gpsilos Δημ. July 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2007 Παίδες έχω ένα προβληματάκι. Έσπασε το μικρό καπάκι που έχει στην υποδοχή της κάρτας μνήμης. Ξέρετε αν υπάρχει τέτοιο ανταλλακτικό? Το κινητό είναι εντός εγγύησης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Exw ena problem alla den brika apadisei. Pws ginetai na energopiisw tin 2nd camera(3G) gia na bgalw photo??? Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Φωτογραφίες βγάζει μόνο με τη μία κάμερα (αυτή που είναι στην πλάτη). Παράθεση http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TeZaS Δημ. July 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Gia pio logo ginete ayto??? Me polla alla 3G bgazei kanonika i mikri camera. Me anaba8misi ginetai tipota??? Παράθεση AEK ATHENS F.C. FOR EVER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. July 23, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2007 Gia pio logo ginete ayto??? Me polla alla 3G bgazei kanonika i mikri camera. Me anaba8misi ginetai tipota??? Δε γινεται κατι με αναβαθμιση Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LefAS Δημ. July 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2007 Ερωτήσεις : 1. Μήπως με την αναβάθμιση μπορείς να ορίσεις περισότερα των 500 contacts? 2. Τι προσφέρει παραπάνω η αναβάθμιση? 3. Μπορεί να γίνει και μέσω bluetooth? 4. Δεν έχω βρει αναβάθμιση για 6280. Μόνο για 6288 μέσω του Νokia PC Suite. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Λοιπόν κάποια άποψη - απάντηση ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnny_Nik Δημ. July 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2007 Δε γινεται κατι με αναβαθμιση Βασικά τα branded από voda δούλευαν την δεύτερη κάμερα, αν και το έχω δει μόνο σε SE που έτσι κ αλλιώς λειτουργεί. Θα μπορούσε όμως να ισχύει και στα 6280? Παράθεση Μέλος της θεατρικής ομάδας Όχι Παίζουμε "Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsioulis Δημ. July 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2007 γεια σας παιδιά μπορεί κανείς να μου πει ένα ελληνικό product code για το 6280 ? έχω βρει στο site για 6288 δεν ξέρω αν κάνει όμως edit: ok found. όλα οκ με 6.43 Παράθεση Life is too short not to... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MouzakitisAngelo Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Mia mera phga na trabi3w ena hliobasilema kai apo twte otan pataw to koumpi ths kameras kolaei ekei. Den pmwro na trabh3w binteo h fotografia meta mou leei oti o xeirhsmos apetyxe. Ti na kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 anavathmisi.kai mena mou ekane kati tetoio sto 3250 kai meta evgaze sfalma sistimatos otan ithela na mpo stin kamera.piga na to ftiaksoun kai ipan oti exei provlima i kamera kai tha tin allaksoun. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. July 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2007 Το κινητό μου, πρέπει να έπαθε κάτι το 'μυαλό' του! Τι εννοώ; Έχει από το μεσημερί που όταν πάω να το ανοίξω έχει μαύρη οθόνη αλλά κάνει δόνηση στο ξεκίνημα:blink: Πριν μια βδομάδα μου κάνε κάτι κουφά π.χ. άλλαζε χρώματα, έμενε σε ένα σημείο κτλ. Πραγματικά, πολύ σπαστικό! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει;:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Το κινητό μου, πρέπει να έπαθε κάτι το 'μυαλό' του! Τι εννοώ; Έχει από το μεσημερί που όταν πάω να το ανοίξω έχει μαύρη οθόνη αλλά κάνει δόνηση στο ξεκίνημα:blink: Πριν μια βδομάδα μου κάνε κάτι κουφά π.χ. άλλαζε χρώματα, έμενε σε ένα σημείο κτλ. Πραγματικά, πολύ σπαστικό! Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει;:wacko: Κανείςς??;;;!!! Να το πάρω στην ΝΟΚΙΑ; Πόσες μέρες θα το κρατήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Κανείςς??;;;!!! Να το πάρω στην ΝΟΚΙΑ; Πόσες μέρες θα το κρατήσει;Πως μπορούμε να σου απαντήσουμε από τη στιγμή που δεν είμαστε τεχνικοί; :wacko:. Πήγαινε μια βόλτα στη νοκια και θα σου πούνε. Πιθανότατα να χρειάζεται απλώς μια αναβάθμιση, την οποία δεν μπορείς να κάνεις ο ίδιος, αφού το κινητό δεν ανοίγει (αν κατάλαβα καλά :O) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 Πήγα, αλλά μακάρι να ήταν εκεί! Το κλείσανε τελειώς το κατάστημα! Και δεν μπορώ να πάω σε άλλο!:mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2007 mallon anavathmisi tha thelei.kalitera kanto monos giati to kovo na to kratane kamia vdomada to kinito sou.einai kalokairi kai tin kanoun oloi diakopes....:ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν εννοείς με το Nokia Software Updater του 6288, το δοκίμασα αλλά 'Phone is not Supported':( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Αν εννοείς με το Nokia Software Updater του 6288, το δοκίμασα αλλά 'Phone is not Supported':( giati den to ipostirizei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 Δεν Ξέρω:( Θα το πάρω εκεί που το αγόρασα να δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakis7 Δημ. August 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2007 δεν υποστηριζει το nokia updater 6280 μονο 6288 που μιλαμε ειναι το ιδιο κινητο τωρα η λυση ειναι με φοινικα η με νεμεσις η νοκια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. August 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2007 Ρε παιδιά... Τωρά άνοιξε και δουλεύει μια χαρά:blink::blink::wacko::wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drohos Δημ. August 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2007 παιδιά έχω το εξής πρόβλημα αυτές τις μέρες,ενώ έπαιζα με το 6280 ξαφνικά έβγαλε error στην sim και από τότε δεν διαβάζει καμια sim,όταν το ανοίγω μου λέει ότι δεν υπάρχει sim και αν θέλω να ανοίξει το τηλέφωνο χωρίς sim,λειτουργεί κανονικά αλλα δεν βρίσκει την sim,το έχει πάθει κανεις άλλος?μπορώ κάπως να το αναβαθμίσω μονος μου? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drohos Δημ. August 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2007 Λοιπόν, για να δουλέψουμε χρειαζόμαστε τα: Dongle Cr***ck Phoenix 2006 Cr***ck Nokia Diego 3.09 Phoenix Service Software 2006.44.6.163 Πρώτα απεγκαθιστούμε όλα τα Nokia connectivity drivers και ακολουθύμε με προσοχή την ακόλουθη διαδικασία: 1.Εγκαθιστούμε το Nokia Diego 3.09 (Σε περίπτωση που βγάλει σφάλμα ελέγχουμε αν έχουμε απεγκαταστήσει τα Nokia Connectivity Drivers 2.Κάνουμε διπλό κλικ στο dongle Cr***ck αλλά δεν πατάμε εγκατάσταση. 3.Τρέχουμε το Phoenix Service Software 2006.44.6.163 και περιμένουμε να βγάλει ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση που θα ζητά το dongle. Τότε πατάμε retry και αμέσως περνάμε στο παράθυρο του dongle Cr***ck και πατάμε install. Αν γίνει σωστά θα συνεχίσει την εγκατάσταση, διαφορετικά ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να το πετύχουμε, κάθε φορά όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε όλο και πιο γρήγορα. 4.Τρέχουμε το Phoenix Cr***ck και επανεκκινούμε τον υπολογιστή. Αν η διαδικασία έχει γίνει σωστά μετά την επανέκκίνηση το σύστημα θα αρχίσει να καταχωρεί κάποια στοιχεία πριν κάνει boot στην επιφάνεια εργασίας. Προσοχή: Αν λάβουμε ένα σφάλμα "DESKEY" οποιαδήποτε στιγμή πατάμε οκ και συνεχίζουμε κανονικά. ρε παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω βήματα και όταν κάνει reboot το pc και αρχίζει μετά να καταχωρεί τα αρχεία μου βγάζει ότι κάποια αρχεία δεν έγιναν register με αποτέλεσμα μετά να μην βρίσκει το τηλέφωνο,ξέρει κανεις τι φταίει?το δοκίμασα σε 2 pc και έκανε το ίδιο,σώστε με Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkboys Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 exw ena rm78 6288 poy egine dead:wacko: meta apo sfalma stin anabathmish me phoenix twra pataw to power na xekinisei to update se dead phone xekinaei pernaei kati kai kolaei sto trying to verify comunication exei kaneis kamia idea ?????? prin apo ayto ekane to update 2 fores kai kolage to kinito sto test mode kai den proxoroyse kai ta 50 sec sto phoenix teleiwnan ρε παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω βήματα και όταν κάνει reboot το pc και αρχίζει μετά να καταχωρεί τα αρχεία μου βγάζει ότι κάποια αρχεία δεν έγιναν register με αποτέλεσμα μετά να μην βρίσκει το τηλέφωνο,ξέρει κανεις τι φταίει?το δοκίμασα σε 2 pc και έκανε το ίδιο,σώστε με an to thl den apokrinete prepei na dialexeis no conection kai sto firm update na tikareis to dead phone alla prosexe giati koita ti epatha egw Παράθεση Nokia 3330 >6600> N80 Samsung Omnia I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drohos Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 an to thl den apokrinete prepei na dialexeis no conection kai sto firm update na tikareis to dead phone alla prosexe giati koita ti epatha egw το πρόβλημα μου είναι ότι το τηλέφωνο δεν το βλέπει ούτε το diego ούτε το phoenix,μονο το nokia pc suite το βλέπει και το διαχειρίζεται κανονικά Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoRMat MaSTer Δημ. August 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2007 Απεγκατέστησε το nokia pc suite και τους usb cable drivers (έχω καιρό που το έκανα αλλά νομίζω ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα κάπου που τους απεγκαθιστά πλήρως). Γενικώς πλήρης απεγκατάσταση ότι αφορά το κινητό σου κι έχει σχέση με τη Nokia. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης των diego και phoenix και το τηλέφωνο σου θα το δούνε και τα δύο μια χαρά αν καταφέρεις να πετύχεις και το *****. Μετά ξανακάνεις εγκατάσταση το PC suite ή το Software Updater και δουλεύουν όλα μια χαρά. Απλά άμα δούνε Nokia usb cable drivers κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής τους τα diego και phoenix "τρελαίνονται" και μάλλον δεν βάζουν αυτά που πρέπει για να δουλέψουν σωστά. Παράθεση Είναι πολλά τα releases Άρη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts