rapsodos1979_ Δημ. April 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2020 Μετά από δεκάδες κλικ σε επιλογές, συμβουλές από εσάς εδώ και τηλεφωνικές συζητήσεις με φίλο για να βγάλουμε κάποια άκρη, το μηχανάκι πάει καλά. Δεν αποκλείεται να έπαιξε ρόλο η αφαίρεση του repeater από το δίκτυο, αφού ίσως κάπου έκανε conflict και πρόσθετε πρόβλημα (το κατάλαβα από ένα roku, στη διάρκεια μετρήσεων και δοκιμών που έκανα στο δίκτυό μου όλες αυτές τις ημέρες). Δεν ξέρω αν κόβεται το wifi σε φάση που δεν το βλέπω, αλλά τουλάχιστον έρχονται εγκαίρως οι ειδοποιήσεις. Αυτό με καίει πάνω απ' όλα. Θα συνεχίσω να το ελέγχω, ελπίζω να λύθηκε το θέμα, αν και είμαι επιφυλακτικός διότι το έχω πει ήδη 2-3 φορές την προηγούμενη εβδομάδα αυτό. Καλημέρα σε όλους, καλή δύναμη. Εγώ αυτό που παρατηρώμε ένα tplink repeater, είναι ότι παλιότερα δεν έκανε τόση ώρα να συνδεθεί το κινητό στη μετάβαση από ρούτερ σε repeater.. Γινόταν ακαριαία, αλλά τώρα κάνα 8αρι δευτερόλεπτα,τα χρειάζεται στην διάρκεια τών οποίων βγαίνει θαυμαστικό στο σήμα του WiFi.. Ίσως το ξαναγυρίσω σε beta,που δεν είχα αυτό το πρόβλημα! Χρόνος για σκότωμα, υπάρχει άπλετος!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2020 Μπα..Και χωρίς repeater ,μου κάνει κάτι στιγμιαίες αποσυνδέσεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pok Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 ενημερωση Μαρτιου 2020 πριν απο λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Πήγα κι εγώ για πρώτη φορά σε beta από stable σε αυτή την ενημέρωση. Παρατηρώ μια μικρή βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. Πολύ πρόχειρο συμπέρασμα βέβαια, θα δείξει τις επόμενες μέρες πως πάει πραγματικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Πήγα κι εγώ για πρώτη φορά σε beta από stable σε αυτή την ενημέρωση. Παρατηρώ μια μικρή βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. Πολύ πρόχειρο συμπέρασμα βέβαια, θα δείξει τις επόμενες μέρες πως πάει πραγματικά. Με οxygen updaterτο έκανες; Εγώ έκανα το αντίθετο.. Νομίζω είμαι καλύτερα με stable... ----- προσθήκη μηνύματος 87 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ενημερωση Μαρτιου 2020 πριν απο λιγο Έχει έρθει πολλές μέρες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ναι μέσω oxygen updater κατέβασα το update (full). Πριν 7-8 ώρες βγήκε η αναβάθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2020 Ναι μέσω oxygen updater κατέβασα το update (full). Πριν 7-8 ώρες βγήκε η αναβάθμιση. Τσεκαρε κι ενημέρωσε τα + και -..Υπό σκέψη είμαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Έχει κανείς θέμα με την ένταση του ήχου στις κλήσεις όταν μιλάει με ενσύρματα ακουστικά; Έχω την ένταση στο ελάχιστο και είναι αδύνατο να χρησιμοποιήσω τα ακουστικά. Είναι υπερβολικά δυνατή και πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2020 Ναι μέσω oxygen updater κατέβασα το update (full). Πριν 7-8 ώρες βγήκε η αναβάθμιση. Από WiFi πώς την βλέπεις;Από την μέρα που πήγα από beta->stable έχω συχνές αποσυνδέσεις..Με μικρή επιφύλαξη,να προέρχονται από το γενικό μπούκωμα του τηλ/κου συστήματος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Ναι μέσω oxygen updater κατέβασα το update (full). Πριν 7-8 ώρες βγήκε η αναβάθμιση. Χρειάστηκε να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων;Την εγκατέστησα κι όλα φαίνονται κομπλέ..όταν είχα πάει από beta- >stable,κρασαρε το play store και κάτι άλλο, οπότε είχα κάνει επαναφορά.. Τώρα, λέω να πορευτώ ως έχει, γιατί βαριέμαι το στήσιμο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Πήγα πάλι σε beta και το WiFi πάει σφαίρα.. Ευτυχώς! ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μάλιστα. Τα θαύματα κρατούν τρεις μέρες, σε εμένα κράτησαν μόνο μία. Άρχισε πάλι. Ούτε εγώ θεωρώ ότι είναι θέμα κινητού, άλλωστε δεν υπήρχε πρόβλημα μέχρι πρότινος. Πιθανολογώ ότι είναι bug λογισμικού σύμφωνα με τα ανάλογα παράπονα που διάβασα στο φόρουμ της 1+, αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Χωρίς αναβάθμιση λογισμικού δεν θα το ξέρω ποτέ. Δεν θεωρώ ότι ψειρίζουμε καμία μαϊμού, το να μην παίρνεις ειδοποιήσεις είναι θεμελιώδες πρόβλημα για οποιαδήποτε φορητή συσκευή. Αν ήταν να αποκτήσω ένα Νόκια 3310, δεν χρειαζόταν να πληρώσω μισό μηνιάτικο :) Εγώ γύρισα σε beta και σώθηκα... Το WiFi δεν κάνει καμία αποσύνδεση.. Επίσης,δεν βγάζει το θαυμαστικό δίπλα στο WiFi,όταν κινούμαι από το ρούτερ προς το repeater.. πιστεύω να είναι θέμα της stable..Για τσεκαρε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. April 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2020 Όπως είπα ήδη, ο συνδυασμός αφαίρεσης δικαιωμάτων από διάφορες εφαρμογές και ο επανέλεγχος του δικτύου μου έπαιξαν ρόλο. Δεν χάνω πια ειδοποιήσεις. Σιγά-σιγά μάλιστα επαναφέρω τις ειδικές ρυθμίσεις που είχα κάνει (όσες θυμάμαι τουλάχιστον) για να δω μήπως κάποια από αυτές έπαιξε ρόλο. Πλέον όλα δουλεύουν όπως πρέπει, ελπίζω να συνεχίσει έτσι διότι το κινητό είναι μπόμπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Όπως είπα ήδη, ο συνδυασμός αφαίρεσης δικαιωμάτων από διάφορες εφαρμογές και ο επανέλεγχος του δικτύου μου έπαιξαν ρόλο. Δεν χάνω πια ειδοποιήσεις. Σιγά-σιγά μάλιστα επαναφέρω τις ειδικές ρυθμίσεις που είχα κάνει (όσες θυμάμαι τουλάχιστον) για να δω μήπως κάποια από αυτές έπαιξε ρόλο. Πλέον όλα δουλεύουν όπως πρέπει, ελπίζω να συνεχίσει έτσι διότι το κινητό είναι μπόμπα. Είσαι σε stable ή beta? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonkyr Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Είσαι σε stable ή beta? Εχμ... δεν ξέρω :lol: Είμαι σε Oxygen 10.3.2. Να υποθέσω ότι είναι stable; Δεν βλέπω να γράφει πουθενά beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Εχμ... δεν ξέρω :lol: Είμαι σε Oxygen 10.3.2. Να υποθέσω ότι είναι stable; Δεν βλέπω να γράφει πουθενά beta.Stable είσαι ναι και γενικά σαν ρομ είναι πολύ καλή και σταθερή Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Stable είσαι ναι και γενικά σαν ρομ είναι πολύ καλή και σταθερή Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Εγώ, επειδή έπαιξα ανάμεσα στις δύο, θωρώ ότι η beta υπερτερεί.. Ειδικά σε θέματα μπαταρίας και συνδεσιμότητας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ερώτηση: Υπάρχει call recorder στην ενσωματωμένη εφαρμογή τηλεφώνου; Βλέπω στο φόρουμ της op ότι σε κάποιες χώρες είναι μέσα στην stock εφαρμογή, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου πάνω από τις "γρήγορες απαντήσεις"! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Δε νομίζω να υπάρχει κάτι τέτοιο εδώ. Τουλάχιστον δεν έχω δει κάτι προσωπικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ερώτηση: Υπάρχει call recorder στην ενσωματωμένη εφαρμογή τηλεφώνου; Βλέπω στο φόρουμ της op ότι σε κάποιες χώρες είναι μέσα στην stock εφαρμογή, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου πάνω από τις "γρήγορες απαντήσεις"!Υπήρχε αλλά αφαιρέθηκε με το A10 νομίζω. Λόγω ευρωπαϊκών νομοθεσιών. Στάλθηκε από το Pixel 4 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ερώτηση: Υπάρχει call recorder στην ενσωματωμένη εφαρμογή τηλεφώνου; Βλέπω στο φόρουμ της op ότι σε κάποιες χώρες είναι μέσα στην stock εφαρμογή, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής τηλεφώνου πάνω από τις "γρήγορες απαντήσεις"! Μόνο με ρουτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlidisc Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Όπως το λέει ο baiosss. Η 10αρα σε κανένα κινητό που κυκλοφορεί επίσημα σε Ευρώπη και Αμερική δεν έχει Call Recorder. from my 1+6t Παράθεση iPhone 15 Pro Max - Apple Watch 7 - Mac mini M1 - Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Ευχαριστώ..Στο mate 10 Pro,που πούλησα,είχα περάσει χωρίς ροοτ εφαρμογή της Huawei,που έκανε δουλίτσα..Δεν καίγομαι κιόλας, απλά το σκαλίζω, ένεκεν του ατελείωτου χρόνου για σκότωμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. April 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2020 Όπως το λέει ο baiosss. Η 10αρα σε κανένα κινητό που κυκλοφορεί επίσημα σε Ευρώπη και Αμερική δεν έχει Call Recorder. from my 1+6t Πότε είχε στην Ευρώπη? Από το 5t που είχα μόνο με ρουτ γινόταν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 (edited) https://photos.app.goo.gl/m4oFaugWUsPNUyB38 Έκανα αυτά κι είμαι με 51% μπαταρία και 5 ώρες οθόνη..Με αντίστοιχη χρήση ,τις προηγούμενες μέρες θα ήμουν 3.5 ώρες οθόνη...Για τσεκαρετε! Edited April 15, 2020 by rapsodos1979_ Αλλαγή φωτογραφία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. April 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2020 https://photos.app.goo.gl/m4oFaugWUsPNUyB38 Έκανα αυτά κι είμαι με 51% μπαταρία και 5 ώρες οθόνη..Με αντίστοιχη χρήση ,τις προηγούμενες μέρες θα ήμουν 3.5 ώρες οθόνη...Για τσεκαρετε! 8 ώρες οθόνη.. perfect! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts