king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Το συνηθίσεις μετά από μια δυο μέρες οποτε μικρό το κακό Δεν ασχολούνται όλοι με root και με jailbreak οποτε δεν το θεωρούμε λύση Όπως μάθεις είναι ναι. Το θέμα είναι ότι οι μεγάλες οθόνες φτιάχνονται για πιο ευχάριστη ανάγνωση περιεχομένου. Το να περνεις ένα 4.7 κινητό και να βλέπεις ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο με ένα 6.3 απλά σε μεγαλύτερη εικόνα δεν είναι καθόλου καλό. Πρέπει να το φτιάξουν. Κοίτα πως έχω την αρχική οθόνη https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181102/188268992846c8d5785349b0f3dbd85a.jpg Αν σου δείξω πως είναι σε τελείως stock θα μου πεις είναι το ίδιο κινητό? Τελείως άλλη εμπειρία παντού. Ας σκεφτούν λίγο οι εταιρειες τα σημαντικά πράγματα τα παραμελουν συνέχεια. Edited November 9, 2018 by energetic Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Για 6 μηνες αντεξα με το mate 10 pro και εδω και μια βδομαδα με xs...παιδια ξερει κανεις αν η eSIM θα ειναι διαθεσιμη απο Cosmote προσεχως? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Για 6 μηνες αντεξα με το mate 10 pro και εδω και μια βδομαδα με xs...παιδια ξερει κανεις αν η eSIM θα ειναι διαθεσιμη απο Cosmote προσεχως? Πρώτο τρίμηνο 2019 θα φέρει η cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Για να έχουμε esim θα πληρώνουμε κάτι σαν πάγιο; Δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί . Εγώ με Vodafone με βλέπω να έχω καλοκαίρι Sent from my iPhone XS Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Για να έχουμε esim θα πληρώνουμε κάτι σαν πάγιο; Δεν ξέρω καθόλου πως λειτουργεί . Εγώ με Vodafone με βλέπω να έχω καλοκαίρι Sent from my iPhone XS http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=470880 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Πρώτο τρίμηνο 2019 θα φέρει η cosmote. Ωραια.Ελπιζω να ειναι για ολους τους συνδρομητες της ... συμβολαιου και καρτοκινητης... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. November 5, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 παιδια εχετε να προτεινετε καποιο καλο screen και back protector ανεξαρτητως τιμης? Με ενδιαφερει να μην καταλαβαινω οτι υπαρχει αλλα να κανει κ δουλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. November 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2018 παιδια εχετε να προτεινετε καποιο καλο screen και back protector ανεξαρτητως τιμης? Με ενδιαφερει να μην καταλαβαινω οτι υπαρχει αλλα να κανει κ δουλεια. Eγω θα σου πω τι να μην βαλεις.FOREVER λεγεται , ενω μπηκε τελεια πεταξε μετα απο 5,6 μερες σε καποια σημεια. Πισω δεν χρειαζεται . Καλυτερα να βαλεις skin dbrand Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2018 amFilm tempered εχω βαλει και νομιζω αν οχι το κορυφαιο ... απο τα καλυτερα... google it. και feedback μπορεις να δεις απο οσους το εχουν δοκιμασει ... Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
energetic Δημ. November 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2018 Παρακαλω αποφυγετε συγκρισεις συσκευων και παραμεινετε στο θεμα. Καλοριζικο σε οσους το αποκτησαν. Οσο για προστασια οθονης εγω εχω εμπιστευτει της Belkin που εχει η iStorm για ενα και μοναδικο λογο, επειδη το βαζει με το μηχανημα της Belkin και δεν ξεκολλαει μετα καθολου ευκολα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] On Line... Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με moderation actions, μπορείτε να αποστείλετε PM. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2018 Παιδια καποιο αξιοπιστο powerbank με γρηγορη φορτιση για iphone xs εχει να προτεινει καποιος? Eχω αγορασει ηδη το fast charge ανταπτορα με το usb-c καλωδιο και εναν ακομα belkin boostup wireless charge αλλα ολα αυτα προυποθετουν κατι που σε ταξιδια και εκδρομες δεν το εχεις.Μπριζα με ρευμα. Καθε προταση ευπροσδεκτη!! Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Παιδια καποιο αξιοπιστο powerbank με γρηγορη φορτιση για iphone xs εχει να προτεινει καποιος? Eχω αγορασει ηδη το fast charge ανταπτορα με το usb-c καλωδιο και εναν ακομα belkin boostup wireless charge αλλα ολα αυτα προυποθετουν κατι που σε ταξιδια και εκδρομες δεν το εχεις.Μπριζα με ρευμα. Καθε προταση ευπροσδεκτη!! Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://www.xiaomi-greece.gr/Mi-Power-Bank-10000mAh-2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ αυτό και είμαι πολύ ευχαριστημένος https://www.xiaomi-greece.gr/Mi-Power-Bank-10000mAh-2 Φορτιζεις το iphone fast charge με το καλωδιο usb-c/lightning ? Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Φορτιζεις το iphone fast charge με το καλωδιο usb-c/lightning ? Όχι fast charge. Κανονική φόρτιση.... Τώρα είδα ότι ήθελες για fast charging.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Ναι σιγουρα χρειαζομαι fast charge και αν ειναι και δυνατον και wireless Bασικα εχω δει μερικα powerbank αν θελετε μου λετε την γνωμη σας Αnker Powercore 10000 iWALK 10000mAh Qi Wireless Power Bank Portable Charger Fast Charging Oκ η ANKER δεν θελει ιδιαιτερες συστασεις ... τωρα δεν ξερω αν Wireless charging powerbank θα ειναι πρακτικο στην χρηση δεδομενο οτι θα πρεπει να ειναι ακινητο το τηλεφωνο οσο φορτιζει ενω με καλωδιο θα μπορεις να κανεις ταυτοχρονη χρηση... παντως Fast Charge θα πρεπει να εχει σιγουρα. Edited November 22, 2018 by zerokill Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 (edited) Έχω θέμα με 3-4 εφαρμογές. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, καλοδεχούμενο. 1. Foscam application. Δεν μου ανοίγει ποτέ over carrier. Μόνο με wi-fi. Έχει ρύθμιση για wi-fi only αλλά το έχω απενεργοποιημένο. Απλώς ανοίγει και δεν βλέπει ποτέ την κάμερα μέχρι να φτάσει το time out. Με wi-fi λειτουργεί κανονικά. 2. Open VPN client. Ενώ διαβάζει κανονικά το .ovpn file που κάνω import from itunes μαζί με το .crt, το πιστοποιητικό δεν το "βλέπει". Σαν να μην υπάρχει... 3. Samsung gear s3. Τρελλό battery drain. Το ρολόι πεθαίνει σε ούτε 15 ώρες ενώ συνδεδεμένο με το s9 μου κράταγε 3-4 μέρες. Το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης είναι από το shealth. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα πάντα, ακόμα να δουλέψει το ρολόι και χωρίς σύνδεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αδειάζει ταχύτατα η μπαταρία.... 4. Greek toll. Δεν λειτουργεί απλώς.... Αυτά για την ώρα.... Edited November 30, 2018 by p_bourinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosdov Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Έχω θέμα με 3-4 εφαρμογές. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, καλοδεχούμενο. 1. Foscam application. Δεν μου ανοίγει ποτέ over carrier. Μόνο με wi-fi. Έχει ρύθμιση για wi-fi only αλλά το έχω απενεργοποιημένο. Απλώς ανοίγει και δεν βλέπει ποτέ την κάμερα μέχρι να φτάσει το time out. Με wi-fi λειτουργεί κανονικά. 2. Open VPN client. Ενώ διαβάζει κανονικά το .ovpn file που κάνω import from itunes μαζί με το .crt, το πιστοποιητικό δεν το "βλέπει". Σαν να μην υπάρχει... 3. Samsung gear s3. Τρελλό battery drain. Το ρολόι πεθαίνει σε ούτε 15 ώρες ενώ συνδεδεμένο με το s9 μου κράταγε 3-4 μέρες. Το μεγαλύτερο ποσοστό χρήσης είναι από το shealth. Δοκίμασα να απενεργοποιήσω τα πάντα, ακόμα να δουλέψει το ρολόι και χωρίς σύνδεση αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αδειάζει ταχύτατα η μπαταρία.... 4. Greek toll. Δεν λειτουργεί απλώς.... Αυτά για την ώρα.... Καλημέρα.Μόνο για το πρώτο μπορώ να σου απαντήσω.Για να βλέπεις την κάμερα απομακρυσμένα πρέπει να φτιάξεις εντολή στο router σου.Αν έχεις Cosmote πας στο Security-Port Forwarding και κάνεις κανόνα.Αν έχεις άλλη εταιρεία δεν ξέρω επικοινώνησε μαζί τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_bourinos Δημ. November 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2018 Καλημέρα.Μόνο για το πρώτο μπορώ να σου απαντήσω.Για να βλέπεις την κάμερα απομακρυσμένα πρέπει να φτιάξεις εντολή στο router σου.Αν έχεις Cosmote πας στο Security-Port Forwarding και κάνεις κανόνα.Αν έχεις άλλη εταιρεία δεν ξέρω επικοινώνησε μαζί τους. Το έχω κάνει ήδη αυτό. Στο s9 λειτουργεί, στο iphone δεν λειτουργεί. Η εφαρμογή έχει πρόβλημα και αναρωτιέμαι αν κανείς έχει βρει λύση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 συγγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει καπου η ερωτηση μου.υπαρχει πιθανοτητα να μου φερουν το xs η το xs max απο αμερικη..ξερει καποιος τους αριθμους μοντελων για τα δυο αυτα κινητα για να λειτουργουν απροβληματιστα στην ελλαδα;η απλα θα πρεπει να πει το ατομο που θα το αγορασει οτι προοριζεται για χρηση στην ελλαδα χωρις να αναφερει κωδικους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 συγγνωμη εκ των προτερων αν εχει απαντηθει καπου η ερωτηση μου.υπαρχει πιθανοτητα να μου φερουν το xs η το xs max απο αμερικη..ξερει καποιος τους αριθμους μοντελων για τα δυο αυτα κινητα για να λειτουργουν απροβληματιστα στην ελλαδα;η απλα θα πρεπει να πει το ατομο που θα το αγορασει οτι προοριζεται για χρηση στην ελλαδα χωρις να αναφερει κωδικους; Θα πρέπει να το αγοράσει από κάποιο apple store για να είναι sim unlocked. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Θα πρέπει να το αγοράσει από κάποιο apple store για να είναι sim unlocked. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ναι απο εκει θα το παρει.απλα θα το ζητησει με καποιον κωδικο μοντελου η απλα θα πει για χρηση στην ελλαδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 ναι απο εκει θα το παρει.απλα θα το ζητησει με καποιον κωδικο μοντελου η απλα θα πει για χρηση στην ελλαδα; Θα ζητήσει το global model με κωδικό Α2097. Ξέρουν αυτοί. Το αμερικανικό μοντέλο είναι το Α1920. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Θα ζητήσει το global model με κωδικό Α2097. Ξέρουν αυτοί. Το αμερικανικό μοντέλο είναι το Α1920. σε ευχαριστω...φανταζομαι ειναι ο ιδιος κωδικος για το xs και xs max; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 σε ευχαριστω...φανταζομαι ειναι ο ιδιος κωδικος για το xs και xs max; Xs Max Global: A2101 USA: A1921 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prometheus_ Δημ. December 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2018 Xs Max Global: A2101 USA: A1921 σε ευχαριστω...με βοηθησατε και οι δυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts