Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εσενα ποιός σου είπε να πεταχτείς άχρηστε; :lol: :lol:

Thanxx... :)

Σε περιμενα στην γωνια :lol: :lol:

Καλη κατασκευη θεματων ! :happy:

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντως η Vodafone συνεχιζει να αγνοει την υπαρξη του αφου ακομα δεν υπαρχει στις λιστες.....

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Παντως η Vodafone συνεχιζει να αγνοει την υπαρξη του αφου ακομα δεν υπαρχει στις λιστες.....

Εγω το ειδα σε ενα προσπεκτους της vodafone κ ελεγε συντομα διατθεσιμο. ξερει κανεις ποτε θα το φερουν? αντε γιατι δεν μπορω να σας βλεπω να γραφετε, ''τελειο,τελεια οθονη,κ.τ.λ...'' το θελω κι εγω!!! εστω vodafone live:cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

η με τηλεφωνο η μεσω καταστηματος της εταιριας;)

ΘΑΣΟΣ το σμαραγδενιο νησι!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/12161p_goldenbeach1.JPG

Έχει καλή ποιότητα mp3? Επίσης είναι συμβατό με αρκετες από τις υπάρχουσες εφαρμογές και παιχνίδια? Επίσης έχει στα παιχνίδια του το snakes?(αυτο του Ν70,ρωτώ γιατί είναι τέλειο παιχνίδι).

Έχει καλή ποιότητα mp3? Επίσης είναι συμβατό με αρκετες από τις υπάρχουσες εφαρμογές και παιχνίδια? Επίσης έχει στα παιχνίδια του το snakes?(αυτο του Ν70,ρωτώ γιατί είναι τέλειο παιχνίδι).

ΝΑΙ σε όλα....:)

συμφωνα με τα λεγομενα της vodafone οταν επικοινωνησα μαζι τους στα κεντρικα της Αθηνας μου ειπαν οτι θα κυκλοφορησει 20 Απρίλη. Το αναφερει στο τελευταιο καταλογο ως συντομα διαθεσιμο και στην ιστοσελιδα της έπισης.

οποιος μπει στην ιστοσελιδα μπορει να ζητησει να ειδοποιηθει με email οταν κυκλοφορησει

Αντε VODAFONE ΥΠΟΚΛΕΨΕ ΤΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΤΟ ΜΑΣ

Το παραγγειλα σημερα απο Nokia Shop 368 Ευρω θα το εχω σε κανα δυο μερες

Μια ερώτηση για τους φίλους που έχουν το κινητό: Στο κάτω μέρος υπάρχει κενό ανάμεσα στα δύο μέρη του και ψιλοπαίζει το πάνω κομμάτι ή όχι; Έχω την εντύπωση ότι παρατζογάρει το δικό μου.

Μια ερώτηση για τους φίλους που έχουν το κινητό: Στο κάτω μέρος υπάρχει κενό ανάμεσα στα δύο μέρη του και ψιλοπαίζει το πάνω κομμάτι ή όχι; Έχω την εντύπωση ότι παρατζογάρει το δικό μου.

δεν παρατζογαρει φιλε μου το δικο σου,ετσι ειναι η κατασκευη του...:(

Από τη μια με ηρέμησες και από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί αυτή η ΝΟΚΙΑ δεν παράγει ένα κινητό με την ποιότητα του D600 κι ας το φορτώσει με κανά 50άρι παραπάνω. Αλλά κάθεται και βγάζει το 6270 και το 6280 (δεν κατάλαβα τελικά πού κόλλαγε το ντουέτο αυτό, εκτός από την κονόμα), ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να φτιάξει 6280 με τα επιπλέον θετικά του 6270. Μας έχουνε βρει και μας που τα σκάμε κάθε τρίμηνο και μας δουλεύουνε. Τέλος πάντων.

Καμμιά ρύθμιση για τη διάρκεια του φωτισμού υπάρχει τελικά ή θα σβήνει από μόνο του στα 10΄΄;

Από τη μια με ηρέμησες και από την άλλη αναρωτιέμαι γιατί αυτή η ΝΟΚΙΑ δεν παράγει ένα κινητό με την ποιότητα του D600 κι ας το φορτώσει με κανά 50άρι παραπάνω. Αλλά κάθεται και βγάζει το 6270 και το 6280 (δεν κατάλαβα τελικά πού κόλλαγε το ντουέτο αυτό, εκτός από την κονόμα), ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να φτιάξει 6280 με τα επιπλέον θετικά του 6270. Μας έχουνε βρει και μας που τα σκάμε κάθε τρίμηνο και μας δουλεύουνε. Τέλος πάντων.

Καμμιά ρύθμιση για τη διάρκεια του φωτισμού υπάρχει τελικά ή θα σβήνει από μόνο του στα 10΄΄;

Ο φωτισμός στα 10'' δυστυχώς άλλα αν ήταν παραπάνω τι θα γινόταν με την μπαταρία....Πάντως δεν έχει bugs το κινητό(σιγανή εκκίνηση ήχου κλήσης αλά 6270 κλπ.),δεν κάνει επανεκκινήσεις,και η μπαταρία του με μία πρώτη εκφορτιση πλήρης και φόρτιση άντεξε δύο νύχτες και μία μέρα δείχνοντας σήμερα την τελευταία σκάλα της ένδειξης μπαταρίας,μετά από δύο τρεις κύκλους θα στρώσει πιο πολύ.Παρατήρησα μια επιπρόσθετη λειτουργία που σαφώς συντελεί σε καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας,λειτουργία νάρκης(προφανώς χειμέριας-οχι κατά προσωπικού όπως τις ξέρουμε από το Σρατό)για την οθόνη,με αποτέλεσμα σε κατάσταση αναμονής μετά από λίγα λεπτα να μην φαίνεται τίποτα στην σβηστή οθόνη,μα τίποτα,καλό αυτό και κακό,διότι μπορεί να νομίζεις ότι έκλεισε η συσκευή.....

το κινητάκι για series 40 ειναι κομπλέ παντως...

πολυ καλο!! ενα σούπερ που έχει για μενα και δεν πολυαναφέρθηκε είναι η δυνατότητα να έχεις ξυπνητήρι με ραδιόφωνο... όλα τα λεφτά..

πάντως συμφωνώ και γω (αν και χρήστης series 60 εδω και αρκετο καιρο)

ότι όσο αργεί το n80 τόσο θα χάνει ένα μερίδιο της αγοράς από το 6280... ;) ;)

LET MY LIFE BE PSYCHEDELIC!!!

http://www.danasoft.com/sig/Letis.jpg

mail me!!!

Παιδιά το κινητό έχει εξαντληθεί σε όλα τα nokia Shops

Πήγα σήμερα το παρήγγειλα 375 euro, κοίταξε μήπως υπάρχη σε κάνα άλλο μαγαζί nokia αλλα τίποτα. Παράδοση μέσα σε 10 μέρες με είπε.. άντε να το πάρο να τελειώνουμε :)

Οντως παιδια το κινητό ειναι πολυ καλό.

Σάν πρώην χρήστης του w800i σας λέω πως η Nokia εχει βελτιωθεί πολύ.

Στον ήχο εχει κάνει βήματα αλλα δεν έχει φτάσει το επίπεδο της sonyericsson.

Μήπως υπάρχει κάποιο site να κατεβάσουμε themes ?????

Δοκιμάσατε τις φωνητικές κλήσεις? Με αναγνώριση και ελληνικών λέξεων; Απίστευτο πραγματικά... Ούτε εκπαίδευση, ούτε τίποτα... άμεσα παίρνει τηλέφωνο ότι πεις...

[imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..."

Wannabe Editor? Reviewer? Columnist?

Join the Unwired Revolution, now!

Το ειδα σημερα στο πλαισιο της Πατρας, εφτασε!!!

388 €

αλλα εγω πρεπει να περιμενω την vodafone, εεε εχουμε αναβαθμιση βλεπεις:)

To πηρα απο Γερμανο!Πολυ καλο!Ερωτηση κρισεως!!!!!!Που υπαρχει ρυθμιση στο μενου ωστε τα εικονιδια να φαινονται διαφορετικα οπως στα symbian,σε πλεγμα δηλαδη αν θυμαμαι καλα?????

To πηρα απο Γερμανο!Πολυ καλο!Ερωτηση κρισεως!!!!!!Που υπαρχει ρυθμιση στο μενου ωστε τα εικονιδια να φαινονται διαφορετικα οπως στα symbian,σε πλεγμα δηλαδη αν θυμαμαι καλα?????

Μενού->Επιλογές->Εμφάνιση κύριου μενού

Ρε παιδιά πήγα στον Γερμανό ζωγράφου και μου είπε ότι πρέπει να περιμένω μέχρι να εγκριθεί η σύνδεση για να πάρω το κινητό:(

Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω την εντύπωση ότι συνήθως το κάνουν άμεσα!:blink:

Τι στο καλό?:)

Ρε παιδιά πήγα στον Γερμανό ζωγράφου και μου είπε ότι πρέπει να περιμένω μέχρι να εγκριθεί η σύνδεση για να πάρω το κινητό:(

Μου φαίνεται περίεργο γιατί έχω την εντύπωση ότι συνήθως το κάνουν άμεσα!:blink:

Τι στο καλό?:)

Λογικά σε 30 λέπτα πρέπει να έχει γίνει και έγκριση και ενεργοποίηση ταυτόχρονα,μάλλον έπεσες σε ζώντοβολα.....