saltofx_v Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Να ρωτήσω κάτι; Έχει ψωνίσει κάνεις από oneplus με τιμολόγιο; Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κανείς για να έχει τιμολόγιο και να πάρει το ΦΠΑ πίσω; Αν κανεις γνωρίζει για να βοηθήσει... Να στε καλά Sent from my BLA-L29 using Tapatalk εχω ψωνισει εγω με τιμολογιο απο amazon.de πολυ απλη διαδικασια...πρεπει να κανει ενα business account (εννοειται οτι πρεπει να εχεις ενεργοποιημενες στην εφορια τις ενδοκοινοτικες συναλλαγες) Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, Απ 'ευθείας το ξεχνάμε δηλαδή... Να στε καλά Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ευχαριστώ πολύ παιδιά, Απ 'ευθείας το ξεχνάμε δηλαδή... Να στε καλά Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι αξίζει η 'αναβάθμιση' από το 10 pro στο 6τ? Εγω από mate 9 και βλέπω χειρότερα πράγματα στο oneplus 6t που δεν τα περίμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Είσαι σίγουρος ότι αξίζει η 'αναβάθμιση' από το 10 pro στο 6τ? Εγω από mate 9 και βλέπω χειρότερα πράγματα στο oneplus 6t που δεν τα περίμενα.Δεν είναι για μένα, δεν το αλλάζω το Mate 10 αν και μπαίνω στο τρύπακι καμία φορά... Είναι για τη σύζυγο ενός φίλου. Τώρα αν είναι χειρότερα ή καλύτερα, προσωπικά θεωρώ ότι ο καθένας έχει την προσωπική του άποψη λόγω των εκάστοτε αναγκών που αλλάζουν από τον ένα στον άλλον. Καλή σας μέρα Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ε όχι και χειρότερα αδερφέ και από το 9 κιόλας , μην γινόμαστε γραφικοι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1) Μοτερ δονησης πολυ χειροτερο το 1+6τ, καθε φορα που πληκτρολογω βλαστημαω. 2)Ηχειο πολυ χειροτερο και πανευκολο να μπλοκαρεις σε landscape 3)Ηχο στα ακουστικα, πολυ χαμηλοτερο. Aν θες δυνατη μουσικη, υποβαθμιση μεγαλη 4)Αutobrightness πολυ χειροτερο και πιο σκοτεινη οθονη. Μονιμως το ρυθμιζω, εκει που με Ματε 9 δεν πειραζα ποτε. 5)Fingerprint magnet το mirror black σε σχεση με το αλουμινιο του mate 9 Και τα 5 αυτα ειναι βασικοτατα στην καθημερινη μου χρηση και στην ουσια ειναι σοβαρο downgrade. Αν συνυπολογισεις οτι: 1) το Mate 9 παει βουτυρο, 2) εχει το ιδιο face unlock με το 1+6t 3) φορτιζει τουλαχιστον το ιδιο γρηγορα με το 1+6t (σφαιρα το supercharge της Χαβαις, ισως και πιο γρηγορο), δεν αισθανεσαι οτι εχεις αναβαθμισει απο 2 ετων κινητο σε μοντερνα ναυαρχιδα. Φωτεινη εξαιρεση η καμερα και το onscreen reader (τους εβαλε τα γυαλια η oneplus) Ολα τα παραπανω ΔΕΝ ειναι προσωπικα, ειναι facts, οποτε ασε τους χαρακτηρισμους περι γραφικοτητας στην ακρη σε παρακαλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 1) Μοτερ δονησης πολυ χειροτερο το 1+6τ, καθε φορα που πληκτρολογω βλαστημαω. 2)Ηχειο πολυ χειροτερο και πανευκολο να μπλοκαρεις σε landscape 3)Ηχο στα ακουστικα, πολυ χαμηλοτερο. Aν θες δυνατη μουσικη, υποβαθμιση μεγαλη 4)Αutobrightness πολυ χειροτερο και πιο σκοτεινη οθονη. Μονιμως το ρυθμιζω, εκει που με Ματε 9 δεν πειραζα ποτε. 5)Fingerprint magnet το mirror black σε σχεση με το αλουμινιο του mate 9 Και τα 5 αυτα ειναι βασικοτατα στην καθημερινη μου χρηση και στην ουσια ειναι σοβαρο downgrade. Αν συνυπολογισεις οτι: 1) το Mate 9 παει βουτυρο, 2) εχει το ιδιο face unlock με το 1+6t 3) φορτιζει τουλαχιστον το ιδιο γρηγορα με το 1+6t (σφαιρα το supercharge της Χαβαις, ισως και πιο γρηγορο), δεν αισθανεσαι οτι εχεις αναβαθμισει απο 2 ετων κινητο σε μοντερνα ναυαρχιδα. Φωτεινη εξαιρεση η καμερα και το onscreen reader (τους εβαλε τα γυαλια η oneplus) Ολα τα παραπανω ΔΕΝ ειναι προσωπικα, ειναι facts, οποτε ασε τους χαρακτηρισμους περι γραφικοτητας στην ακρη σε παρακαλω. Για την δόνηση που λες το ρύθμισες τέρμα στο μενού και δεν σε ικανοποιεί ακόμα και εκεί? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Για την δόνηση που λες το ρύθμισες τέρμα στο μενού και δεν σε ικανοποιεί ακόμα και εκεί? Η τεραστια διαφορά ειναι στην ποιοτητα του μοτέρ, οχι στην ενταση. Οταν πληκτρολογω με το Mate 9, νιωθω μια ωραια δονηση μονο μπροστα στην οθονη, οσο δυνατα και να την βαλω. Στο 1+6t , εκτος του οτι τριζει ακομα και η πλατη ακομα και χαμηλα οταν ειναι, νιωθεις οτι απλα εχει χαλασει κατι μεσα και κουνιεται, μια φτηνιαρικη δονηση. Το ηξερα και το περιμενα, μιας και το ιδιο χάλια ηταν και στο 1+3 που ειχα μεχρι προσφατα, αλλα απλα περιμενα μια αναβαθμισουλα και οχι τα ιδια. Μεγα φαουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 αν είναι η ίδια. με. το. 6.. είναι. η παρακάτω.... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7711885#post7711885 Πολυ εύκολη διαδικασία... την έκανα και επέλεξα προφίλ Telefonica_UK_Commercial και λειτουργεί το Volte κανονικά σε cote. Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) επανέρχομαι. στο. θέμα της εγγύησης των συσκευών από. Αμαζον.. επειδή φίλος πήρε συσκευή από. Αγγλικό Αμαζον... μου έδωσε IMEI.. Μίλησα μαζί. τους... στην. αρχή πάλι τα ίδια... περίμενετε να το. ψάξουμε.. αναμονή... και στο. τελος με. παρεπεμψε στους όρους που έχει η oneplus στο site... Επεμενα και τις έστειλα τα Screenshots που είχα από την χθεσινή συνομιλία... Αναμονη πάλι.... και. στο. τέλος... Επιβεβαίωσε τελικα ξανά ότι ισχύει Κανονικά. η εγγύηση από. αυτούς και. καλύπτουν την συσκευή... δεν ξέρω γιατί πάντα στην αρχή.. λένε τα δικά. τους... και. στο. τέλος. το. δέχονται... Είπα. ότι. έπρεπε να. το. ξέρετε απ. την αρχή και μου ζήτησε συγνώμη Edited November 18, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 επανέρχομαι. στο. θέμα της εγγύησης των συσκευών από. Αμαζον.. επειδή φίλος πήρε συσκευή από. Αγγλικό Αμαζον... μου έδωσε IMEI.. Μίλησα μαζί. τους... στην. αρχή πάλι τα ίδια... περίμενετε να το. ψάξουμε.. αναμονή... και στο. τελος με. παρεπεμψε στους όρους που έχει η oneplus στο site... Επεμενα και τις έστειλα τα Screenshots που είχα από την χθεσινή συνομιλία... Αναμονη πάλι.... και. στο. τέλος... Επιβεβαίωσε τελικα ξανά ότι ισχύει Κανονικά. η εγγύηση από. αυτούς και. καλύπτουν την συσκευή... δεν ξέρω γιατί πάντα στην αρχή.. λένε τα δικά. τους... και. στο. τέλος. το. δέχονται... Είπα. ότι. έπρεπε να. το. ξέρετε απ. την αρχή και μου ζήτησε συγνώμη.. Μη μιλάτε με το chat παιδιά. Email για σοβαρή ενημέρωση γιατι το απαντά ανωτερου level υπάλληλος, πιο καταρτισμενος. Η εγγύηση απο Αμαζόν ισχύει κανονικότατα απο την ίδια την oneplus, όπως σωστά σου απάντησαν τελικά Και μάλιστα έχεις και κάβα την εγγυηση του κορυφαίου Amazon. Και κάτι ακόμα Εξακολουθεί να είναι σούπερ η after Sales υποστήριξη τους. Δωρεάν κουριερ ups express κι άμεσος έλεγχος και πόρισμα από oneplus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Μη μιλάτε με το chat παιδιά. Email για σοβαρή ενημέρωση γιατι το απαντά ανωτερου level υπάλληλος, πιο καταρτισμενος. Η εγγύηση απο Αμαζόν ισχύει κανονικότατα απο την ίδια την oneplus, όπως σωστά σου απάντησαν τελικά Και μάλιστα έχεις και κάβα την εγγυηση του κορυφαίου Amazon. Και κάτι ακόμα Εξακολουθεί να είναι σούπερ η after Sales υποστήριξη τους. Δωρεάν κουριερ ups express κι άμεσος έλεγχος και πόρισμα από oneplusοταν δεν μιλήσεις μαζί τους live ενδέχεται να. σου απαντήσουν ακόμα. και με Mail γενικόλογα και. σε παραπέμπουν εδώ... https://www.oneplus.com/uk/legal/terms-of-sales Όπως έκαναν άλλωστε... αν έρθει η ώρα.. πάλι με. το chat θα μιλήσει ο. ενδιαφερομενος... κρατήστε τα screenshots... και. προχωράτε Κανονικά... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 οταν δεν μιλήσεις μαζί τους live ενδέχεται να. σου απαντήσουν ακόμα. και με Mail γενικόλογα και. σε παραπέμπουν εδώ... https://www.oneplus.com/uk/legal/terms-of-sales Όπως έκαναν άλλωστε... αν έρθει η ώρα.. πάλι με. το chat θα μιλήσει ο. ενδιαφερομενος... κρατήστε τα screenshots... και. προχωράτε Κανονικά... Εχω παρει πιο συγκεκριμένες κι υπεύθυνες απαντησεις μεσω email, παρα μεσω chat. Οπως και να εχει, για την εγγυηση εχει ξεκαθαρισει το θεμα και το εχω κι εγω γραπτως εδώ και μερες. Ισχυει κανονικότατα 2 χρονια από την ιδια την oneplus, για αγορες απο όλα τα ευρωπαϊκα amazon ΥΓ Δεν χρειαζεται να κρατας screenshot. Το email transcript κρατας (δηλαδή αντιγραφο του chat στο email σου- υπαρχει η σχετικη επιλογή στο κατω μερος του chat ) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Εχω παρει πιο συγκεκριμένες κι υπεύθυνες απαντησεις μεσω email, παρα μεσω chat. Οπως και να εχει, για την εγγυηση εχει ξεκαθαρισει το θεμα και το εχω κι εγω γραπτως εδώ και μερες. Ισχυει κανονικότατα 2 χρονια από την ιδια την oneplus, για αγορες απο όλα τα ευρωπαϊκα amazon ΥΓ Δεν χρειαζεται να κρατας screenshot. Το email transcript κρατας (δηλαδή αντιγραφο του chat στο email σου- υπαρχει η σχετικη επιλογή στο κατω μερος του chat ) ;) σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις το Mail... να το έχουμε... και αυτό? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 σου είναι εύκολο να το ανεβάσεις το Mail... να το έχουμε... και αυτό? Θα προτιμουσα να μην παραθεσω δημοσια email στο οποιο υπαρχουν όλα τα προσωπικα μου στοιχεια - αλλωστε καλυτερα ο καθενας (που ενδιαφερεται σχετικα) να εχει προσωπικη κι υπευθυνη απαντηση από εκπροσωπο της Oneplus, ετσι ώστε σε περιπτωση που απαιτηθεί (που δε θα χρειαστεί, ενημερώνονται σταδιακα ολοι οι υπαλληλοι τους) να την παραθεσουν για να εξυπηρετηθουν σωστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Θα προτιμουσα να μην παραθεσω δημοσια email στο οποιο υπαρχουν όλα τα προσωπικα μου στοιχεια - αλλωστε καλυτερα ο καθενας (που ενδιαφερεται σχετικα) να εχει προσωπικη κι υπευθυνη απαντηση από εκπροσωπο της Oneplus, ετσι ώστε σε περιπτωση που απαιτηθεί (που δε θα χρειαστεί, ενημερώνονται σταδιακα ολοι οι υπαλληλοι τους) να την παραθεσουν για να εξυπηρετηθουν σωστα... Σεβαστό... δεν ειναι δύσκολο πάρα τ αυτά.. να σβήσεις τα προσωπικα. σου στοιχεία.... άλλωστε η απάντηση τους είναι συγκεκριμένη... Σε μια. συνομιλία με το chat.. όταν έχει κάποιος τα απαραίτητα θα λύσει άμεσα το θέμα...αν παρουσιαστεί... οπως 2 φορές εντόπισα..... Αλλωστε αυτο που αναφέρεις.. οτι οι υπάλληλοι ενημερώνονται σταδιακά.. δεν πιστευω να ισχύει... αφού... εδώ και μήνες πωλουνται oneplus 6 από το Αμαζον.. και ενημερωση τους είναι Ελλιπης... Καλο.ειναι η ενημέρωση να διαχέεται... προς. όλους... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 (edited) Σεβαστό... δεν ειναι δύσκολο πάρα τ αυτά.. να σβήσεις τα προσωπικα. σου στοιχεία.... άλλωστε η απάντηση τους είναι συγκεκριμένη... Σε μια. συνομιλία με το chat.. όταν έχει κάποιος τα απαραίτητα θα λύσει άμεσα το θέμα...αν παρουσιαστεί... οπως 2 φορές εντόπισα..... Αλλωστε αυτο που αναφέρεις.. οτι οι υπάλληλοι ενημερώνονται σταδιακά.. δεν πιστευω να ισχύει... αφού... εδώ και μήνες πωλουνται oneplus 6 από το Αμαζον.. και ενημερωση τους είναι Ελλιπης... Καλο.ειναι η ενημέρωση να διαχέεται... προς. όλους... Αν σβησεις τα προσωπικα σου στοιχεια (όπως εσυ εκανες, αλλα παρελειψες να το κανεις ολοκληρωμένα -check it out) , τοτε εχεις μια επικοινωνια, που δε λεει απολυτως τιποτα (ποιος το ειπε σε ποιον)? Με αλλα λογια, αξια δεν εχει να "δανειστω" εγω την απαντηση που εδωσαν σε σενα, σε ένα "αλλοιωμενο" screenshot -αξια εχει μονο να εχεις την απαντηση στο προσωπικο σου inbox (ειτε μεσω email απευθειας, ειτε μεσω email transcript, όπως εξηγησα παραπανω τη διαδικασια), για να μπορεις ευκολα και γρηγορα να παραθεσεις μελλοντικα , αν απαιτηθεί. Τελος, νομιζω ότι υπερ-αναλυουμε κατι που είναι ξεκαθαρο και δεδομενο. Το θεμα της εγγυησης είναι απολυτως ξεκαθαρο για οποιοδήποτε oneplus εχει αγοραστει ειτε από την oneplus, ειτε από ολους τους επισημους μεταπωλητες τους (κι αχρειαστο να είναι) ;) Edited November 18, 2018 by v@gelis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Αν σβησεις τα προσωπικα σου στοιχεια (όπως εσυ εκανες, αλλα παρελειψες να το κανεις ολοκληρωμένα -check it out) , τοτε εχεις μια επικοινωνια, που δε λεει απολυτως τιποτα (ποιος το ειπε σε ποιον)? Με αλλα λογια, αξια δεν εχει να "δανειστω" εγω την απαντηση που εδωσαν σε σενα, σε ένα "αλλοιωμενο" screenshot -αξια εχει μονο να εχεις την απαντηση στο προσωπικο σου inbox (ειτε μεσω email απευθειας, ειτε μεσω email transcript, όπως εξηγησα παραπανω τη διαδικασια), για να μπορεις ευκολα και γρηγορα να παραθεσεις μελλοντικα , αν απαιτηθεί. Τελος, νομιζω ότι υπερ-αναλυουμε κατι που είναι ξεκαθαρο και δεδομενο. Το θεμα της εγγυησης είναι απολυτως ξεκαθαρο για οποιοδήποτε oneplus εχει αγοραστει ειτε από την oneplus, ειτε από ολους τους επισημους μεταπωλητες τους (κι αχρειαστο να είναι) ;) πάντως εάν Σημερα χρειαζόταν να στείλω την συσκευή μου στην OnePlus με τα screenshot μια χαρά θα έκανα την δουλειά μου...άλλωστε και στις 2 περιπτώσεις με chat μίλησα(εμφανως) ... αρα πως να μην το δεχτούν.... και.σου ξανά. είπα.. οτι. δεν είναι. σίγουρο. ότι. στο mail θα στείλουν την απάντηση που θέλουμε.. αφού ακόμα βλέπεις.. οτι. μετά από. μηνες. πελαγοδρομουν... και δεν έχουν Άμεση και. σαφή απάντηση.... αλλα. χρειάζονται push... Πάντως πλέον είναι ξεκάθαρο.. γιατι. έως τώρα δεν είχε. διαλευκανθεί η περίπτωση από κάποιον πληρως... ούτε για το. 1+6.. και πολλοί που ήθελαν να το. πάρουν. με. τιμολόγιο. πιθανόν δεν προχώρησαν... όσο για το screenshot... δεν βαριέσαι.... ειμαστε πολλοί... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpol2410 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ομάδα καλησπέρα καί εγώ από σήμερα εδώ. Ερώτηση μπορώ να έχω 2 viber??? ( στην άλλη γραμμή πού έχω φυσικά) Έχω κοιτάξει μέσα αλλά δεν έχω δεί κάτι. Ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι για ότι άλλο θα ξανά ερωτήσω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Ομάδα καλησπέρα καί εγώ από σήμερα εδώ. Ερώτηση μπορώ να έχω 2 viber??? ( στην άλλη γραμμή πού έχω φυσικά) Έχω κοιτάξει μέσα αλλά δεν έχω δεί κάτι. Ευχαριστώ πολύ και εννοείται ότι για ότι άλλο θα ξανά ερωτήσω!!!ναι μπορείς.. πληκτρολογησε στις ρυθμίσεις στο search πάνω "παράλληλες εφαρμογές" και θα στο βγάλει.... ή αλλιώς κοίτα μέσα στα "Βοηθητικα Προγραμματα".... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 Επειδή έπεσε τυχαία στην αντίληψή μου πριν λίγο, διάβασε εδώ https://forums.oneplus.com/threads/epsimo-agor-kstos-paraggela-apostol-entypseis-oneplus-6t-type-c-bullets-ellda.924419/ και στα σχόλια κάτω όπου αναφέρει κάποιες πληροφορίες. Είναι από το φόρουμ της oneplus. Απ ότι είδα, δεν μπορείς από το επίσημο site να πάρεις με τιμολόγιο. Αλλά μπορείς να πάρεις από το amazon.de και θα έχεις κανονικά εγγύηση από την oneplus σαν να το αγόραζες από το επίσημο site αν ο πωλητής είναι το Amazon. Βέβαια, για να είσαι απόλυτα σίγουρος μίλα με την oneplus ή να στο επιβεβαιώσει κάποιος εδώ. Sent from my Huawei Mate S using TapatalkΗ ίδια η εταιρία επιβαιβεωνει ότι θα λάβω τιμολόγιο με vat και όνομα εταιρείας να αναφέρεται επάνω... Τι ισχύει τελικά;;; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. November 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2018 1) Μοτερ δονησης πολυ χειροτερο το 1+6τ, καθε φορα που πληκτρολογω βλαστημαω. 2)Ηχειο πολυ χειροτερο και πανευκολο να μπλοκαρεις σε landscape 3)Ηχο στα ακουστικα, πολυ χαμηλοτερο. Aν θες δυνατη μουσικη, υποβαθμιση μεγαλη 4)Αutobrightness πολυ χειροτερο και πιο σκοτεινη οθονη. Μονιμως το ρυθμιζω, εκει που με Ματε 9 δεν πειραζα ποτε. 5)Fingerprint magnet το mirror black σε σχεση με το αλουμινιο του mate 9 Και τα 5 αυτα ειναι βασικοτατα στην καθημερινη μου χρηση και στην ουσια ειναι σοβαρο downgrade. Αν συνυπολογισεις οτι: 1) το Mate 9 παει βουτυρο, 2) εχει το ιδιο face unlock με το 1+6t 3) φορτιζει τουλαχιστον το ιδιο γρηγορα με το 1+6t (σφαιρα το supercharge της Χαβαις, ισως και πιο γρηγορο), δεν αισθανεσαι οτι εχεις αναβαθμισει απο 2 ετων κινητο σε μοντερνα ναυαρχιδα. Φωτεινη εξαιρεση η καμερα και το onscreen reader (τους εβαλε τα γυαλια η oneplus) Ολα τα παραπανω ΔΕΝ ειναι προσωπικα, ειναι facts, οποτε ασε τους χαρακτηρισμους περι γραφικοτητας στην ακρη σε παρακαλω. ννομιζω εισαι υπερβολικος.και εγω ειχα το mate 9. ο πραγματικος λογος που δεν βλεπεις τεραστιες διαφορες ειναι οτι η τεχνολογια δεν κανει πλεον αλματα..........και ουτε χρειαζεται να αλλαζουμε καθε χρονο κινητα.τα υπολοιπα εινια μαρκετινγκ και το χομπυ του καθενος. το μοτερ δονησης δεν το χρησινοποιω ,αρα δεν μπορω να εκφερω αποψη. το ηχειο οντως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο η οθονη του oneplus εινια καλυτερη και η φωτεινοτητα της με υπερκαλυπτει η καμερα ειναι εμφανως καλυτερη το onscreen reader εινια το μελλον η φορτιση ειναι τελεια και δεν μπορω να πω οτι χρειαζομαι κατι γρηγοροτερο. το λογισμικο επιδεχεται βελτιωσεων,αλλα το ιδιο ισχυει και για το χαβαη συνολικα εινια μια αξιολογοτατη συσκευη με τα συν και τα πλην(οπως και ολες δηλαδη) οτι το mirror black μαζευει δαχτυλιες δεν μπορεις να το προσαψεις στα αρνητικα..παρε αλλο χρωμα και στη τελικη οι περισσοτεροι με θηκη το εχουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η ίδια η εταιρία επιβαιβεωνει ότι θα λάβω τιμολόγιο με vat και όνομα εταιρείας να αναφέρεται επάνω... Τι ισχύει τελικά;;; Sent from my BLA-L29 using Tapatalk λεει ξεκαθαρα οτι αν αογρασεις απο amazon.de εισαι καλλυμενος γιατι ειναι επισηγμος μεταπωλητης..........γιατι το λιβανιζετε? Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 ννομιζω εισαι υπερβολικος.και εγω ειχα το mate 9. ο πραγματικος λογος που δεν βλεπεις τεραστιες διαφορες ειναι οτι η τεχνολογια δεν κανει πλεον αλματα..........και ουτε χρειαζεται να αλλαζουμε καθε χρονο κινητα.τα υπολοιπα εινια μαρκετινγκ και το χομπυ του καθενος. το μοτερ δονησης δεν το χρησινοποιω ,αρα δεν μπορω να εκφερω αποψη. το ηχειο οντως θα μπορουσε να ειναι καλυτερο η οθονη του oneplus εινια καλυτερη και η φωτεινοτητα της με υπερκαλυπτει η καμερα ειναι εμφανως καλυτερη το onscreen reader εινια το μελλον η φορτιση ειναι τελεια και δεν μπορω να πω οτι χρειαζομαι κατι γρηγοροτερο. το λογισμικο επιδεχεται βελτιωσεων,αλλα το ιδιο ισχυει και για το χαβαη συνολικα εινια μια αξιολογοτατη συσκευη με τα συν και τα πλην(οπως και ολες δηλαδη) οτι το mirror black μαζευει δαχτυλιες δεν μπορεις να το προσαψεις στα αρνητικα..παρε αλλο χρωμα και στη τελικη οι περισσοτεροι με θηκη το εχουμε. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- λεει ξεκαθαρα οτι αν αογρασεις απο amazon.de εισαι καλλυμενος γιατι ειναι επισηγμος μεταπωλητης..........γιατι το λιβανιζετε?Δεν το λιβανιζουμε για την εγγύηση τόσο όσο για την έκδοση τιμολογίου που στην Amazon θέλει "business account" ενώ στην oneplus δεν αναφέρει κάτι αλλά είναι υπό αμφισβήτηση το τιμολόγιο που εκδίδουν. Sent from my BLA-L29 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 (edited) Θα προτιμουσα να μην παραθεσω δημοσια email στο οποιο υπαρχουν όλα τα προσωπικα μου στοιχεια - αλλωστε καλυτερα ο καθενας (που ενδιαφερεται σχετικα) να εχει προσωπικη κι υπευθυνη απαντηση από εκπροσωπο της Oneplus, ετσι ώστε σε περιπτωση που απαιτηθεί (που δε θα χρειαστεί, ενημερώνονται σταδιακα ολοι οι υπαλληλοι τους) να την παραθεσουν για να εξυπηρετηθουν σωστα...Μια ερώτηση.. στο email. σου είπαν.. σε περίπτωση service αν το. στέλνεις σε αυτούς όπως με τις "δικές" τους συσκευές? Edited November 19, 2018 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μετά από 3 μέρες και 7 ώρες sot.. Sent from my ONEPLUS 6T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelik1989 Δημ. November 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2018 Μετά από 3 μέρες και 7 ώρες sot.. Sent from my ONEPLUS 6T Εγώ μετά από 1 ημέρα χρήσης από φουλ φόρτιση βγάζω μετά βίας 5:30 ώρες οθόνη κ υπόλοιπο κάτω του 10%. Δεν παίζω παιχνίδια και απορώ γιατί στις πρώτες 2 φορτίσεις, με τις ίδιες εφαρμογές εγκατεστημένες, μου έβγαζε 7:30 ώρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts