η NOKIA θέλει να κάνει τα 2 τηλέφωνα ίδια, σε επίπεδο firmware, όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post.

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

Όχι απαραίτητα, άρα με αυτό συμπεραίνουμε ότι τα 6280 και 6288 παραμένουν διαφορετικά έστω και αν έχουν το ίδιο firmware. Πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει άλλος λόγος που το 6280 δεν έχει μπει ακόμη στα online, και όχι γιατί η NOKIA θέλει να κάνει τα 2 τηλέφωνα ίδια, σε επίπεδο firmware, όπως είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post.

Κι όμως το 6280 με την έκδοση 5.92 αναγνωρίζεται από τον Software Updater της Nokia σαν 6288 οπότε δεν υπάρχει διαφορά! Απλά ακόμα δεν δίνεται η δυνατότητα update μέσω του Updater γιατί δεν έχει διατεθεί για online αναβάθμιση, νεότερη έκδοση από την 5.92:confused:

Κι όμως το 6280 με την έκδοση 5.92 αναγνωρίζεται από τον Software Updater της Nokia σαν 6288 οπότε δεν υπάρχει διαφορά! Απλά ακόμα δεν δίνεται η δυνατότητα update μέσω του Updater γιατί δεν έχει διατεθεί για online αναβάθμιση, νεότερη έκδοση από την 5.92:confused:

Λάθος, σκέψου ότι κατέβασες τον updater του 6288, γι αυτό και σου το βγάζει ως 6288, απλά διαβάζει το firmware και νομίζει ότι έχεις το 6288 και όχι το 6280. Εμένα με 3.81 δεν βγάζει διαθέσιμα, μα παρ όλα αυτά το εμφανίζει ως 6288 v3.81. Το κινητό είναι κανονικά 6280 το βλέπεις στην έκδοση λογισμικού. Απλά ο updater δεν είναι δικός του, κ γ αυτό δεν βγάζει updates...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Λάθος, σκέψου ότι κατέβασες τον updater του 6288, γι αυτό και σου το βγάζει ως 6288, απλά διαβάζει το firmware και νομίζει ότι έχεις το 6288 και όχι το 6280. Εμένα με 3.81 δεν βγάζει διαθέσιμα, μα παρ όλα αυτά το εμφανίζει ως 6288 v3.81. Το κινητό είναι κανονικά 6280 το βλέπεις στην έκδοση λογισμικού. Απλά ο updater δεν είναι δικός του, κ γ αυτό δεν βγάζει updates...

Εννοείς οτι ο Updater είναι ξεχωριστός για κάθε μοντέλο κινητού? Δε νομίζω..

Εννοείς οτι ο Updater είναι ξεχωριστός για κάθε μοντέλο κινητού? Δε νομίζω..

Δοκίμασες να βάλεις άλλο κινητό για να δεις αν το βλέπει??? Εγώ έβαλα ένα ΄7610, το οποίο αν και δεν ήταν στη λιστα έχει λογισμικό symbian. Η σκέψη μου ήταν ότι όπως και το 6280, αν και δν ήταν στη λίστα θα φαινόταν το πολύ σαν άλλη συσκευή που υπήρχε στη λίστα. το πρόγραμμα μου έπέστρεψε δεν βρέθηκε τηλέφωνο.... Εδώ έχουμε να κάνουμε με conflict, (διένεξη) που οφείλεται στο firmware και γι αυτό το 6280 βγαίνει στον updater, κανονικά θα έπρεπε να σου γυρίζει ότι δεν μπορεί να βρει το τηλέφωνο...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Παιδιά, εφαρμογες παιχνίδια και τέτοια παίρνει?Αν ναι, στείλτε κανένα link να δω κι εγώ...

Μπες σε αυτό το θέμα και έχει αυτά που ζητάς.

Δηλαδη με λιγα λογια μπορουμε εμεις με την 5.92 να το κανουμε update ως 6288 παρολο που το τηλεφωνο πατωντας τα πληκτρα *#0000# το βγαζει ως 6280?Εχει καποιο οφελος να το κανουμε?
Nokia:6120c,6500,N73,N81 / Toshiba G810 Portege WM6.5 / Apple iPhone 3GS 16GB / Samsung Galaxy S II / Samsung Galaxy S4 9505 stock

Δηλαδη με λιγα λογια μπορουμε εμεις με την 5.92 να το κανουμε update ως 6288 παρολο που το τηλεφωνο πατωντας τα πληκτρα *#0000# το βγαζει ως 6280?Εχει καποιο οφελος να το κανουμε?

Δεν μπορείτε για 2 λόγους, ο ένας είναι ότι δεν υπαρχει από τη ΝΟΚΙΑ διαθέσιμο update πέρα της 5.92 και ο άλλος λόγος είναι ότι πιθανότατα να δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την διαδικασία, σε περίπτωση που το firmware του 6280 δεν είναι ίδιο με του 6288 100% έστω και αν η έκδοση είναι φαινομενικά η ίδια. Πάντως μόνο δια της δοκιμής μπορούμε να ξέρουμε, αλλά δεν νομίζω ότι θα αναλάβει κανείς την ευθύνη να το κάνει όταν βγει νέα έκδοση online

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Δεν μπορείτε για 2 λόγους, ο ένας είναι ότι δεν υπαρχει από τη ΝΟΚΙΑ διαθέσιμο update πέρα της 5.92 και ο άλλος λόγος είναι ότι πιθανότατα να δημιουργηθεί πρόβλημα κατά την διαδικασία, σε περίπτωση που το firmware του 6280 δεν είναι ίδιο με του 6288 100% έστω και αν η έκδοση είναι φαινομενικά η ίδια. Πάντως μόνο δια της δοκιμής μπορούμε να ξέρουμε, αλλά δεν νομίζω ότι θα αναλάβει κανείς την ευθύνη να το κάνει όταν βγει νέα έκδοση online

Υπάρχει και η έκδοση 6.10 ακόμα και στα Nokia service points. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τα 6280 (για τα οποία "επισήμως" ισχύει η 6.10), όσο και από τα 6288 (τα οποία θα διακρίνονται πλέον ως "6280").

Υπάρχει και η έκδοση 6.10 ακόμα και στα Nokia service points. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από τα 6280 (για τα οποία "επισήμως" ισχύει η 6.10), όσο και από τα 6288 (τα οποία θα διακρίνονται πλέον ως "6280").

Στα service points και όχι στην online... Εκεί θέλω να καταλήξω. Αρα σύμφωνα με αυτα που λες η τελευταία για το 6288 είναι η 5.92 και για το 6280 η 6.10... Γ αυτό και στο 6288 δεν βγάζει διαθέσιμα updates...

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Για όσους έχουν πρόβλημα με τη σκόνη εσωτερικά της οθόνης πηγαίνετε εδώ:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=167928

Απλός και γρήγορος τρόπος να την καθαρίσετε και μάλιστα χωρίς να χάσετε την εγγύηση, εκτος και αν πάτε σε Nokia Shop και τους πείτε ότι το κάνατε... :p:p Δεν φαίνεται με την καμία, απλά θέλει λίγη προσοχή

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Δεν είναι σπαστικό, όταν κάποιος αλλάζει θέμα... να του αλλάζει και τους ήχου.ς

Υπάρχει τρόπος, όταν κάποιος αλλάξει θέμα, να μην αλλαχθούν και οι ήχοι;

'Εψαξα στην αναζήτηση, αλλά δεν βρήκα παρόμοι ποστ.

Δεν είναι σπαστικό, όταν κάποιος αλλάζει θέμα... να του αλλάζει και τους ήχου.ς

Βασικά, αν δεν κάνω λάθος, αυτό συμβαίνει γιατί πολλά θέματα έχουν "δικούς" τους ήχους.

Εγκατεστημένους δηλαδή όπως και οι εικόνες που χρησιμοποιούν...

Οπότε αν βάλεις κάποιο τέτοιο θέμα αυτομάτως ενεργοποιούνται και οι ήχοι του.

Και ναι είναι αρκετά σπαστικό!:ninja:

Μονο αν κανεις επεξεργασια των θεματων με το theme editor της νοκια

και βαλεις τον ηχο της αρεσκειας σου.

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Καλησπερα σε ολους.

Μολις αγορασα το 6280 υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνουμε τις Φωτογραφιες ωστε να μην εχουν προσβαση οι αλλοι?

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Καλησπερα σε ολους.

Μολις αγορασα το 6280 υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνουμε τις Φωτογραφιες ωστε να μην εχουν προσβαση οι αλλοι?

Μόνο με πρόγραμμα java, απ όσο ξέρω το κινητό από μόνο του μπορεί να κλειδώσει την κάρτα για να μη διαβάζεται σε άλλη συσκευή. Μπορείς να δεις αν βρεις κάποιο σχετικό προγραμματάκι για το κλείδωμα εικόνων εδώ

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

Εχει ιδεα κανεις πως μπορει να απενεργοποιηθει η δυνατοτητα φωνητικης κλησης απο το κουμπι του hands free????

Εχω παθει μεγαλη ζημια καθως αυτο το κουμπι πατιεται αρκετα ευκολα και χωρις να το ξερω το κινητο αρχισει και παιρνει τηλεφωνα!!!!!!!!!!!!!

Εχει ιδεα κανεις πως μπορει να απενεργοποιηθει η δυνατοτητα φωνητικης κλησης απο το κουμπι του hands free????

Εχω παθει μεγαλη ζημια καθως αυτο το κουμπι πατιεται αρκετα ευκολα και χωρις να το ξερω το κινητο αρχισει και παιρνει τηλεφωνα!!!!!!!!!!!!!

Αυτό που λες δε γίνεται! Μόνο αν απενεργοποιήσεις εντελώς τη φωνητική κλήση...

Έβαλα κωδικό πρόσβασης στην miniSD από το κινητό αλλα απο τοτε δεν βλέπει άλλο την κάρτα το κινητό. Στο pc που δοκίμασα σε card reader να δω τι παίζει οταν την βαζω μεσα με λέει οτι η κάρτα δεν ειναι διαμορφωμενη να κάνω διαμόρφωση αλλά όταν πατάω οκ δεν το κάνει...

Τι πρέπει να κάνω για να βγει ο κωδικός και να δει τη κάρτα το κινητό ?