stathoulop Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 παιδια εχω ενα προβλημα.οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο με εμφανιζει μυνημα μερικες φορες μην καλυπτετε την περιοχη του ακουστικου.σημειωνω οτι το εχω στην θηκη.οταν την βγαζω ολα καλα.μετα απο μερικες ημερες παλι το ιδιο.τι συμβαινει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 παιδια εχω ενα προβλημα.οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο με εμφανιζει μυνημα μερικες φορες μην καλυπτετε την περιοχη του ακουστικου.σημειωνω οτι το εχω στην θηκη.οταν την βγαζω ολα καλα.μετα απο μερικες ημερες παλι το ιδιο.τι συμβαινει; Εμένα μου το κάνει μόνο όταν το βαράει δυνατός ήλιος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 παιδια εχω ενα προβλημα.οταν παω να ξεκλειδωσω το κινητο με εμφανιζει μυνημα μερικες φορες μην καλυπτετε την περιοχη του ακουστικου.σημειωνω οτι το εχω στην θηκη.οταν την βγαζω ολα καλα.μετα απο μερικες ημερες παλι το ιδιο.τι συμβαινει;Ρυθμίσεις >οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια >συνθέτες ρυθμίσεις>λειτουργία τσέπης, κλείνεις το διακόπτη Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathoulop Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 (edited) Ρυθμίσεις >οθόνη κλειδώματος και ασφάλεια >συνθέτες ρυθμίσεις>λειτουργία τσέπης, κλείνεις το διακόπτηΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ. μια ερωτηση.το κινητο μας εχει dark mode; Edited February 14, 2019 by stathoulop διορθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2019 Όχι δεν έχουμε πάρει dark mode. Ίσως το δώσουν κάποια στιγμή Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. February 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2019 Γεια σας και απο μενα , ειχα παλια το 6αρι ... και το ειχα δωσει πριν παει σε MIUI 10 , και σημερα το ξαναπηρα για τον αδελφο μου ... Εχω μια απορια , βλεπω τα on screen πληκτρα και εχουν φοντο .... δηλαδη και στην αρχικη οθονη ειναι με λαυκο φοντο, οταν μπεις π.χ. ε ρυθμισεις μαυριζουν ...... παλια τα θυμαμαι διαφανα .... ξερει κανεις αν γινονται διαφανα ? γιατι στο μενου δεν βρισκω τετοια επιλογη πουθενα ... μονο μια επιλογη που τα αλλαζει σε σειρα τα δυο ακρινα. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 καλημερα παιδια η ωρα ειναι 3 και απο τα νευρα μου δεν μπωρο να κοιμηθω, εχω παραγγειλει απο kinito365.gr ενα 6αρι προ απο της 19-1-2019 και μαλιστα με πληρωμη μεσω τραπεζης για να παρω σειρα? περιμενω περιμενω και χθες παρασκευη ειπα να παρω τηλεφωνο, απο της 10 η ωρα το πρωι καθε 10 λεπτα μεχρι και της 9 το βραδυ!!!! αποτελεσμα??? τζιφος, δεν σηκωνει κανενας τηλεφωνο, χτυπαει 4 με 5 φορες και μετα λεει ολες οι γραμες ειναι κατειλημενες θα σας παρει ενας πωλητης συντομα, εχω στειλει και mail στο support τους αλλα τιποτα, ηταν στο bestprice αλλα εφυγαν απο εκει μαλλον για να γλυτοσουν τα αρνητικα σχολια που φανταζομαι θα ειναι εκατονταδες, φαντασου ποσοι παρηγγηλαν τηλεφωνο απο αυτους!!! τι κανουμε τωρα? ξερει κανενας το ενλογο καταστημα? να παω στο παραρτημα τους θεσσαλονικη αριστοτελους και να κανω εναν χαμο? ειναι απο τον ομιλο ιασης και λενε οτι ανοιξαν και νεο καταστημα στην πατρα!!!!! καμια υπηρεσια να απευθηνθω ξερετε να υπαρχει? προστασια καταναλοτη κλπ??? Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μα φυσικά κ να πας από κοντά. Κ εκεί νομίζω αριστοτελους 2 είναι κ η προστάσια καταναλωτή.. Άρα με έναν σμπάρο 2 τρυγόνια καλημερα παιδια η ωρα ειναι 3 και απο τα νευρα μου δεν μπωρο να κοιμηθω, εχω παραγγειλει απο kinito365.gr ενα 6αρι προ απο της 19-1-2019 και μαλιστα με πληρωμη μεσω τραπεζης για να παρω σειρα? περιμενω περιμενω και χθες παρασκευη ειπα να παρω τηλεφωνο, απο της 10 η ωρα το πρωι καθε 10 λεπτα μεχρι και της 9 το βραδυ!!!! αποτελεσμα??? τζιφος, δεν σηκωνει κανενας τηλεφωνο, χτυπαει 4 με 5 φορες και μετα λεει ολες οι γραμες ειναι κατειλημενες θα σας παρει ενας πωλητης συντομα, εχω στειλει και mail στο support τους αλλα τιποτα, ηταν στο bestprice αλλα εφυγαν απο εκει μαλλον για να γλυτοσουν τα αρνητικα σχολια που φανταζομαι θα ειναι εκατονταδες, φαντασου ποσοι παρηγγηλαν τηλεφωνο απο αυτους!!! τι κανουμε τωρα? ξερει κανενας το ενλογο καταστημα? να παω στο παραρτημα τους θεσσαλονικη αριστοτελους και να κανω εναν χαμο? ειναι απο τον ομιλο ιασης και λενε οτι ανοιξαν και νεο καταστημα στην πατρα!!!!! καμια υπηρεσια να απευθηνθω ξερετε να υπαρχει? προστασια καταναλοτη κλπ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Για dark mode δοκιμάστε να βάλλετε το Google messenge από play store. Μέσα από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής πατήστε να ενεργοποιηθεί το dark mode. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.apps.messaging Θα δείτε ότι δουλεύει το dark mode και σε άλλες εφαρμογές όπως, επαφές, συλλογή, γρήγορες ρυθμίσεις, κομπιούτερακι κ.α Σε εμένα με Global Developer το κάνει. Βέβαια είναι bug κανονικά και δε θα έπρεπε να γίνεται αλλά... καλοδεχουμενο :) Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dynamic4 Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παιδιά ξέρετε πότε θα πάρουμε αναβάθμιση εμείς που έχουμε global beta ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Παιδιά ξέρετε πότε θα πάρουμε αναβάθμιση εμείς που έχουμε global beta ?Την Τρίτη λογικά http://en.miui.com/thread-5671433-1-1.html Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Για οποίο θέλει dark mode μέχρι να το δώσει η xiaomi μέσω αναβάθμισης ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάλετε region India και από την εφαρμογή "θεματα" να κατεβάσετε ένα θέμα dark mode Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toledo Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μα φυσικά κ να πας από κοντά. Κ εκεί νομίζω αριστοτελους 2 είναι κ η προστάσια καταναλωτή.. Άρα με έναν σμπάρο 2 τρυγόνια δεν το ηξερα για την προστασια, ενωειτε οτι θα παω ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Παράθεση kathe kinito einai oraio an antapokrinete stis prosdokies sou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Για οποίο θέλει dark mode μέχρι να το δώσει η xiaomi μέσω αναβάθμισης ο πιο εύκολος τρόπος είναι να βάλετε region India και από την εφαρμογή "θεματα" να κατεβάσετε ένα θέμα dark mode Ακόμα καλύτερα βάλτε Ηνωμένες πολιτείες διότι στην περιοχή Ινδία εμφανίζονται θέματα που δεν υποστηρίζουν ελληνικούς χαρακτήρες :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μην ξεχνάτε όμως ότι βάζοντας άλλο Region από Ελλάδα, χάνετε η ρύθμιση που στέλνει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (πέφτει στους 80). Στο δικό μου έτσι δείχνει πάντως, όταν το δοκίμασα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostoloskam Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 εκτός από το ξεκλείδωμα προσώπου τι άλλο χάνουμε εάν επιλεξουμε Ελλάδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μην ξεχνάτε όμως ότι βάζοντας άλλο Region από Ελλάδα, χάνετε η ρύθμιση που στέλνει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (πέφτει στους 80). Στο δικό μου έτσι δείχνει πάντως, όταν το δοκίμασα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για να λύσετε όλα τα προβλήματα μπορείτε απλά να βάλετε την ελληνική developer XTRV ROM 9.1.24 που έχει πολλά περισσότερα "καλούδια" από την Global . Βασική προϋπόθεση να έχετε ξεκλειδώσει bootloader Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. February 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2019 Μην ξεχνάτε όμως ότι βάζοντας άλλο Region από Ελλάδα, χάνετε η ρύθμιση που στέλνει 160 χαρακτήρες στα μηνύματα (πέφτει στους 80). Στο δικό μου έτσι δείχνει πάντως, όταν το δοκίμασα.... Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό εξυπακούεται, αλλά εγώ απλά αφού κατέβασα τα θέματα που ήθελα ξαναγύρισα Ελλάδα..... Και όποτε θέλω να τσεκάρω για νέα θέματα κάνω το ίδιο. Βαριέμαι πλέον μετά από την σειρά των S Galaxy όπου πριν καν ανοίξω για πρώτη φορά το κινητό μετά την αγορά του, φλάσαρα καστομιά, ρουτ και δεν συμμαζεύεται :lol: να ασχοληθώ με ξεκλειδώματα που οπως κατάλαβα έχουν μπελαλίδικη και χρονοβόρα διαδικασία Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 (edited) Dark mode https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/dfbd6a5b679ff2ebb598a5c5b802d4d4.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/dce40c448ac4ec8dea7a1ebbe14ea120.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/73a73f4e3ad26a0ac17b0a99d1ee655e.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/127197f121e6cd29ff7548886f0ace77.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/bf710d7a253a2565f8ecafd5d8787b0a.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/bcc95b417d333044280611d5dfcb42e2.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/b8318c5310baaf3902e8c7612a30be55.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/e7bcee8b776d049d1eb9471eacfd2973.jpg https://uploads.tapatalk-cdn.com/20190217/3820a5d2457996ef95aa40ebea8d0287.jpg Edited February 17, 2019 by XP130TD Τεράστιες εικόνες Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmessa Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Πιο θεμα είναι αυτό;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 για να ξεκλειδώσουμε bootloader πρέπει να μας έρθει πρώτα sms από xiaomi? Γιατί όταν δοκίμασα πριν 2+ βδομάδες μου είχε γράψει να δοκιμάσω μετά από 360 ώρες. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Πιο θεμα είναι αυτό;;Δεν είναι θέμα. Γράφω πιο πίσω πως γίνεται ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- για να ξεκλειδώσουμε bootloader πρέπει να μας έρθει πρώτα sms από xiaomi? Γιατί όταν δοκίμασα πριν 2+ βδομάδες μου είχε γράψει να δοκιμάσω μετά από 360 ώρες.Όχι, όταν περάσει ο χρόνος ξεκλειδωνεις Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Δεν είναι θέμα. Γράφω πιο πίσω πως γίνεται ----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι, όταν περάσει ο χρόνος ξεκλειδωνεις Ωραία δοκιμάζω αύριο τότε. ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. February 17, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2019 Όσοι δεν έχουν custom, πότε θα μπει η 9? Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2019 Καλησπέρα στην παρέα. Σκέφτομαι να το παραγγείλω αύριο από Σκρουτζομάγαζο. Γράφει το κουτί από έξω ότι είναι η Global Version; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts