Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειλικρινα ειμαι ενθουσιασμενος με το Μ600 μια απορια ομως ρε παιδια απο περιεργια .. καποια "μυστηρια" σαϊτ που απαιτουν συγκεκριμενη αναλυση πχ ανοιγουν κανονικα στην οθονη του Μ600 ??

Οποιος το εχει ας κανει μια δοκιμη να δει ανοιγει κανονικα το http://www.betfair.com ας πουμε ?? :D

Και κατι ακομα..δονηση εχει ?? γιατι δεν αναφερετε πουθενα..

Ευχαριστω Πολυυυυ :)

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ειλικρινα ειμαι ενθουσιασμενος με το Μ600 μια απορια ομως ρε παιδια απο περιεργια .. καποια "μυστηρια" σαϊτ που απαιτουν συγκεκριμενη αναλυση πχ ανοιγουν κανονικα στην οθονη του Μ600 ??

Οποιος το εχει ας κανει μια δοκιμη να δει ανοιγει κανονικα το http://www.betfair.com ας πουμε ?? :D

Και κατι ακομα..δονηση εχει ?? γιατι δεν αναφερετε πουθενα..

Ευχαριστω Πολυυυυ :)

Δόνηση έχει και προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα στο άνοιγμα σελίδας οποιουδήποτε site αν και σίγουρα υπάρχουν και καλύτεροι Browsers από τον ενσωματομένο ΙΕ.

Συγκριτικό τεστ ανάμεσα σε όλα τα ppc me WM5

όσο αναφορά την ποιότητα των φωτογραφιών:

http://www.mml.com.tw/newsdetail.php?id=1178

:)

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

Telika Mano anebases tin ektimisi mou stin camera tou M600. Sto test deixnei na ta katafernei kata meso oro poly kala se oles tis peristaseis! Tha arxiso na tin xrisimopoio pali! :)

H camera μου φαίνεται καλύτερη την ημέρα από αυτή του s100. Το βράδυ ναι μεν δεν βγάζει τα πολύχρωμα στίγματα του s100, αλλά δεν βλέπεις απολύτως τίποτα!!!

Επιτέλους βρήκα το "best of all" close window utility. Smclose.exe. Μου χε σπάσει τα νεύρα το mbutton επειδή τη μία κολλούσε και δεν έκλεινε το πρόγραμμα τηλεφώνου "κόβωντας βόλτες" από το call history στο βασικό παράθυρο κλήσεων και ανάποδα (και καμιά φορά δεν μπορούσε με τίποτα να βγει στην today screen σε σημείο που να θέλει reset) και την άλλη έκλεινε πχ το gsplayer αλλά στο καπάκι ελαχιστοποιούσε και το totalcommander που υπήρχε από πίσω το οποίο είχα ανοίξει πρώτα για να τρέξω ένα mp3. "Σου πα εγώ ρε φίλε να μου κλείσεις το totalcommander"; "Έδωσα εγώ τέτοια εντολή γμτ μου;". Εκεί αυτό. Μέχρι σήμερα που έφαγε σουτ.

To mbutton einai moufa ontws!!!

Egw apo thn allh sto S100 eixa to "spb pocket plus" pou eixe enswmatomenh ayth th leitourgia kai twra to "wisbar advance" pou kanei kai ayto teleia th douleia...

"Earth has its boundaries, but human stupidity is limitless”

Gustave Flaubert

Ναι αλλά το mbutton έχει ΤΟΝ κορυφαίο σχεδιασμό, εννοώ τα εικονίδια των ελαχιστοποιημένων παραθύρων στην πάνω μπάρα με τα οποία μπορείς να περάσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Ένα τελευταίο κουλό που μου έκανε και στο m600 και στο s100 ήταν να κολλάει για 10sec το start menu την πρώτη φορά μόνο μετά από κάθε reset. Μέχρι να το σουτάρω δεν ήξερα τι έφταιγε. Ενώ το smclose.exe είναι μόλις 8 kB!!!!!!!!!!!! και δουλεύει απλά ΤΕΛΕΙΑ.

Ναι αλλά το mbutton έχει ΤΟΝ κορυφαίο σχεδιασμό, εννοώ τα εικονίδια των ελαχιστοποιημένων παραθύρων στην πάνω μπάρα με τα οποία μπορείς να περάσεις από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Ένα τελευταίο κουλό που μου έκανε και στο m600 και στο s100 ήταν να κολλάει για 10sec το start menu την πρώτη φορά μόνο μετά από κάθε reset. Μέχρι να το σουτάρω δεν ήξερα τι έφταιγε. Ενώ το smclose.exe είναι μόλις 8 kB!!!!!!!!!!!! και δουλεύει απλά ΤΕΛΕΙΑ.

Kai to wisbar advance sou vgazei sth panw mpara ta eikonidia.

Apla den einai ena programma pou kanei mono ayth th douleia...Kai einai kai ligo bary..!!!!:wacko:

E...de mporeis na ta exeis ola...:cry:

Gustave Flaubert

Έχει καταφέρει κανείς να συνδεθεί σε κάποιο δημόσιο accesse point; 2 - 3 φορές που ασχολήθηκα είχα προβλήματα (ακόμα περιμένω τον δικό μου adsl εξοπλισμο). Μια φορά σε ένα Δήμο, άλλη μία κάπου στο Mall, το καλύτερο που είχα καταφέρει ήταν να βλέπω στον ΙΕ ελάχιστες σελίδες (πχ μόνο την αρχική του in.gr ή του google). Πάντα βγάζει μήνυμα αδυναμία σύνδεσης (ακόμα και όταν φορτώνει τις παραπάνω σελίδες και ταυτόχρονα συμβουλεύει να τσεκάρω τις ρυθμίσεις συνδέσεων). Βέβαια, δοκίμασα και με άλλα εκθεσιακά ppc του πλαισίου πχ και μου έβγαζαν το ίδιο "πρόβλημα". Ίσως να μην έκανα κάτι εγώ σωτά, από την άλλη διαβάζω σε ξένα φόρουμς σχετικά προβλήματα. Αν έχει συνδεθεί κανείς θα εκτιμούσα πολύ να μου πει, σε PM αν θέλει, το πως....!!!

Kirileman to exo sto spiti me ADSL kai Linksys access point kai douleuei apsoga apo tin proti mera pou to pira anoigei ta panta kai paizei teleia toso to MSN messenger oso kai to ICQ.

re paidia mia xazh ervthsh.εφοσον εχεις σπιτι κανονικο υπολογιστη γιατι να μαινεις απο το κινητο ? μονο για συγχρονισμο εγψ το χρησιμοποιω..φυσικα oxi to eten γιατι δεν το εχω αλλα αλλο wm2003 based ppc....anyway...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

@Kirileman: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι αρκετά δυνατό το σήμα για να συνδεθεί "γρήγορα". Από τη στιγμή που σου ανοίγει, έστω και με το ζόρι, κάποια σελίδα στον IE σημαίνει ότι συνδέεται κανονικά.

Κι εγώ, όπως λέει κι ο katsj, έχω στο σπίτι wifi και ανοίγω κανονικότατα σελίδες από την πρώτη μέρα. Να σου πω τη αλήθεια σε hotspot δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κάρτα, αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα. Μήπως τα access point που δοκιμάζεις είναι hotspot και θέλουν πληρωμή για να λειτουργήσουν?

@Jean-Paul: Μπορεί να είσαι μέσα στο σαλόνι σου ή κάπου αλλού :D και να θέλεις ρε παιδί μου να δεις μια σελίδα, π.χ. ένα αποτέλεσμα αγώνα. Δεν είναι για να σερφάρεις κανονικά με το ppc και να έχεις το pc να το κοιτάς...

Επίσης εάν έχεις ασχοληθεί με τα voip μπορεί να το χρησιμοποιήσεις και σαν voip τηλέφωνο χωρίς να χρειαστεί να αγοράσεις κάτι επιπλέον. Τώρα για MSN και ICQ που τα χρησιμοποιεί ο katsj, δε μπορώ να καταλάβω πως μπορεί και γράφει :p

@Kirileman: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν είναι αρκετά δυνατό το σήμα για να συνδεθεί "γρήγορα". Από τη στιγμή που σου ανοίγει, έστω και με το ζόρι, κάποια σελίδα στον IE σημαίνει ότι συνδέεται κανονικά.

Κι εγώ, όπως λέει κι ο katsj, έχω στο σπίτι wifi και ανοίγω κανονικότατα σελίδες από την πρώτη μέρα. Να σου πω τη αλήθεια σε hotspot δεν έχω δοκιμάσει γιατί δεν έχω κάρτα, αλλά δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα. Μήπως τα access point που δοκιμάζεις είναι hotspot και θέλουν πληρωμή για να λειτουργήσουν?

Κατάλαβα ότι δεν έφταιγε το m600 γιατί "έπαιξα" στο ίδιο κατάστημα που είχε access point με το 9000 και το 9100. Όλα έβγαζαν το ίδιο πρόβλημα. Πιθανότατα κάτι δεν έκανα εγώ καλά στις ρυθμίσεις ή απλά ήταν θέμα του access point. Δεν θα πρεπε κανονικά με το που ανοίξουμε το wifi και επιλέξουμε "internet" να μπει αμέσως μετά χωρίς προβλήματα ο IE σε οποιαδήποτε σελίδα; Το σήμα φαινόταν καλό, στις αρχικές σελίδες του in.gr έμπαινε για πλάκα, όπως και στου supersport, πάντα όμως με μήνυμα λάθους και ούτε βήμα στα ενδότερα των σελίδων. (και στα τρία ppc το ίδιο).

@hab: Hmoun poly kalos stin toksobolia apo mikros hab opote grafo en ripi PENAS! :D

@Jean-Paul: Exeis skeftei pote na eisai me to kinito stin toualeta kai na milas me ICQ h MSN "paranoma" apo tin sizigo me kapoia "fili" sou? H kaliteri sou! XAXAXAXA :D :D :D Pantos sobara kai ego to xrisimopoio san tilefono gia dorean kliseis pros stathera se oli tin ellada meso tou server tou voipbuster me to X-Pro ;)

Δεν θα πρεπε κανονικά με το που ανοίξουμε το wifi και επιλέξουμε "internet" να μπει αμέσως μετά χωρίς προβλήματα ο IE σε οποιαδήποτε σελίδα; Το σήμα φαινόταν καλό, στις αρχικές σελίδες του in.gr έμπαινε για πλάκα, όπως και στου supersport, πάντα όμως με μήνυμα λάθους και ούτε βήμα στα ενδότερα των σελίδων. (και στα τρία ppc το ίδιο).

Ρε συ μπορεί να είχαν τίποτε αυτοί κλειστό και να μη σε άφηνε να μπεις σε όλες τις σελίδες...

Σε πολλά access point μπορείς να συνδεθείς κανονικά, να πάρεις ip κι απλά να μην περνάει το internet μέσα από αυτό...

Καλησπέρα παιδιά εδώ και μια βδομάδα έχω αγοράσει το ετεν μου αν και έχω ένα πρόβλημα με το καλώδιο (μάλλον αυτό είναι...)για να το συνδέω με το pc . είμαι πολύ ευχαριστημένος απο την αγορά μου.
Music is my life!!!!!!!!!!

Loipon...Apo proswpikh empeiria me ta PPC-Phone..

Kai to xda,kai to 2020 kai to S100 to eixane pathei,alla egw myalo den vazw..

Na mh kratate polla SMS sth mnhmh..Na ta svinete..Na ta kanete kai delete apo to folder "Deleted items"...

Egw den eixa svhsei kanena apo tote pou phra to ETEN,me apotelesma na exei katanthsei xelwna..Argousan na anoiksoun ta programmata,exane frames to TCPMP..genika sernotan..

Shmera esvhsa apo ola ta folders,send-received-deleted-drafts,642 minimata...(Nai kala diavasate..642)

E..to ETEN egine pali TURBO..ayto htan..

Gustave Flaubert

Pantos re paidia emena den mou kollaei me tipota panta sfaira paei to atimo. Anoigo to Toshiba e800 pou exo kapou kapou kai to opoio simioteon exei kai WM2003SE kai pali mou fainete argo. Mia ROM akoma gia kati psiloleptomereies ston ixo kai to kinitouli tha ginei makran oti kalytero eixa pote! :D

Άντε να δούμε πότε θα έρθει η ROM...

Έρθει δεν έρθει, δεν με νοιάζει καθόλου αφού δεν κολλάει με τίποτα το ρημάδι και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Με destinatorPN στην εσωτερική μνήμη (τι να τα κάνω 65 ΜΒ ελεύθερα για αποθήκευση άλλωστε; ), bt ακουστικό να δουλεύει ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα, φουλ στα προγράμματα, όλα παίζουν άψογα. Γι'αυτό ξαναλέω, έρθει δεν έρθει η επόμενη ROM....

Έρθει δεν έρθει, δεν με νοιάζει καθόλου αφού δεν κολλάει με τίποτα το ρημάδι και δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα. Με destinatorPN στην εσωτερική μνήμη (τι να τα κάνω 65 ΜΒ ελεύθερα για αποθήκευση άλλωστε; ), bt ακουστικό να δουλεύει ταυτόχρονα χωρίς πρόβλημα, φουλ στα προγράμματα, όλα παίζουν άψογα. Γι'αυτό ξαναλέω, έρθει δεν έρθει η επόμενη ROM....

Ayto gia thn eswterikh mnhmh...Mh to peis tou katsj...Egw ta akousa gia ta kala!!!:lol: :lol: :lol:

Gustave Flaubert

βγαινει κ σε αλλα χρωματα ?

Καλημερα παιδια. επιδη βαρε8ηκα να περιμενο το ατομ κ τελικα δε 8α παω αγγλια να το παρω να επαιρνα το μ600 ? τι λετε? φανταστειτε οτι εχω το 9090 αλλα δε με βολευει πλεον απο 8εμα μεταφορας. σαν δυνατοτητες δεν το συζηταω. αν σκεφτειτε ομως οτι δεν χρησιμοποιω πλεον το destinator δε νομιζω οτι εξυπηρετει για κα8ημερινη χρηση τοσο πολυ το 9090. οποτε λετε να παρω το μ600 η 8α το μετανιωσω οταν ερ8ει το ατομ ελλαδα ? please help......γενικοτερα χρησιμοποιω εφαρμογες δυνατες κ δε 8α8ελα να κρεμαει το μηχανακι αλλα κ 3d games ktl.. ktl. psilo heavyuser diladi. με wifi pos ta paei ? αν δεν βαριεται καποιος ας μου απαντησει σε οσα μπορει..... κ τελος αυτο το λινκ εχει την πιο φτηνη τιμη ακομα ? αν οχι κατατοπιστε με. σας ευχαριστω εκ των προτερων.....

h**p://www.aspidshop.com/export/store/product_info.php?products_id=1248

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600