Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντως ρε παιδιά έτσι πιο πολύ για το χαβαλέ σας βρίσκω πολύ φανατικούς με τη συσκευή.

Αυτή τη στιγμή το mate είναι το λιγότερο 400 ευρώ πάνω πχ απ το s9 plus...Το οποίο 9plus επειδή το είχα μέχρι πριν 2 μήνες είναι ταχύτατο και χωρίς ίχνος lag με πολύ πιο ωραίο περιβάλλον χρήσης και αντικειμενικά σύμφωνα με μετρήσεις καλύτερη και φωτεινοτερη οθόνη...Πολύ καλύτερο ηχείο επίσης μην αναφέρω και την καλύτερη τιμή μεταπώλησης...

Πραγματικά δε νομίζω πως η καλύτερη μπαταρία και το αποτύπωμα μπροστά το οποίο από όσο έχω διαβάσει δεν είναι τόσο γρήγορο αξίζουν 400 ευρώ.

Τώρα μη κάτσω να αναφέρω το note 9 με τα 8gb ram που είναι στην ίδια τιμή με το mate...

Τεσπα δε το λέω για κακό αλλά νομίζω η Huawei άσχετος του προβλήματος της οθόνης δεν είναι ακόμα σε επίπεδο να ζητάει χιλιάρικο...

Βρήκα ένα σχόλιο στο Fb και το παραθέτω :

<<Οι χρήστες αναφέρουν ότι το πρόβλημα εμφανίζεται στα Mate 20 Pro που έχουν οθόνη κατασκευασμένη από την LG ενώ όσα έχουν οθόνη από την εταιρεία BOE δεν παρουσιάζουν το παραμικρό. Υπάρχουν χρήστες που αναφέρουν ότι η εμφάνιση του πράσινου χρώματος γίνεται όλο και πιο έντονη όσο περνάνε οι μέρες και ενδεχομένως να έχει να κάνει με την κόλλα που χρησιμοποιεί η Huawei στην οθόνη, με τους κατόχους των Mate 20 Pro να έχουν ήδη φτιάξει το hashtag #gluegate. >>

Ακόμα και hashtag φτιάξαμε !

αν ηταν κόλλα θα το έκανε και στης boe το κάνει μόνο στης lg που ειναι καθαρά organic part fail

Πάντως ρε παιδιά έτσι πιο πολύ για το χαβαλέ σας βρίσκω πολύ φανατικούς με τη συσκευή.

Αυτή τη στιγμή το mate είναι το λιγότερο 400 ευρώ πάνω πχ απ το s9 plus...Το οποίο 9plus επειδή το είχα μέχρι πριν 2 μήνες είναι ταχύτατο και χωρίς ίχνος lag με πολύ πιο ωραίο περιβάλλον χρήσης και αντικειμενικά σύμφωνα με μετρήσεις καλύτερη και φωτεινοτερη οθόνη...Πολύ καλύτερο ηχείο επίσης μην αναφέρω και την καλύτερη τιμή μεταπώλησης...

Πραγματικά δε νομίζω πως η καλύτερη μπαταρία και το αποτύπωμα μπροστά το οποίο από όσο έχω διαβάσει δεν είναι τόσο γρήγορο αξίζουν 400 ευρώ.

Τώρα μη κάτσω να αναφέρω το note 9 με τα 8gb ram που είναι στην ίδια τιμή με το mate...

Τεσπα δε το λέω για κακό αλλά νομίζω η Huawei άσχετος του προβλήματος της οθόνης δεν είναι ακόμα σε επίπεδο να ζητάει χιλιάρικο...

Σχετικα είναι όλα

1) Day 1 εδιναν δωρο αξιας 250 ευρω, αρα 1049-250 στην πραγματικοτητα

2) Σε ένα διμηνο θα κοστιζει 750 στο σκρουτζ (ειδικα μετα την ιστορια με τις οθονες που είναι πληγμα) και μπόλικες προσφορες από τη Huawei hellas (με επιστροφή 20%, κουπόνια 200ευρα και δε συμμαζευεται), δηλαδή κανα 200αρι εκεινη τη στιγμη πανω από το σ9+ και κανα 200αρι κατω από το νοτε 9 512 που αναφέρεις.

Τελος, μια χαρα είναι σε θεση να ζηταει χιλιαρικο όταν δινει την πληρεστερη συσκευή της αγορας - αρκει όταν κανει πατατες, σαν αυτή με την οθονη να διαχειρίζεται σωστα κι επαγγελματικα την κριση που προκυπτει. Εκει είναι το στοίχημα της ;)

Edited by v@gelis

Δεν είναι μόνο το αποτύπωμα και η μπαταρία φίλε μου..

Είναι η κάμερα η δυνατότητα να έχεις και "δεύτερο χρήστη" mirroring στη tv που το βλέπει σαν pc και άλλα πολλά 1049 όντος είναι πολλά πάντως...

Σχετικα είναι όλα

1) Day 1 εδιναν δωρο αξιας 250 ευρω, αρα 1000-250 στην πραγματικοτητα

2) Σε ένα διμηνο θα κοστιζει 750 στο σκρουτζ (ειδικα μετα την ιστορια με τις οθονες που είναι πληγμα) και μπόλικες προσφορες από τη Huawei hellas (με επιστροφή 20%, κουπόνια 200ευρα και δε συμμαζευεται), δηλαδή κανα 200αρι εκεινη τη στιγμη πανω από το σ9+ και κανα 200αρι κατω από το νοτε 9 512 που αναφέρεις.

Τελος, μια χαρα είναι σε θεση να ζηταει χιλιαρικο όταν δινει την πληρεστερη συσκευή της αγορας - αρκει όταν κανει πατατες, σαν αυτή με την οθονη να διαχειρίζεται σωστα κι επαγγελματικα την κριση που προκυπτει. Εκει είναι το στοίχημα της ;)

Γενικα δε διαφωνούμε φιλε αφού ολοι εδώ δοκιμάζουμε όλες τις συσκευές...

Πληρέστερη όμως όταν σε σχέση πχ με το note έχει υποδιαιστερη οθόνη,υποδιαιστερο ήχο,δεν έχει Pen,δεν έχει σωστή always on display και επίσης από όσο λένε εδώ έχει lag δε τη λες....

Επίσης η Samsung και η Apple κακώς για μενα αλλά για να τα φτάσουν να ζητούν 1000+ έχτισαν αρκετά χρόνια πρεστίζ...Η Huawei νομίζω βιάζεται.

Τεσπα πιο πολύ για να κάνουμε κουβέντα...προφανώς κάποια στιγμή θα τη δικιμασω και εγώ τη συσκευή.

Υ.Γ.Οσον αφορά τις φωτο η πλειοψηφία του κόσμου στην οποία μέσα είμαι και εγώ δεν έχουμε τις γνώσεις για να ξεχωρίσουμε την καλύτερη ποιοτητα του mate σε σχέση με το Note Γι αυτό δε το ανέφερα.

Edited by eddiedimitris

Συμφωνώ με αυτά που λες για αυτό και νομίζω ότι η πιο έξυπνη αγορά σήμερα είναι το p20 pro 600-650€ το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα από το s9 plus(εκτος από οθόνη μάλλον).......

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γενικα δε διαφωνούμε φιλε αφού ολοι εδώ δοκιμάζουμε όλες τις συσκευές...

Πληρέστερη όμως όταν σε σχέση πχ με το note έχει υποδιαιστερη οθόνη,υποδιαιστερο ήχο,δεν έχει Pen,και επίσης από όσο λένε εδώ έχει lag δε τη λες....

Επίσης η Samsung και η Apple κακώς για μενα αλλά για να τα φτάσουν να ζητούν 1000+ έχτισαν αρκετά χρόνια πρεστίζ...Η Huawei νομίζω βιάζεται.

Τεσπα πιο πολύ για να κάνουμε κουβέντα...προφανώς κάποια στιγμή θα τη δικιμασω και εγώ τη συσκευή.

Υπερ note 9: Πιο δυνατος ηχος (συμφωνούμε), spen (συμφωνούμε), καμερα (σε βιντεο), λαγκ δεν υπαρχει στο ματε και σιγουρα το "μετρησιμο" λαγκ του είναι λιγοτερο από το αντιστοιχο του νοτε 9, οθονη επισης από πουθενα δεν προκυπτει ότι εχει κατωτερη (μαλιστα εχει κι υψηλοτερο ppi στο ματε) - στα ιδια επίπεδα οι οθονες θα ελεγα

Υπερ mate 20 pro: Ταχυτητα φορτισης, αυτονομια, reverse wireless charging, καμερα (φωτο), ταχυτητα (cpu), gsm/wifi reception, ir, in-screen fingerprint sensor, face unlock

Συν και πλην εχουν κι οι 2 συσκευες, σε καμια περιπτωση όμως το νοτε δεν είναι πιο πληρες. Για την ακριβεια στη "ζυγαρια" υπολείπεται λιγο

Κατά συνεπεια, όταν τιμολογουν τρελα οι σαμσουνγκ, μηλιά, καλά κάνει κι ο κινέζος που τους γλέντησε σε σπεκς και τιμολογεί χιλιαρικο.

Το ερωτημα είναι αν εμεις πρεπει να τους ακολουθήσουμε σε αυτό τον παραλογισμο. Αυτό είναι μια άλλη μεγαλη κουβεντα. ;)

Συμφωνώ με αυτά που λες για αυτό και νομίζω ότι η πιο έξυπνη αγορά σήμερα είναι το p20 pro 600-650€ το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα από το s9 plus(εκτος από οθόνη μάλλον).......

Το p20 όντως αυτή τη στιγμή αξιζει τα λεφτά του...Επειδή πάντως το είχα ένα διάστημα η έλλειψη always on display,η υποδιαιστερη οθόνη,τα ηχεία αλλά και το περιβάλλον χρήσης με έκαναν και το έδωσα σχετικά γρήγορα.

Όλα αυτά που λέμε είναι υποκειμενικά.

O καθένας κάνει τη δικιά του χρήση οπότε διαλέγει και την συσκευή που του ταιριάζει.

Πχ εγώ δεν θα αγόραζα ποτέ συσκευή που έχει το αποτύπωμα στο πίσω μέρος όπως και δεν με ενδιαφέρει το always on display.

Παιδια αν ανοιξουμε τετοια κουβεντα δεν εχει αρχη και τελος.

Κι εγω θεωρω ότι σημερα τα πιο vfm στη high end κατηγορια είναι τα s9+, oneplus 6t, p20 pro, με τη σειρα που τα εγραψα μαλιστα.

Αλλα αυτό είναι κατι τελειως διαφορετικο, από αυτά που συζητάμε παραπανω. ;)

Αυτά, ας συνεχισουμε στα του ματε 20 προ, γιατι αρχιζουμε παλι αεναες κουβέντες, χωρις αρχη και τελος

Υπερ note 9: Πιο δυνατος ηχος (συμφωνούμε), spen (συμφωνούμε), καμερα (σε βιντεο), λαγκ δεν υπαρχει στο ματε και σιγουρα το "μετρησιμο" λαγκ του είναι λιγοτερο από το αντιστοιχο του νοτε 9, οθονη επισης από πουθενα δεν προκυπτει ότι εχει κατωτερη (μαλιστα εχει κι υψηλοτερο ppi στο ματε) - στα ιδια επίπεδα οι οθονες θα ελεγα

Υπερ mate 20 pro: Ταχυτητα φορτισης, αυτονομια, reverse wireless charging, καμερα (φωτο), ταχυτητα (cpu), gsm/wifi reception, ir, in-screen fingerprint sensor, face unlock

Συν και πλην εχουν κι οι 2 συσκευες, σε καμια περιπτωση όμως το νοτε δεν είναι πιο πληρες. Για την ακριβεια στη "ζυγαρια" υπολείπεται λιγο

Κατά συνεπεια, όταν τιμολογουν τρελα οι σαμσουνγκ, μηλιά, καλά κάνει κι ο κινέζος που τους γλέντησε σε σπεκς και τιμολογεί χιλιαρικο.

Το ερωτημα είναι αν εμεις πρεπει να τους ακολουθήσουμε σε αυτό τον παραλογισμο. Αυτό είναι μια άλλη μεγαλη κουβεντα. ;)

Τους ακολουθούμε γιατί δυστυχώς σε πολλούς από μας η εναλλαγή συσκευών έχει γίνει αλκοολικι...Και πρώτος δυστυχώς εγώ...

Επίσης τα οποία πλεονεκτήματα του mate τα οποία είναι όντως υπαρκτά δεν είναι τόσο αναγκαία στην καθημερινότητα.Πχ δεν θα το χρησιμοποιούσα για να φορτίσω ασύρματα άλλη συσκευή...

Όταν επίσης το είδα στο πλαίσιο με όλη την ηλίθια και ταυτόχρονα έντονη διάθεση να το αγοράσω όπως κάνω με τα περισσότερα κινητά μου θύμησε στο χέρι εντελως αντίγραφο του s9 plus και να σου πω μάλλον με ξενέρωσε αυτό μαζί με την εμφάνιση των καμερών πίσω...

Στον κόσμο του Android αν εξαιρέσω το βάρος και το μέγεθος το note 9 8/512 αυτή τη στιγμή για μενα είναι ότι καλύτερο.

Αυτό που λείπει είναι το S10 το οποίο θα είναι μικρό σε μέγεθος να το βγάλουν και τούμπανο σε χαρακτηριστικά μπάς και πάμε σε λίγο μικρότερη συσκευή...

Edited by eddiedimitris

Τους ακολουθούμε γιατί δυστυχώς σε πολλούς από μας η εναλλαγή συσκευών έχει γίνει αλκοολικι...Και πρώτος δυστυχώς εγώ...

Από κει και πέρα https://www.gsmarena.com/huawei_mate_20-review-1846p3.php βλέποντας εδώ υπάρχει μεγάλη διαφορά στις οθόνες...

Επίσης τα οποία πλεονεκτήματα του mate τα οποία είναι όντως υπαρκτά δεν είναι τόσο αναγκαία στην καθημερινότητα.Πχ δεν θα το χρησιμοποιούσα για να φορτίσω ασύρματα άλλη συσκευή...

Όταν επίσης το είδα στο πλαίσιο με όλη την ηλίθια και ταυτόχρονα έντονη διάθεση να το αγοράσω όπως κάνω με τα περισσότερα κινητά μου θύμησε στο χέρι εντελως αντίγραφο του s9 plus και να σου πω μάλλον με ξενέρωσε αυτό μαζί με την εμφάνιση των καμερών πίσω...

Στον κόσμο του Android αν εξαιρέσω το βάρος και το μέγεθος το note 9 8/512 αυτή τη στιγμή για μενα είναι ότι καλύτερο.

Αυτό που λείπει είναι το S10 το οποίο θα είναι μικρό σε μέγεθος να το βγάλουν και τούμπανο σε χαρακτηριστικά μπάς και πάμε σε λίγο μικρότερη συσκευή...

Το link Που εδωσες είναι από mate 20, όχι το pro.

Όπως ειπα, είναι όλα θεμα καθαρα προτιμησεων.

Τα εγραψα συντομα και περιεκτικα, τα σπεκς είναι αμείλικτα στην περιπτωση μας και σιγουρα υπερ του ματε 20 προ. Οι πατατες, που φορτωσε στη ζυγαρια, η ιδια η Huawei (βλεπε screen issue) επισης γεγονός -και για να μπορεσει να τις αφαιρεσει από τη ζυγαρια θα δυσκολευτεί πολύ πλεον ...

Ας μην συνεχισουμε άλλο το εκτος θεματος ;)

Το link Που εδωσες είναι από mate 20, όχι το pro.

Όπως ειπα, είναι όλα θεμα καθαρα προτιμησεων.

Τα εγραψα συντομα και περιεκτικα, τα σπεκς είναι αμείλικτα στην περιπτωση μας και σιγουρα υπερ του ματε 20 προ. Οι πατατες, που φορτωσε στη ζυγαρια, η ιδια η Huawei (βλεπε screen issue) επισης γεγονός -και για να μπορεσει να τις αφαιρεσει από τη ζυγαρια θα δυσκολευτεί πολύ πλεον ...

Ας μην συνεχισουμε άλλο το εκτος θεματος ;)

Έχεις δικιο με το λινκ έκανα λάθος...

Το θεϊκό είναι ότι και στις δεύτερες συσκευές που περνούν στο εξωτερικό σαν αντικατάσταση έχουν το ίδιο πρόβλημα... Στην Αγγλία τουλάχιστον που διαβάζω..

Το κινητό είναι συσκευαρα, υπερπλήρες, πανέμορφο. Ένα από τα καλύτερα στον Android κόσμο. Αυτή η αστοχία όσο μεγάλη και εκνευριστικη και να ειναι εμένα προσωπικά δεν φτάνει για να μου αλλάξει τη γνώμη για την συνολική ποιότητα και του τι προσφέρει. Ελπίζουμε απλά να διορθωθούν στις επόμενες παρτίδες και στο μεταξύ να βρούμε και μεις το δίκιο μας

Εντωμεταξυ τώρα που γράφω το ποστ σε εντελώς φωτεινό δωμάτιο και τη φωτεινότητα στο αυτόματο κάπου στη μέση, επειδή το background του myphone είναι γκρι, μπορώ και βλέπω λίγο την πρασινιλα ακόμα κι έτσι. Οπότε όντως το πρόβλημα μεγενθυνεται

Ελατωμμα μπορει να εχει η καθε συσκευη.Το θεμα ειναι και εκει ειναι που κερδιζει η χανει μια εταιρεια στο ποσο γρηγορα ανταποκρινεται στο προβλημα.Ελπιζω η Huawei να μην χασει την μπαλα σε αυτο.

Δυστυχώς τελικά και το δικό μου παρουσιάζει το φαινόμενο της πράσινης οθόνης. Το θέμα είναι ότι το ρολόι δεν είναι στη διάθεση μου πλέον και δεν θα με ενδιέφερε αντικατάσταση της συσκευής εφόσον όλες είναι ελαττωματικές.

Μήπως γνωρίζει κανείς εάν στην επιλογή DOA μπορώ να ζητήσω επιστροφή χρημάτων?

Καλησπέρα σε όλους!!! Χθες αγόρασα και εγώ το mate 20pro... Γνωρίζοντας ότι υπάρχει γενικά θέμα με την οθόνη αλλά ελπίζοντας ότι δεν θα συμβεί στο δικό μου! Έχω και εγώ αυτο το πράσινο ξεθώριασμα στις άκρες του κινητού... Πραγματικά πολύ απογοητευμένος γιατί τα χρήματά σήμερα βγαίνουν πολύ δύσκολα! Σίγουρα πρέπει άμεσα να πάρει θέση η εταιρία για αντικατάσταση με σωστές συσκευές... Τι πρέπει να κάνουμε βρε παιδιά είμαι πολύ λυπημένος πραγματικά για αυτή την κατάσταση

9bbd0443e7008c6d501bc81a6b6c4542.jpgafbedbfd2dade43bc8b351d605ec0997.jpgacf09804acec65ad68fff5b67b880228.jpg

Όλοι οι άνθρωποι κάποτε πεθαίνουν.

Λίγοι όμως πραγματικά έζησαν.

Όπως είναι αύριο επιστροφή στο κατάστημα που το πήρες και ζητά αλλαγή....και από ότι βλέπω εσένα είναι εμφανέστατο και σε κανονικό φωτισμό....Απο ποιο κατάστημα το πήρες?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Edited by donkixoths

Καλησπέρα σε όλους!!! Χθες αγόρασα και εγώ το mate 20pro... Γνωρίζοντας ότι υπάρχει γενικά θέμα με την οθόνη αλλά ελπίζοντας ότι δεν θα συμβεί στο δικό μου! Έχω και εγώ αυτο το πράσινο ξεθώριασμα στις άκρες του κινητού... Πραγματικά πολύ απογοητευμένος γιατί τα χρήματά σήμερα βγαίνουν πολύ δύσκολα! Σίγουρα πρέπει άμεσα να πάρει θέση η εταιρία για αντικατάσταση με σωστές συσκευές... Τι πρέπει να κάνουμε βρε παιδιά είμαι πολύ λυπημένος πραγματικά για αυτή την κατάσταση

9bbd0443e7008c6d501bc81a6b6c4542.jpgafbedbfd2dade43bc8b351d605ec0997.jpgacf09804acec65ad68fff5b67b880228.jpg

Εμένα πάντως η οθόνη ακόμα είναι άψογη τριτη μέρα χρήσης..... Πάντως επειδή το πρόβλημά από ότι βλέπω έχει ξεφύγει νομίζω ότι η huawei για να το σώσει πρέπει να κάνει ανάκληση του mate όπως είχε κάνει η Samsung με το note.... Γιατί ακόμα και εμείς που δεν έχουμε πρόβλημα ζούμε με το άγχος και την ξενερα μην εμφανιστεί.... Κρίμα πάντως γιατί σε όλα τα υπόλοιπα το τηλέφωνο είναι υποδειγματικο......

Όπως είναι αύριο επιστροφή στο κατάστημα που το πήρες και ζητά αλλαγή....και από ότι βλέπω εσένα είναι εμφανέστατο και σε κανονικό φωτισμό....Απο ποιο κατάστημα το πήρες?

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Απο Public θα το πάω αλλά θα πειστούν από τις φώτο και αν όχι θα καταλάβουν ότι αυτό φαίνεται μόνο σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον γιατί είναι και ψιλό άσχετοι οι συγκεκριμένοι εκεί... Αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων έχω το δικαίωμα; η θα μου που ότι πρέπει να σταλεί στην huawei κτλ; χρήση doa μπορώ να κάνω; και αν ναι θα πρέπει να πειστούν ότι έχει πρόβλημα; και αν δεν πειστούν; φφφφ

Απο Public θα το πάω αλλά θα πειστούν από τις φώτο και αν όχι θα καταλάβουν ότι αυτό φαίνεται μόνο σε αρκετά σκοτεινό περιβάλλον γιατί είναι και ψιλό άσχετοι οι συγκεκριμένοι εκεί... Αντικατάσταση η επιστροφή χρημάτων έχω το δικαίωμα; η θα μου που ότι πρέπει να σταλεί στην huawei κτλ; χρήση doa μπορώ να κάνω; και αν ναι θα πρέπει να πειστούν ότι έχει πρόβλημα; και αν δεν πειστούν; φφφφ

Δεν θα είσαι μόνο εσύ που θα πάει αύριο μην ανησυχείς φίλε μου...

Δεν θα είσαι μόνο εσύ που θα πάει αύριο μην ανησυχείς φίλε μου...
Μακάρι γιατί πραγματικά λυπάμαι για τα λεφτά που έδωσα και τον κόπο που έκανα για να τα μαζέψω αύριο θα σας ενημερώσω ευχαριστώ φίλοι μου καλό κουράγιο σε όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα που σίγουρα είναι πολλοί α ρε huawei είπαμε να σε προτιμήσουμε αλλά δεν το χεις τελικά και φαίνεται τουλάχιστο σώσε το όσο προλαβαίνεις και δώσε σωστές συσκευές αυτά....

@agnadi εννοείται το πας πίσω έχει γίνει ντόρος παγκοσμίως ...διάβασε το νήμα και πιο πίσω και θα καταλάβεις... ;)
Konakis.