Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν θυμαμαι αν αυτο συμβαινει και σε αλλα ppc αλλα με την 230 μπορουμε σε καθε επαφη να βαλουμε και αλλο ringtone

Κανενας τροπος υπάρχει για αυτοματη απαντηση με ΒΤ ?? τσεκαρω την επιλογη αυτοματης απαντησης αλλα το μονο που κανει ειναι να απανταει (δεν μεταφερεται ο ηχος στο ΒΤ) παρα μονο αν πατησω το κουμπι του ΒΤ καμια ιδεα ??

Επίσης δεν βλεπω τον λογο εμεις οι ΕΤΕΝ users να εγκαταστησουμε το sps pocketplus αφου την ιδια δουλεια κανει και το quik link !!!!!!!!

Τελικα προκειται ενα απο τα ποιο ολοκληρωμενα ppc της αγορας , αφου επαψα πλεον να χρησιμοποιώ το Κ800 σαν βασικο μου τηλεφωνο και πλεον εχω το ΕΤΕΝ (αν ειχε και την φωτο του Κ800 ειδικα βραδυ) δεν θα αγοραζα ppc για τουλαχστον 5 χρονια !!!!!!! ξερουν τι κανουν οι ατιμες οι εταιριες

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι στο σεταρισμα και σύνδεση στο internet, χρησιμοποιώντας εξωτερικό μοντεμ bluetooth (εδώ το SE K800 για να έχω ταχύτητες 3G). Έχω κάνει λοιπόν όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις,οι οποίες λειουργούν άψογα στο Qtek 9000, στο S200, στο 2020 και στο TyTN. Eδώ με τίποτα. Ενώ βλέπει το Κ800, βλέπει τη λειτουργία του για Dial-up networking, συνδέεται και κανει pairing, με το που θα του πω να καλέσει και να συνδεθεί στο internet μου βγάζει ότι για άγνωστο λόγο ειναι αδυνατη η σύνδεση. Επαναλαμβάνω ότι δεν έχω κάνει τίποτα διαφορετικό σε σχέση με τα υπόλοιπα κινητά που αναφέρω παραπάνω. Πιστευω ότι κάτι (κακό) παίζει με το bluetooth. Έχω την έκδοση 0225 και όλα τα υπόλοιπα σε bluetooth μου παίζουν κανονικά (GPS δέκτης και ακουστικό).

Any ideas?

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Εχω και εγω απο χθες το "μηχανακι" στα χερια μου και επειδη ειμαι newbie στα PPC ακομα ψαχνομαι πολυ και εχω καποιο προβληματακι.Μπορει καποιος να με βοηθησει με το wi-fi?Προσπαθω να συνδεθω εκανα καποιες ρυθμισεις ρυθμισεις και κανει συνεχεια connect-disconnect.Το εχω κανει ad hoc με ενα Netgear Usb Stick.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο:confused:
iphone 3G & Nokia N82 owner

Έχει βάλει κανείς το Wisbar Advance? εγώ όταν το βάζω με κάνει μεγάλη ζημιά, πηγαίνει πολύ πιο αργά
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

επιτελους βρηκα το κολπα να απαντα μονο του με το ΒΤ ακουστικο

Open Registry:

HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Bluetooth\AudioGateway\

Set ConnectScoInAlways = 1

πολυ χρησιμο πανω στη μηχανη και με ακουν καμπανααααα

Εχω και εγω απο χθες το "μηχανακι" στα χερια μου και επειδη ειμαι newbie στα PPC ακομα ψαχνομαι πολυ και εχω καποιο προβληματακι.Μπορει καποιος να με βοηθησει με το wi-fi?Προσπαθω να συνδεθω εκανα καποιες ρυθμισεις ρυθμισεις και κανει συνεχεια connect-disconnect.Το εχω κανει ad hoc με ενα Netgear Usb Stick.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι γινεται αυτο:confused:

Τελικα το προβλημα λυθηκε αλλα δημιουργηθηκαν καποιες νεες απορειες.1)Γινεται να αποθηκευονται οι επαφες στην καρτα μνημης.2)Υπαρχει καποιο πληκτρολογειο για να γραφει στα αγγλικα κανονικα η καποια ρυθμιση για το υπαρχον?

Ευχαριστω πολυ φιλε domal δουλευει μαι χαρα με το resco.Εβαλα μεσα ενα προγραμμα(nero αν θυμαμαι καλα) το οποιο ηταν για να παιζει αρχεια media αλλα δεν με βολευε και το εβγαλα.Δεν μπορω ομως τωρα ανοιξω τα mp3 μου απο τον resco explorer αλλα ουτε και απο αυτον του κινητου.Παταω ανοιγμα με το media player και μου λεει the system cannot find the file specified.Απο τον media player ομως (βιβλιοθηκη) παιζουν κανονικα!Τι μπορει να το προκαλει αυτο?Μηπως θελει να καθαρισω τη registry για να φυγει οτι εχει μεινει απο το προγραμα που ειχα βαλει?Μπορει να μου πει καποιος ενα προγραμμα για αυτη τη δουλεια?

Ευχαριστω:D

Έχει βάλει κανείς το Wisbar Advance? εγώ όταν το βάζω με κάνει μεγάλη ζημιά, πηγαίνει πολύ πιο αργά

Tο εχω βαλει εγω , και δουλευει μια χαρα. εγκατασταση στο τηλεφωνο ομως ,οχι στην καρτα. στην καρτα εκανε διαφορα κουφα....

Ευχαριστω πολυ φιλε domal δουλευει μαι χαρα με το resco.Εβαλα μεσα ενα προγραμμα(nero αν θυμαμαι καλα) το οποιο ηταν για να παιζει αρχεια media αλλα δεν με βολευε και το εβγαλα.Δεν μπορω ομως τωρα ανοιξω τα mp3 μου απο τον resco explorer αλλα ουτε και απο αυτον του κινητου.Παταω ανοιγμα με το media player και μου λεει the system cannot find the file specified.Απο τον media player ομως (βιβλιοθηκη) παιζουν κανονικα!Τι μπορει να το προκαλει αυτο?Μηπως θελει να καθαρισω τη registry για να φυγει οτι εχει μεινει απο το προγραμα που ειχα βαλει?Μπορει να μου πει καποιος ενα προγραμμα για αυτη τη δουλεια?

Ευχαριστω:D

SKTOOLS 3.07.23 Pc installer apo to gnosto site !!!

μια καταπληκτικη εφαρμογη για να βαζετε οτι θελετε (εικονιδια - προγραμματα ) στην today http://pachome1.pacific.net.sg/~welic/claunch.html

ειναι free και πολυ μικρη !!!!!!!!

Πριν λίγες μέρες απέκτησα και γω το Μ600+ . Έχω μια ερώτηση λίγο περίεργη!!! Δεν γίνεται να φορτίσει το κινητό χωρίς το καλώδιο USB? Το έχω συνδεδεμένο με τη βάση στο PC αλλά οταν θέλω να το φορτίσω εκτος σπιτιού πρέπει να βγαζω το USB και να το έχω και αυτό μαζί. Αν έχει βρεί κάποιος κάποιον άλλο τρόπο ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Πριν λίγες μέρες απέκτησα και γω το Μ600+ . Έχω μια ερώτηση λίγο περίεργη!!! Δεν γίνεται να φορτίσει το κινητό χωρίς το καλώδιο USB? Το έχω συνδεδεμένο με τη βάση στο PC αλλά οταν θέλω να το φορτίσω εκτος σπιτιού πρέπει να βγαζω το USB και να το έχω και αυτό μαζί. Αν έχει βρεί κάποιος κάποιον άλλο τρόπο ας μου απαντήσει.

Ευχαριστώ

Πρεπει να παρεις αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=62130737&product=870862

Εννοεις αν μπορεις να το φορτισεις χωρις το USB καλωδειο αν ακαταλαβα καλα?Εγω αυτη την απορεια εχω παντως.Αν πχ πας καπου διακοπες πρεπει να χεις και το USB καλωδειο μαζι?Δε γινεται μονο με το φορτιστη?:confused:

παιδια εχω την αγγλικη rom 230 μπορώ να βαλώ την ελληνικη ?? 230 ? την κατεβασα ποια ειναι η διαδικασια ?? απλα τρεχω το αρχειο με το ετεν πανω στην βαση ???

παιδια εχω την αγγλικη rom 230 μπορώ να βαλώ την ελληνικη ?? 230 ? την κατεβασα ποια ειναι η διαδικασια ?? απλα τρεχω το αρχειο με το ετεν πανω στην βαση ???

Διαβασε κανε ο,τι λεει και θα εισαι ΟΚ! (ΠΗΓΗ : eten-users forum)

A- I was able to find the Greek 230 ROM upgrade in EtenCorp Site. For those of you who are interested in upgrading to the new Greek version the url is:

http://www.etencorp.com/Support/downloadfi...01160633383.EXE (Αυτο το εκανες ηδη)

B- for those wishing to switch to WWE Language the procedure is already known and has been posted elsewere in the forum and all the necessary files are available in the download area of the forum. I'm just summarizing the complete procedure:

1 - Downloading:

1.1 Download /ETEN_M600/ROM/rom-special/M600-update-tool.rar

1.2 Download /ETEN_M600/ROM_PLUS_EDITION/ENG-WWE/M600+_WWE_0230.exe

2 - Fake Install

2.1 Without having the ETEN connected to the pc, do a "fake" instalation of M600+_WWE_0230.exe

2.2 During the "fake" instalation copy/backup to another folder the file "temp.dat" that will appear in your windows %temp% folder (something like: C:\DOCUME~1\username\LOCALS~1\Temp)

2.3 Abort the "fake" instalation

3 - Installing it (the "real" installation)

3.1- Connect your ETEN to the pc.

3.2- Put all the 3 files - "EUU.exe" & "USBDLUpdate_console.exe" (extract them from the file M600-update-tool.rar) and the "temp.dat" you copy in step 2.2 in your windows %temp% Directory

3.3- Execute "EUU.exe"

This will do the Job.

Important Note: You have to reinstall everything on the PDA from scratch. I tried to restore both with Spb Backup v1.5.1 and with ETENs own Backup Utility and the PDA was completely stuck in a white screen during boot. Only a so called "Clean Boot" as described in page 1-14 of the User Manual was able to recover the device. The only data you can restore are contacts, calendar etc via ActiveSync.

Enjoy......

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Εγώ πάντως για το Εten μου,themes,κατεβάζω απο εδώ -> http://gallery.mobile9.com/c/pocketpc-themes/1/

Για όσους θέλουν,έχει 48 σελίδες με themes...:)

Oταν κανω sync με το pc δεν μου περναει αυτά που εχω στο ημερολογιο στο Outlook ενω τις επαφες τις περναει κανονικα!Εκανα και hard reser αλλα τπτ...Γιατι συμβαινει αυτο?Πρεπει να κανω καποια συγγεκριμενη ρυθμιση?

θελω free προγραμματα για το τηλ μου....παιχνιδια,θεματα,κ.τ.λ....πως?????

Παπάκι μου,για παιχνίδια,προγράμματα κλπ. δεν ξέρω,αλλά για θέματα πήγαινε εδώ -> http://gallery.mobile9.com/c/pocketpc-themes/1/

Μηπως ειναι ιδεα μου ή το μηχανακι δεν εχει MSN?Οσα αλλα Smartphones & PPCs εχω δει εχουν Pocket MSN αλλα αυτο...Που μπορω να βρω το Pocket MSN?

Μπορεί κάποιος να μου πεί πως βλέπω το χρονο των εισερχομενων και εξερχόμενων κλήσεων; Όσο και αν εψαξα το μόνο που βρίσκω ειναι σύνολο κλήσεων και πρόσφατες κλήσεις.

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600