asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 nokia pc suite cleaner λέγεται τελικά... There u go http://www.europe.nokia.com/nokia/0,,84592,00.html Με εχει πιασει το κεφαλι μου απτα νευτα με το μπ.....Το cleaner λεει οτι το σβηνει αλλα τιποτα δεν κανει.Τροπος να σβησω απο τα program files αρχεια που ειναι προστατευμενα δεν υπαρχει?Eιναι read only ο φακελος και δεν ξετικαρετε αυτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Με εχει πιασει το κεφαλι μου απτα νευτα με το μπ.....Το cleaner λεει οτι το σβηνει αλλα τιποτα δεν κανει.Τροπος να σβησω απο τα program files αρχεια που ειναι προστατευμενα δεν υπαρχει?Eιναι read only ο φακελος και δεν ξετικαρετε αυτο Σοβαρά δε δούλεψε; Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιότερα αλλά το cleaner έκανε δουλειά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Σοβαρά δε δούλεψε; Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα παλιότερα αλλά το cleaner έκανε δουλειά... Mηπως επειδη εσβησα χειροκινητα πρωτα καποια αρχεια μεσα απο εκεινο το φακελο της νοκια?(οσα δεν προστατευονταν)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ επιγοντως!!Εχω τωρα 2 ωρες περιπου,προσπαθω να περασω ενα βιντεακι απο το PC στο κινητο με ΒΤ αλλα δεν το παιρνει προφανως λογω μνημης 6ΜΒ.Κανω εγκατασταση το PC SUITE αλλα δε μου εμφανιζει τους φακελους του τηλεφωνου!Καταρχην μολις συνδεσεις το καλωδιο στο κινητο σου βγαζει κατι επιλογες στην οθονη του κινητου ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΕΠΙΛΕΞΤΕ..........Τι επιλεγουμε?????Και 2ον οταν εχει εμφανιστει στο PC το εικονιδιο του ΝΟΚΙΑ 6280 κανω κλικ για να εμφανισει υποτιθεται τους φακελους και μου λεει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. Ειναι πολυ πακετο παντως να μην μπορεις να περασεις 'υλικο'μεσα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Η Ε L P!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 To PC Suite cleaner όταν το τρέχεις σου δίνει 3 επιλογές προβλημάτων. Εσύ επιλέγεις την 3η (other problem) και η εφαρμογή σβήνει το PC Suite. Αν αυτό δεν πιάσει, τότε: 1. Επανεγκατέστησε το PC Suite ακριβώς στον ίδιο φάκελο με πριν. Έτσι θα είναι διαθέσιμα όλα τα αρχεία. 2. Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και απεγκατέστησε το PC Suite που μόλις πριν εγκατέστησες. 3. Τρέξε το PC Suite cleaner και καθάρισε την εφαρμογή επιλέγοντας την τρίτη επιλογή (other problem). Πλέον πρέπει να έχει σβηστεί κάθε ίχνος του PC Suite ακόμα κι από τη registry. 4. Κάνε νέα εγκατάσταση του PC Suite 6.6 (αυτό του CD) και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ επιγοντως!!Εχω τωρα 2 ωρες περιπου,προσπαθω να περασω ενα βιντεακι απο το PC στο κινητο με ΒΤ αλλα δεν το παιρνει προφανως λογω μνημης 6ΜΒ.Κανω εγκατασταση το PC SUITE αλλα δε μου εμφανιζει τους φακελους του τηλεφωνου!Καταρχην μολις συνδεσεις το καλωδιο στο κινητο σου βγαζει κατι επιλογες στην οθονη του κινητου ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΚΑΛΩΔΙΟ USB ΕΠΙΛΕΞΤΕ..........Τι επιλεγουμε?????Και 2ον οταν εχει εμφανιστει στο PC το εικονιδιο του ΝΟΚΙΑ 6280 κανω κλικ για να εμφανισει υποτιθεται τους φακελους και μου λεει ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΗ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ. Ειναι πολυ πακετο παντως να μην μπορεις να περασεις 'υλικο'μεσα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!Η Ε L P!!!!!!!!! Ρε φίλε πριν μερικά posts κάποιοι σου απάντησαν αναλυτικά τι να κάνεις. Γιατί δεν τα διαβάζεις; Για 'σένα τα έγραψαν :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 To PC Suite cleaner όταν το τρέχεις σου δίνει 3 επιλογές προβλημάτων. Εσύ επιλέγεις την 3η (other problem) και η εφαρμογή σβήνει το PC Suite. Αν αυτό δεν πιάσει, τότε: 1. Επανεγκατέστησε το PC Suite ακριβώς στον ίδιο φάκελο με πριν. Έτσι θα είναι διαθέσιμα όλα τα αρχεία. 2. Πήγαινε στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και απεγκατέστησε το PC Suite που μόλις πριν εγκατέστησες. 3. Τρέξε το PC Suite cleaner και καθάρισε την εφαρμογή επιλέγοντας την τρίτη επιλογή (other problem). Πλέον πρέπει να έχει σβηστεί κάθε ίχνος του PC Suite ακόμα κι από τη registry. 4. Κάνε νέα εγκατάσταση του PC Suite 6.6 (αυτό του CD) και είσαι έτοιμος. Ακομα και την προηγουμενη σουιτα που ειχα δεν την δεχεται.Στο suite cleaner κανω την επιογη που λες και βρισκει μονο Nokia PC Connectivity SDK 3.0 που ολο λεει οτι το σβηνει και καθε φορα το βρησκει.Μηπως να κανω format τελικα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Βοηθειστε με παιδια γιατι εχω αρχισει να αγριευομαι και θα ειναι το πρωτο μου κινητο που θα πουλησω σε λιγοτερο απο 1 μερα. Εβαλα που λετε pcsuite το συνδεω, το βλεπει μια χαρα, drivers κλπ. Παω να κανω συγχρονισμο, τιποτα. Μου ριχνει πορτα. Το βαζω μεταφορα δεδομενων, μια χαρα βλεπει τη καρτα σαν usb drive. Ανοιγω το file manager για δεδομενα τηλεφωνου, τιποτα. Τι fw εκλεισα, τι αλλες σουιτες εβγαλα, τιποτα. Θα το σπασω και ειναι κριμα. Εχει κανει κανεις σας συγχρονισμο με Outlook? Κάνω μέρα παρα μέρα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μάλιστα όταν κατα λάθος έσβησα τις καταχωρήσεις του ημερολογίου στο 6280, στον επόμενο συγχρονισμό το pc suite με ρώτησε αν θέλω να τις σβήσω και από το outlook ή αν θέλω να τις καταχωρήσω ξανά! Τα nokia έχουν τον ποιό καλό συγχρονισμό από όλα τα άλλα. Ανοιξε το pc suite, τον συγχρονισμό και έλενξε τις ρυθμήσεις. (π.χ. έχει τσεκαρισμένο το outlook ή το outlook express; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Το εφτιαξα. Τι ηθελε; Το λογισμικο απο το cd. Εχει την 6.6 εκδοση, ενω ειχα κατεβασει απο το νετ την 6.7. Τη γλυτωσε για την ωρα. Αν και μου την εχει δωσει το ποσο παιζουν τα 2 τμηματα. Σε λιγο θα χανουμε πραγματα εκει στο κενο. Μαυρη τρυπα ειναι. Εγώ δουλεύω με το 6,7 που έχω κατεβάσει και έχω εγκαταστήσει από πριν. Ούτε που έβγαλα το cd από το κουτί του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
droulis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 kalispera skeftomai na to agoraso, alla tha ithela na exei automati apantisi sto bluetooth headset. xerete an to kanei? (opos to v3x). euxaristo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 kalispera skeftomai na to agoraso, alla tha ithela na exei automati apantisi sto bluetooth headset. xerete an to kanei? (opos to v3x). euxaristo. Ναι φίλε μου γίνεται. Πας Μενού -> Ρυθμίσεις -> Εξαρτήματα -> Ακουστικά -> Αυτόματη απάντηση -> (Ναι/Όχι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Απο οτι καταλαβα το slide δεν τερματιζει τη κληση, αλλα απανταει σε εισερχομενες. Μου διαφευγει τιποτα; εχει ρυθμιση για τερματισμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Απο οτι καταλαβα το slide δεν τερματιζει τη κληση, αλλα απανταει σε εισερχομενες. Μου διαφευγει τιποτα; εχει ρυθμιση για τερματισμο; Έχει επιλογή επιλογή για απάντηση με το άνοιγμά του, και άλλη μια για τερματισμό με το κλείσιμο του slide.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos277 Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μερικές ερωτήσεις, Tο τηλ. αναπαραγει mp4 αρχεια? Στην εκθεση υπαρχει επιλογη να εμανιζετε το μενου σε πλεγμα οπως στα s.e.? Tα παιχνιδια και τις εφαρμογες τις εγκαθηστα στην καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Μερικές ερωτήσεις, Tο τηλ. αναπαραγει mp4 αρχεια? Στην εκθεση υπαρχει επιλογη να εμανιζετε το μενου σε πλεγμα οπως στα s.e.? Tα παιχνιδια και τις εφαρμογες τις εγκαθηστα στην καρτα μνημης? Σε όλα ναι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Η μπαταρία του δείχνει άκρως ικανοποιητική, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις. Για πρώτη φόρτιση και με αρκετό πείραγμα μου κράτησε τρεις μέρες. Άλλο ένα "συν" για το πλήρες αυτό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtimb Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Ενας μου απαντησε αλλα οχι τοσο αναλυτικα οσο επρεπε(κατα τη γνωμη μου)για να καταλαβω!!!!Αν ειχα καταλαβει δε θα ξανα ποσταρα το ιδιο.Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosss Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Aλλα δυο σετ φωτο συγκριτικα με το W900. :X W900 http://img222.imageshack.us/img222/2920/w90011qp.th.jpg 6280 http://img222.imageshack.us/img222/5256/628017uc.th.jpg W900 http://img45.imageshack.us/img45/943/w90023zf.th.jpg 6280 http://img45.imageshack.us/img45/1497/628028qw.th.jpg Γιατι εχουν τοσο μεγαλες διαφορες στο μεγεθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fi98ddv Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Δύο ερωτήσεις και από εμένα. 1. Ο music player τι δυνατότητες έχει; μπορείς να δημιουργήσεις δικούς σου φακέλους, play lists κλπ; 2. Υπάρχει δυνατότητα του browser για πρόσβαση σε HTTP σελίδες ή θα χρειαστούμε κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Opera Mini; Παράθεση Nokia 8210 -> Nokia 7210 -> Nokia 7610 -> Nokia N73 -> HTC Touch Diamond -> Apple iPhone 3GS + Nokia 5310 Xpress Music -> Apple iPhone 4 + Nokia E71 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S2 -> Apple iPhone 4 + Samsung Galaxy S3 -> Apple iPhone 4 + LG Nexus 5 -> Samsung Galaxy S5 -> Samsung Galaxy S8 --> Samsung Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Για το πρώτο ο Media Player υποστηρίζει μόνο τα βασικά. Δεν υπάρχουν δυνατότητες για παραμετροποίηση των playlists αν και μπορείς κατά κάποιον τρόπο να τις φτιάξεις αν δημιουργήσεις διαφορετικούς φακέλους με τραγούδια. Οι φάκελοι θα εκτελούν χρέη playlists. Σίγουρα από αυτή την πλευρά το 6280 δεν ικανοποιεί αλλά η ένταση και η ποιότητα αναπαραγωγής είναι σε πολύ καλά επίπεδα (χρησιμοποιώντας ακουστικά). Τα SE έχουν πιο εξελιγμένες δυνατότητες στον media player. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Η μπαταρία του δείχνει άκρως ικανοποιητική, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις. Για πρώτη φόρτιση και με αρκετό πείραγμα μου κράτησε τρεις μέρες. Άλλο ένα "συν" για το πλήρες αυτό κινητό. Συμφωνώ, για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο σχεδόν, έχω στην κατοχή μου κινητό με αυτονομία τρεις μέρες :p Με Windows Mobile μιαμιση μέρα ήταν αρκετή. :p Δύο ερωτήσεις και από εμένα. 2. Υπάρχει δυνατότητα του browser για πρόσβαση σε HTTP σελίδες ή θα χρειαστούμε κάποιο άλλο πρόγραμμα πχ Opera Mini; Όχι δε βλέπει HTTP από όσο προσπάθησα, αλλά ο Opera Mini είναι μια χαρά, με τη συσκευή να πετάει πραγματικά στο σερφάρισμα. Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 3 μερες σας κρατησε?ποση ωρα του κανατε 1η φορτιση?και την 2η το αφησατε πολλες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Tο μόνο που το χαλάει και με κάνει να μην το παίρνω, είναι το θέμα της φωτογραφίας !!! Υπόψην έχω φωτογραφική 12 Mp. ok? To λέω για να μην ακούσω απαντήσεις του είδους, αν θέλεις καλή φωτογραφία πάρε ψηφιακή !! :) Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. March 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2006 Tο μόνο που το χαλάει και με κάνει να μην το παίρνω, είναι το θέμα της φωτογραφίας !!! Υπόψην έχω φωτογραφική 12 Mp. ok? To λέω για να μην ακούσω απαντήσεις του είδους, αν θέλεις καλή φωτογραφία πάρε ψηφιακή !! :) Ε τοτε τι σε χαλαει?Αφου εχεις κορυφαια φωτογραφικη τι θες τελεια ποιοτητα στα 2mp?Το κινητο για τα λεφτα του ειναι κορυφη!!Και για να επανελθω στο προβλημα μου,καταφερα χειροκινητα και εσβησα τα παντα αλλα εξακολουθει στον πινακα ελεγχου οταν παω "add or remove programs" να βρησκει μια pc suite και το μονο που λεει ειναι used rarely.ουτε να την κανω uninstall εχει ουτε τπτ.καμια ιδεα?Εντωμεταξυ οταν κανω search δεν βρισκει το παραμικρο ιχνος αρχειου nokia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 Ε τοτε τι σε χαλαει?Αφου εχεις κορυφαια φωτογραφικη τι θες τελεια ποιοτητα στα 2mp?Το κινητο για τα λεφτα του ειναι κορυφη!!Και για να επανελθω στο προβλημα μου,καταφερα χειροκινητα και εσβησα τα παντα αλλα εξακολουθει στον πινακα ελεγχου οταν παω "add or remove programs" να βρησκει μια pc suite και το μονο που λεει ειναι used rarely.ουτε να την κανω uninstall εχει ουτε τπτ.καμια ιδεα?Εντωμεταξυ οταν κανω search δεν βρισκει το παραμικρο ιχνος αρχειου nokia.. Με χαλάει γιατί θέλω να βγάζω φωτογραφίες όποτε είναι η κατάλληλη στιγμή και όχι όποτε κουβαλάω την ψηφιακή ! Θα μπορούσαν να ήταν καθαρές ή έστω καλά χρώματα! Το ίδιο κάνει η Nokia και στο n80, το κάνει 3mp με άθλιες φωτογραφίες, ποιός ο λόγος; Γιατί δεν πέρνει παράδειγμα από S.E και SHARP; Εγώ το n80 θα πάρω τελικά αλλά είναι κρίμα! Το service και οι φωτογραφίες για τα κινητά της και είναι TOP. To 3250 βγάζει κάπως αποδεκτές, καλύτερες απο n80 και 6280 φυσικά !!!:confused: :wacko: Παράθεση <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts