Jump to content

Τελικά οι Εναλλακτικοί αξιζουν τον κοπο?

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οχι, δεν ειμαι υποστηρικτης του πΟΤΕ. το αντιθετο μαλιστα.

Απλά διαβαζω το χασιμο που γινεται στο φορουμ της σταθερης προσπαθωντας να βγαλω ακρη και δεν βγαινει μία.

Απο την μια ακουω για

>φθηνες χρεωσεις,

>χωρις παγια (μονο την πιασοκωλια του ΟΤΕ)

>εως και -200% φθηνοτερα,

>LLU, MTU, CPU, και άλλα λήγοντα στο συμπαθές λατινοκό φωνήεν,

Απο την άλλη

>κρυπτικά προγράμματα, που πρεπει να εχεις πτυχιο μαθηματικου απο το ΜΙΤ για να τα καταλαβεις (και τοτε πια καταλαβαινεις τις μπαγαποντιες που πεφτουν),

>Ελάχιστες χρεωσεις του ενος λεπτου

(σόρρυ αλλά απο Q ερχομαι αλλά η Q το μαμησε στη σταθερη- παραδεχτειτε το, 9 στα 10 τηλεφωνηματα σας ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ποσο τελικά θα διαρκεσουν - ουτε κι εγω γιατι αλλοιως θα επαιρνα μονο απο Q1 κινητο)

>τρελά ακριβότερες τού ΟΤΕ χρεωσεις αλλά υπο συγκεκριμενες συνθηκες θερμοκρασιας και πιεσης - που απο την αλλη σε καποιους φανταζουν αυτο που οι φυσικοι ονομαζουν "φυσιολογικες"

>Μή διαθεσιμη συνδεση χαλκου (τηλεφωνητρια "Εναλλάκτικού": "μα ολοι απο τον ΟΤΕ αγοραζουν") - *X/ μου κυρά μου, τι στο δαιμονα σημαινει πια "απελευθέρωση τηλ/νιων", αν ολοι κρεμεστε απο τ' Ρχ/ του ΟΤΕ?!? Κοφτε τον πατο σας και βαλτε καλωδια! (βοηθά και ενα καινουριο νομοσχεδιακι αν δεν απατωμαι)

Απλά, ψαχνω:

α) Εναν τροπο να κοψω τελειως τον ΟΤΕ.

Δεν θελω να ξαναδω φακελο μπλε χρωματος στο ταχυδρομειο μου.

β) Να εχω φθηνη DSL.

Διοτι ο ΟΤΕ μου πηρε και το σωβρακο την προηγουμενη φορα που τη

συνδεσα (ακριβή η π*****να η ζωη μου). Να βγαζει το ρημαδι το εξοδο

της, δεν βγαζω εκατομμυρια απο αυτην, αλλά δεν μπορω να δουλεψω

χωρις αυτην.

γ) Να εχει φθηνά ΚΙΝΗΤΑ.

Δεν εχω ξαδερφο στην Βολιβια. Δεν εχω θειο στη Λωζανη, ουτε θεια στην

Κοζανη.

Υπάρχει τιποτα απο αυτα που Θελω?

(μην μου πειτε η ΤΙΜ μονο, αν και δεν θα σας αδικησω τοσα "Θελω..." μετα! υποδειγμα πετυχημενης διαφημισης η ατιμη!)

>Προτείνω να γίνει sticky καποιο θεματακι με παρόμοιο τιτλο γιατί το μονο sticky στο subforum δεν νομιζω οτι καλυπτει το ερωτημα...

Απλά, ψαχνω:

γ) Να εχει φθηνά ΚΙΝΗΤΑ.

Δεν εχω ξαδερφο στην Βολιβια. Δεν εχω θειο στη Λωζανη, ουτε θεια στην

Κοζανη.

Υπάρχει τιποτα απο αυτα που Θελω?

Σου προτείνω το πρόγραμμα amimex MOBILE Connect ( από ότι βλέπω δεν σε ενδιαφέρουν ούτε τα υπεραστικά ούτε τα αστικά ούτε τα διεθνή.)

http://www.amimex.gr/amimex_mobile_Connect.html

Χρέωση 0,15 μόνο ΧΩΡΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΧΡΕΩΣΗ.

και μόνο 1 Ευρώ πάγιο για να έχεις αυτή την καταπληκτική υπηρεσία !

Αν διαβάσεις Βασίλη πιο προσεκτικά το κάτω μέρος της σελίδας είναι λίγο περίεργο. Δεν είναι σαφές ότι δεν έχει ελάχιστη χρέωση.....

Αν διαβάσεις Βασίλη πιο προσεκτικά το κάτω μέρος της σελίδας είναι λίγο περίεργο. Δεν είναι σαφές ότι δεν έχει ελάχιστη χρέωση.....

Ναι το διαβασα κι εγω αυτο. Οποτε μακρια και αγαπημενοι.

Ναί βρε παιδιά. αλλά η Amimex κανει route την κληση μεσω αμερικης κ.π.π. (κατα πασα πιθανοτητα) και θα θελει κανενα μισαωρο να κανει connect...

Επίσης το lag (καθυστερηση) θα ειναι τεραστιο, και μονο περιμενοντας την απαντηση να παει και να'ρθει ξαφνικά εχεις χρεωθει διπλα... και τσαντιζεις και τον συνομιλητη ετσι, που δεν εχει χρονο να περιμενει για την τσιγκουνια σου...

FCT @ minimum, please!

Ναί μέσω διεθνών κυκλωμάτων γίνεται η κλήση αλλά δεν είναι και τόσο χάλια!

Φυσικά με διασύνδεση είναι καλύτερα ασυζητητί!

Νομίζω και το δίκτυο της voicenet....

Πάντως στο site γραφει τα εξής

Η amimex εκτός από το δικό της δίκτυο, χρησιμοποιεί για κλήσεις εσωτερικού το δίκτυο της Cosmoline (όμιλος Interamerican) της μόνης εναλλακτικής ελληνικής εταιρείας που καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια με 11 τηλεπικοινωνιακούς κόμβους.

Η χρέωση μας για όλες τις κλήσεις είναι ανά δευτερόλεπτο από το πρώτο δευτερόλεπτο. Eπίσης, παρέχουμε την δυνατότητα δωρεάν προεπιλογής φορέα.

Θα πάρω αύριο το CC να ρωτήσω αν ισχύουν όσα γράφει στο site .

Για κλήσεις προς κινητά η cosmoline χρησιμοποιεί gsm-ways συνήθως ενώ η αμιμεχ μάλλον παρόχους του εξωτερικού γι αυτό το λέω. Εξάλλου δίνουν και το τετραψήφιο της Voicenet εκτός της cosmoline.