Gialakias Δημ. June 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2019 Πάρτε το απόφαση. Δεν υπάρχει καλύτερη υλοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος από αυτό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο oneplus 5 που είχα το είχε μπροστά και ήταν εκπληκτικό. Προφανώς μιλάμε για την υλοποίηση. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2019 Πάρτε το απόφαση. Δεν υπάρχει καλύτερη υλοποίηση δακτυλικού αποτυπώματος από αυτό που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής. Στάλθηκε από το EVR-AL00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι, και στο αμάξι η καλύτερη θέση για το τιμόνι είναι πίσω. Εγώ λέω να βάλουν και τα home/back/recents κουμπιά πίσω, εσύ τι λες; ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μια χαρα είναι ο αισθητήρας του 6τ, που να δείτε του s10 που είναι χειρότερος και τον έχει άχρηστο η γυναίκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roxito Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Beta 12.... Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Δεν θα έπρεπε να είχε έρθει ειδοποίηση στο τηλέφωνο για το update αυτό; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Δεν θα έπρεπε να είχε έρθει ειδοποίηση στο τηλέφωνο για το update αυτό; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk μου το εβγαλε και μενα οταν εψαξα μονος μου για update, αν και στο telegram δεν εχουν βγαλει κατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 (edited) Ακριβώς έτσι και σε μένα. Ενώ είδα στο telegram για άλλες συσκευές, για το 6T όχι. Μετά κοίταξα χειροκίνητα. Edit: εμφανίστηκε πριν λίγο στο telegram Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Edited June 12, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα extra φορτιστή;; Fast charge power bundle η Warp charge 30 power bundle;;; Ποια η διαφορά;; Ποιο είναι για το 6t;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Καλησπέρα. Θέλω να πάρω ένα extra φορτιστή;; Fast charge power bundle η Warp charge 30 power bundle;;; Ποια η διαφορά;; Ποιο είναι για το 6t;;; ΕυχαριστώΤο πρώτο. Το άλλο είναι για το 7 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2019 Σε ευχαριστώ φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Πάντως παιδιά το face unlock της oneplus,τα σπάει,έχουν κάνει τρομερή δουλειά: ξεκλειδώνει το κινητό φορώντας τα γυαλιά ηλίου μου:):p:p Και χωρίς να τα έχω σκαναρει,χαχαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Πάντως παιδιά το face unlock της oneplus,τα σπάει,έχουν κάνει τρομερή δουλειά: ξεκλειδώνει το κινητό φορώντας τα γυαλιά ηλίου μου:):p:p Και χωρίς να τα έχω σκαναρει,χαχαχα Αυτό αρκετοί θα μπορούσαν να το πάρουν και σαν αρνητικό... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Για ποιο λόγο; Καταρχάς δεν ξεκλειδώνει με κλειστά μάτια, αυτό σημαίνει ότι όντως κάνει καλή αναγνώριση. Εννοείτε ότι δεν είναι 100% ασφαλές, το λέει άλλωστε και η Ο+. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Από το να μην έχει, όπως τα άθλια Google Pixel, καλύτερα να έχει και αν θέλει να μην το χρησιμοποιεί ο χρήστης. Μια βασική ασφάλεια την προσφέρει, και για μενα είναι αρκετή. Πιο πολύ με ενδιαφέρει ή ευκολία ξεκλείδωματις, που κάνω 30 φορές στο κινητό τη μέρα (και λίγες λέω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2019 Εμένα με γυαλιά ούτε κατά διάνοια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Αυτό αρκετοί θα μπορούσαν να το πάρουν και σαν αρνητικό... Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Ειρωνικά το λέω...;) Κανονικά δεν θα έπρεπε καν να ξεκλειδώνει φορώντας γυαλιά ηλίου,άσχετο που με βολευει στην παραλία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Εμένα πάντως όσες φορές έχω πάει να το ξεκλειδώσω με γυαλιά ηλίου δεν άνοιξε ποτέ. Ή τα βγάζω ή πάω με δαχτυλικό. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει link με gcam δοκιμασμένη;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλησπέρα. Υπάρχει link με gcam δοκιμασμένη;;; Ευχαριστώ https://www.celsoazevedo.com/files/android/google-camera/f/changelog526/ Βαλε αυτη εδω που δεν θελει ρυθμισεις και δουλευει κομπλε. μονο αν σου βγαινουν λιγο πρασινες στην selfie επελεξε απο της ρυθμισεις μοντελο Nexus 5X για την μπροστινη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 Καλημέρα. Σε ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baspats Δημ. June 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2019 open beta 13 εμφανίστηκε Παράθεση [url=http://mowned.com/basilispats][img]http://mowned.com/sig/basilispats.extended.jpg[/img][/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 (edited) https://www.e-shop.gr/kinito-oneplus-6t-128gb-8gb-dual-sim-midnight-black-gr-p-TEL.091935 Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Edited June 27, 2019 by nikoskat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 https://www.e-shop.gr/kinito-oneplus-6t-128gb-8gb-dual-sim-midnight-black-gr-p-TEL.091935 Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkΕννοείται πως όχι. Η τιμή είναι απαγορευτική. Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2019 Εννοείται πως όχι. Η τιμή είναι απαγορευτική. Sent from my ONEPLUS A6013 using TapatalkΝα σου πω την αλήθεια δε μπήκα Σκρουτζ.. Είχα μείνει στα παλιά απαγορευτικά :p Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 9.0.15 Running Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2019 Με VPN πάλι δεν εμφανίζει κάτι. Θα περιμένω να έρθει ειδοποίηση, δε νομίζω να αργήσει πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts