Jump to content

Huawei Mate 20 Pro

CPR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις πήραν τηλέφωνο από Huawei και μου είπαν ότι την Τρίτη θα με ενημερώσουν πότε θα μου στείλουν καινούργιο. Έστειλαν κούριερ από το γραφείο μου και πήραν το παλιό. Το αγόρασα από κοτσωβολο μέσω ιντερνετ . Αλεξανδρουπολη.

Σήμερα επικοινώνησε μαζί μου το Service και με ενημέρωσαν ότι θα αντικατασταθεί η συσκευή μου την ερχόμενη βδομάδα.

Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος από τον τρόπο αντιμετώπισης του θέματος.

Από την συσκευή είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος σε όλους τους τομείς και θεωρώ ότι είναι ότι πιο καλό κυκλοφορεί σήμερα.

Ανεβάζω και μια φώτο με night mode. dc73eb4d33eae7752456a1cbf8247eeb.jpg

Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εμενα οπως το παιδι πιο πανω μου ειπα απο huwaei οτι τριτη θα μου πουν ποτε θα στειλουν την νεα συσκευη... οποτε για να δουμε ποσο θα μας παρει ακομα... αλλα το καλο ειναι οτι λογικα θα ειναι νεα παρτιδα ημαρτον πια

Και με μια κάμερα λύνεις το θέμα του slow motion.

(Για το παλικάρι που έλυσε το πρόβλημα των Samsung με την μπαταρία με power banks) :)

Edited by skoj

Ερωτηση για οσους εχουν κανει τη διαδικασια για την πρασινιλα. Καλυτερα να το παω Γερμανο πισω απο οπου το πηρα η να το παω στη Μιχαλακοπουλου στο επισημο της huawei καλυτερα? Και οι 2 σε τηλεφωνημα ηταν ενημεροι της καταστασης παντως. Απλα φοβαμαι στο Γερμανο μηπως μου φερουν παλι αλλο και ειναι με σειριακο Α και ειναι τα ιδια και χειροτερα.
Μάριος...

Ερωτηση για οσους εχουν κανει τη διαδικασια για την πρασινιλα. Καλυτερα να το παω Γερμανο πισω απο οπου το πηρα η να το παω στη Μιχαλακοπουλου στο επισημο της huawei καλυτερα? Και οι 2 σε τηλεφωνημα ηταν ενημεροι της καταστασης παντως. Απλα φοβαμαι στο Γερμανο μηπως μου φερουν παλι αλλο και ειναι με σειριακο Α και ειναι τα ιδια και χειροτερα.
Εγώ προσωπικά θα πήγαινα κατευθείαν στο service.

Στάλθηκε από το SM-N960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαλλον και εγω εκει τεινω να πω την αληθεια. Απλα ειπα επειδη ηταν αγορασμενο την Τεταρτη. Λογικα καλυτερα θα εξυπηρετηθω απο την Hua κατευθειαν...
Μάριος...

Πήγαινε στο service. Θα εξυπηρετηθεί πιο γρήγορα. Εγώ το πήγα στο public, ξανάκανα παραγγελία και ακόμη περιμένω γιατί πιάνεται σαν νέα.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να πω την αληθεια δεν με πειραζει να γινει γρηγορα η δουλεια, καθως εχω ακομα το mate 8. Με ενδιαφερει να μην εχω προβλημα. Απλα μαλλον το να παω στη Μιχαλακοπουλου θα ειναι συνδυασμος και των δυο. Ευτυχως εκατσε να εχω ρεπο τη Δευτερα. Αλλιως δεν θα μπορουσα να παω με τιποτα...

Βεβαια βλεπω συνεχεια νεα πληγματα. Νεο χτυπημα, ο jerryrigs εβγαλε bend test και η οθονη σκαει με την πρωτη φορα. Κριμα... Μεχρι που σκεφτηκα να το γυρισω εντελως πισω, αλλα ειναι το μονο κινητο που εχει οσα πραγματα θελω γενικα.

Edited by icy20
Μάριος...

Να πω την αληθεια δεν με πειραζει να γινει γρηγορα η δουλεια, καθως εχω ακομα το mate 8. Με ενδιαφερει να μην εχω προβλημα. Απλα μαλλον το να παω στη Μιχαλακοπουλου θα ειναι συνδυασμος και των δυο. Ευτυχως εκατσε να εχω ρεπο τη Δευτερα. Αλλιως δεν θα μπορουσα να παω με τιποτα...

Βεβαια βλεπω συνεχεια νεα πληγματα. Νεο χτυπημα, ο jerryrigs εβγαλε bend test και η οθονη σκαει με την πρωτη φορα. Κριμα... Μεχρι που σκεφτηκα να το γυρισω εντελως πισω, αλλα ειναι το μονο κινητο που εχει οσα πραγματα θελω γενικα.

Καλύτερα στο service αφού θέλεις να κρατήσεις τη συσκευή. Ώστε να στην αντικαταστησουν με μη προβληματική. Εγώ είχα επιστρέψει το δικό μου (στις αρχές του μήνα) μέσω DOA πήρα πιστωτικό και αναμένω ώστε να την ξανά παραγγείλω. Αν και όσο περνάει ο καιρός και μένω με το παλιό μου 10pro είμαι μια χαρά! Με βλέπω να περιμένω τις νέες δημιουργίες όταν βγουν! Χαχα

Καλύτερα στο service αφού θέλεις να κρατήσεις τη συσκευή. Ώστε να στην αντικαταστησουν με μη προβληματική. Εγώ είχα επιστρέψει το δικό μου (στις αρχές του μήνα) μέσω DOA πήρα πιστωτικό και αναμένω ώστε να την ξανά παραγγείλω. Αν και όσο περνάει ο καιρός και μένω με το παλιό μου 10pro είμαι μια χαρά! Με βλέπω να περιμένω τις νέες δημιουργίες όταν βγουν! Χαχα

Αν ειχα το 10 δεν νομιζω οτι θα αλλαζα. Εχω το 8. Ειναι 3 χρονια πισω το κινητο και εχει αρχιζει και κανει κουλα. Ειχε πεσει και σε νερο κιολας και επεζησε. Ηρωας...

Μάριος...

Αν ειχα το 10 δεν νομιζω οτι θα αλλαζα. Εχω το 8. Ειναι 3 χρονια πισω το κινητο και εχει αρχιζει και κανει κουλα. Ειχε πεσει και σε νερο κιολας και επεζησε. Ηρωας...

Όντως το 10αρι, αν εξαιρέσω την μπροστά κάμερα που δεν με έχει ικανοποιήσει, είναι μια χαρά. Και όντως είδα και γω μόλις το τεστ με την οθόνη που σπάει έτσι και ξενέρωσα! Με βλέπω για καμιά κάρτα γραφικών με το πιστωτικό χαχαχα

Και με μια κάμερα λύνεις το θέμα του slow motion.

(Για το παλικάρι που έλυσε το πρόβλημα των Samsung με την μπαταρία με power banks) :)

νομιζω εισαι λαθος φιλε μου,ενα power bank εχει 20 αντε 30 ευρω για να παρεις καμερα slow motion δεν νομιζω να σου φτανει ουτε η αξια του κινητου:) Edited by BARBERIS007

Κάνα καλό τζάμι για προστασία που βρίσκουμε ρε παιδιά;. Ελλάδα ή στο ebay. Κάτι που έχετε δοκιμάσει εννοώ

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Δεν ξερω ενα φτηνο που πηρα να κανω δουλεια μου εγω πριν το δωσω ηταν κακο. Το fingerprint το διαβαζε 2/10. Και καποιες φορες στο πλαι δεν επιανε καν τα κλικ του χεριου... Αρα ας πει καποιος που εχει καιρο
Μάριος...

Ποιος ασχολείται μωρέ με το slow motion και είναι και λόγος μη αγοράς κινητού; Να πω για γενικότερη ποιότητα βίντεο να μη σου αρέσει οκ είναι σοβαρό. Αλλά αργή κίνηση;

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Δεν κατάλαβες! Εδώ λένε για deal breaker επειδή μπορείς από διαφορετικά σημεία στο μενού να φτάσεις σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση!

Δηλαδή βρίσκουν προβληματικό, το ότι μέσα από τις ρυθμίσεις του dialer μπορείς να ρυθμίσεις απευθείας τον ήχο κλήσης. Το θεωρούν άναρχο και δεδαλωδες.

Sent from my Huawei Mate 10 Pro, using Tapatalk Pro.

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

Μόλις μου ήρθε από public το καινούργιο. 8Α31 οπότε πάλι LG....

Edit: χάλι.. Στη δεύτερη φωτογραφία αριστερά είναι το note 9. Άφησα την edge λειτουργία Ανοιχτή γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν τπτ.. Η γραμμή είναι το μενού edge δηλαδή.

d06848a69427699942c789a3679ff97f.jpg

e27b5706732818f281e296484808da76.jpg

Edited by achillesgk

Edit: χάλι.. Στη δεύτερη φωτογραφία αριστερά είναι το note 9. Άφησα την edge λειτουργία Ανοιχτή γιατί αλλιώς δεν θα φαινόταν τπτ.. Η γραμμή είναι το μενού edge δηλαδή.

Αυτό είναι χειρότερο από το πρώτο ρε συ... Ημαρτον...

Παρά πολύ καλή και ποιοτική οθόνη υψιλη πρασινααδας

Αυτό είναι χειρότερο από το πρώτο ρε συ... Ημαρτον...

Όντως Διονύση. Δευτέρα φεύγει για service.

Όντως Διονύση. Δευτέρα φεύγει για service.
Το 3ο θα είναι οκ λογικά, υπομονή έμπλεξες με τους ρεμπεσκέδες... Ευτυχώς έχεις τον Νότη και κάνεις δουλειά σου...

Παρά πολύ καλή και ποιοτική οθόνη υψιλης πρασιναδας

:lol::heat: Ελιωσα...

Κατσε ρε Ντεμη τα παιδια τραβανε το λουκι τους ...

Παντως ειναι μεγαλο ατου η υπομονη τους ...Εγω απο την πρωτη μερα το γυρισα πισω και εξαφανιστηκα μεχρι να ξαναλαμψει το φως...το λευκο...Γιατι πρασινισε ο τοπος θα παμε για ραδικια στο τελος:p

Edited by s_wind