Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

απο την μια προβληματικες οθονες μεσα στην πρασινιλα,απο την αλλη και οθονες που σπαζουν αρκετα ευκολα...

Η huawei λογικα δεν θα εχει τις πωλησεις που περιμενε...

Αντε μπας και αναλοινωσει κανα score στο DxOMark για λογους marketing μπας και ανεβει λιγο γιατι ,την βλεπω στο κατηφορο....

Δυστυχως θα φτασουμε Χριστουγεννα και ακομη δεν θα εχουμε συσκευες με απροβληματιστες οθονες

Σε δυο μηνες ερχεται και η σειρα s10,οποτε πολυ που περιμενουν να λυθει το προβλημα στις οθονες τους βλεπω να περιμενουν λιγο ακομη και να πανε στα samsung s10...

Κριμα γιατι ειναι το μονο κινητο αυτην την περιοδο που με ικανοποιει αλλα η huawei με την πολιτικη της εβγαλε τα ματια της...

Αν πάντως κάποιος από εδώ με ΒΟΕ οθόνη ή γενικα απροβληματιστη οθόνη ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με xs max ας σφυριξει :)

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Αν πάντως κάποιος από εδώ με ΒΟΕ οθόνη ή γενικα απροβληματιστη οθόνη ενδιαφέρεται για ανταλλαγή με xs max ας σφυριξει :)
Χαχαχα σε κούρασε κιόλας; πως σου φάνηκε το ios;

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Δε θέλω να φεύγουμε offtopic αλλα για τις ανάγκες μου είναι απλά απαλευτο. Σίγουρα το πιο smooth λειτουργικό σε animations που έχω δει αλλά για μένα τα θετικά σταματούν εκεί. Μεγάλος μύθος το user friendly λειτουργικό, ότι είναι πολύ απλό κλπ. Βασικά καθημερινά πράγματα τα κάνουν περίπλοκα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σχεδόν κάθε ενέργεια σου παίρνει 2-3 παραπάνω "κλικ" για να την κάνεις. Περιοριστικο ως εκει που δεν πάει ενώ τα εχει και τα μικροbugakia του. Αντικειμενικο δε με λες σε καμία περίπτωση αλλά γιαυτό λέω, για τις δικές μου ανάγκες και "θέλω" είναι χαλι.

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Γιατί είναι κατώτερη? Εγώ μετά από 3 με LG οθόνη τώρα έχω με BOE και δεν βλέπω καμία διαφορά. Μην γράφετε ότι να ναι..

Γιατί ουσιαστικά σε οποίους αντικατεστισε μπικε Boe η οποία είναι αρκετά κατώτερη και σε όσους έβαλαν lg και είναι οκ ακόμη τρέμουν μην το βγάλει με το καιρό. Και άλλο επίσημη ανακοίνωση η οποία δείχνει ότι εταιρεία σε σκέφτεστε εφόσον το φαινόμενο είναι τόσο μαζικό και άλλο σιωπηλή κίνηση σκαπουλαρισματος. Το δικό μου είχε ελάχιστο θέμα στης γωνίες αλλά εφόσον δεν έβγαλε κάποια ανακοίνωση ποτέ πήγα το αφίσα πήρα ποσοτικό και στα Black πήρα μια τηλεόραση. Και είμαι με το παλιό mate και μάλλον για κανα χρόνο ακόμη θα είμαι με αυτό.

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά μερικές απορίες αν κάποιος μπορεί...

1)Τελικά οι Boe σε ποιοτητα έχουν εμφανή διαφορά με τις lg?

2)Η ένταση ήχου κλήσης είναι όντως χαλια όπως γράφουν?

3)Η αναγνώριση προσώπου είναι άμεση και ασφαλής όπως του iPhone?

4)Η always on display που έχει βγάζει κάποιο σηματάκι όταν έχεις ειδοποιήσεις η είναι στην ουσία μόνο για να βλέπεις την ώρα όπως στο P20 Pro?

Αν κάποιος μπορούσε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο σας ευχαριστώ

Παιδιά μερικές απορίες αν κάποιος μπορεί...

1)Τελικά οι Boe σε ποιοτητα έχουν εμφανή διαφορά με τις lg?

2)Η ένταση ήχου κλήσης είναι όντως χαλια όπως γράφουν?

3)Η αναγνώριση προσώπου είναι άμεση και ασφαλής όπως του iPhone?

4)Η always on display που έχει βγάζει κάποιο σηματάκι όταν έχεις ειδοποιήσεις η είναι στην ουσία μόνο για να βλέπεις την ώρα όπως στο P20 Pro?

Αν κάποιος μπορούσε θα μου ήταν πολύ χρήσιμο σας ευχαριστώ

Για την ένταση του ήχου καθώς και για την αναγνώριση προσώπου θα σου πω μιας κ για τα υπόλοιπα δεν έχω άποψη λόγω του ότι το είχα 5 μέρες κ το επέστρεψα.

Η ένταση εμένα προσωπικά μου άρεσε. Εντάξει δεν ήταν κάτι σούπερ βέβαια. Αλλά ήταν απλά "εντάξει".

Το 3d face unlock ηταν φοβερό ομως. Γρήγορο κ άμεσο και σε σκοτάδι. Τώρα για την ασφάλεια του τι να σου πω, θεωρητικά είναι ασφαλές!

Επίσης στα θετικά του : γρήγορο σαν πλοήγηση, υπέροχες κάμερες (κ ειδικά η διαφορά της selfie κάμερας, μεταξύ του mate 10 pro που έχω, ήταν μεγάλη) ταχύτατη φόρτιση, όμορφο design κ σχετικά μικρό σε σχέση με το μέγεθος της οθόνης.

Edited by jimmymaisterGR

στην ουσια η ανακοινωση της εταιριας ειναι οτι εχει πληρη αντικατασταση...απο κει και περα η BOE ειναι απαραμιλλα καλη...μετα απο το τιμιο lg V10 που ερχομαι...δεν λεω μπορει να μην ειναι note 9 κτλ αλλα επιλεγεις οτι σε καλυπτει...κανενα κινητο δεν ειναι τελειο ολα εχουν τα θεματα τους μικρα η μεγαλα το θεμα ειναι πως και τι θα βολεψει τον καθενα στις αναγκες του...εγω πχ ημουν αναμεσα στο mate και στο note με κερδισε το mate λογο αυτονομιας και εμπειριας χρησης...

στην ουσια η ανακοινωση της εταιριας ειναι οτι εχει πληρη αντικατασταση...απο κει και περα η BOE ειναι απαραμιλλα καλη...μετα απο το τιμιο lg V10 που ερχομαι...δεν λεω μπορει να μην ειναι note 9 κτλ αλλα επιλεγεις οτι σε καλυπτει...κανενα κινητο δεν ειναι τελειο ολα εχουν τα θεματα τους μικρα η μεγαλα το θεμα ειναι πως και τι θα βολεψει τον καθενα στις αναγκες του...εγω πχ ημουν αναμεσα στο mate και στο note με κερδισε το mate λογο αυτονομιας και εμπειριας χρησης...
Δεν μπορεί όμως να δίνουν τα καταστήματα καινούριες παρτίδες με πρόβλημα...Τα πρώτα οκ...αλλά χτεσινή παραλαβή? Δε έπρεπε καν να τις δώσει στην αγορά.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν μπορεί όμως να δίνουν τα καταστήματα καινούριες παρτίδες με πρόβλημα...Τα πρώτα οκ...αλλά χτεσινή παραλαβή? Δε έπρεπε καν να τις δώσει στην αγορά.

Σ αυτο δεν μπορω να πω κατι γιατι το σιγουρο ειναι οτι δεν γνωριζω αν και την καινουργια παρτιδα ακομα δεν εχω δει καποιον να παιρνει LG οθονη αν δεν κανω λαθος...οσοι ξαναπηραν οθονη LG ηταν κομματια απο την προηγουμενη παρτιδα...

Οι φίλοι που το έχουν στην κατοχή τους με την BOE οθόνη έχουν εξαφανιστεί;

Μπορείτε να μας γράψετε εντυπώσεις και από την οθόνη αλλά και γενικότερα από την χρήση της συσκευής;

Γιατι εγώ το χω ερωτευτεί και μάλλον θα την κάνω την σκανδαλια κ πάλι.. (με το πιστωτικό εννοώ) χαχα

Προχώρα άφοβα και με το καλό να το ευχαριστηθείς εγώ προσωπικά ενώ διαβάζω διάφορα απλά δεν μιλάω... Αφήνω τον καθένα με τις απόψεις του και ενώ ναι ταλαιπωρήθηκα στην αρχή τώρα πραγματικά απολαμβάνω το κινητό!!

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα και από μένα και εγώ κάτοχος το Mate 20 Pro μετά από πράσινη οθόνη και άμεση αντικατάσταση από την αντιπροσωπεία χρόνια κάτοχος συσκευών Samsung τελευταίο Note 8 τώρα με οθόνη boe έχω να πω τα εξής Το κινητό είναι άψογο σε όλα ταχύτατο και πανέμορφο η οθόνη boe συγκριτικά με την LG για μένα θα έλεγα ότι έχουν την ίδια ποιότητα προσωπικά Λοιπόν πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή είναι ότι πιο καλύτερο κυκλοφορεί

Παντός σε διπλανό φόρουμ πουλάνε αβέρτα και με BOEM

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παντός σε διπλανό φόρουμ πουλάνε αβέρτα και με BOE

Ευχαριστώ τα παιδιά για τις συμβουλές τους για την οθόνη boe. Εντάξει πολύ τρέλα και πολύ hate έχει πέσει για αυτό και ήθελα να ρωτήσω. Ας γράφουμε κ τίποτα θετικό και ελπίζω αυτό το thread να εξελιχθεί σε φυσιολογικό χαχα Edited by jimmymaisterGR

H huawei συνεχίζει να με απογοητεύει. Το Σάββατο πήρα το 2ο μετά από αρκετή αναμονή ημερών και ήταν ακόμη χειρότερο. Φωτογραφίες έχω βάλει κ πιο πίσω. Σήμερα πήρα τηλ στα κεντρικά και η υπάλληλος μου είπε ότι το πράσινο είναι φυσιολογικό και αν ενοχλεί τον πελάτη μπορεί να το στείλει στο service. Ούτε ένα λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. a552104ca530f59e9bae3ce24393e8e0.jpg

Εντάξει οκ αντιμετώπιση ξεφτίλα, πάντοτε μιλάμε για συσκευή του χιλιάρικου έτσι ...
Konakis.

Δε θέλω να φεύγουμε offtopic αλλα για τις ανάγκες μου είναι απλά απαλευτο. Σίγουρα το πιο smooth λειτουργικό σε animations που έχω δει αλλά για μένα τα θετικά σταματούν εκεί. Μεγάλος μύθος το user friendly λειτουργικό, ότι είναι πολύ απλό κλπ. Βασικά καθημερινά πράγματα τα κάνουν περίπλοκα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο. Σχεδόν κάθε ενέργεια σου παίρνει 2-3 παραπάνω "κλικ" για να την κάνεις. Περιοριστικο ως εκει που δεν πάει ενώ τα εχει και τα μικροbugakia του. Αντικειμενικο δε με λες σε καμία περίπτωση αλλά γιαυτό λέω, για τις δικές μου ανάγκες και "θέλω" είναι χαλι.
Συμφωνώ 100%.

Στάλθηκε από το Note 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λάζαρος..

Λάζαρος..

Μετα από ένα μήνα σχεδόν και όλο αυτό το χαμο και την ταλαιπωρία και αυτη σου είπε την καραμέλα περί φυσιολογικου; Και δεν την εβρισες;

Εγώ τους έστειλα μειλ λέγοντας ότι έχω αλλάξει 2 φορές ήδη και ότι ακόμα ενδιαφέρομαι για την αγορά και αν μπορούν να εγγυηθουν ότι έχουν έρθει νέες παρτίδες με απροβληματιστη οθόνη και μου απάντησαν το παρακάτω :

"Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε με το Huawei Support GR.

Σχετικά με το ερώτημά σας θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν μπορούμε να εγγυηθούμε για τις παρτίδες που θα πάνε στα συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι θα είμαστε εδώ για να σας εξυπηρετήσουμε

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. "

Αυτό δεν είναι έμμεση παραδοχή του προβλήματος; Αν είναι θα μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις υπάρχουσες παρτίδες. Ότι να ναι αυτή η εταιρία. Αλλά κι εμείς εκεί να παρακαλάμε να τους δώσουμε τα λεφτά μας

--Alvar Hanso--

Θα το παω κ εγω σημερα hua κ θα ενημερωσω τι θα ειπωθει. Εφοσον η αντικατάσταση ειναι οκ εχω μια ερωτηση. Ειχε κάνεις προβλημα με την αυθεντικη θηκη tpu να σηκωνει το τζαμακι? Στο τελος ξεκολλησε τελειως κ εχει παρει σκονες τριχες κτλ. Ήταν ψιλοφτηνο ενα της terrapin. Δεν ξερω αν φταιει το τζαμι η φταιει η κουρμπα
Μάριος...

Θα το παω κ εγω σημερα hua κ θα ενημερωσω τι θα ειπωθει. Εφοσον η αντικατάσταση ειναι οκ εχω μια ερωτηση. Ειχε κάνεις προβλημα με την αυθεντικη θηκη tpu να σηκωνει το τζαμακι? Στο τελος ξεκολλησε τελειως κ εχει παρει σκονες τριχες κτλ. Ήταν ψιλοφτηνο ενα της terrapin. Δεν ξερω αν φταιει το τζαμι η φταιει η κουρμπα

Όπως με το S7 edge που είχα. Δεν μπορούσα να βρω λύση με την καμία(προσωπικά). Με Συνδιασμο tempered glass κ θήκης πάντα κάτι θα πήγαινε στραβά. Ίσως στις edge οθόνες κάποιο απλό protector.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

H huawei συνεχίζει να με απογοητεύει. Το Σάββατο πήρα το 2ο μετά από αρκετή αναμονή ημερών και ήταν ακόμη χειρότερο. Φωτογραφίες έχω βάλει κ πιο πίσω. Σήμερα πήρα τηλ στα κεντρικά και η υπάλληλος μου είπε ότι το πράσινο είναι φυσιολογικό και αν ενοχλεί τον πελάτη μπορεί να το στείλει στο service. Ούτε ένα λυπούμαστε για την ταλαιπωρία. a552104ca530f59e9bae3ce24393e8e0.jpg

Ήταν συσκευή από κατάστημα η 2η που αναφέρεις; η απο το service?

Ήταν συσκευή από κατάστημα η 2η που αναφέρεις; η απο το service?

Από το κατάστημα.

Ε οταν καποιοι λεμε οτι το ios ειναι το πλεον αναχρονιστικο λειτουργικο, με τεραστιους περιορισμους και μια απιστευτα "περιπλοκη απλοϊκοτητα", καπου εκει το στηριζουμε... Στα του mate 20 pro, Χρηστο (verzyro), παρελαβες? Περιμενουμε εντυπωσεις...

Από το κατάστημα.

Άρα ακόμα κυκλοφορούν κανονικά οι Lg οθόνες. Κάνε ένα κόπο και πήγαινε το στο service στην Μιχαλακοπουλου. Εκεί θεωρώ θα λυθούν τα προβλήματα σου