Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ δεν μπορώ να δω με το μάτι καμία διαφορά με την ΒΟΕ που εχω τώρα σε σχέση με τις LG. Τώρα άμα κάποιος αρχίσει να τρέχει διαφορά τεστ κλπ δεν ξέρω. Με το μάτι, σε καθημερινή χρήση η οθόνη είναι σούπερ. Το σημαντικότερο, χωρίς πρασινιλες.

Btw εμένα είναι 18A30 με ΒΟΕ απροβληματιστο.

Εμένα φίλε μου την δοκιμάζω με βίντεο 4k και HD και ειναι λες και βλέπεις αλλοιωμένο βίντεο χαμηλής ανάλυσης.

Θέλω με έγκυρη γνώμη να μου πει κάποιος που αγόρασε από public πρόσφατα, τι οθόνη είχε παιδιά. Ευχαριστώ πολύ

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

:worry:Εβγαλε και το καινουργιο One plus 6T προβλημα στην οθονη εβγαλαν ποδια τα pixel και...περπατανε...:lol: Καλα τι γινεται ρε....:wacko: --->>> https://techblog.gr/mobile/provlima-stin-othoni-toy-oneplus-6t-kanei-ta-pixel-na-kinoyntai-stin-othoni-allazontas-chroma/ Edited by s_wind

Ρε τι γίνεται; όλα έχουν τα προβληματακια τους; πω πω χαχαχα! Πάντως παιδιά το 10αρι pro που έχω από την day1 δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα! Σκυλί! Έχει φάει πτώσεις έχει περάσει δύσκολα κ μια χαρά είναι. Λίγο καλύτερη σελφοκαμερα να είχε μόνο χαχα

Φίλε Floyd εμείς που μας νοιάζει πόσα λεφτά δώσαμε και κοιτάμε το παραμικρό αναφερω ατέλειες και ελλείψεις που έχει η αντικατάσταση με οθόνη boe και επειδή παρατήρησα πως είναι συχνό φαινόμενο ήθελα να ακούσω γνώμες. https://www.google.com/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-20-pro/help/boe-screen-huge-grain-t3868420/amp/

Δεν έχει ανάγκη το forum από άτομα σαν εσένα.

αναθεμα και αν ξερεις να κανεις κατι αλλο απο το να βγαζεις selfies στο κινητο και καθεσαι και αραδιαζεις πραγματα που διαβασες τυχαια σε ξενα forum ετσι για τις εντυπωσεις. Αυτο το πραγμα που εγραψες ειναι να το διαβασει 5χρονο και να γελαει μαζι σου. Πραγματατα βγαλμενα απο τη σφαιρα της φαντασιας καποιου που εσυ θεωρεις σωστο να το γραψεις εδω και να τσιτωσεις παραπανω τα παιδια που εχουν ηδη ταλαιπωρηθει.

Οντως το forum δε χρειαζεται καποιον σαν εμενα να διαβαζει τις μπουρδες που αραδιαζεις εσυ και ομοιοι σου.

Edited by Floyd
αι

αναθεμα και αν ξερεις να κανεις κατι αλλο απο το να βγαζεις selfies στο κινητο και καθεσαι και αραδιαζεις πραγματα που διαβασες τυχαια σε ξενα forum ετσι για τις εντυπωσεις. Αυτο το πραγμα που εγραψες ειναι να το διαβασει 5χρονο και να γελαει μαζι σου. Πραγματατα βγαλμενα απο τη σφαιρα της φαντασιας καποιου που εσυ θεωρεις σωστο να το γραψεις εδω και να τσιτωσεις παραπανω τα παιδια που εχουν ηδη ταλαιπωρηθει.

Οντως το forum δε χρειαζεται καποιον σαν εμενα να διαβαζει τις μπουρδες που αραδιαζεις εσυ και ομοιοι σου.

Τα προβλήματα που έχουν τα παιδιά τα έχω και εγω και εσύ είτε είσαι αργοσχολος και δεν έχεις με τι ν ασχοληθείς είτε δεν έχεις προβλήματα. Ανέφερα πιθανά προβλήματα που έχει η οθόνη του κινητού στην ανάλυση της και για πες μου βρε Αϊνστάιν της τεχνολογίας γιατί δεν κανει σωστή αναπαραγωγη σε βίντεο 4κ και γιατί λείπουν όλες οι προεγκατεστημένες φώτο και βιντεο του κινητού?

Γεια σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Όταν μιλάω στο κινητό και μιλάω δυνατά, ο συνομιλητής μου παραπονιέται, ότι ο ήχος δεν είναι πολύ καθαρός, αλλά ακούγεται αρκετά μπουκωμένος. Λέτε να έχει πρόβλημα το μικρόφωνο ή είναι φυσιολογικό?

Γεια σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής θέμα: Όταν μιλάω στο κινητό και μιλάω δυνατά, ο συνομιλητής μου παραπονιέται, ότι ο ήχος δεν είναι πολύ καθαρός, αλλά ακούγεται αρκετά μπουκωμένος. Λέτε να έχει πρόβλημα το μικρόφωνο ή είναι φυσιολογικό?

Ρωτα τον Floyd φίλε θα ξέρει σίγουρα.

Η ανικανότητα σου να απαντήσεις εσύ καθώς και να παραθέσεις αποδείξεις όλων αυτών που ισχυρίζεσαι ενισχύουν τη πεποίθηση μου ότι φτάνεις μόνο μεχρι τις selfies και το Facebook. Δε θα ξανασχοληθω με τρολλακι σα και του λόγου σου βαριέμαι ειλικρινά απλά με ενοχλεί που σπαμαρεις το τοπικ

Θέλω με έγκυρη γνώμη να μου πει κάποιος που αγόρασε από public πρόσφατα, τι οθόνη είχε παιδιά. Ευχαριστώ πολύ

Τελικά υπάρχει κανείς που να έχει αγοράσει πρόσφατα από public;

Την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το 2ο (18Α31) ήταν με lg Και ήταν πολύ χειρότερη του 1ου μου, όχι μόνο στην πρασινάδα αλλά και γενικότερα στην οθόνη. Τρίτη έφυγε κατευθείαν στο service.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η ανικανότητα σου να απαντήσεις εσύ καθώς και να παραθέσεις αποδείξεις όλων αυτών που ισχυρίζεσαι ενισχύουν τη πεποίθηση μου ότι φτάνεις μόνο μεχρι τις selfies και το Facebook. Δε θα ξανασχοληθω με τρολλακι σα και του λόγου σου βαριέμαι ειλικρινά απλά με ενοχλεί που σπαμαρεις το τοπικ

Τι να σου αποδείξω ρε φίλε, να σου στείλω σε βίντεο την αναλυση της οθόνης σε 4k video η να σου στείλω screen shot τα περιεχόμενα του κινητού να δεις ότι λείπουν αυτά που λέω?

Τι να σου αποδείξω ρε φίλε, να σου στείλω σε βίντεο την αναλυση της οθόνης σε 4k video η να σου στείλω screen shot τα περιεχόμενα του κινητού να δεις ότι λείπουν αυτά που λέω?

Στο mate 10 pro υπηρχε ενα preload video το οποιο αν το εσβηνες τελος, δεν ερχοταν πισω ουτε με επαναφορα.

Το βιντεο ειναι αυτο:

Το ιδιο και στο P20 Pro αλλα για το Mate 20 Pro δεν ξερω και μονο αλλοι κατοχοι της συσκευης που ειναι 100% σιγουρο οτι ειναι brand new μπορουν να μας το επιβεβαιωσουν.

Αν οντως υπαρχει demo/sample βιντεο στα brand new και το δικο σου δεν το εχει τοτε κατα πασα πιθανοτητα ειναι επισκευασμενο.

Σε περιπτωση που καποιος θελει να κατεβασει το βιντεο του mate 10 pro:

https://forum.xda-developers.com/mate-10/themes/huawei-mate-10-hdr10-sample-video-t3722183

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Παιδιά προσωπικά που το είχα dayone το mate 20 δεν είχε κάτι μέσα ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο. Δε θυμάμαι αν είχε την ενότητα "ξεκλείδωμα περιοδικού" όπου είναι οι φωτογραφίες που ανανεώνονται. Στο 10αρι που έχω όντως υπήρχε το βιντεακι μέσα.

Αν εξαιρεσεις την οθονη τι αλλο τοσο κακο εχει το κινητο?

Μπορει να μην το παρω ποτε..Μπορει να παρω Νοte 8 η αν δωσω κατι παραπάνω Note 9.. AΛΛΑ η οθονη του mate 20 εφόσον δεν βγαλει πρασινάδα ειναι απο τις καλύτερες που εχω δει μαζι με note κ iphone x!

Και στο δικό μου p20 pro δεν υπήρχε κανένα προεγκατεστημένο video.

Used: LG G2 - Nexus 5 - Motorola moto g (2014) - Samsung Galaxy S5 - LG G3 32Gb - LG G Flex 2 - LG G3 16Gb - Samsung Galaxy S6 32Gb - LG G4 32 Gb - Xiaomi redmi note 3 pro - Huawei P9 - Huawei P9 lite - Honor 7 lite - Samsung S7 edge -

Samsung S8 - Xiaomi Redmi Pro - Honor 8 - Samsung S7 - Honor 8 pro - Xiaomi Mi Mix 2 - Samsung Note 8 - Xiaomi redmi note 5 - Huawei P20 pro Now: Xiaomi mi8

Κάτοχος mate20pro εδώ και 3 εβδομάδες. Ως ώρας κανένα θέμα.

Θα ήθελα να ρωτήσω προτάσεις για games που είναι αρκετά απαιτητικά για το κινητό.

Δε πρόκειται να παίξω καθώς δεν ασχολούμαι με το mobile gaming, αλλά θέλω να δω την απόδοση του κινητού.

Κατέβασα το asphalt 9 ως πρώτο game. Θα ήθελα 2-3 προτάσεις ακόμα.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ρωτα τον Floyd φίλε θα ξέρει σίγουρα.

Αρχημηνιά και αρχητρολλιά.

Παιδιά προσωπικά που το είχα dayone το mate 20 δεν είχε κάτι μέσα ούτε φωτογραφίες ούτε βίντεο. Δε θυμάμαι αν είχε την ενότητα "ξεκλείδωμα περιοδικού" όπου είναι οι φωτογραφίες που ανανεώνονται. Στο 10αρι που έχω όντως υπήρχε το βιντεακι μέσα.

συμφωνω απολυτα το mate 20pro δεν ειχε ποτε εγκατεστημενες φωτογραφιες και test videos. Οσοι λενε το αντιθετο απλα δε το ειχαν ποτε το κινητο...

συμφωνω απολυτα το mate 20pro δεν ειχε ποτε εγκατεστημενες φωτογραφιες και test videos. Οσοι λενε το αντιθετο απλα δε το ειχαν ποτε το κινητο...

Τότε έχω λάθος εγώ στο συγκεκριμένο θέμα και παρασύρθηκα απ τον έλεγχο που έκανα στο κινητό σε καταστήματα

Τότε έχω λάθος εγώ στο συγκεκριμένο θέμα και παρασύρθηκα απ τον έλεγχο που έκανα στο κινητό σε καταστήματα

Των καταστηματων τα περισσοτερα ειναι σε retail mode φιλε μου.:rolleyes:

Και στο δικό μου p20 pro δεν υπήρχε κανένα προεγκατεστημένο video.

Ειχα διαβασει οτι ειχαν βαλει ενα μεσα (στο P20 Pro) αλλα μπορει να ηταν για τα εκτος Ευρωπης.

Για το Magazine Unlock τις εχουν ολα και επανερχονται με factory reset, οποτε αφου οι περισσοτεροι λενε οτι δεν ειχε καποιο sample τοτε μαλλον στο καταστημα που ειδε ο φιλος ηταν περασμενες απο αλλους, μπορει και απο τον πωλητη της Huawei ως διαφημιστικες.

Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε:

Huawei, Apple, Vodafone

Την προηγούμενη εβδομάδα που παρέλαβα το 2ο (18Α31) ήταν με lg Και ήταν πολύ χειρότερη του 1ου μου, όχι μόνο στην πρασινάδα αλλά και γενικότερα στην οθόνη. Τρίτη έφυγε κατευθείαν στο service.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Συγγνώμη φίλε μου, δεν κατάλαβα καλά. Απάντησες σε εμένα;. Αγόρασες από public;

Επιβεβαιώνω και εγω μετα απο 2 καινούργια που περάσαν απο τα χερια μου και δευτερα περιμένοντας το τριτο :p demo βιντεακια δεν υπαρχουν...