Jump to content

max_iths

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About max_iths

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

max_iths's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Μια χαρά , σας ευχαριστώ όλους. Θα πράξω και εγώ αυτό που λένε οι περισσότεροι θα πάρω διάφορες από λίγα τεμ. να υπάρχουν και λογικά θα μας δείξει τι θέλει και το παιδί.
  2. Ωραία θα του ρίξω μια ματιά. Σε ευχαριστώ
  3. Σε Ευχαριστώ για όλα .
  4. Ξεθάβω το παρόν :) γιατί είναι σχετικό ... σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να ασχοληθώ και εγώ με αυτό το σπορ! Ερώτηση στους έμπειρους : Πόσες πάνες πρέπει να αγοράσω για να πω ότι βγάζω λίγο καιρό ; έχω ακούσει ότι δίνουν και στο μαιευτήριο λογικά κάποια δείγματα , για να δεις τι σου κάνει (από το βάρους που έχω μάθει πάνω κάτω 3.5 θα πάμε Νο2 σωστά ?) YΓ. Το My Market μέχρι και αύριο έχει - 50% στις συσκευασίες bebylino και σκέφτομαι να πάρω μερικές (χαμένες δεν θα πάνε όπως φαίνεται ) .
  5. καλησπέρα φίλε μου , αγόρασα και εγώ το xiaomi mi band 2 και έχω το ίδιο πρόβλημα που είπες εσύ , ( δλδ : συνδέεται και βγαίνει αυτόματα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ... δοκιμασμένο σε 2 συσκευές ) πως μπορώ να το λύσω αυτό το πρόβλημα

    Ευχαριστώ προκαταβολικά.

  6. Σου στέλνω Pm ερώτηση .
  7. max_iths

    Meizu M2 Note

    Μια ακόμα ερώτηση από εμένα, πώς γίνεται και δίνουν όλα τα καταστήματα 2 χρόνια εγγύηση απ την στιγμή που δεν υπάρχει αντιπροσωπία-service εδώ?
  8. max_iths

    Meizu M2 Note

    Από φωτογραφία και video, πώς τα πάει το κινητό?
  9. Μάλιστα τώρα καθάρισε λίγο το τοπίο ( βλέπεις είναι πολλές οι πληροφορίες που διάβασε σε 1 βράδυ και κάπου έσκασαν ερωτήματα :) ) οπότε έχουμε και λέμε : ακόμα και να βρεις σε τρομερή τιμή το ps3 super slim ( π.χ είχε παίξει μια προσφορά απ το amazon πριν λίγες μέρες στα 122€ και επειδή έκλεισα ένα μπήκα σε σκέψεις λόγο τιμής !!! ) μόνο που πρέπει να πάρεις extra δίσκο ( το λιγότερο 30-40 να πάει ) και το μεταλλικό που το τοποθετείς 15 + το τσιπ + την τοποθέτηση ( αν υπάρχει κάποιος αξιόλογος βέβαια ) ,δηλαδή να χουμε να λέμε είναι λίγο η κατάσταση. Η μόνη λύση είναι αυτό : ''Εκτός εάν περιμένεις το hack, οπότε απλά περιμένουμε ..'' αλλά και πάλι δεν μου αρέσει σαν ιδέα να περιμένω και όποτε κάτσει. Τέλος κάτι άσχετο εντελώς σε περίπτωση που πάρω το ps απ το αμαζον δεν νομίζω να έχει κάποιο θέμα εδώ...τι λες? εκτός βέβαια απ την τροφοδοσία στην πρίζα που θέλεις αντάπτορα προσαρμογής. Ευχαριστώ για την απάντηση.
  10. κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμα ( νοοβ ) :) o δίσκος 12gb δεν πρέπει να είναι 2.5'' αλλά πρέπει λογικά να είναι τύπου φλας εσωτερικά (?) ( σωστά μέχρι εδώ ή λάθος ) σε περίπτωση που τοποθετηθεί 2.5'' 320 π.χ. ο 12Gb απαινεργοποιήτε ? τέλος έχουμε καμία εξέλιξη στο θέμα με την μέθοδο σπασίματος για το 12Gb ( ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές).
  11. Είσαι ωραίος ! Το ίδιο ήθελα να γράψω και εγώ, νομίζω ότι είναι αρκετά καλή περίπτωση για 24 net! Άλλωστε ποιο κάτω δεν έχει πάει αν θυμάμαι καλά. Το θέμα είναι ότι η σύμβαση είναι χρόνου ή είναι όπως τα άλλα πακέτα για πάντα? σε ποιο τηλ τους βρίσκετε γιατί έβαλα τα στοιχεία μου απ το πρωί αλλά δεν με έχει ενόχληση κανένας.
  12. To προωθώ ξανά μετά από καιρό, γιατί με ενδιαφέρει και εμένα ( ένας γνωστός μου πήρε ένα ωραίο επώνυμο κομμάτι από το αεροδρόμιο και φθηνό! 25€ με έκπτωση φυσικά) ...οπότε αν υπάρχει καμία άκρη στην Αθήνα-Πειραιά κανένα μαγαζί που να έχει στοκ ή περσινά μοντέλα σε καλές τιμές ενημερώστε να μάθουμε. edit κάτι γυαλιά Von zipper...τι λένε ρε παιδιά ( εγώ δεν τα ήξερα ) αξίζουν?
  13. Καλημέρα, μην κράξετε έχουν ξανά γίνει όλες οι ερωτήσεις αλλά επειδή δεν το έχω επιχείρησή ποτέ θα ήθελα μια τελευταία γνώμη λοιπόν : 1. σκέφτομαι να περάσω αυτή : http://hotfile.com/dl/2069...86223.zip.html Υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση ...? 2. Θα αφαιρέσω κάρτα sim και sd καλού κακού 3. θα ξεκινήσω την διαδικασία αυτή : μέχρι εδώ ! όλα καλά ή είναι και κάτι ακόμα που δεν ξέρω ή δεν διάβασα ευχαριστώ προκαταβολικά .
  14. Καλημέρα, μην κράξετε έχουν ξανά γίνει όλες οι ερωτήσεις αλλά επειδή δεν το έχω επιχείρησή ποτέ θα ήθελα μια τελευταία γνώμη : λοιπόν 1. σκέφτομαι να περάσω αυτή : http://hotfile.com/dl/206999612/f84ed9c/Samsung-Updates.com-GT-I9070-XEO-I9070XXLQE-1365486223.zip.html Υπάρχει κάποια νεότερη έκδοση ...? 2. Θα αφαιρέσω κάρτα σιμ και sd καλού κακού 3. θα ξεκινήσω την διαδικασία αυτή : μέχρι εδώ ! όλα καλά ή είναι και κάτι ακόμα που δεν ξέρω ή δεν διάβασα ευχαριστώ προκαταβολικά . υ.γ. ( αν δεν πάει καλά η έκδοση που θα βάλω μπορώ να πάω σε κάποια άλλη με τον ίδιο τρόπο ...? )
  15. Για s advance καμία ιδέα από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό...? Από εξωτερικό θα επιθυμούσα ΑΜΑΖΟΝ για λόγο χρεωστικής-αξιοπιστίας. τι παίζει με θήκες από άλλο μοντέλα υπάρχουν συμβατές που να αξίζουν γιατί το κινητάκι έχει κάποιο πρόβλημα στην υποστήριξη σε αυτό το κομμάτι όλες είναι για S2 ή S παλιό.
×
×
  • Create New...