alextrela Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Τι εννοείς display finger sensor? Αναγνώστης αποτυπώματων εντός οθόνης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Αναγνώστης αποτυπώματων εντός οθόνης. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Οκ τώρα το καταλαβα. Τελικά το Face ID το έχεις off? Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Οκ τώρα το καταλαβα. Τελικά το Face ID το έχεις off? Ναι off το έχω. Θεωρώ λάθος που το έβαλε σε tablet που έχει διαφορετική χρήση,καλύπτει διαφορετικές ανάγκες από ένα κινητό που εκεί ορθώς το έβαλε. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδια καλησπέρα, να ρωτησω το εξης.Πιστευετε ότι αξιζει η αγορα του σημερα? Επειδή σκέφτομαι να το παρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδια καλησπέρα, να ρωτησω το εξης.Πιστευετε ότι αξιζει η αγορα του σημερα? Επειδή σκέφτομαι να το παρω. Και για 2-3 χρόνια ακόμα θα αξίζει η αγορά του ως καινούργιου ... Απλα παίζει χωρίς αντίπαλο. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
josuts Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Και για 2-3 χρόνια ακόμα θα αξίζει η αγορά του ως καινούργιου ... Απλα παίζει χωρίς αντίπαλο. Sent from my iPad using Tapatalk Καλως.Ευχαριστω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Παιδια καλησπέρα, να ρωτησω το εξης.Πιστευετε ότι αξιζει η αγορα του σημερα? Επειδή σκέφτομαι να το παρω. Το μόνο που με κρατάει να μην το πάρω τώρα είναι μήπως βάλει στο επόμενο μοντέλο,ποιο σκληρό μέταλλο και ois στην κάμερα. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Τελικα έριξα παραγγελία την Nilkin λογο οτι παρέχει και frame για πιο εύκολη τοποθέτηση. Όταν παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Παντως κρίνοντας απο αντίστοιχη Nilkin tempered glass για Vivo smartphone που εχω τοποθετήσει από εχθές ειναι εξαιρετικη σε ποιότητα,διαύγεια οθόνης οπως και απόκριση/touch feeling και παρέχει και oleophobic coating μειώνοντας αρκετά δαχτυλιές και γλίτσα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Τελικα έριξα παραγγελία την Nilkin λογο οτι παρέχει και frame για πιο εύκολη τοποθέτηση. Όταν παραλάβω θα γράψω εντυπώσεις. Παντως κρίνοντας απο αντίστοιχη Nilkin tempered glass για Vivo smartphone που εχω τοποθετήσει από εχθές ειναι εξαιρετικη σε ποιότητα,διαύγεια οθόνης οπως και απόκριση/touch feeling και παρέχει και oleophobic coating μειώνοντας αρκετά δαχτυλιές και γλίτσα. Sent from my iPad using Tapatalk Pro αλεξ στείλε ένα λινκ αν μπορείς. ευχαριστώ. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 https://www.amazon.co.uk/Nillkin-Protector-Compatible-Installation-Hardness-iPad-Pro-11-inch/dp/B07NSGP9TP/ref=sr_1_47?crid=3JLMW8I04ETRO&keywords=ipad+pro+11+glass+protector&qid=1556948331&s=gateway&sprefix=iPad+Pro+11+glass%2Caps%2C396&sr=8-47 Από εδώ το παρήγγειλα διότι είναι μαζί με άλλα 2 προϊόντα συνολική παραγγελία. Αν το βρεις αλλού φθηνότερα πάρτο από εκεί Sent from my V1821A using Tapatalk Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Το παράγγειλα και το περιμένω . Φρέσκος στο iOS αφού ποτέ δεν είχα εκτός από ένα διάστημα 1-2 μηνών ενός iPhone πριν πολλά χρόνια. Τα ταμπλετ Android ακόμα και τα τελευταία μοντέλα είναι ενοχληρικα αργά σε σχέση με τα τηλέφωνα, οπότε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ipad. Αύριο παραλαμβάνω. Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Το παράγγειλα και το περιμένω . Φρέσκος στο iOS αφού ποτέ δεν είχα εκτός από ένα διάστημα 1-2 μηνών ενός iPhone πριν πολλά χρόνια. Τα ταμπλετ Android ακόμα και τα τελευταία μοντέλα είναι ενοχληρικα αργά σε σχέση με τα τηλέφωνα, οπότε είπα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ipad. Αύριο παραλαμβάνω. Gesendet von meinem LYA-L29 mit Tapatalk Απλά πρέπει να του δώσεις αρκετό χρόνο να μάθεις το τρόπο λειτουργίας του. Και εγώ στο χώρο του tablet μόνο με iPad είμαι τελευταία 6 έτη,Android δεν αγγίζω διότι είναι απέραντο σκουπιδαριο. Android μόνο σε smartphone. Απλά υπόψη στα ipad αν έχεις πάρει 4g δεν μπορείς να κάνεις χρήση ως τηλέφωνο όπως στα Android tablet. Κατά τα άλλα το περιβάλλον εργασίας είναι ανώτερο από άποψη touch UI λειτουργιών και αλληλεπιδρασης και με τη χρήση gesture πραγματικά κενταει. Η λειτουργία side by side multitasking εξίσου βολεύει πολύ. Εφαρμογές εννοείται απόλυτα προσαρμοσμενες σε tablet UI και όχι το καρακιτσαριο σε Android. Πλέον και στο 11αρι η συντριπτική πλοιοψηφια των εφαρμογών έχουν προσαρμοστεί στο νέο aspect ratio σε σχέση με τα υπόλοιπα ipad διότι στην αρχή ήταν ψιλό δράμα. Κατά τα άλλα σε επίπεδο hardware η συσκευή είναι παντού σε κορυφαία ποιότητα και επίπεδα,οθόνη,ηχεία,αυτονομία. Απλά το ios έχει μαζί με τα θετικά και τα αρνητικά του σαφώς και κάποιες λειτουργίες που έχεις συνηθίσει από Android η Windows τα ξεχνας εδώ και θα σου ξενισουν όπως πχ δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση αρχείων ούτε λειτουργία drag and drop και η type c δεν λειτουργεί όπως σε Android,windows. Πχ ούτε ποντίκι,πληκτρολόγιο αναγνωρίζει και σε σύνδεση type c flash αναγνωρίζει μόνο φωτογραφιες και video τίποτα αλλο. Θα πρέπει να μάθεις πολλές λειτουργίες σε μεταφορά από και προς να τα κάνεις ασύρματα μέσω εφαρμογών που διαβάζουν το τοπικό δίκτυο πχ σε Windows η Android η και φυσικά υπάρχουν miltiplatform εφαρμογές πχ send anyware η share it που βολεύουν πολύ και έχεις και σε Android και Windows Βέβαια σήμερα θα έχουμε αποκαλυπτηρια ios 13 που όπως λέγεται θα δώσει η Apple γενναίο boost στα ipad,θα δείξει. Θα την περάσω σε developer beta άμεσα μόλις βγει να τσεκάρω μιας και η official stable έκδοση τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει για το σύνολο των χρηστών. Σε YouTube έχει άπειρα tutorial να πάρεις μια γεύση να μαθαίνεις τρόπο λειτουργίας,tips μιας και θέλει σεβαστό χρόνο να αφιερώσεις να μάθεις τα μυστικά του και την λογική στο πως λειτουργεί. Ξέχασα να σου αναφέρω να αγοράσεις type c 3.1 καλώδιο διότι το μαμά υποστηρίζει μόνο usb 2.0 ταχύτητα και δεν εκμεταλευεται όλο το bandwidth της 3.1 ταχύτητας της type c. Εγώ αγόρασα αυτό τα Χριστούγεννα σε flash sales. https://www.amazon.com/gp/product/B01GGKYT7M/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 Η εκτός αν έχεις T5 SSD portable Sammy το καλώδιο του είναι 3.1 προδιαγραφών και πάει γάντι με το ipad σε εκμετάλλευση όλου του bandwidth. Επίσης αν θες γρήγορη φόρτιση θες τρίτο φορτιστή πχ εγώ έχω της Anker έναν που φορτίζει σχεδόν στο μισό χρόνο από όσο ο μαμά φορτιστής που τον πήρα σε flash sales στα 27 ευρώ προ τριμήνου. https://www.amazon.de/dp/B07D57RV4Z/ref=pe_3044161_185740101_TE_item Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Θα την περάσω σε developer beta άμεσα μόλις βγει να τσεκάρω μιας και η official stable έκδοση τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει για το σύνολο των χρηστών. Alex τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα έγραψες στο mini review σου. Μια διορθωσούλα μόνο ότι υπάρχει η λειτουργία drag and drop με συγκεκριμένο τρόπο. Αναμένουμε εντυπώσεις μόλις περάσεις την 13 Beta (Δηλαδή σήμερα το βράδυ...:)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Επιτέλους Αγιο Φως της ήρθε της Apple με ουσιαστικές και γενναιες βελτιώσεις,προσθήκες σε iOS για ipad. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει η παροιμία :lol: Αυτά που έπρεπε να είχαν δώσει εδώ και χρόνια οι ανεπροκοποι εδώ που τα λέμε. https://developer.apple.com/ipad/ https://www.theverge.com/2019/6/3/18650197/apple-ipad-os-ipados-multitasking-homescreen-features-wwdc-2019 Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Επιτέλους Αγιο Φως της ήρθε της Apple με ουσιαστικές και γενναιες βελτιώσεις,προσθήκες σε iOS για ipad. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει η παροιμία :lol: Αυτά που έπρεπε να είχαν δώσει εδώ και χρόνια οι ανεπροκοποι εδώ που τα λέμε. https://developer.apple.com/ipad/ Sent from my iPad using Tapatalk Pro Έτσι κι αλλιώς μόνο του έπαιζε μπάλα το iPad τόσα χρόνια οπότε ότι έδιναν ήταν αποδεκτό και νομίζω ειδικά τελευταία χρόνια αρκετά ουσιώδες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 (edited) Έτσι κι αλλιώς μόνο του έπαιζε μπάλα το iPad τόσα χρόνια οπότε ότι έδιναν ήταν αποδεκτό και νομίζω ειδικά τελευταία χρόνια αρκετά ουσιώδες Αποδεκτό ήταν για τα φανμπογια όχι για όλους που είχαμε απαιτήσεις και ι καυτηριαζαμε. Αυτές οι αλλαγές χρόνια έπρεπε να είχα γίνει αλλά όταν η πλοιοψηφια των fan δέχεται αμασητα ότι του σερβίρει η εκάστοτε εταιρία και χειροκρότημα μόνο,έτσι γίνεται. Μετά από χρόνια πολλά και καθυστέρηση επιβεβλημενες βελτιώσεις προσθήκης που να συναδει με σύγχρονο OS. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 3, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Και Mouse support στα iPad τελικά. https://9to5mac.com/2019/06/03/ipados-13-includes-support-for-usb-mouse-input/ Αντίο (μάλλον) λάπτοπ για αρκετό κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 (edited) Απλά πρέπει να του δώσεις αρκετό χρόνο να μάθεις το τρόπο λειτουργίας του. Και εγώ στο χώρο του tablet μόνο με iPad είμαι τελευταία 6 έτη,Android δεν αγγίζω διότι είναι απέραντο σκουπιδαριο. Android μόνο σε smartphone. Απλά υπόψη στα ipad αν έχεις πάρει 4g δεν μπορείς να κάνεις χρήση ως τηλέφωνο όπως στα Android tablet. Κατά τα άλλα το περιβάλλον εργασίας είναι ανώτερο από άποψη touch UI λειτουργιών και αλληλεπιδρασης και με τη χρήση gesture πραγματικά κενταει. Η λειτουργία side by side multitasking εξίσου βολεύει πολύ. Εφαρμογές εννοείται απόλυτα προσαρμοσμενες σε tablet UI και όχι το καρακιτσαριο σε Android. Πλέον και στο 11αρι η συντριπτική πλοιοψηφια των εφαρμογών έχουν προσαρμοστεί στο νέο aspect ratio σε σχέση με τα υπόλοιπα ipad διότι στην αρχή ήταν ψιλό δράμα. Κατά τα άλλα σε επίπεδο hardware η συσκευή είναι παντού σε κορυφαία ποιότητα και επίπεδα,οθόνη,ηχεία,αυτονομία. Απλά το ios έχει μαζί με τα θετικά και τα αρνητικά του σαφώς και κάποιες λειτουργίες που έχεις συνηθίσει από Android η Windows τα ξεχνας εδώ και θα σου ξενισουν όπως πχ δεν υπάρχει κεντρική διαχείριση αρχείων ούτε λειτουργία drag and drop και η type c δεν λειτουργεί όπως σε Android,windows. Πχ ούτε ποντίκι,πληκτρολόγιο αναγνωρίζει και σε σύνδεση type c flash αναγνωρίζει μόνο φωτογραφιες και video τίποτα αλλο. Θα πρέπει να μάθεις πολλές λειτουργίες σε μεταφορά από και προς να τα κάνεις ασύρματα μέσω εφαρμογών που διαβάζουν το τοπικό δίκτυο πχ σε Windows η Android η και φυσικά υπάρχουν miltiplatform εφαρμογές πχ send anyware η share it που βολεύουν πολύ και έχεις και σε Android και Windows Βέβαια σήμερα θα έχουμε αποκαλυπτηρια ios 13 που όπως λέγεται θα δώσει η Apple γενναίο boost στα ipad,θα δείξει. Θα την περάσω σε developer beta άμεσα μόλις βγει να τσεκάρω μιας και η official stable έκδοση τέλη Σεπτεμβρίου θα βγει για το σύνολο των χρηστών. Σε YouTube έχει άπειρα tutorial να πάρεις μια γεύση να μαθαίνεις τρόπο λειτουργίας,tips μιας και θέλει σεβαστό χρόνο να αφιερώσεις να μάθεις τα μυστικά του και την λογική στο πως λειτουργεί. Ξέχασα να σου αναφέρω να αγοράσεις type c 3.1 καλώδιο διότι το μαμά υποστηρίζει μόνο usb 2.0 ταχύτητα και δεν εκμεταλευεται όλο το bandwidth της 3.1 ταχύτητας της type c. Εγώ αγόρασα αυτό τα Χριστούγεννα σε flash sales. https://www.amazon.com/gp/product/B01GGKYT7M/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1 Η εκτός αν έχεις T5 SSD portable Sammy το καλώδιο του είναι 3.1 προδιαγραφών και πάει γάντι με το ipad σε εκμετάλλευση όλου του bandwidth. Επίσης αν θες γρήγορη φόρτιση θες τρίτο φορτιστή πχ εγώ έχω της Anker έναν που φορτίζει σχεδόν στο μισό χρόνο από όσο ο μαμά φορτιστής που τον πήρα σε flash sales στα 27 ευρώ προ τριμήνου. https://www.amazon.de/dp/B07D57RV4Z/ref=pe_3044161_185740101_TE_item Sent from my iPad using Tapatalk Pro Είσαι άψογος.ευχαριστω για τις πληροφορίες.Μετα από 2 μέρες χρήση και για την δουλειά που το θέλω είναι κορυφή.οπως ανέφερες το θέμα μεταφοράς αρχείων είναι λίγο θέμα ποντίκι και πληκτρολόγιο ακόμα δεν ενδιαφερομαι αλλά εάν βγει θα είναι καλό.Οποτε φορτιστής ανκερ που γράφεις φορτίζει ποιο γρήγορα και καλώδιο μόνο το amazonbasics άλλη επιλογη εχουμε για ΓΡΗΓΩΡΗΣ φωρτιση?Εχω και server synology τον σύνδεσα και μου τον εμφάνισε κανονικά στο file explorer. Δεν είναι ίδιεταιρα δύσκολο αφού είμαι και τεχνικός.επρεπε να πάρω ένα iOS για να μπορώ να παρέχω και υποστήριξη. Έχω συνδέσει task λογαριασμούς να συγχρονιστούν με Android και Gmail κάμερες και smarthome συναγερμούς και αλλά.Παει πολύ καλά. Υστερόγραφο.επρεπε να πάρω εγώ iPad για να γίνουν αυτές οι αλλαγές στο iOS. ΥΓ2 με το synology και με συγχρονισμό σε συνδυασμό με το ds file περνάω μέσα από το synology ότι θέλω στο iPad χωρίς να χρησιμοποιούσε το δικό του file explorer. ΥΓ3 έκανα ftp server το Android τηλεφνο μου και σε συνδιασμο με έναν πρόχειρο explorer ftp client που βρηκα στο από στορ βλέπω το περιεχομενο του τηλεφονου μου .οποτε έν κινιση και με ενα usb otg μπορεί το iPad να δει και usb φλασακια. Sent from my iPad using Tapatalk Edited June 4, 2019 by maximos Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. June 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2019 Είσαι άψογος.ευχαριστω για τις πληροφορίες.Μετα από 2 μέρες χρήση και για την δουλειά που το θέλω είναι κορυφή.οπως ανέφερες το θέμα μεταφοράς αρχείων είναι λίγο θέμα ποντίκι και πληκτρολόγιο ακόμα δεν ενδιαφερομαι αλλά εάν βγει θα είναι καλό.Οποτε φορτιστής ανκερ που γράφεις φορτίζει ποιο γρήγορα και καλώδιο μόνο το amazonbasics άλλη επιλογη εχουμε για ΓΡΗΓΩΡΗΣ φωρτιση?Εχω και server synology τον σύνδεσα και μου τον εμφάνισε κανονικά στο file explorer. Δεν είναι ίδιεταιρα δύσκολο αφού είμαι και τεχνικός.επρεπε να πάρω ένα iOS για να μπορώ να παρέχω και υποστήριξη. Έχω συνδέσει task λογαριασμούς να συγχρονιστούν με Android και Gmail κάμερες και smarthome συναγερμούς και αλλά.Παει πολύ καλά. Υστερόγραφο.επρεπε να πάρω εγώ iPad για να γίνουν αυτές οι αλλαγές στο iOS. ΥΓ2 με το synology και με συγχρονισμό σε συνδυασμό με το ds file περνάω μέσα από το synology ότι θέλω στο iPad χωρίς να χρησιμοποιούσε το δικό του file explorer. ΥΓ3 έκανα ftp server το Android τηλεφνο μου και σε συνδιασμο με έναν πρόχειρο explorer ftp client που βρηκα στο από στορ βλέπω το περιεχομενο του τηλεφονου μου .οποτε έν κινιση και με ενα usb otg μπορεί το iPad να δει και usb φλασακια. Sent from my iPad using Tapatalk Ρε παιδιά στα ελληνικά πειτε τα και για μας τους αδαείς!!! Χαχαχα. Σου εύχομαι να το ευχαριστηθείς. Ότι είχα και έχω από iPad/iPhone λειτουργείς άψογα από το 2011 που πείρα το iPad 1 και το iphone 4 Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 (edited) Λοιπόν πέρασα τελικά ios 13 με αρκετά επεισόδια και παρατράγουδα :lol: Και αυτό διότι ήθελε υπολογιστή και cmd εντολές μιας και δεν υπάρχει διαθέσιμο Beta profile όπως με προηγούμενες εκδόσεις που ήταν υπόθεση μισού λεπτού απλά να περάσεις Beta profile και τέλος κατέβαινε αυτόματα μέσω OTA η νέα έκδοση. Τραγική η Apple για μια ακόμα φορά μιας και διαδικασία άλλαξε προς το χειρότερο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και το κουφό σε Windows 10 μου έβγαζε συνέχεια μηνύματα σφάλματος σε 2 pc που προσπάθησα να το εγκαταστήσω. Τι και αν δοκίμασα πολλές διαφορετικές θύρες usb τι ένα σωρό επανεκκινησεις η ακόμα και επανεγκατασταση iTunes όλο μου έβγαζε μηνύματα σφάλματος. Ε λέω πάω να δοκιμάσω σε 8.1 και με την μια έγινε εγκατάσταση Α ρε MS με τα σκουπίδια σου και εσυ ασορτι με Apple. Οποτε φορτιστής ανκερ που γράφεις φορτίζει ποιο γρήγορα και καλώδιο μόνο το amazonbasics άλλη επιλογη εχουμε για ΓΡΗΓΩΡΗΣ φωρτιση? Υστερόγραφο.επρεπε να πάρω εγώ iPad για να γίνουν αυτές οι αλλαγές στο iOS. Sent from my iPad using Tapatalk Οποιοδήποτε φορτιστή που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση θα κανει το ιδιο λογικά. Απλα εγω επιλέγω εναν universal για ολες τις συσκευές και Anker ειναι κορυφή. Edited June 5, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. June 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2019 Λοιπόν πέρασα τελικά ios 13 με αρκετά επεισόδια και παρατράγουδα :lol: Και αυτό διότι ήθελε υπολογιστή και cmd εντολές μιας και δεν υπάρχει διαθέσιμο Beta profile όπως με προηγούμενες εκδόσεις που ήταν υπόθεση μισού λεπτού απλά να περάσεις Beta profile και τέλος κατέβαινε αυτόματα μέσω OTA η νέα έκδοση. Τραγική η Apple για μια ακόμα φορά μιας και διαδικασία άλλαξε προς το χειρότερο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα χρόνια. Και το κουφό σε Windows 10 μου έβγαζε συνέχεια μηνύματα σφάλματος σε 2 pc που προσπάθησα να το εγκαταστήσω. Τι και αν δοκίμασα πολλές διαφορετικές θύρες usb τι ένα σωρό επανεκκινησεις η ακόμα και επανεγκατασταση iTunes όλο μου έβγαζε μηνύματα σφάλματος. Ε λέω πάω να δοκιμάσω σε 8.1 και με την μια έγινε εγκατάσταση Α ρε MS με τα σκουπίδια σου και εσυ ασορτι με Apple. Οποιοδήποτε φορτιστή που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση θα κανει το ιδιο λογικά. Απλα εγω επιλέγω εναν universal για ολες τις συσκευές και Anker ειναι κορυφή. Κι εγώ είχα πολλά προβλήματα με τα windows 10 και με adb όταν πήγε να να Φαλάσαρω Android τελευτευτεα ενώ δούλευε σε win 8 Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 (edited) Λοιπόν πρώτες εντυπώσεις για πρώτη beta πάει σχετικά καλά. Συναντω βέβαια παγωματα η κρεμασματα σε κάποιες εφαρμογές τα gestures δεν το τρέχουν το ίδιο ομαλά και άψογα όπως με ios 12 αλλά πταισμα το θεωρώ. Γενικά τρέχει ικανοποιητικοτητα και πάει σφαίρα. Πολύ ωραία προσθήκη το app shortcut σε toggle σε control center θυμίζει Android σε ορισμένους OEM που έχουν χρόνια τέτοια λειτουργία πχ Sammy. Πχ πατάς παρατεταμένα wifi η Bluetooth και σου δείχνει διαθέσιμα δίκτυα η πχ Bluetooth συσκευές. Θετικό εξίσου η ριζική αλλαγή σε slider ήχου που πλέον θυμίζει Android λειτουργία και όχι το από εποχή Νεάντερταλ από καταβολής ios προηγούμενη υλοποίηση. Βέβαια πιο πολύ ασχολήθηκα με σεταρισμα και στήσιμο εχθές επόμενες ημέρες με πιο φυσιολογική ροή θα βγάλω πιο ασφαλές συμπεράσματα. Γενικά ένα αέρας ανανέωσης που επιβαλλοταν να γίνει. Θύμιζε damb OS και πλέον έχει περισσότερα στοιχεία μοντέρνο OS:p Γενικά ευχαριστημένος από την αναβάθμιση απο όσα είδα περισσότερο από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση του ios. Άψογα το files app έχει κανονική διαχείριση αρχείων με copy paste,delete,zip file support κλπ από και προς εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Επίσης διαβάζει τοπικά εντός files app οτιδήποτε αρχείο που δοκίμασα pdf,photo,video ακόμα και mkv έγραφα,μουσική κλπ. Το ένα από το Sammy SSD T5 και το δεύτερο από Transcend 128αρι usb type c 3.1 flash drive που έχω. Ποντίκι δεν δοκίμασα ακόμα έχω ένα MX Master 2S της Logitech Bluetooth που βέβαια ακόμα σφραγισμένο το έχω.:p Dark mode είναι μια μίξη dark gray με pure black theme. Θυμίζει το native dark mode ONE UI σε Sammy. Άψογα και σε αυτό το θέμα. Επίσης stock app έχουν κανονικα dark mode που στα περισσότερα κυριαρχεί το truly black theme. Εξαιρετικη προσθήκη στα αριστερά η λωρίδα με τα widget να τα έχεις φάτσα μπροστά στη βασική home screen βολεύει αφάνταστα σε σχέση με πριν. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Edited June 6, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Άψογα το files app έχει κανονική διαχείριση αρχείων με copy paste,delete,zip file support κλπ από και προς εξωτερικά μέσα αποθήκευσης. Να είσαι καλά Alex για το αναλυτικό αρχικό review της beta. To Files app υποστηρίζει όλους τους τύπους των αρχείων ή πάλι μόνο φωτό και video? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Να είσαι καλά Alex για το αναλυτικό αρχικό review της beta. To Files app υποστηρίζει όλους τους τύπους των αρχείων ή πάλι μόνο φωτό και video? Τα πάντα υποστηρίζει και τα ανοίγει-τρέχει επιτόπου χωρίς ανάγκη τρίτο app. Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. June 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2019 Τα πάντα υποστηρίζει και τα ανοίγει-τρέχει επιτόπου χωρίς ανάγκη τρίτο app. Τι εννοείς? Π.χ. ένα pdf ή ένα jpg ή doc στα ανοίγει επιτόπου και δεν χρησιμοποιεί το αντίστοιχο app (Adobe, Word κ.τ.λ.)? Στα ανοίγει σε view mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts