Jump to content

ΕΤΕΝ M600

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδες συγγνωμη αλλα με τις ROM καποιος;

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι.Μέσα του έχει ένα μαύρο πλαστικό σε σχήμα κάρτας SD...Αυτό το βγάζω έτσι...;;;:worry:

Δεν φαίνεται να είναι κάρτα...Δεν γράφει τίποτα επάνω της...

Πέταμα!

file terry39 to eten m600+ axizei ta lefta tou kai me to parapano sto protino eleuthera alla ama thes kali camera kai video kai pliktrologio pare to d900 alliws ama theleis efarmoges to kalutero leitourgiko pou iparxei gia kinita ,wifi,touch screen kai polla alla pare to m600+ kai eisai ok ;)

Eyxaristw file EliMiNaToR

Megalo dillima..... alla epeidi 8a pame mesw germanou

Mallon d900 (dn nomizw oti exei to m600+ mono to mio...kalo k akrivo omws)

mexri to telos toy mina prepei na apofasisw....

Eyxaristw k pali

Το μ600+ είναι πιο γρήγορο από το μιο α701? Κάπου πιο πίσω διάβασα ότι το μ600+ είναι το πιο γρήγορο ppc-phone, ισχύει?
Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

Παιδες συγγνωμη αλλα με τις ROM καποιος;

Εγώ προσπάθησα να βάλω την αγγλική ROM 230 για το Μ600+ αλλά δεν την παίρνει...Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει..Είμαι στο ψάξιμο ...

το ιδιο προβλημα μου βγαζει οτι η γλωσσα ειναι διαφορετικη και σταματαει.Ξερει κανεις τι κανουμε.Ευχαριστω για το χρονο σας.
Γιώργος

Εγώ προσπάθησα να βάλω την αγγλική ROM 230 για το Μ600+ αλλά δεν την παίρνει...Δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει..Είμαι στο ψάξιμο ...

Αρα φιλοι μου SalonikateD kai gmarvel δεν μπορει να γινει αυτο που σκεφτηκα.. και σκεφτηκατε.

----------------------------------------------------------------------

Eπισης αν δεν βαλουμε την Ελληνικη ROM αλλα την ξενη μπορουμε;

Εννοω βεβαια να μη βαλουμε τη ΝΕΑ Ελληνικη ωστε να εχουμε και ενα

Backup αν κατι δεν παει καλα ή για θεμα εγγυησης.

Γιατι Backup την ηδη υπαρχουσα δεν νομιζω να μπορουμε να παρουμε

αλλα μαλλον δεν θα κυκλοφορει για να την κατεβασουμε

------------------------------------------------------------------------

Γιατι για να ειμαι ειλικρινης δεν παω και πολυ τα Ελληνικα συν το οτι τα ROM updates στην Αγγλικη εκδοση ειναι πολλα και βγαινουν συχνα.

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

Αρα φιλοι μου SalonikateD kai gmarvel δεν μπορει να γινει αυτο που σκεφτηκα.. και σκεφτηκατε.

----------------------------------------------------------------------

Eπισης αν δεν βαλουμε την Ελληνικη ROM αλλα την ξενη μπορουμε;

Εννοω βεβαια να μη βαλουμε τη ΝΕΑ Ελληνικη ωστε να εχουμε και ενα

Backup αν κατι δεν παει καλα ή για θεμα εγγυησης.

Γιατι Backup την ηδη υπαρχουσα δεν νομιζω να μπορουμε να παρουμε

αλλα μαλλον δεν θα κυκλοφορει για να την κατεβασουμε

------------------------------------------------------------------------

Γιατι για να ειμαι ειλικρινης δεν παω και πολυ τα Ελληνικα συν το οτι τα ROM updates στην Αγγλικη εκδοση ειναι πολλα και βγαινουν συχνα.

..Οσων αφορα τις αλλαγες γλωσσας διαβαστε αυτο το τοπικ..

http://www.eten-users.net/topic2297

ειναι λιγο risky ομως ετσι??ο καθενας με δικια του ευθυνη..

Δεν το εχω δοκιμασει προσωπικα μιας και τα αγγλικα ειναι ΟΚ..αλλα απο οτι διαβαζω λειτουργει το κολπακι..

Ευχαριστω φιλε μου.

Θα το μελετησω

Thanks

Παιδια τι διαφορες εχει το G500 με το M600 εκτος απο το GPS?

Το καλύτερο από όλα είναι να πας σε ένα πλαίσιο να τα δεις. Η μόνη βασική διαφορά τους εκτός από την εμφάνιση είναι ότι το G500 έχει GPS και δεν έχει wifi. Κατά τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια...

Κάτι επιπλέον όμως που κάνει "καλύτερο" το m600 είναι ότι το έχουν περισσότεροι χρήστες κι υπάρχει καλύτερη υποστήριξη μέσω των χρηστών (forum).

Πάντως για εμένα προσωπικά, αν θέλεις ppc-phone με GPS, χίλιες φορές να πάρεις το mio A701 παρά το G500. Είναι αρκετά πιο ωραίο το mio(για εμένα πάντα) και δε χάνει αρκετά σε επιδώσεις. Βέβαια το mio πια είναι και λίγο ακριβότερο...

Στη θέση σου θα έπαιρνα m600 και θα αγόραζα και μια πολύ καλή GPS κεραιούλα που θα μείνει και το ppc να αλλάξεις ;)

Geia sas paides!

Exw edw kai mia vdomada to m600+ apo to plaisio me tin elliniki rom 225.

Arketa apo ta programmata twn wm5 den ta vrika mesa (transcribe, pocket msn klp).

Ksereis kaneis kapoio workaround? Update?

Euxaristw,

Constantinos

Η λύση που δίνουνε στο eten-users κατά 99% θα δουλέψει ..Οπότε θα γίνει αλλαγή γλώσσας σε αγγλικά οπότε θα παίρνει τις μελλοντικές αναβαθμίσεις ....Προσπαθώ να κάνω backup την ελληνική rom ώστε μελλοντικά εαν χρειαστεί να την ξαναβάλω και μετά θα δοκιμάσω την αλλαγή γλώσσας...Μου θυμίζει ACE Hellas η όλη φάση πάντως ...Ασε που στο FTP της Eten δεν υπάρχει καν ελληνική rom...:mad:

Καλημερα.Και μενα με ενδιαφερει η αλλαγη της ROM γιατι εκτος απο προγ/τα

που λειπουν οπως ειπε και ενας φιλος πιο πανω, θα εχουμε και περισσοτερες

εκδοσεις γιατι αν περιμενουμε για Ελληνικα δεν το νομιζω.

Μπορεις να μου πεις για ποια λυση μιλας;

Θα μας κρατας ενημερους για την προσπαθεια σου;

Η αλλαγή σίγουρα γίνεται με τον οδηγό εδώ : http://www.eten-users.net/topic2297

Το θέμα είναι να κρατηθεί το μανάτο rom για ενδεχόμενη (χτύπα ξύλο) χρήση εγγύησης ...Μόλις τα καταφέρω θα σας έχω νέα...

Η αλλαγή σίγουρα γίνεται με τον οδηγό εδώ : http://www.eten-users.net/topic2297

Το θέμα είναι να κρατηθεί το μανάτο rom για ενδεχόμενη (χτύπα ξύλο) χρήση εγγύησης ...Μόλις τα καταφέρω θα σας έχω νέα...

Ναι Ναι εχεις δικιο πρεπει να κρατηθει η αρχικη ROM.Θα τον κοιταξω τον οδηγο και θα ψαξω και εγω.

Περιμενουμε βεβαιως και τα νεα σου.

Ara diladi apo o,ti katalavainw den yparxei alli periptwsi gia full wm5 para mono me wwe rom.... :(

Sin tis allois pou i wwe rom 230 exei trela provlimata kai opoios tin evale ekane downgrade se 225....

Constantinos

Ara diladi apo o,ti katalavainw den yparxei alli periptwsi gia full wm5 para mono me wwe rom.... :(

Sin tis allois pou i wwe rom 230 exei trela provlimata kai opoios tin evale ekane downgrade se 225....

Constantinos

Δηλαδη εμεις τωρα εχουμε την 225 Ελληνικη και η αμεσως επομενη ειναι

η 230 η Αγγλικη;

Έχω όλες μου τις επαφές στο outlook, πως θα τις περάσω στο ετεν, τις έχω και με κατάληξη .vcf

Eυχαριστώ :)

Apple iPhone 3G, Nokia: 3110, 3210, 3330, 8210, 6150, 3410, 6610, 6230, 6670, 6270, N70, 6131, E50, 6500 slide, 1680, E51, 6220c, NEC N400i, Sharp GX17, ETEN: M600+ SE: T610, K800i, W580i(x2), K810i, P990i, W20i(zylo), X10 mini pro, ZTE Blade, LG Optimus Black Now: Apple iPhone 3G, Sony Xperia U

• The title was changed to ΕΤΕΝ M600