manos_rc Δημοσιεύτηκε September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 25, 2018 Χαιρετω τη παρεα και ευελπιστω σε νεα βοηθεια/συμβουλες.. :) Project: δωρο γενεθλιων για τη συζυγο :lol: Θέλουμε οθονη πανω απο 5,5, καλή κάμερα (both sides) και μπαταρια που απλα να βγαζει ανετα την μερα. Στο budget μέχρι τα 320 περίπου έχω ξεχωρισει τις 2 συσκευες του τιτλου τις οποιες μεσα απο μια ακρη παιρνω στα 280 και 320 αντιστοιχα. Επειδη το Mate ειναι πολυ πολυ φρεσκο υπάρχει κάποιος που ηδη να το εχει δουλεψει / συγκρινει με αντιστοιχες midrange προτασεις? Προσωπικα ξερω οτι σιγουρα στις οθονες θα προηγηθει το Α8, αλλα δεν ειμαι σιγουρος για τις καμερες και τον επεξεργαστη. Και λογικα πιο σπιρτοζικο το Mate. Τα φωτα σας.. :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Α8 και mate 20 lite δεν ξέρω που βρίσκονται από πλευράς κάμερας αλλά για τα λεφτά που τα βρήκες φαίνονται αρκετά καλές επιλογές. Πάντως, στη θέση σου θα κοιτούσα και τα honor 10, lg g6 και pixel xl. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trelovet1 Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Δες και το XIAOMI Pocophone F1 , απίστευτα γρήγορο και vfm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 25, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Ευχαριστώ για τις αλλες προτασεις αλλα θα παιξω αναμεσα σε αυτα τα 2 που ανεφερα γιατι υπαρχουν και λογοι "εμφανισης" κτλ κτλ.. Οποτε θελω να δω ποια απο τα συγκεκριμενα 2 αποτελει καλυτερη επιλογη αφου τα βρισκω σε πολυ κοντινες τιμες μεταξυ τους.:) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Το g6 είναι πανέμορφο κινητό πάντως και με gcam βγαζει καλές φωτογραφίες (απλή εγκατάσταση apk) Τώρα αυστηρά μεταξυ των δύο θα έλεγα μάλλον το mate 20 lite που λογικά έχει και καλύτερη σελφοκαμερα εκτός αν προτιμάει amoled οθόνη Υ.Γ. Για πιο a8 λες; Το τελευταίο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Το g6 είναι πανέμορφο κινητό πάντως και με gcam βγαζει καλές φωτογραφίες (απλή εγκατάσταση apk) Τώρα αυστηρά μεταξυ των δύο θα έλεγα μάλλον το mate 20 lite που λογικά έχει και καλύτερη σελφοκαμερα εκτός αν προτιμάει amoled οθόνη Υ.Γ. Για πιο a8 λες; Το τελευταίο; Με την LG εχω εγω ενα θεματακι..με την "αξιοπιστια" που εχει δειξει κατα διαστηματα.. θελω να της παρω κατι που λογικα δε θα ασχοληθω ποτε οτι "δε παιζει" κατι..συν οτι κραταει για πολυ καιρο τη συσκευη της δεν εχει το μικροβιο της αλλαγης που πασχω εγω :lol: Για το A8 dual 2018 ναι. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κ μ αυτά τα κινητά πιστεύεις ότι δεν θα ασχοληθείς ; Χίλιες φορές ένα se iphone με κάποιες υποχωρήσεις παρά αυτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Alexandros37 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κ μ αυτά τα κινητά πιστεύεις ότι δεν θα ασχοληθείς ; Χίλιες φορές ένα se iphone με κάποιες υποχωρήσεις παρά αυτά Γράφει ότι θέλει μεγάλη οθόνη 5.5"+ και του προτείνεις κινητό με 4.0".... :blink::X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Με την LG εχω εγω ενα θεματακι..με την "αξιοπιστια" που εχει δειξει κατα διαστηματα.. θελω να της παρω κατι που λογικα δε θα ασχοληθω ποτε οτι "δε παιζει" κατι..συν οτι κραταει για πολυ καιρο τη συσκευη της δεν εχει το μικροβιο της αλλαγης που πασχω εγω :lol: Για το A8 dual 2018 ναι. Τότε δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι καλύτερο. Οπότε άκυρο ότι έγραψα. Μην σε κάψω : Όσον αφορά το g6, έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν είχαν διάφορα οι συσκευές της αλλά το g6 βγήκε πολύ καλό. Σκέψου το. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει λίγο μικρή οθόνη αφού μιλάμε για αναλογία 18:9 (εκτός αν εννοείς αυτή την αναλογία όταν γράφεις 5,5+ ιντσες). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κ μ αυτά τα κινητά πιστεύεις ότι δεν θα ασχοληθείς ; Χίλιες φορές ένα se iphone με κάποιες υποχωρήσεις παρά αυτά Επειδη τυχαινει να εχω δουλεψει 8 (ολογραφω ΟΚΤΩ) χρονια με samsung και huawei ΔΕΝ ασχοληθηκα ποτε με το παραμικρο που να αφορα δυσλειτουργια.. θα ρισκαρω να δω λοιπον ποσο "τυχερος" θα ειμαι ακομα.. :rolleyes: Iphone SE...με "καποιες υποχωρησεις".... μαλιστα... ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τότε δεν είμαι σίγουρος ποιο είναι καλύτερο. Οπότε άκυρο ότι έγραψα. Μην σε κάψω : Όσον αφορά το g6, έχει βγει πολύ αξιόπιστο. Δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα. Καταλαβαίνω ότι στο παρελθόν είχαν διάφορα οι συσκευές της αλλά το g6 βγήκε πολύ καλό. Σκέψου το. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει λίγο μικρή οθόνη αφού μιλάμε για αναλογία 18:9 (εκτός αν εννοείς αυτή την αναλογία όταν γράφεις 5,5+ ιντσες). Και τα αλλα σε παρομοια αναλογια ειναι (οκ το Mate ειναι μεγαλυτερο ξεκαθαρα) αλλα θα το πεταξω στο τραπεζι..;) Την LG την γουσταρα πολυ με το G2.. μετα μας τα κανε μανταρα... μακαρι να ανεβει ξανα.. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Κινηταρα το g2. Ίσως το πιο αγαπημένο μου κινητό. Και γω είχα απογοητευτεί μετα. Όταν όμως έπιασα το g6 χάρηκα. Ο λόγος που δεν το κράτησα ήταν καθαρά το μέγεθος οθόνης που τα θέλω μεγάλα. Αλλά το g6 έχει βγει απροβληματιστο, με ποιοτική οθόνη και καλή ποιότητα κατασκευής. Θα σου πρότεινα να το ψάξεις λίγο. Το μόνο αρνητικό είναι ότι η μπροστινή κάμερα δεν είναι τόσο καλή. Ομως με google camera στρώνει που είναι απλή εγκατάσταση apk. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Όσο κ αν μισω την apple σε αυτές τις τιμές με αντιπαλο αυτά τα δυο κινητά το se είναι συνολικά καλύτερο. Κ ειδικά για γυναίκα το se είναι σίγουρη λύση αλλά οκ αν σ αρέσουν αυτά πας σε αυτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 (edited) Όσο κ αν μισω την apple σε αυτές τις τιμές με αντιπαλο αυτά τα δυο κινητά το se είναι συνολικά καλύτερο. Κ ειδικά για γυναίκα το se είναι σίγουρη λύση αλλά οκ αν σ αρέσουν αυτά πας σε αυτα Ok I 'll bite. Απο ποια αποψη ειναι "οτι καλυτερο" το iphone se? Τι κανει δηλαδη που δεν κανουν αλλα κινητα των 300 ευρω; :) Ποσο μαλλον οταν δεν ειναι καν στις ιντσες που θελει ο topic starter και με σελφοκαμερα που χει αναλυση μικροτερη και απο full hd (1.2 MP) Edited September 26, 2018 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Είπα υποχώρησεις . Καλύτερο cpu με διάφορα καλύτερο λειτουργικό γτ μιλάμε για midrange και σίγουρα πιο premium και εμφανίσιμο . Το iphone. Μόνο που θα γυρνάει την πλάτη κ θα βλέπει το μηλαρακι θα της φτιαχνει η διάθεση ( πλάκα κάνω ..) αλλά νομίζω iphone παίρνουν οι πιο πολλές γυναίκες + θα πάρει updatesγια αρκετό καιρό ακόμα . Θα πάρουν τα άλλα δύο ;;χλωμό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Ειναι ομως τα updates το σημαντικοτερο πραγμα για τον topic starter? Γιατι εγω βλεπω οτι γραφει χαρακτηριστικα Θέλουμε οθονη πανω απο 5,5, καλή κάμερα (both sides) και μπαταρια που απλα να βγαζει ανετα την μερα. Τι απο τα τρια εχει το iphone se? Και αν τον νοιαζουν οντως τοσο πολυ τα updates, παιζει το mi a2 να ειναι καλυτερη επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Λέει επίσης ότι την κρατάει για καιρό την συσκευή που σημαίνει ότι σ αυτό το se υπερέχει με τα updates. Το mi a2 καλό χρυσό Άγιο αλλά η μπαταρία του είναι κάτω του μετρίου κ γι'αυτο το στείλα γρήγορα . Σίγουρα η οθόνη του se είναι πολύ μικρή αλλά σαν κινητό είναι καλύτερο από τα άλλα δύο . Διαφωνεις σε αυτό ;btw το se έχει εξαιρετική αυτονομία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Εχω την εντυπωση πως εχει μικρη αυτονομια το iphone se (μικροτερη απο το mi a2). Και σιγουρα εχει κατωτερη σελφοκαμερα απο το mi a2 (δεν λεω οτι τα Mpixels κανουν τη διαφορα... αλλα οταν ειναι μικροτερη και απο την full hd της οθονης του υπολογιστη σου, τοτε δεν γινεται να ειναι καλη...) Τωρα σε ποιοτητα κατασκευης οκ θα ειναι σιγουρα καλυτερο το iphone se αλλα δεν ξερω ποσο τον ενδιαφερουν τον ts. Με παραξενευει αυτο που λες για την αυτονομια γιατι φιλος που το ειχε γκρινιαζε (και βλεποντας το μεγεθος της μπαταριας μου φαινεται λογικο). Κατα τα αλλα δεν θα επιμεινω γιατι η σχεση μου με το κινητο ειναι το ψαχουλεμα που εκανα οποτε εβγαινα με το φιλο για καφε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Το είχα για ένα 5 μηνο κ σου βγάζε την μερα εύκολα . Νομίζω είχε ίδια μπαταρία με το 6 γι'αυτό κ τα πήγαινε καλά . Για να πω την αλήθεια αν δεν ήταν γυναίκα δεν θα το πρότεινα επ ουδενί... Είναι σίγουρα ξεπερασμένο αλλά έχει καλά στοιχεία ακόμα κ τώρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Ρε παιδιά iPhone se το 2018???? Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Αν και μια χαρα απαντατε στον φιλο ας απαντησω κι εγω που ανοιξα και το θεμα.. Επειδη το εχει φιλη το iphone SE...οταν το βλεπω μου μοιαζει με μικρο απαρχαιωμενο μπλιχλιμπιδι πια... αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα οκ. Ειπα οτι ειναι must να εχει μεγαλη οθονη... οποτε η 4 ιντσες δεν λεγεται υποχωρηση..λεγεται ψαχνω αλλο πραγμα. Επισης δε δεχομαι να δωσω τετοιο ποσο για οθονη που δεν ειναι καν full hd.. 2018-2019.. Ειπα θελω(ει) αξιοπρεπεις καμερες both sides... οποτε και παλι δε μιλαμε για υποχωρηση αλλα οτι αυτοματα παυει να μας ενδιαφερει το κομματι καμερα. Η συγκεκριμενη γυναικα ειναι παγερα αδιαφορη για μηλαρακια και να δειχτει μεσα απο μια συσκευη..ευτυχως εχει καλυτερους τροπους να το κανει αλλα ας μη ξεφυγουμε αλλο σε αυτο. οσον αφορα τα updates... θα χει ενδιαφερον το επομενο IOS σε συσκευη με...ποση RAM? :lol: Επισης οι συγκεκριμενες συσκευες δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισουν τοσο μεγαλο προβλημα στην επομενη 2ετια τουλαχιστον ακομα κι αν μεινουν με το android oraio. Ελπιζω να σε καλυψα :) Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Αν και μια χαρα απαντατε στον φιλο ας απαντησω κι εγω που ανοιξα και το θεμα.. Επειδη το εχει φιλη το iphone SE...οταν το βλεπω μου μοιαζει με μικρο απαρχαιωμενο μπλιχλιμπιδι πια... αλλα αυτο ειναι δικο μου θεμα οκ. Ειπα οτι ειναι must να εχει μεγαλη οθονη... οποτε η 4 ιντσες δεν λεγεται υποχωρηση..λεγεται ψαχνω αλλο πραγμα. Επισης δε δεχομαι να δωσω τετοιο ποσο για οθονη που δεν ειναι καν full hd.. 2018-2019.. Ειπα θελω(ει) αξιοπρεπεις καμερες both sides... οποτε και παλι δε μιλαμε για υποχωρηση αλλα οτι αυτοματα παυει να μας ενδιαφερει το κομματι καμερα. Η συγκεκριμενη γυναικα ειναι παγερα αδιαφορη για μηλαρακια και να δειχτει μεσα απο μια συσκευη..ευτυχως εχει καλυτερους τροπους να το κανει αλλα ας μη ξεφυγουμε αλλο σε αυτο. οσον αφορα τα updates... θα χει ενδιαφερον το επομενο IOS σε συσκευη με...ποση RAM? :lol: Επισης οι συγκεκριμενες συσκευες δε νομιζω οτι θα αντιμετωπισουν τοσο μεγαλο προβλημα στην επομενη 2ετια τουλαχιστον ακομα κι αν μεινουν με το android oraio. Ελπιζω να σε καλυψα :) Σε ότι αφορά την ram. έχεις απόλυτο δίκιο . Πλέον το ios θέλει 4 gb , δεν την έβαλαν καθόλου τυχαία στην γενιά αυτη . Για το μηλαρακι ... το διευκρινίσα ρε συ ότι έκανα πλάκα . Πάντως ανάμεσα στα δύο νομίζω το Α8 είμαι αρκετά καλύτερο κ με καλύτερο cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_rc Δημ. September 26, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 Σε ότι αφορά την ram. έχεις απόλυτο δίκιο . Πλέον το ios θέλει 4 gb , δεν την έβαλαν καθόλου τυχαία στην γενιά αυτη . Για το μηλαρακι ... το διευκρινίσα ρε συ ότι έκανα πλάκα . Πάντως ανάμεσα στα δύο νομίζω το Α8 είμαι αρκετά καλύτερο κ με καλύτερο cpu χαχα οκ τοτε.. να σου πω την αληθεια ψιλοκλεινω κι εγω στο Α8 γιατι εχω μεγαλυτερη ανεση με τα μπλιπλικια που ειναι φορτωμενα απο θεμα apps.. Πιο πολυ θελω να δω αν ειναι πιο δυνατο αισθητα το mate γιατι ειναι εντελως νεο και δε βρισκω πολλες αποψεις. Παράθεση Nexus S --> S4 mini --> S4 Black Edition --> Frost white Note 4 --> Black Onyx S7 --> Mate 10 Pro Grey --> Blue Coral S9+ --> S10 Black --> iPhone 11 Space Grey --> S20+ Cosmic Gray --> S20 FE 5G --> iPhone 13 Product Red --> Galaxy S21 Plus --> iPhone 14 Pro Max Silver (απεταξάμην το ios) --> Galaxy A54 Graphite --> Pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. September 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2018 χαχα οκ τοτε.. να σου πω την αληθεια ψιλοκλεινω κι εγω στο Α8 γιατι εχω μεγαλυτερη ανεση με τα μπλιπλικια που ειναι φορτωμενα απο θεμα apps.. Πιο πολυ θελω να δω αν ειναι πιο δυνατο αισθητα το mate γιατι ειναι εντελως νεο και δε βρισκω πολλες αποψεις. Ωπ τώρα το ειδα ότι λες για το 20 lite .Είναι όντως δυνατό δε νομίζω να χουν διάφορες πάντως . Το Α8 έχει καλη μπαταρία από τι λένε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts