panoramix77 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 (edited) Με κουπόνι ναι. 8/128 Midnight black 440€ Edited May 18, 2019 by panoramix77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ακόμα μια ερώτηση. Έχει βάλει κάποιος την μεμβράνη ZAGG από media markt;; Ανταποκρίνεται το δακτυλικο αποτύπωμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Κι εγω μια ερωτηση. Ποιος εχει το κινητο με καρτα ή συνδεση cosmote? Προσπαθω να καταλαβω πως θα διαπιστωσω οτι εχω VoLTE με τη wind που το ενεργοποιησε πριν λιγο καιρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πήγαινε στη σελίδα 260,ποστ 3889 του OnePlus 6 νήματος και ακολούθησε τις οδηγίες.Δες και το βιντεο.Ενεργοποιησα προχθές το volte-vowifi στο 6τ με σιμ κοσμοτε ενεργοποιημένο το volte από πριν σε s9 κινητό. Για τζαμακι έχω βάλει ένα της Spigen και δουλεύει άψογα το δακτυλικό. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Πήγαινε στη σελίδα 260,ποστ 3889 του OnePlus 6 νήματος και ακολούθησε τις οδηγίες.Δες και το βιντεο.Ενεργοποιησα προχθές το volte-vowifi στο 6τ με σιμ κοσμοτε ενεργοποιημένο το volte από πριν σε s9 κινητό. Για τζαμακι έχω βάλει ένα της Spigen και δουλεύει άψογα το δακτυλικό. Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με ποιο δικτυο εγινε εσενα η δουλεια? Σου εμφανισε πανω δεξια το VoLTE οπως στο βιντεακι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ναι κανονικά και volte και vowifi. Telefonika uk commercial Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Ναι κανονικά και volte και vowifi. Telefonika uk commercial Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν μου δουλεψε με κανενα απο τα 2 δικτυα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfilip Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Μήπως πρέπει να στείλεις sms στη wind για να σου ενεργοποιηθεί το volte-vowifi; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Μήπως πρέπει να στείλεις sms στη wind για να σου ενεργοποιηθεί το volte-vowifi; Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Απο οτι διαβαζω στο αντιστοιχο νημα εχει ενεργοποιηθει για ολους αυτοματα απλα ολοι περιμενουν τις καταλληλες ρυθμισεις για το κινητο τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GalaxyNote Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Αν έχει για πώληση κάνεις 1+6 t purple ας στείλει πμ. Αγορασμένο μόνο από το επίσημο site της 1+ Λάζαρος.. Στάλθηκε από το S10+ Παράθεση Λάζαρος.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k26d1310s Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Απο οτι διαβαζω στο αντιστοιχο νημα εχει ενεργοποιηθει για ολους αυτοματα απλα ολοι περιμενουν τις καταλληλες ρυθμισεις για το κινητο τουςδεν ενεργοποιείται αυτόματα, τουλάχιστον όχι στο δικό μου OnePlus 6t, αλλά μπορείς χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις πατώντας στο τηλέφωνο *#800#, μετά enter-oneplus logkit-function switch και εκεί θα βρει τις 2 επιλογές:volte και voice over wifi. αν πας μετά στις ρυθμίσεις της σιμ θα τις βρεις κανονικά εκεί τις ρυθμίσεις που μόλις ενεργοποίησες. για να ολοκληρωθει η διαδικασία μιλας με πάροχο σου και σου ανοίγει τη γραμμή, εγώ με Vodafone θα περιμένω 2,3 μέρες όπως μου είπαν, οι άλλοι (Cosmote, wind) μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 δεν ενεργοποιείται αυτόματα, τουλάχιστον όχι στο δικό μου OnePlus 6t, αλλά μπορείς χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις πατώντας στο τηλέφωνο *#800#, μετά enter-oneplus logkit-function switch και εκεί θα βρει τις 2 επιλογές:volte και voice over wifi. αν πας μετά στις ρυθμίσεις της σιμ θα τις βρεις κανονικά εκεί τις ρυθμίσεις που μόλις ενεργοποίησες. για να ολοκληρωθει η διαδικασία μιλας με πάροχο σου και σου ανοίγει τη γραμμή, εγώ με Vodafone θα περιμένω 2,3 μέρες όπως μου είπαν, οι άλλοι (Cosmote, wind) μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα εκανα ολα αυτα. Δεν εχω μιλησει ομως με τη wind. Αυτο εννοουσα οταν ειπα αυτοματα. Νομιζα οτι εχει ενεργοποιηθει σε ολες τις sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω ευρωπαϊκή rom χωρίς καλώδιο;; Αν την κατεβάσω από το επίσημο σιτε στο κινητό γίνεται εγκατασταση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω ευρωπαϊκή rom χωρίς καλώδιο;; Αν την κατεβάσω από το επίσημο σιτε στο κινητό γίνεται εγκατασταση;;; Το παρελαβες και εχει κινεζικη rom?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Το παρελαβες και εχει κινεζικη rom?? Ακόμα δεν!!! Γνωρίζεις όμως σχετικά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ακόμα δεν!!! Γνωρίζεις όμως σχετικά;;;; Σου απαντησα και στην προηγουμενη σελιδα..... Κι εγω απο Κινα το εχω παραλαβει κανονικα με την international rom και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Ανεμενε και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Σου απαντησα και στην προηγουμενη σελιδα..... Κι εγω απο Κινα το εχω παραλαβει κανονικα με την international rom και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Ανεμενε και θα δεις Ναι οκ. Σε περίπτωση όμως γίνεται όπως προείπα.;;; Γνωρίζεις η απλα κουβέντα να κάνουμε;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ναι οκ. Σε περίπτωση όμως γίνεται όπως προείπα.;;; Γνωρίζεις η απλα κουβέντα να κάνουμε;;;;;; Σταματω για να μην κανουμε απλα κουβεντα.... Να σου απαντησει καποιος αλλος που γνωριζει το προβλημα που μαλλον...... δεν θα εχεις.... οταν θα παραλαβεις.... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Συννενοηθηκαμε!!! Ευτυχώς που μιλάμε την ίδια γλώσσα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tearstios Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Συννενοηθηκαμε!!! Ευτυχώς που μιλάμε την ίδια γλώσσα Εγω φταιω που σου απαντησα....κανενας αλλος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Εγω φταιω που σου απαντησα....κανενας αλλος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε φίλε δεν μου απάντησες.(Σε αυτό που σε ρώτησα) Αυτό είναι το θέμα.!! Να είσαι καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Ρε φίλε δεν μου απάντησες.(Σε αυτό που σε ρώτησα) Αυτό είναι το θέμα.!! Να είσαι καλά!Προφανώς και γίνεται. https://www.review-hub.co.uk/convert-the-oneplus-hydrogen-to-oneplus-oxygen/ Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. May 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2019 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. May 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2019 δεν ενεργοποιείται αυτόματα, τουλάχιστον όχι στο δικό μου OnePlus 6t, αλλά μπορείς χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις πατώντας στο τηλέφωνο *#800#, μετά enter-oneplus logkit-function switch και εκεί θα βρει τις 2 επιλογές:volte και voice over wifi. αν πας μετά στις ρυθμίσεις της σιμ θα τις βρεις κανονικά εκεί τις ρυθμίσεις που μόλις ενεργοποίησες. για να ολοκληρωθει η διαδικασία μιλας με πάροχο σου και σου ανοίγει τη γραμμή, εγώ με Vodafone θα περιμένω 2,3 μέρες όπως μου είπαν, οι άλλοι (Cosmote, wind) μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε Vodafone CU, τα έκανα τα παραπάνω. Όποτε πρέπει να πάρω στην εξυπηρέτηση για ενεργοποίηση. Πρακτικά υπάρχει βελτίωση στις κλήσεις; λογικά θα χρησιμεύει εκεί που δεν υπάρχει καλό σήμα κινητής αλλά έχει wifi. Από μπαταρία καμιά διαφορά;; https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/ Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasMD Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Μόλις είδα οτι έπεσε το 6T 8/128 στο Banggood στα 375€. Αξίζει λέτε; Θα πρέπει να αλλάξω κάτι στη συσκευή ή δουλεύει out of the box σαν να το είχα πάρει απο Ευρώπη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts