Jump to content

Πάνες μωρού

DjTony
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεθάβω το παρόν :) γιατί είναι σχετικό ... σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το σπορ!

Ερώτηση στους έμπειρους : Πόσες πάνες πρέπει να αγοράσω για να πω ότι βγάζω λίγο καιρό ; έχω ακούσει ότι δίνουν και στο μαιευτήριο λογικά κάποια δείγματα , για να δεις τι σου κάνει (από το βάρους που έχω μάθει πάνω κάτω 3.5 θα πάμε Νο2 σωστά ?)

YΓ. Το My Market μέχρι και αύριο έχει - 50% στις συσκευασίες bebylino και σκέφτομαι να πάρω μερικές (χαμένες δεν θα πάνε όπως φαίνεται ) .

5-6 την ημέρα περίπου

Το νούμερο 2 πάρε

Να παρακολουθείς και το σκρουτζ για προσφορές και επίσης έχει και ο σκλαβενιτης συχνα πυκνά αλλά πρέπει να πηγαινεις από εκεί καθώς δεν διαφημίζει.

Να πάρεις και κρέμες συγκαματος.

Ριξε κάναν υπνάκο παραπάνω τώρα, γιατί μετά δεν σε βλέπω αν η γυναίκα θηλάζει....

Με το καλό εύχομαι και να είναι υγιές το νέο μέλος

Θα αλλάξει η ζωή σου...

:)

Ο χαρμανης εχει παντα ολα τα νούμερα babylino σχεδον 9 ευρω.

Μας εχει σωσει ( ειναι και κοντα μας )

Με το καλο ,

Και καλο κουραγιο με πολυ υπομονή.

5 με 6 ημερησίως θα χρειάζεσαι

Sent from my MI 8 using Tapatalk

5-6 την ημέρα περίπου

Το νούμερο 2 πάρε

Να παρακολουθείς και το σκρουτζ για προσφορές και επίσης έχει και ο σκλαβενιτης συχνα πυκνά αλλά πρέπει να πηγαινεις από εκεί καθώς δεν διαφημίζει.

Να πάρεις και κρέμες συγκαματος.

Ριξε κάναν υπνάκο παραπάνω τώρα, γιατί μετά δεν σε βλέπω αν η γυναίκα θηλάζει....

Με το καλό εύχομαι και να είναι υγιές το νέο μέλος

Θα αλλάξει η ζωή σου...

Σε Ευχαριστώ για όλα .

Συμφωνώ με τους από πάνω, γύρω στις 6 πάνες.. Τόσες θέλω και εγώ τώρα που είναι 2 ο μικρός μου.. Από τον 2ο μήνα όμως έως και τώρα είμαι με τις Lupilu του Lidl.. 6.5€ πάντα η τιμή ίδια σε σχέση με τις bsbylino που έχουν διπλή τιμή. Το θέμα δεν είναι η τιμή όμως αλλά η ποιότητα.. Του lidl είναι 500% καλύτερες από τις bsbylino. Είναι σαν τις pampers.

Ο χαρμανης εχει παντα ολα τα νούμερα babylino σχεδον 9 ευρω.

Μας εχει σωσει ( ειναι και κοντα μας )

Με το καλο ,

Και καλο κουραγιο με πολυ υπομονή.

5 με 6 ημερησίως θα χρειάζεσαι

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Ωραία θα του ρίξω μια ματιά. Σε ευχαριστώ

Ξεκινήσαμε με pampers* και καταλήξαμε babylino οι οποίες μας βόλεψαν περισσότερο από pampers. Είχαμε πάρει και μια φορά lupilu, αλλά σίγουρα έπεσα σε ελαττωματικό προϊόν γιατί είχε κάτι μπιλάκια (προφανώς το υλικό που είχαν μέσα οι πάνες; ) και γέμισε ο μικρός. Όπως και να έχει, δεν τις δοκίμασα ξανά..ίσως κακώς όμως.

Στη θέση σου δε θα στόκαρα (μεγάλες ποσότητες) από τώρα γιατί δε ξέρεις ούτε τι θα σας βολέψει, ούτε αν θα προκαλέσουν κάποια αλλεργία στο παιδάκι.

Για παράδειγμα ο ανηψιός μου με τις babylino είχε θέμα με έκζεμα στην περιοχή της πάνας.

Έχουν περάσει κάποια χρόνια, αλλά νομίζω τις πρώτες ημέρες χρησιμοποιούσαμε 8-10 το 24ωρο (μπορεί και να μη θυμάμαι καλά όμως).

*Το καλό που είχαν οι pampers είναι ότι άλλαζε χρώμα σε κάποιο σημείο/λωρίδα όταν τα έκανε το μωρό. Αυτό για τις πρώτες μέρες μόνο, που μπορεί να υπάρχει λίγο άγχος...Μετά μαθαίνεις :D

Με το καλό.

Υ.Γ. Καλά, αυτές από το μαιευτήριο δε φτάνουν ουτε για δείγμα. Εννοείται θα έχεις ήδη πάρει μέχρι τότε.

Υ.Γ2 Επειδή αναφέρθηκε, θεωρώ πολύ καλύτερο το θηλασμό (πέρα από το θρεπτικό τους θέματος και τους δεσμούς που αναπτύσει το παιδί). Με τη σκόνη, έπρεπε να σηκωνόμαστε να βραζουμε νερό (ή να το ζεσταίνουμε αν το είχαμε βρασμένο και στο ψυγείο) να φτιάχνουμε το γάλα κτλ. Είχε μια διαδικασία γενικότερα...

Υ.Γ3 Και αυτό αναφέρθηκε. Κρέμα θα σου πρότεινα weleda. Φαίνεται πολύ ακριβή σε σχέση με την ποσότητα που σου δίνει, αλλά είναι πολύ πιο παχύρευστη (άρα κράταγε περισσότερο) και μακράν καλύτερη από τις άλλες που είχαμε δοκιμάσει.

Edited by thodoris85

Εμείς πάντως με pampers ξεκινήσαμε με pampers τελειώσαμε τώρα που ειναι 2,5.

Δεν δοκιμάσαμε κάτι άλλο γιατί για κάποιο λόγο, πάντα έβρισκα προσφορά στα pampers.

Καλά και εγώ στηρίζω απεριόριστα τον θηλασμό, αλλά το πρώτο διάστημα θέλει πολύ στήριξη και η σύζυγος, ψυχολογική και υλική).

Από κρέμες εμείς βολευτήκαμε με τις septona.

:)

Μια χαρά , σας ευχαριστώ όλους. Θα πράξω και εγώ αυτό που λένε οι περισσότεροι θα πάρω διάφορες από λίγα τεμ. να υπάρχουν και λογικά θα μας δείξει τι θέλει και το παιδί.

Μια χαρά , σας ευχαριστώ όλους. Θα πράξω και εγώ αυτό που λένε οι περισσότεροι θα πάρω διάφορες από λίγα τεμ. να υπάρχουν και λογικά θα μας δείξει τι θέλει και το παιδί.
Το μωράκι αν δεν παρουσιάσει κάποια αλλεργία σε κάποια πάνα θα είναι κομπλέ γενικά ότι και να πάρεις, εσύ θα δεις στην πράξη τι σε βολεύει. Για παράδειγμα κάποιες μάρκες δεν έχουν τόσο μαλακό υλικό,το κούμπωμα δεν κολλάει σωστά κλπ....εμείς χρησιμοποιούμε pampers premium care , αυτές έχουν και τη γραμμή που αλλάζει χρώμα για να καταλάβεις πότε έκανε τσισα. Στην αρχή γύρω στις 10 πάνες τη μέρα να υπολογίζεις γιατί θα κάνει πολύ συχνά και κακά του ,όσο περνάει ο καιρός ρυθμίζεται. Μέχρι 4 κιλά χρησιμοποιείς το νούμερο 1. Με το καλό !

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλά θυμόμουν ότι χρησιμοποιούσαμε 10 τη μέρα δηλαδή. Έχει να κάνει αν είναι μόνο με θηλασμό ή μόνο ξένο.

Και ναι, ο θηλασμός θέλει στήριξη και όχι πίεση! :)