Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Χτύπησα και εγώ ένα 1+6t καινούργιο στα 490€ (760 AUD) με έκπτωση 10% από μαγαζί ebay.

Πιστεύω ότι θα μετανιώσω που δεν πήρα ένα mate 20, αλλά 250 AUD λιγότερα είναι πολλά λεφτά.

Anyway.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Λάζαρε όσο κι αν σου ακουστεί τρελό η μπαταρια του oneplus όπως τη βλέπω θα ξεπεράσει και του νοτε. ..

Καθολου τρελό δεν ακούγεται, το ένα φοράει TouchWiz. Είναι σαν να φοράει το κινητό 500-600 mah λιγότερα μόνο από αυτό.

Το TouchWiz είναι μακράν το χειρότερο σκιν εκεί έξω από τους μεγάλους παίχτες. Κονταροχτυπιεται με την LG για το τρόπαιο του χειρότερου

μολις παρελαβα free shipping. σε 3 μερες. μαζι με την αποστολη απο onplus.! απλα κοσμημα. ταχυτατο. φανταστικη οοθονη. δεν βλεπεις bezels..το ανοιξα με πεταξε ενηεμρωση. 9,05. την εκανα .. ξαναμπουταρα.. ανοιξα oem unlock usb debung και ξεκλειδωσα bootloader..τωρα το στηνω λιγακι.. περισσοτερα το βραδακι,,!! εμεινα αφωνος. κατοχος 5τ-6 και τωρα 6Τ

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

Sot με φουλ data?

Στάλθηκε από το SM-G960F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχετικο αναλογα με τη χρηση.

Σε σχεση με το σ9 σου (το απλο υποθετω, οχι το πλας), υπολογιζεις με τη χρηση σου +30-35%

οταν ξεκλειδωνετε με αποτυπωμα και αν εχετε αυτοματη τη φωτεινοτητα, μειωνεται σε σχεση με πριν το κλειδωσετε; μου το εκανε χθες απο οταν το πηρα..αλλα περιεργως σημερα δεν το κανει. υποτιθεται βεβαια οτι μαθαινει τις συνηθειες σου και αναλογως φτιαχνει τη φωτεινοτητα, συμφωνα με τη google στην Pie.

οταν ξεκλειδωνετε με αποτυπωμα και αν εχετε αυτοματη τη φωτεινοτητα, μειωνεται σε σχεση με πριν το κλειδωσετε; μου το εκανε χθες απο οταν το πηρα..αλλα περιεργως σημερα δεν το κανει. υποτιθεται βεβαια οτι μαθαινει τις συνηθειες σου και αναλογως φτιαχνει τη φωτεινοτητα, συμφωνα με τη google στην Pie.

εχω δεν το εχω ποτε στο αυτοματο. παντα στο 80-85% ..!!

εχω δεν το εχω ποτε στο αυτοματο. παντα στο 80-85% ..!!
Δε στραβωνεσαι το βράδυ; Κάθεσαι και το αλλάζεις μόνος σου; :p

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

μια χαρα ειναι παιδια οι φωτογραφιες, εχει και pro mode που μπορεις να κανεις ωραια πραγματα.

Δε στραβωνεσαι το βράδυ; Κάθεσαι και το αλλάζεις μόνος σου; :p

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk

oxi ρε. μ'αρεσει..!! θελω ζωντανα και εντονα χρωμματα..!! το κινητο παει μπαλα. πυραυλος.! σαφως βελτιωμενη καμερα και μπαταρια. σαν πρωτες εντυπωσεις. και πιο ζωντανα χρωμματα οθονης.!

μια χαρα ειναι παιδια οι φωτογραφιες, εχει και pro mode που μπορεις να κανεις ωραια πραγματα.

Ακριβώς

Φαντάσου εγώ μόνο point and shoot τραβάω για να είναι σωστά όλα τα συγκριτικά

Με Pro mode κάνεις παπάδες

Greek Android & iOS users (FB group)

Καλησπέρα στην oneplus παρέα σας.

Κάτοχος s7 edge και πλήρη ικανοποιημένος από τη συσκευή η μόνη μου έννοια για τη μετάβαση είναι η φωτογραφική μηχανή. Θεωρείται ότι είναι παρεμφερές όσοι έχετε παίξει και με τις δύο συσκευές;

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω αν το αγοράσω από Κινέζο μαγαζί συγκεκριμένα bangood η oneplus καλύπτει κανονικά το θέμα εγγύησης η αν γίνει η στραβή πρέπει να ψάχνω άκρη με τους Κινέζους;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Καλημέρα μερικές από το 6Τ (φώτο)

https://flic.kr/s/aHsmvpE1BQ

Ωραίες φίλε. Μια ερώτηση, έχει καθόλου shutter lag? Πως το βλέπεις? Διάβασα ότι το βελτίωσαν αρκετά και είναι σημαντικό ειδικά αν θες να βγάζεις μικρά παιδιά που δεν μένουν ακίνητα με τίποτα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Κάτοχος s7 edge και πλήρη ικανοποιημένος από τη συσκευή η μόνη μου έννοια για τη μετάβαση είναι η φωτογραφική μηχανή. Θεωρείται ότι είναι παρεμφερές όσοι έχετε παίξει και με τις δύο συσκευές;

Επίσης θέλω να σας ρωτήσω αν το αγοράσω από Κινέζο μαγαζί συγκεκριμένα bangood η oneplus καλύπτει κανονικά το θέμα εγγύησης η αν γίνει η στραβή πρέπει να ψάχνω άκρη με τους Κινέζους;

παρτο απο το επισημο και ασε τους κινεζους στην ησυχια τους..!! δεν γλυτωνεις κατι.! ανωτερα σε πολλα απο την συσκευη που αναφερεις. για μενα εννοειται και στην καμερα.!

Σε αυτη τη φαση σε καμια περιπτωση δεν αξιζει απο κινα. Σε κανα 4μηνο, αν η ψαλιδα ανοιξει αρκετα, το συζηταμε.

Ανωτερο το 6τ απο s7 edge σε καμερα. Ασυζητητι.

Για την ακριβεια σε ελαχιστες συνθηκες υστερει πλεον απο τους κορυφαιους 3 (mate 20 pro, note 9, pixel xl 3)...

παρτο απο το επισημο και ασε τους κινεζους στην ησυχια τους..!! δεν γλυτωνεις κατι.! ανωτερα σε πολλα απο την συσκευη που αναφερεις. για μενα εννοειται και στην καμερα.!
Υπάρχει προσφορά από bangood στα 502 ευρώ με κουπόνι εξου και η ερώτηση μου. Τελικά για την ιστορία η oneplus καλύπτει την εγγύηση η μπλέκεις με Κινέζους αν συμβεί κάτι;

''Samsung Galaxy S7 Edge''

''Ipad mini 2''

Υπάρχει προσφορά από bangood στα 502 ευρώ με κουπόνι εξου και η ερώτηση μου. Τελικά για την ιστορία η oneplus καλύπτει την εγγύηση η μπλέκεις με Κινέζους αν συμβεί κάτι;

Σε καλύπτει αλλα αναλαμβάνεις ολα τα εξοδα αποστολής-επισκευής.

Ετσι απαντησαν στο νημα διπλα με το 6αρι Post 3579

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=466804&page=239

Μιλα και με chat μαζί τους και κράτα αντίγραφο συνομιλίας.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εκτιμώ ότι δε θα έχεις κανένα θέμα να παραγγείλεις για αρκετές ώρες. Ακόμα και αν βγουν εκτός στοκ μετα από κάποιες ώρες, το απόγευμα θα εμφανιστούν ξαφνικά παλι. Ο λόγος; θα είναι οι ακυρώσεις από αυτούς που έριξαν παραγγελία, αλλά δεν πλήρωσαν ποτέ... Τολμώ να προβλέψω ότι θα υπάρχει στοκ για 2-3 μέρες μάλιστα...

Μεσα και στην προβλεψη για το στοκ. Σε ενα 3ημερο επαψε να ειναι "in stock-ships in 24h" και πηγε σε 4ημερο back order ;)

Σε ευχαριστω πολυ...

Αυτο που σου ειπε ο Αλεξ κανε. Σε παλιοτερη επικοινωνια μου μαζι τους, μου ειπαν οτι απο Κινα δεν καλυπτονται.

Οποτε μιλας και κρατας για reference τη συνομιλια, η οποια ειναι δεσμευτικη...

Μετά την τελευταία αναβαθμιση του Chrome μου σκάει συχνά. Το έχει κανείς άλλος;

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

• The title was changed to OnePlus 6T