Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κάνω back up τα files της μνήμης του κινητού, δεν μου κάνει back up τα προστατευμένα αρχεία. Όταν κάνω την αναβάθμιση θα φύγουν αυτά τα προστατεύμενα αρχεία, τα παιχνίδια του κινητού και οι εφαρμογές του κινητού;

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τις 2-3 τελευταίες μέρες όταν με καλούν δεν μου αναγνωρίζει όλα τα νούμερα.

Αν π.χ έχω στην ίδια επαφή 2 νούμερα το ένα το αναγνωρίζει ενώ το άλλο όχι.

Αυτό δεν το έκανε.

Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον;:confused:

Γεια σας σε όλους

που μπορώ να βρω datacable για αυτο το τηλεφωνο;

υπαρχουν πολλα διαφορετικα η ειναι ενα;

επισης εχω ενα 5210 .κανει το καλωδιο αυτο και για τα δυο η θελω αλλο; υπαρχουν και φτηνα(κινεζικα);

Ευχαριστώ

Ρίξε μια ματιά εδώ.

Το 6280 χρειάζεται USB (DKU-2 or compatible) καλώδιο

Το 5210 χρειάζεται serial (DKU-5 or compatible) καλώδιο

Και τα δύο καλώδια καταλήγουν σε USB στο PC μας απλά έχουν διαφορετική συνδεσμολογία και χρειάζονται διαφορετικούς drivers.

KALHSPERA

bre paidia exo faei meres tora den mporo na bro pos energopoieietai h mprostinh kamera (xoris na einai se leitoyrgia videoklishs) opos se alla thlefona...

eyxaristo ek ton proteron...

LG G4

KALHSPERA

bre paidia exo faei meres tora den mporo na bro pos energopoieietai h mprostinh kamera (xoris na einai se leitoyrgia videoklishs) opos se alla thlefona...

eyxaristo ek ton proteron...

Καλησπερα .Δεν το βρηκες γιατι δεν γινεται :(

(Γραφε με Ελληνικους χαρακτηρες για να καταλαβαινουμε τι γραφεις )

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Re paidia yparxei Flash Lite gia to nokia 6280?Opoios gnwrizei as apantisei parakalw:spider:

Φίλε μου δεν υπάρχει για τον εξής απλό λόγο: Το 6280 δυστυχώς δεν έχει Symbian λειτουργικό αλλά μόνο Java η οποία δεν επιτρέπει πρόσβαση στο hardware του τηλεφώνου άρα δε μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο. Μόνο αν το συμπεριλάβει η NOKIA σε μελλοντικό firmware update.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...Έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση το Nokia PC Suite κι ενώ συνδέω κανονικά το κινητό με το PC μέσω USB στη συνέχεια επιλέγω Προεπ. Επιλογή για να μεταφέρω παιχνίδια, εφαρμογές κλπ από το PC στο τηλέφωνο, παρόλα αυτά δεν εντοπίζεται το κιν από το PC οπότε δε μπορώ να τα μεταφέρω...Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν αναγνωρίζει το κινητό μου?

Καλησπέρα.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα...Έχω κάνει κανονικά εγκατάσταση το Nokia PC Suite κι ενώ συνδέω κανονικά το κινητό με το PC μέσω USB στη συνέχεια επιλέγω Προεπ. Επιλογή για να μεταφέρω παιχνίδια, εφαρμογές κλπ από το PC στο τηλέφωνο, παρόλα αυτά δεν εντοπίζεται το κιν από το PC οπότε δε μπορώ να τα μεταφέρω...Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να φταίει και δεν αναγνωρίζει το κινητό μου?

σημ.: Το μοντέλο του κινητού μου είναι το 6280...

Ειλικρινά έχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά δε βγάζω άκρη με τίποτα..Τι αναζητήσεις έχω κάνει στο forum, τι drivers κατέβασα, έκανα πόσα install & uninstall to PC Suite..Λύση στο πρόβλημα καμία..

Ο μοναδικός τρόπος που μπορώ να συνδέσω το κιν με το pc είναι όταν βάζω το usb και επιλέγω μεταφορά δεδομένων, αλλά έτσι ούτε εφαρμογές μπορώ να περάσω, ούτε τις επαφές & τα μηνύματά μου, ούτε παιχνίδια..

PLEASE σώστε την κατάσταση!:O

Υ.Γ. Κάτι που θυμήθηκα τώρα και ίσως έχει σημασία..Όταν έκανα install τους drivers για το καλώδιο και στη συνέχεια σύνδεσα το κιν με το PC, μου βγαλε μήνυμα για προσθήκη νέας συσκευής αλλά τελικά δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία γιατί όπως έγραφε δε βρέθηκε το λογισμικό..

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ξανασυναντήσει παρόμοιο πρόβλημα αλλά εγώ όσο έψαξα στο forum ενώ βρήκα άλλα παιδιά να ρωτάνε παρόμοια πράγματα δε βρήκα απάντηση στο πρόβλημα..

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:)

Δοκιμασε εγκατασταση του pc suite ,(για να εγκατασταθουν σωστα και οι drivers)

αφου πρωτα τρεξεις το

PC Suite Cleaner ,το οποιο το βρισκεις απο εδω

http://www.europe.nokia.com/A4144912

Στην συνεχεια κανε εγκατασταση την τελευταια εκδοση του pc suite,

αν δεν το εχεις κανει ηδη,απο εδω

http://www.europe.nokia.com/A4144905

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ:

ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΩ ΛΗΨΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΖΟΥΜ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΓΩΝΕΙ Η ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΧΩ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΖΟΥΜΑΡΩ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΜ ΧΑΝΕΙ ΛΙΓΟ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΖΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΝΩ). ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΞΑΝΑΝΟΙΓΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΑΓΩΣΕ Η ΕΙΚΟΝΑ. ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΕΙ ?

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ ??

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Υ.Γ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΩ ΕΧΩ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ MMS, ΟΤΑΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΒΙΝΤΕΟ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΙΚΡΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ (ΒΓΑΖΕΙ ΜΥΝΗΜΑ: ''Η ΜΝΗΜΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΧΑΜΗΛΗ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ''.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΛΑ ??

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΜΙΑ-ΜΙΑ ΤΙς ΕΝΤΟΛΕΣ ????

Ρε παιδια, κανω ενα θεματακι στο Theme Studio, (το οποιο παρεπιπτοντως κατεβασα το 2.2 και ειναι trial... υπαρχει κανα κρακ; ), το βαζω στο κινητο, παταω επιλογη και μου λεει "Κατεστραμμενο αρχειο, το ανοιγμα αδυνατο", κατι τετοιο!

Γιατιιιιι;;;;;

Και για δοκιμη,τροποποιησα ενα αλλο θεμα (που ειχα κατεβασει) μεσω του προγραμματος αυτου, το βαζω στο κινητο και μπαινει, αλλα δεν ειχε διαφορα με το προηγουμενο.. Οι τροποποιησεις δηλαδη δεν επιασαν...

Και για δοκιμη,τροποποιησα ενα αλλο θεμα (που ειχα κατεβασει) μεσω του προγραμματος αυτου, το βαζω στο κινητο και μπαινει, αλλα δεν ειχε διαφορα με το προηγουμενο.. Οι τροποποιησεις δηλαδη δεν επιασαν...

Μήπως δεν αποθηκεύει τις αλλαγές αφού είναι η trial έκδοση?

3210-3310-8210-8310-6510-7250-3100-6230-6060-6280-E65-N82+2630-C7-SIII Mini-Moto G 2014-Redmi Note2 prime-Redmi Note3 Pro-Redmi Pro Χ25-Redmi 5 Plus-Mi A2

Δεν νομιζω, δεν θα ηταν λογικο κιολας... Δηλαδη τι,να κανεις ενα θεμα μονο για την πλακα σου, να μην μπορεις να το βαλεις μεσα στο κινητο;!!!

Υπαρχει μηπως καποια free εκδοση χωρις trial ;;;

Εντωμτξ κατεβασα την εκδοση 1.2, αλλα ειναι για τα παλια κινητα!..

Για 6280 σε ποια εκδοση γινεται;

Εντωμτξ κατεβασα την εκδοση 1.2, αλλα ειναι για τα παλια κινητα!..

Για 6280 σε ποια εκδοση γινεται;

Nokia S40 Theme Studio 2.2 ;)

:shifty:

Nαι, αυτο ειχα...

Τεσπα δοκιμαζω να κανω καινουριο θεματακι (ιδιο ομως) αλλα τα ιδια..

Εντωμτξ ξερετε τι; Οταν βαζω την "επιλογη" πανω στο συγκεκριμενο θεμα, για να δω προεπισκοπηση (καταλαβατε), δεν μου φαινεται το φοντο οπως θα επρεπε, απλα αλλαζει το φοντ. Μηπως εχει σχεση αυτο, ξεχασα να βαλω καποια ρυθμιση; Κυριως εκανα τα Idle, Active Idle και τα Menu!

Ψαχνοντας για πληροφοριες στο διαδικτυο έπασα πανω σε αυτό το link

http://forum.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=367636&highlight=6111

οπότε όποιος θέλει να "παίξει" με το κινητό του (και ίσως και με την τυχη του :-) ) μπορεί να αρχίζει να το σκαλίζει. Οπως πάντως φαίνεται και στο βίντεο είναι μάλλον εύκολο και ανώδυνο να βγάλει κανείς το εξωτερικό κάλυμα και να καθαρίσει την οθόνη όταν μαζεύει σκόνη από μέσα.

Προφανώς, όλα γίνονται με ΔΙΚΗ σας ευθύνη!

εχω ενα νοκια τετοιο απο την αδερφη μου στην αγγλια.ειναι κλειδωμενο στην vodafone αγγλιας νομιζω.

πως ανοιγει αυτο.ξερει κανεις;

εχω ενα νοκια τετοιο απο την αδερφη μου στην αγγλια.ειναι κλειδωμενο στην vodafone αγγλιας νομιζω.

Δεν μπορει να γινει κατι.Μονο απο το δικτυο στο οποιο

ειναι κλειδωμενο...

iPhone 5S Space Grey

'Ισως σε νόκια shop να μπορέσουν να σε βοηθήσουν αλλά χωρίς να είναι σίγουρο,δεν χάνεις τίποτα.

Νομιζω το 9volto τα ξεκλειδωνει αυτα ειχα παει παλια ενα κινητο κλειδωμενο στο δικτυο της orange και το εφτιαξε.:) :happy:

myphone_2.png