George6633 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Το έχει σε προσφορά το public στα 199€.Πιστεύετε αξίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. July 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2019 παρε 2 αν μπορεις! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. July 21, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2019 Root δεν γίνεται λόγω android one, έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strangfroot Δημ. July 29, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2019 Φυσικά αξίζει!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greatst Δημ. July 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2019 Μου φαίνεται πολύ καλή η συσκευή και πολύ καλή η προσφορά στα 200 ευρώ, αλλά εάν πάω για Nokia αυτό είναι το μοντέλο που πρέπει να προτιμήσω σε αυτά τα λεφτά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. July 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2019 Το πήρα δώρο στην σύζυγο.πανεμορφο κινητό εξαιρετικά γρήγορο.σκεφτομαι να το δοκιμάσω για ιδίαν χρηση.απορω γιατί δεν έχει τσουλησει το νήμα αυτό. Με το android one είστε ευχαριστημένοι; Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. August 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2019 Έχει περάσει κανένας gcam? Καμία καλή έκδοση με nightsight έχει βγει; Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Σε καινουργια συσκευη ,με ολα αναβαθμισμενα μου πεταει συνεχεια ειδοποιηση για ενημερωση του Nokia 7.1.Ζηταει να συνδεθω με wifi(το οποιο ειναι συνδεμενο) και μολις ανοιξει το παραθυρο για εναρξη ενημερωσης μενει εκει και δεν προχωραει(εχει επιλογη για εναρξη η οποια δεν με αφηνει να πληκτρολογησω).Κανω επανεκιννηση σβηνει η ειδοποιηση για 1-2 μερες και μετα εμφανιζεται παλι. play store ολες οι εφαρμογες ενημερωμενες.Απο ρυθμισεις μεχρι και πριν μια ωρα δεν υπαρχει καμια αναβαθμιση,αλλα το παραθυρο εκει. εχει συμβει σε κανεναν? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2019 Δοκίμασε: Ρυθμίσεις>εφαρμογές>υπηρεσίες Google Play>χώρος αποθήκευσης>διαχείριση χωρου>διαγραφή όλων των δεδομένων και κάνε μια επανεκκίνηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2019 Δοκίμασε: Ρυθμίσεις>εφαρμογές>υπηρεσίες Google Play>χώρος αποθήκευσης>διαχείριση χωρου>διαγραφή όλων των δεδομένων και κάνε μια επανεκκίνησηΕυχαριστω. Το δοκίμασα. Θα ενημερώσω σύντομα. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Δεν λύθηκε το πρόβλημα.μαλλον η ειδοποίηση που βγάζει είναι της Nokia και οχι του play store.θα κοιτάξω μήπως κάνω και εκεί κανένα καθαρισμό cashe. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Farsalinos Δημ. August 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2019 Κάνε και ένα soft reset, δε χάνεις κάτι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Ρε παιδιά έλεος....ή είμαι χαζός ή έχει bug.... Στην λειτουργία "ύπνου" αναστολή ειδοποιήσεων ή do not disturb, έχω επιλέξει να μην χτυπάει τίποτα και να μην εμφανίζει τίποτα ΕΚΤΟΣ από τις κλήσεις.... Αυτό συνεχίζει και στέλνει ειδοποιήσεις ειδικά από το Gmail.... Το έχει παρατηρήσει κανείς ή το δικό μου είναι το κουλο; Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Και απαντώ στον εαυτό μου... Μέσα στις ρυθμίσεις του Gmail υπάρχει default ενεργοποιημένη ρύθμιση να παρακάμπτει το do not disturb Μετά από πολύ ψάξιμο το βρήκα.... Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για όσους ψάχνουν πλήρως λειτουργική gcam κατεβάστε την τελευταία έκδοση που θα βρείτε παρακάτω: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-backrider/ Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
circadian Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για όσους ψάχνουν πλήρως λειτουργική gcam κατεβάστε την τελευταία έκδοση που θα βρείτε παρακάτω: https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/dev-backrider/ Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδή λέει ότι είναι για το plus, θα παίξει; επίσης θέλει root? το πήρα χτες το κινητό οπότε ακόμα το ψάχνω. αν έχει κανείς να προτείνει καμιά προστασία οθόνης να γλιτώσουμε τις γρατζουνιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 επειδή λέει ότι είναι για το plus, θα παίξει; επίσης θέλει root? το πήρα χτες το κινητό οπότε ακόμα το ψάχνω. αν έχει κανείς να προτείνει καμιά προστασία οθόνης να γλιτώσουμε τις γρατζουνιές... Εγώ έχω την προπροηγούμενη του 7 Plus gcam και λειτουργεί μια χαρά στο Nokia 8 μου! Είναι να ταιριάζει μόνο... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 επειδή λέει ότι είναι για το plus, θα παίξει; επίσης θέλει root? το πήρα χτες το κινητό οπότε ακόμα το ψάχνω. αν έχει κανείς να προτείνει καμιά προστασία οθόνης να γλιτώσουμε τις γρατζουνιές...Παίζει κανονικά. Την έβαλα χθες βράδυ Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slefkogr Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Καλησπέρα παιδιά! Έχω κι εγώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο και όσο χαρούμενος ήμουν, με ξενέρωσε, καθώς σε μια αναβάθμιση κόλλησε σε download mode και δεν έβγαινε με τίποτα. Τώρα το έχω στείλει στη nokia και περιμένω... Έχει συμβεί σε κανέναν άλλο το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Να σημειωσω οτι για πρωτη φορα το μηνιαιο security update δεν ηρθε στις 30 οπως γινοταν ως τωρα, αλλα ακομα νωριτερα στις 15/8 :) Σε συνδυασμο με την ανακοινωση της HMD οτι θα ειμαστε στις 3 πρωτες συσκευες που θα παρουν στο Q4 την επετειακη Android 10, νομιζω πρεπει να ειμαστε ακομα πιο δικαιωμενοι για την επιλογη μας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Το τηλέφωνο να σημειώσω πως έχει εξαιρετικό value for money για αυτά που παρέχει.... Ένα πρόβλημα έχω και παρακαλώ την βοήθεια σας Στο DND Do not disturb mode κανονικά δεν θα έπρεπε να ακούγονται καθόλου ειδοποιήσεις από πουθενά.... Δυστυχώς η ******* Facebook pages και messenger για κάποιο λόγο παρακάμπτουν το DND κΑι βαρανε κανονικά. Έχει βρει κάποιος λύση ; Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 (edited) Αν υποθεσουμε οτι εχεις ρυθμισει σωστα το DND απο το μενου του, τοτε για καποιο λογο θα ειναι ενεργοποιημενο το "override do not disturb" setting που υπαρχει μεσα σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα. Εννοω να τσεκαρεις την διαδρομη Settings -> Apps & notifications -> πχ Messenger -> κατηγορια Notifications -> και δες πχ chats and calls (πατα επανω στον τιτλο οχι το checkmarκ, ωστε να ανοιξει αλλο ξεχωριστο μενου) αν εκει η ρυθμιση ειναι on or off Το ιδιο για το facebook, τον chrome κοκ :) Edited August 25, 2019 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Αν υποθεσουμε οτι εχεις ρυθμισει σωστα το DND απο το μενου του, τοτε για καποιο λογο θα ειναι ενεργοποιημενο το "override do not disturb" setting που υπαρχει μεσα σε καθε εφαρμογη ξεχωριστα. Εννοω να τσεκαρεις την διαδρομη Settings -> Apps & notifications -> πχ Messenger -> κατηγορια Notifications -> και δες πχ chats and calls (πατα επανω στον τιτλο οχι το checkmarκ, ωστε να ανοιξει αλλο ξεχωριστο μενου) αν εκει η ρυθμιση ειναι on or off Το ιδιο για το facebook, τον chrome κοκ :)Μακάρι να είχαν ρυθμίσει και το pages με επιλογή για τις ειδοποιήσεις του.....είναι το μοναδικό που δεν έχει.... Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Με το messenger δηλαδη βρηκες ακρη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2019 Ναι το messenger μέσα στις ρυθμίσεις του έχει λειτουργία να μην κάνει override στο DND. Αυτή η χαζομάρα το Facebook pages είναι για πέταμα.... Στάλθηκε από το Nokia 7.1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts