tolis69 Δημοσιεύτηκε October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 22, 2018 Γεια σας παιδια.. Έχω ενα Motorola G 2gen απο το 2014 και (αν και δουλευει αψογα) λεω τον επομενο μηνα να το αλλαξω.. Ωστοσο δεν παρακολουθω τις εξελιξεις των κινητων και ειμαι στα χαμενα! :ninja: Θελω ενα κινητο απο skroutzoμαγαζο με ταβανι τα 300 ευρω! Να ειναι το πολυ 5,5 ιντσες, και γενικα να εχει νορμαλ προς καλες επιδοσεις σε καμερα, multitasking κλπ. και να ειναι λιγο "σκυλι" ποιοτικα γιατι και αυτο θα το κρατησω 3-4 χρονια.. Δεν ασχολουμαι με το gaming στο κινητο οποτε και δε με ενδιαφερει. Έχετε να προτινεται καποια μοντελα ωστε να τους ριξω μια ματια κ να αποφασισω; Κοιταω το ΝΟΚΙΑ 8 που παιζει στα 300 ευρω στον GERMANO. Ειδα και το κοινουριο το ΝΟΚΙΑ 6.1 που και αυτο καλο φαινεται αλλα με φοβισε λιγο το SAR του. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Υπάρχει το pocophone f1 στα 317. Είναι ανώτερο από αυτά που αναφέρεις. Είναι xiaomi η συσκευή αν δε το γνωρίζεις Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Nokia 8, δεν θα πρότεινα pocophone λόγω ποιότητας κατασκευής και MiUi. ( Εξάλλου 835 με 845 έχουν ελάχιστες διαφορές) Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Εγώ το προτείνω κυρίως λόγω miui! Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. October 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2018 Huawei Honor 8. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Νομίζω ότι το Pocophone είναι μονόδρομος... τα πατάει όλα κάτω σε αυτά τα λεφτά Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Nokia 8, δεν θα πρότεινα pocophone λόγω ποιότητας κατασκευής και MiUi. ( Εξάλλου 835 με 845 έχουν ελάχιστες διαφορές) Το εχεις πιασει και δε σε ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης? Η ετσι στον αερα το λες επειδη ειναι πλαστικο? Γιατι ολοι λενε τα καλυτερα για τη κατασκευη του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Το εχεις πιασει και δε σε ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης? Η ετσι στον αερα το λες επειδη ειναι πλαστικο? Γιατι ολοι λενε τα καλυτερα για τη κατασκευη του. ετσι ακριβώς, και πιο ανθεκτικό σε πτώσεις το πλαστικό προφανώς σε περίπτωση που γίνει η στραβή Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Στα 300 δε νομίζω ότι ακουμπάει κάτι τo poco f1. Ειδικά το ,nokia είναι ένα κινητό που η ίδια η nokia υποτιμησε με την κάμερα που του βάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Το εχεις πιασει και δε σε ικανοποιησε η ποιοτητα κατασκευης? Η ετσι στον αερα το λες επειδη ειναι πλαστικο? Γιατι ολοι λενε τα καλυτερα για τη κατασκευη του. Απλά δεν είναι nokia. Τώρα το ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή, gpu, περισσότερη ram μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία είναι λεπτομέρειες. Δεν είναι nokia.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Απλά δεν είναι nokia. Τώρα το ότι έχει καλύτερο επεξεργαστή, gpu, περισσότερη ram μεγαλύτερη οθόνη και μπαταρία είναι λεπτομέρειες. Δεν είναι nokia....Τι σημαίνει αυτό φίλε μου? Εξήγησε μας Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Τι σημαίνει αυτό φίλε μου? Εξήγησε μας Sent from my C106 using Tapatalk Ειρωνικά το λέει φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2018 Και εγώ το Pocco θα σου πρότεινα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts