akalos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Μεμονωμένα περιστατικά... Υπερβολές... Ένα δίκιο το χει όμως Δεν μπορείς να πεις ....Στα 550€ που παίζει το s9 plus....πρέπει να είσαι λίγο ....away Πού να πει και ότι φοραει οθόνη BOE lol Sent from my Redmi Note 5 Pro using Tapatalk Edited November 16, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα Μόλις με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο για ανάκληση της συσκευής. Θα επιστραφούν τα προβληματικά και θα αντικατασταθούν με καινούργια. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα Μόλις με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο για ανάκληση της συσκευής. Θα επιστραφούν τα προβληματικά και θα αντικατασταθούν με καινούργια. Sent from my iPhone using TapatalkΜα γιατί; Αφού δεν ήταν πρόβλημα αυτό που βλέπαμε, ήταν φυσιολογικό για αυτές τις οθονες... Ρε δεν πάνε στο ...... που μας βγάζανε τρελούς λες και είμαστε τσοπάνηδες με κάνα νοκια 8310, και δεν ξέραμε τι βλέπουμε στο διαστημικό mate 20 pro... Βρε οοοοοουστ μπρρρρρρρρρ!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captainrodos Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Εμενα απο κωτσοβολο ηταν και οι 2 συσκευες με το θεμα και τωρα την δευτερη την εστειλα με courier στο service Μιχαλακοπουλου που απο εσας ακουσα τα καλυτερα... Αντε να δουμε. παντως πραγματικα η συσκευη ειναι ερωτευσιμη κριμα που το χειριστηκε τοσο χαλια η εταιρια και βλεπεις βαθμολογιες πχ 2.9 στο skroutz. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) εγω εχω να πω οτι μετα 2 προβληματικες συσκευες η Huawei δεχτηκε να μου αντικαταστησει διχως 2η κουβεντα με καινουργιο σφραγισμενο κινητο τη προβληματικη συσκευη. Εαν θα επρεπε να εχει γινει ολο αυτο εξ αρχης ? σιγουρα οχι... Απο τη στιγμη που εγινε ομως κρινεται και το after sales support της εταιριας. Εμενα προσωπικα με καλυψε ασχετα εαν ταλαιπωρηθηκα. Φταιω και εγω γιατι πηρα εν γνωση μου το ρισκο να αγορασω κατι απο day 1 και ολοι ξερουμε πως αυτο δεν αποτελει και τη πιο σοφη οδο. Οσοι θελουν να βγαλουν παντελως αχρηστη μια κατα τα αλλα κορυφαια συσκευη ας το κανουν. Επισης οσοι ειναι εξυπνοι και ισως τους αρεσει κ λιγο το ρισκο αγορασαν σε τιμες ακομα και κατω απο 800ε απο οσους βιαστηκαν να το πουλησουν. Θα πανε με την αποδειξη να παρουν ενα καινουργιο απροβληματιστο κινητο και θα εχουν γλυτωσει καμια 300αρια ευρω. Προχωραμε σε αλλα. Το κινητο για εμενα ειναι ακομα σε εμβρυικο σταδιο, θελει κανα 2 βαρβατα software updates για να βελτιωθει ειδικα στο κομματι τις καμερας που νοιωθω οτι ακομα εχει να δωσει πολλα. Φιλικα, αυτη ειναι η αποψη μου Edited November 16, 2018 by Floyd ορθογραφια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikechq Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Φταιω και εγω γιατι πηρα εν γνωση μου το ρισκο να αγορασω κατι απο day 1 και ολοι ξερουμε πως αυτο δεν αποτελει και τη πιο σοφη οδο. Όλες οι συσκευές λίγο πολύ παρουσιάζουν παιδικές ασθένειες. Δε δέχομαι όμως ότι την συγκεκριμένη της πράσινης οθόνης δε την παρατήρησε η εταιρεία πριν το βγάλει στην κυκλοφορία. Σίγουρα φάνηκε στις δοκιμές και είπε να πάρει το ρίσκο και να το κρύψει κάτω από το χαλάκι.. Εγώ πάντως λέω να περιμένω μέχρι τις γιορτές να έχει πέσει και η τιμή. Παράθεση Ericsson GF768 -> Nokia 8210 -> Nokia 6210 -> Nokia 8310 -> Nokia 6510 -> Nokia 7210 -> Sharp GX30 -> Sony Ericsson P900 -> ETEN M600 -> HTC Cruise -> Nokia 8850 -> iPhone 4 -> iPhone 4S -> Samsung GT-I9505 -> LG G2 -> iPhone 6S -> S10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίδες με ποιο app βλέπετε τι οθόνη έχει η συσκευή? Κατέβασα κανένα 2 αλλά δεν το βρίσκω? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Καλησπέρα Μόλις με ενημέρωσαν από τον Κωτσόβολο για ανάκληση της συσκευής. Θα επιστραφούν τα προβληματικά και θα αντικατασταθούν με καινούργια. Sent from my iPhone using Tapatalk Μονομερής ενέργεια του Κωτσόβολου είναι αυτό ή το ξεκινάει η Huawei? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floyd Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Παίδες με ποιο app βλέπετε τι οθόνη έχει η συσκευή? Κατέβασα κανένα 2 αλλά δεν το βρίσκω? Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Device Info HW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Thanks. LG έχω αλλά χωρίς θέμα για την ώρα.Device Info HW Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Μονομερής ενέργεια του Κωτσόβολου είναι αυτό ή το ξεκινάει η Huawei? Η ενημέρωση ήρθε από τα κεντρικά του Κωτσόβολου. Δεν ξέρω αν έχει εμπλακεί η Huawei σε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Με ενημέρωσαν σήμερα το μεσημέρι κι εμένα ότι θα μου στείλουν καινούργιο τηλέφωνο χωρίς το πρόβλημα της οθόνης. Να θυμίσω ότι το έχω στείλει στο service της Μιχαλακοπούλου (Procordia) από την Τρίτη 13 Νοεμβρίου με courier πληρωμένη από την εταιρία για διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, το παρέλαβαν 14 Νοε, ελέγχθηκε στις 16 Νοε και κρίθηκε από το service ότι πρέπει να μου στείλουν άλλο. Αυτό θα γίνει σε μερικές ημέρες όπως μου είπαν, όταν στοκάρει και πάλι με συσκευές. Θα ενημερώσω φυσικά εδώ. Ειλικρινά η εταιρία έχει ακολουθήσει το πιο απλό που ισχύει εδώ και χρόνια. Έχεις πρόβλημα ? Το στέλνεις στο service, το ελέγχει και πράττει ανάλογα. Υπομονή χρειάζεται λοιπόν. Edited November 17, 2018 by apostolidisathan Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Η ενημέρωση ήρθε από τα κεντρικά του Κωτσόβολου. Δεν ξέρω αν έχει εμπλακεί η Huawei σε αυτό. Sent from my iPhone using Tapatalk Ηλία καλησπέρα το κινητό το είχες πάρει από τον κωτσοβολό στο mall σωστα;και σε πήραν από τα κεντρικά και σε ενημερωσαν; Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freedom1975 Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ηλία καλησπέρα το κινητό το είχες πάρει από τον κωτσοβολό στο mall σωστα;και σε πήραν από τα κεντρικά και σε ενημερωσαν; Μιχάλη καλησπέρα, Με ενημέρωσε φίλος μου που εργάζεται στον Κωτσόβολο για την ανάκληση. Παράθεση iMac 27 - MacBook Pro - iPad Pro 12.9 - Iphone 11 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Michaelis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Thanks Ηλια! Πηρα και γω τηλεφωνο στον κωτσοβολο και οντως μου ειπαν οτι γινεται ανακληση,προφανως και απο τo service της huwaei. Τωρα περιμενω να με καλεσουν να παραλαβω σωστη επιτελους συσκευη! Edited November 16, 2018 by Michaelis Παράθεση ...Δικαιωμά μου να γυρνώ στο σπίτι Τα χαράματα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Βαγγελη πιστευω απο εβδομάδα να μαζέψω και εγω σε twilight μαζι με το ρολοι. Μάγκας Και νέα παρτίδα, γλυτωνοντας το τρέξιμο και ρολογακι Άψογος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Κραταμε παντα το παλιο ιμει καπου ωστε να μη δεχθουμε τυχον την "ιδια" συσκευη ανακατασκευασμενη . Αναλογα βεβαια που απευθυνεται ο καθενας .;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ώπα ο άλλος στο xda έχει πρόβλημα και στην ΒΟΕ "I got a BOE screen today together with some other guys here in Sweden. I have had 3 LG before and unfortuneatly this one from BOE is the worst so far So I can confirm that the problem is NOT exclusive to panels from LG.." Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ώπα ο άλλος στο xda έχει πρόβλημα και στην ΒΟΕ "I got a BOE screen today together with some other guys here in Sweden. I have had 3 LG before and unfortuneatly this one from BOE is the worst so far So I can confirm that the problem is NOT exclusive to panels from LG.." Ο πράσινος εφιάλτης επιστρέφει :blink::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ναι Βαγγέλη . Μου είχαν προτείνει να πάρω μπλε η μαύρο αρχές του μήνα που υπήρχε διαθεσιμότητα αλλά επέμεινα στο twilight που έχει παραλαβή τέλος του μήνα για να έχει τελειώσει το θέμα με της οθόνες . Σήμερα μάλιστα ήρθε το ρολόι στο κατάστημα αλλά δεν παρέλαβα γιατί θέλω να τα πάρω σετ με το κινητό . Ήδη υπάρχει έτοιμη η θηκουλα η γνωστή και προτεκτορ x one . Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_wind Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ώπα ο άλλος στο xda έχει πρόβλημα και στην ΒΟΕ "I got a BOE screen today together with some other guys here in Sweden. I have had 3 LG before and unfortuneatly this one from BOE is the worst so far So I can confirm that the problem is NOT exclusive to panels from LG.." Εαν τυχον ισχυει αυτο τοτε φυσικα θα προερχεται απο αλλου το προβλημα και οχι απο τις οθονες . Ας ευχηθουμε να ειναι μεμονομενο περιστατικο .:cry: Απο την αλλη μια φαγουρα θα την εχουμε γιατι να συμβαινει ....δεν αντιλεγω:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 (edited) Ώπα ο άλλος στο xda έχει πρόβλημα και στην ΒΟΕ "I got a BOE screen today together with some other guys here in Sweden. I have had 3 LG before and unfortuneatly this one from BOE is the worst so far So I can confirm that the problem is NOT exclusive to panels from LG.."Ο συγκεκριμένος έκανε register 15 Νοεμβρίου του 18 και έχει 2 post στο XDA που το διάβασες είναι λίγο "ύποπτος".... Και 2 φωτογραφίες με την BOE συσκευή που μου έδωσαν σήμερα από το Service https://i.imgur.com/Obzrc9F.jpg https://i.imgur.com/u85mRF1.jpg Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Edited November 16, 2018 by donkixoths Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmymaisterGR Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Ο συγκεκριμένος έκανε register 15 Νοεμβρίου του 18 και έχει 2 post στο XDA που το διάβασες είναι λίγο "ύποπτος".... Και 2 φωτογραφίες με την BOE συσκευή που μου έδωσαν σήμερα από το Service https://i.imgur.com/Obzrc9F.jpg https://i.imgur.com/u85mRF1.jpg Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Μια χαρά δείχνει η οθόνη! Φυσιολογική! Νορμαλ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Φυσιολογικατατη φαίνεται η οθόνη σου. Κάτι άσχετο πιστεύετε θα βγάλει καμία προσφορά η Huawei για το κινητό για Black Friday ή για Χριστούγεννα; Καλά για μαύρη Παρασκευή λίγο δύσκολο αλλά θυμάμαι πέρυσι που τσίμπησα το Ματε10 τα Χριστούγεννα το είχε με το p9 lite δώρο και ταυτόχρονα 20% επιστροφή στο Γερμανό με κάρτες eurobank. Μιλάμε τσάμπα μου είχε βγεί και λέω μήπως κάνω υπομονή μέχρι Χριστούγεννα πάλι.. Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
donkixoths Δημ. November 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2018 Μπορεί τα Χριστούγεννα και λόγω της όλης "φάσης" ίσως χτυπήσει με καμία καλή προσφορά... Sent from my LYA-L29 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts