Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 6270 έχει ίδια κάμερα με όλα τα NOKIA που είναι 2 Megapixels εκτός του N90 που έχει φακό Carl Zeiss.

Η διαφορα ειναι στο βιντεο, το 6280 τραβαει σε αναλυση 640*480 ενω το 6270 σε 176*144

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

loipon to provlima iparxei mono ston hy. sto kinito douleyei mia xara. esvisa k ta megala arxeia. mois ti vazw ston card reader tote kanei restart! to thema einai oti dokimasa ton card reader me alli karta k leitourgei kanonika (sD k MMC). Lete na ftaiei i sigkekrimeni ipodoxi?

loipon to provlima iparxei mono ston hy. sto kinito douleyei mia xara. esvisa k ta megala arxeia. mois ti vazw ston card reader tote kanei restart! to thema einai oti dokimasa ton card reader me alli karta k leitourgei kanonika (sD k MMC). Lete na ftaiei i sigkekrimeni ipodoxi?

Δε φταίει η υποδοχή. Η κάρτα σου φταίει αλλά αυτό δε σημαίνει οτι πρέπει να την πετάξεις. Παλιότερα θυμάμαι πως είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με μια MMC 32 MB από ένα NOKIA 6230. Την είχα αντικαταστήσει με μια 128 MB του εμπορίου και την 32-άρα η οποία συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο του τηλεφώνου όσες φορές τη βάζω στο card reader μου λέει κατεστραμμένη κάρτα ενώ στο τηλέφωνο λειτουργεί άψογα!! Οπότε μη τη χρησιμοποιείς με το card reader και τελείωσε η υπόθεση. Μάλλον είναι θέμα ασυμβατότητας ορισμένων καρτών με τα card readers.

Επειδη θα παρω καρτα τωρα για το κινητο, η 1 η 2 ΓΚΒ, τι μου προτεινετε, να παρω τις αυθεντικες της Νοκια η καμια μουφα;

Η τιμη περιπου ποσο ειναι;

Επειδη θα παρω καρτα τωρα για το κινητο, η 1 η 2 ΓΚΒ, τι μου προτεινετε, να παρω τις αυθεντικες της Νοκια η καμια μουφα;

Η τιμη περιπου ποσο ειναι;

Δεν τίθεται θέμα αυθεντικής ή μούφας όπως λες φίλε μου. Οι κάρτες που κυκλοφορούν στο εμπόριο πιστεύω πως είναι μια χαρά. Στη NOKIA εκτός του οτι θα δυσκολευτείς να βρείς τέτοιες χωρητικότητες ακόμα και να τις βρείς οι τιμές θα είναι εξωφρενικές. Και επειδή ρώτησες και για τιμή, ενδεικτικά ρίξε μια ματιά στα παρακάτω links :)

1 GB:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569786

2 GB:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569549

Χμμ μαλλον θα προτιμησω την 1Γκιγκα... Δηλαδη οταν παω στο MediaMarkt για φλασακι, να ψαξω και απο εκει καρτα χωρις φοβο ε;

Εννοείται :)

re paidia enas filos mou pire mia sandisk 2gb kai enw tin anagnwrizei to kinito mia xara kai thn morfopoiei o ypologisths thn vlepi san na min einai formarismenh kai zitaei na kanei format!an patisw ok tin kani mexri ena simio kai meta bgazei sfalma!y;;thanx
PaOk RE!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω όσους κατα λάθος βρέθηκαν με το firmware 5.92 του 6288 στο 6280 τους εαν κατάφεραν κάτι με την επαναφορά σε 5.92 του 6280. Προσωπικά το έχω αφήσει λίγο το θέμα μια και πρέπει να τρέχω στο κεντρικό service της Nokia.

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!

re paidia enas filos mou pire mia sandisk 2gb kai enw tin anagnwrizei to kinito mia xara kai thn morfopoiei o ypologisths thn vlepi san na min einai formarismenh kai zitaei na kanei format!an patisw ok tin kani mexri ena simio kai meta bgazei sfalma!y;;thanx

Μερικές κάρτες το κάνουν αυτό. Δε σημαίνει οτι έχουν πρόβλημα. Μπορεί ο φίλος σου αντί να τη βάζει στο card rader του pc να χρησιμοποιεί το κινητό σα card reader ;)

Είχα κι εγώ πρόβλημα κάποτε με τη μανίσια κάρτα (32MB τότε!) ενός 6230. Έβγαζε μήνυμα οτι είναι χαλασμένη ενω στο κινητό μια χαρά!

Καλησπερα παιδια!Εχω μια ερωτηση να κανω!Ο πατερας μου εχει το nokia 6280 κ εκανε μια μα..κια κ εβαλε αναποδα την καρτα μνημης!!!!:wacko: Τωρα το κινητο δεν διαβαζει καμια μνημη!Ισχυει ακομα η εγγυηση του!Αμα το δωσουμε για επισκευη στην νοκια θα μας χρεωσουνε?Να παω στα κεντρικα της νοκια στην Γλυφαδα?Θα μπορεσουμε να το βαλουμε στην εγγυηση?

Παιδιά καλησπέρα,

είμαι καινούργιος στο site και μπορώ να πω ότι εκ πρώτης όψεως το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για κάποιον (όπως εμένα τον ενδιαφέρουν οι νέες τεχνολογίες και όλες αυτές οι χρήσιμες (''ή άχρηστες;;;;;'') μικροσυσκευές.

Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε στα εξής:

Έχω το 6280 εδώ και 7 μήνες περίπου. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτό αλλά επειδή δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο δεν ξέρω πως να αξιοποιήσω τις τεράστιες δυνατότητές του εκτός από το PC Suite.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει στα γρήγορα τι είναι το ''firmware'', σε ποια σειρά ανήκει το κινητό μου, μπορώ να αναβαθμίσω το λογισμικό του με την πιο νέα εκδοση που έχει βγεί και είναι συμβατή με το τηλέφωνο, πια είναι η πιο νέα έκδοση του PC Suite??? Πως μπορώ να δω τηλεόραση από το κινητό???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Καλησπερα παιδια!Εχω μια ερωτηση να κανω!Ο πατερας μου εχει το nokia 6280 κ εκανε μια μα..κια κ εβαλε αναποδα την καρτα μνημης!!!!:wacko: Τωρα το κινητο δεν διαβαζει καμια μνημη!Ισχυει ακομα η εγγυηση του!Αμα το δωσουμε για επισκευη στην νοκια θα μας χρεωσουνε?Να παω στα κεντρικα της νοκια στην Γλυφαδα?Θα μπορεσουμε να το βαλουμε στην εγγυηση?

Το μόνο σίγουρο είναι οτι για βλάβες που προκαλούνται από τον χρήστη και ΌΧΙ από κακής ποιότητας κατασκευής ή υλικών ΔΕΝ ισχύει η εγγύηση :(

Παιδιά καλησπέρα,

είμαι καινούργιος στο site και μπορώ να πω ότι εκ πρώτης όψεως το βρίσκω πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο για κάποιον (όπως εμένα τον ενδιαφέρουν οι νέες τεχνολογίες και όλες αυτές οι χρήσιμες (''ή άχρηστες;;;;;'') μικροσυσκευές.

Θα ήθελα λοιπόν να με βοηθήσετε στα εξής:

Έχω το 6280 εδώ και 7 μήνες περίπου. Είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από αυτό αλλά επειδή δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο δεν ξέρω πως να αξιοποιήσω τις τεράστιες δυνατότητές του εκτός από το PC Suite.

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει στα γρήγορα τι είναι το ''firmware'', σε ποια σειρά ανήκει το κινητό μου, μπορώ να αναβαθμίσω το λογισμικό του με την πιο νέα εκδοση που έχει βγεί και είναι συμβατή με το τηλέφωνο, πια είναι η πιο νέα έκδοση του PC Suite??? Πως μπορώ να δω τηλεόραση από το κινητό???

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

1. Firmware είναι το πρόγραμμα το οποίο μεσολαβεί ανάμεσα σε σένα και τη συσκευή που κρατάς στα χέρια σου (κάτι σαν τους drivers στα PC)

2. Το κινητό σου ανήκει στη σειρά 40 (series 40)

3. Μπορείς να το αναβαθμίσεις απ' ευθείας απο εδώ http://europe.nokia.com/A4176089 μόλις το προσθέσουν στη λίστα (καλά ρε παιδιά τελευταίους σας άφησαν?)

4. Η τελευταία έκδοση PC Suite σύμφωνα με το ευρωπαϊκό site της NOKIA τη στιγμή που γράφτηκε αυτό το μήνυμα είναι η 6.82

5. Με το θέμα τηλεόραση (αν και κάτοχος 3G τηλεφώνου - N71) δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ας ενημερώσει σχετικά κάποιος άλλος φίλος.

Φίλε stefidis,

σ' ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο??:help: :help: :whistle: :whistle:

Το firmware αναβαθμίζεται ??? Και αν ναι, πως ????

Σ' ευχαριστώ και πάλι.

Παιδιά επειδή είμαι μάλλον ψιλοάσχετος,το opera τι είναι ????

:whistle: :stupid: :O :O :O

Παιδιά επειδή είμαι μάλλον ψιλοάσχετος,το opera τι είναι ???? :whistle: :whistle: :whistle: :stupid: :stupid: :O :O :O :O

Είναι ένας web browser όπως π.χ. τον Internet Explorer, Mozzila Firefox κτλ

Καλησπερα!

Χθες δυστυχως περπαταγα απροσεχτος και στουκαρα σε ενα κολωνακι!

Το κινητο το ειχα στη μπροστινη τσεπη του τζην οποτε απο την μια με προστατεψε κατα την συγκρουση , αλλα απο την αλλη εσπασε η οθονη του!!

Οχι το καλυμα , αλλα η LSD οθονη που εχει.Τωρα πια δεν βλεπω τπτ μονο κατι σαν αστραπες!Το κιν λειτουργει κανονικα , αλλα η οθονη οχι...

Επειδη ολοι ειναι σε διακοπες και δεν απανταει κανεις στα νοκια σοπ , μηπως γνωριζει κανεις ποσο θα μου στοιχισει η επισκευη και ποσο διαστημα θα μεινω χωρις κιν???

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλες γιορτες...

Το firmware αναβαθμίζεται ??? Και αν ναι, πως ????

Νομίζω οτι σου απάντησα και σε αυτό :rolleyes:

Ρε παιδια εγω εχω... "προβλημα" με το 3G.

Θελω να πω, για την βιντεοκληση θα δοκιμασω να κανω σε κινητο που δεχεται, αλλα δυσκολο...

Για το "Ιντερνετ" τωρα; Απλα εχω πλοηγηση ταχυτερη του GPRS; Και μπαινω απο το μενου "Ιστος"; Μονο αυτο; Και με το κωλοΟπερα Μινι τι γινεται;;;

Please help meeeeeeeee!!!!!!!!!

Ρε παιδια εγω εχω... "προβλημα" με το 3G.

Θελω να πω, για την βιντεοκληση θα δοκιμασω να κανω σε κινητο που δεχεται, αλλα δυσκολο...

Για το "Ιντερνετ" τωρα; Απλα εχω πλοηγηση ταχυτερη του GPRS; Και μπαινω απο το μενου "Ιστος"; Μονο αυτο; Και με το κωλοΟπερα Μινι τι γινεται;;;

Please help meeeeeeeee!!!!!!!!!

Ολα οσα αναφερω ειναι για συνδεση cosmote. Για τις αλλες μπορει να ισχυει το ιδιο αλλα δεν ξερω.

Καταρχην αλλο internet αλλο wap. με το 3g εχεις μεγαλυτερη ταχυτητα απο το απλο GPRS. Wap εχεις οταν στελνεις μνμ WAP sto 1651. Το internet ενεργοποιηται μονο με γραπτη αιτηση. Απο το μενου ιστος μπορεις να μπεις και στο wap και στο internet. To Opera Mini δουλευει μονο με ιντερνετ. Απλα προσεξε τις ρυθμισεις που θα κανεις για το ιντερνετ (οι ρυθμισεις wap ερχονται σε μνμ). Ολοι στην εξυπηρετηση πελατων ειναι ασχετοι. Τρεις μερες συνεχομενες μιλουσα 5 φορες την μερα για να μαθω τις ρυθμισεις και παντα μου ελεγαν για τις ρυθμισεις του wap ωσπου αναγκαστηκα να τους βρισω και με πηρε μετα απο λιγο τηλεφωνο ενας τεχνικος και μου τα ειπε μια χαρα.

Οποιος θελει ρυθμισεις για ιντερνετ σε nokia κινηττο ας μου στειλει ενα pm για αν παρει στην εξηπηρετηση τζαμπα θα συγχηστει.

georgeliake θα ηθελα αν μπορουσες να εκανες κατι για μενα!

Μονο που εχω Vodafone.. Θα ισχυουν οι ρυθμισεις; Δεν πρεπει ομως να κανεις και ενεργοποιηση νουμερου η τιποτα τετοιο, δηλαδη να παρεις την εξυπηρετηση πελατων;

Παιδια, καλημερα, και κατι αλλο!!

Αν στο κινητο κανω τις 3-4 πρωτες φορτισεις, και για την ακριβεια εχω κανει... 104 φορτισεις,

μετα μπορω αφοβα να φορτιζω το κινητο οτι ωρα θελω, οπως να 'ναι δηλαδη η μπαταρια και να ειναι ενταξει;

Γιατι χθες ας πουμε, επειδη σημερα παω Αθηνα, το φορτισα το βραδυ, ενω δεν ειχε αδειασει τελειως η μπαταρια. Ειχε πεσει μαλιστα μεχρι το τελευταιο αλλα δεν ειχε βγαλει "Μπαταρια αδεια". Βεβαιως οταν το φορτισα, μολις ειδα οτι ειχε βγαλει "Μπαταρια φορτισμενη" το εβγαλα!