Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6280 3G

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παίδες έχω ένα προβληματάκι. Έσπασε το μικρό καπάκι που έχει στην υποδοχή της κάρτας μνήμης. Ξέρετε αν υπάρχει τέτοιο ανταλλακτικό? Το κινητό είναι εντός εγγύησης!

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Φωτογραφίες βγάζει μόνο με τη μία κάμερα (αυτή που είναι στην πλάτη).

Gia pio logo ginete ayto??? Me polla alla 3G bgazei kanonika i mikri camera. Me anaba8misi ginetai tipota???

Δε γινεται κατι με αναβαθμιση

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Ερωτήσεις :

1. Μήπως με την αναβάθμιση μπορείς να ορίσεις περισότερα των 500 contacts?

2. Τι προσφέρει παραπάνω η αναβάθμιση?

3. Μπορεί να γίνει και μέσω bluetooth?

4. Δεν έχω βρει αναβάθμιση για 6280. Μόνο για 6288 μέσω του Νokia PC Suite.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Λοιπόν κάποια άποψη - απάντηση ????

Δε γινεται κατι με αναβαθμιση

Βασικά τα branded από voda δούλευαν την δεύτερη κάμερα, αν και το έχω δει μόνο σε SE που έτσι κ αλλιώς λειτουργεί. Θα μπορούσε όμως να ισχύει και στα 6280?

Μέλος της θεατρικής

ομάδας Όχι Παίζουμε

"Ποτάμι: Διολίσθηση ύδατος εντός χάντακος ούτινος διαμορφούνται δύο όχθε εκατέρωθεν"

γεια σας παιδιά

μπορεί κανείς να μου πει ένα ελληνικό product code για το 6280 ?

έχω βρει στο site για 6288 δεν ξέρω αν κάνει όμως

edit: ok found. όλα οκ με 6.43

Life is too short not to...

Wirelessly posted (Nokia6280/2.0 (05.92) Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1)

Mia mera phga na trabi3w ena hliobasilema kai apo twte otan pataw to koumpi ths kameras kolaei ekei. Den pmwro na trabh3w binteo h fotografia meta mou leei oti o xeirhsmos apetyxe. Ti na kanw?

anavathmisi.kai mena mou ekane kati tetoio sto 3250 kai meta evgaze sfalma sistimatos otan ithela na mpo stin kamera.piga na to ftiaksoun kai ipan oti exei provlima i kamera kai tha tin allaksoun.

Το κινητό μου, πρέπει να έπαθε κάτι το 'μυαλό' του!

Τι εννοώ; Έχει από το μεσημερί που όταν πάω να το ανοίξω έχει μαύρη οθόνη αλλά κάνει δόνηση στο ξεκίνημα:blink:

Πριν μια βδομάδα μου κάνε κάτι κουφά π.χ. άλλαζε χρώματα, έμενε σε ένα σημείο κτλ.

Πραγματικά, πολύ σπαστικό!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει;:wacko:

Το κινητό μου, πρέπει να έπαθε κάτι το 'μυαλό' του!

Τι εννοώ; Έχει από το μεσημερί που όταν πάω να το ανοίξω έχει μαύρη οθόνη αλλά κάνει δόνηση στο ξεκίνημα:blink:

Πριν μια βδομάδα μου κάνε κάτι κουφά π.χ. άλλαζε χρώματα, έμενε σε ένα σημείο κτλ.

Πραγματικά, πολύ σπαστικό!

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι συμβαίνει;:wacko:

Κανείςς??;;;!!!

Να το πάρω στην ΝΟΚΙΑ; Πόσες μέρες θα το κρατήσει;

Κανείςς??;;;!!!

Να το πάρω στην ΝΟΚΙΑ; Πόσες μέρες θα το κρατήσει;

Πως μπορούμε να σου απαντήσουμε από τη στιγμή που δεν είμαστε τεχνικοί; :wacko:. Πήγαινε μια βόλτα στη νοκια και θα σου πούνε. Πιθανότατα να χρειάζεται απλώς μια αναβάθμιση, την οποία δεν μπορείς να κάνεις ο ίδιος, αφού το κινητό δεν ανοίγει (αν κατάλαβα καλά :O)

δεν υποστηριζει το nokia updater 6280 μονο 6288 που μιλαμε ειναι το ιδιο κινητο τωρα η λυση ειναι με φοινικα η με νεμεσις η νοκια

• 2 weeks later...
παιδιά έχω το εξής πρόβλημα αυτές τις μέρες,ενώ έπαιζα με το 6280 ξαφνικά έβγαλε error στην sim και από τότε δεν διαβάζει καμια sim,όταν το ανοίγω μου λέει ότι δεν υπάρχει sim και αν θέλω να ανοίξει το τηλέφωνο χωρίς sim,λειτουργεί κανονικά αλλα δεν βρίσκει την sim,το έχει πάθει κανεις άλλος?μπορώ κάπως να το αναβαθμίσω μονος μου?
Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

Λοιπόν, για να δουλέψουμε χρειαζόμαστε τα:

Dongle Cr***ck

Phoenix 2006 Cr***ck

Nokia Diego 3.09

Phoenix Service Software 2006.44.6.163

Πρώτα απεγκαθιστούμε όλα τα Nokia connectivity drivers και ακολουθύμε με προσοχή την ακόλουθη διαδικασία:

1.Εγκαθιστούμε το Nokia Diego 3.09 (Σε περίπτωση που βγάλει σφάλμα ελέγχουμε αν έχουμε απεγκαταστήσει τα Nokia Connectivity Drivers

2.Κάνουμε διπλό κλικ στο dongle Cr***ck αλλά δεν πατάμε εγκατάσταση.

3.Τρέχουμε το Phoenix Service Software 2006.44.6.163 και περιμένουμε να βγάλει ένα σφάλμα κατά την εγκατάσταση που θα ζητά το dongle. Τότε πατάμε retry και αμέσως περνάμε στο παράθυρο του dongle Cr***ck και πατάμε install. Αν γίνει σωστά θα συνεχίσει την εγκατάσταση, διαφορετικά ξανακάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να το πετύχουμε, κάθε φορά όμως θα πρέπει να αντιδράσουμε όλο και πιο γρήγορα.

4.Τρέχουμε το Phoenix Cr***ck και επανεκκινούμε τον υπολογιστή. Αν η διαδικασία έχει γίνει σωστά μετά την επανέκκίνηση το σύστημα θα αρχίσει να καταχωρεί κάποια στοιχεία πριν κάνει boot στην επιφάνεια εργασίας.

Προσοχή: Αν λάβουμε ένα σφάλμα "DESKEY" οποιαδήποτε στιγμή πατάμε οκ και συνεχίζουμε κανονικά.

ρε παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω βήματα και όταν κάνει reboot το pc και αρχίζει μετά να καταχωρεί τα αρχεία μου βγάζει ότι κάποια αρχεία δεν έγιναν register με αποτέλεσμα μετά να μην βρίσκει το τηλέφωνο,ξέρει κανεις τι φταίει?το δοκίμασα σε 2 pc και έκανε το ίδιο,σώστε με

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

exw ena rm78 6288 poy egine dead:wacko: meta apo sfalma stin anabathmish me phoenix

twra pataw to power na xekinisei to update se dead phone

xekinaei pernaei kati kai kolaei sto trying to verify comunication exei kaneis kamia idea ??????

prin apo ayto ekane to update 2 fores kai kolage to kinito sto test mode kai den proxoroyse kai ta 50 sec sto phoenix teleiwnan

ρε παιδιά έκανα όλα τα παραπάνω βήματα και όταν κάνει reboot το pc και αρχίζει μετά να καταχωρεί τα αρχεία μου βγάζει ότι κάποια αρχεία δεν έγιναν register με αποτέλεσμα μετά να μην βρίσκει το τηλέφωνο,ξέρει κανεις τι φταίει?το δοκίμασα σε 2 pc και έκανε το ίδιο,σώστε με

an to thl den apokrinete prepei na dialexeis no conection kai sto

firm update na tikareis to dead phone

alla prosexe giati koita ti epatha egw

Nokia 3330 >6600> N80

Samsung Omnia I

an to thl den apokrinete prepei na dialexeis no conection kai sto

firm update na tikareis to dead phone

alla prosexe giati koita ti epatha egw

το πρόβλημα μου είναι ότι το τηλέφωνο δεν το βλέπει ούτε το diego ούτε το phoenix,μονο το nokia pc suite το βλέπει και το διαχειρίζεται κανονικά

Απεγκατέστησε το nokia pc suite και τους usb cable drivers (έχω καιρό που το έκανα αλλά νομίζω ότι υπάρχει ειδικό πρόγραμμα κάπου που τους απεγκαθιστά πλήρως). Γενικώς πλήρης απεγκατάσταση ότι αφορά το κινητό σου κι έχει σχέση με τη Nokia. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες εγκατάστασης των diego και phoenix και το τηλέφωνο σου θα το δούνε και τα δύο μια χαρά αν καταφέρεις να πετύχεις και το *****. Μετά ξανακάνεις εγκατάσταση το PC suite ή το Software Updater και δουλεύουν όλα μια χαρά. Απλά άμα δούνε Nokia usb cable drivers κατά τη διάρκεια της εγκατάστασής τους τα diego και phoenix "τρελαίνονται" και μάλλον δεν βάζουν αυτά που πρέπει για να δουλέψουν σωστά.
Είναι πολλά τα releases Άρη