Jump to content

OnePlus 6T

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Κι εγω μια ερωτηση. Ποιος εχει το κινητο με καρτα ή συνδεση cosmote?

Προσπαθω να καταλαβω πως θα διαπιστωσω οτι εχω VoLTE με τη wind που το ενεργοποιησε πριν λιγο καιρο

Πήγαινε στη σελίδα 260,ποστ 3889 του OnePlus 6 νήματος και ακολούθησε τις οδηγίες.Δες και το βιντεο.Ενεργοποιησα προχθές το volte-vowifi στο 6τ με σιμ κοσμοτε ενεργοποιημένο το volte από πριν σε s9 κινητό.

Για τζαμακι έχω βάλει ένα της Spigen και δουλεύει άψογα το δακτυλικό.

Στάλθηκε από το SM-T715 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πήγαινε στη σελίδα 260,ποστ 3889 του OnePlus 6 νήματος και ακολούθησε τις οδηγίες.Δες και το βιντεο.Ενεργοποιησα προχθές το volte-vowifi στο 6τ με σιμ κοσμοτε ενεργοποιημένο το volte από πριν σε s9 κινητό.

Για τζαμακι έχω βάλει ένα της Spigen και δουλεύει άψογα το δακτυλικό.

Με ποιο δικτυο εγινε εσενα η δουλεια? Σου εμφανισε πανω δεξια το VoLTE οπως στο βιντεακι?

Ναι κανονικά και volte και vowifi.

Telefonika uk commercial

Δεν μου δουλεψε με κανενα απο τα 2 δικτυα.....

Μήπως πρέπει να στείλεις sms στη wind για να σου ενεργοποιηθεί το volte-vowifi;

Μήπως πρέπει να στείλεις sms στη wind για να σου ενεργοποιηθεί το volte-vowifi;

Απο οτι διαβαζω στο αντιστοιχο νημα εχει ενεργοποιηθει για ολους αυτοματα απλα ολοι περιμενουν τις καταλληλες ρυθμισεις για το κινητο τους

Αν έχει για πώληση κάνεις 1+6 t purple ας στείλει πμ. Αγορασμένο μόνο από το επίσημο site της 1+

Λάζαρος..

Στάλθηκε από το S10+

Λάζαρος..

Απο οτι διαβαζω στο αντιστοιχο νημα εχει ενεργοποιηθει για ολους αυτοματα απλα ολοι περιμενουν τις καταλληλες ρυθμισεις για το κινητο τους
δεν ενεργοποιείται αυτόματα, τουλάχιστον όχι στο δικό μου OnePlus 6t, αλλά μπορείς χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις πατώντας στο τηλέφωνο *#800#, μετά enter-oneplus logkit-function switch και εκεί θα βρει τις 2 επιλογές:volte και voice over wifi. αν πας μετά στις ρυθμίσεις της σιμ θα τις βρεις κανονικά εκεί τις ρυθμίσεις που μόλις ενεργοποίησες. για να ολοκληρωθει η διαδικασία μιλας με πάροχο σου και σου ανοίγει τη γραμμή, εγώ με Vodafone θα περιμένω 2,3 μέρες όπως μου είπαν, οι άλλοι (Cosmote, wind) μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

δεν ενεργοποιείται αυτόματα, τουλάχιστον όχι στο δικό μου OnePlus 6t, αλλά μπορείς χειροκίνητα να ενεργοποιήσεις τις ρυθμίσεις πατώντας στο τηλέφωνο *#800#, μετά enter-oneplus logkit-function switch και εκεί θα βρει τις 2 επιλογές:volte και voice over wifi. αν πας μετά στις ρυθμίσεις της σιμ θα τις βρεις κανονικά εκεί τις ρυθμίσεις που μόλις ενεργοποίησες. για να ολοκληρωθει η διαδικασία μιλας με πάροχο σου και σου ανοίγει τη γραμμή, εγώ με Vodafone θα περιμένω 2,3 μέρες όπως μου είπαν, οι άλλοι (Cosmote, wind) μπορεί να είναι ήδη έτοιμοι.

Τα εκανα ολα αυτα. Δεν εχω μιλησει ομως με τη wind. Αυτο εννοουσα οταν ειπα αυτοματα. Νομιζα οτι εχει ενεργοποιηθει σε ολες τις sim

Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω ευρωπαϊκή rom χωρίς καλώδιο;; Αν την κατεβάσω από το επίσημο σιτε στο κινητό γίνεται εγκατασταση;;;

Καλησπέρα. Μπορώ να περάσω ευρωπαϊκή rom χωρίς καλώδιο;; Αν την κατεβάσω από το επίσημο σιτε στο κινητό γίνεται εγκατασταση;;;

Το παρελαβες και εχει κινεζικη rom??

Ακόμα δεν!!!

Γνωρίζεις όμως σχετικά;;;;

Σου απαντησα και στην προηγουμενη σελιδα..... Κι εγω απο Κινα το εχω παραλαβει κανονικα με την international rom και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Ανεμενε και θα δεις

Σου απαντησα και στην προηγουμενη σελιδα..... Κι εγω απο Κινα το εχω παραλαβει κανονικα με την international rom και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Ανεμενε και θα δεις

Ναι οκ. Σε περίπτωση όμως γίνεται όπως προείπα.;;; Γνωρίζεις η απλα κουβέντα να κάνουμε;;;;;;

Ναι οκ. Σε περίπτωση όμως γίνεται όπως προείπα.;;; Γνωρίζεις η απλα κουβέντα να κάνουμε;;;;;;

Σταματω για να μην κανουμε απλα κουβεντα.... Να σου απαντησει καποιος αλλος που γνωριζει το προβλημα που μαλλον...... δεν θα εχεις.... οταν θα παραλαβεις.... :X

Συννενοηθηκαμε!!! Ευτυχώς που μιλάμε την ίδια γλώσσα

Εγω φταιω που σου απαντησα....κανενας αλλος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγω φταιω που σου απαντησα....κανενας αλλος.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε φίλε δεν μου απάντησες.(Σε αυτό που σε ρώτησα) Αυτό είναι το θέμα.!! Να είσαι καλά!

Ρε φίλε δεν μου απάντησες.(Σε αυτό που σε ρώτησα) Αυτό είναι το θέμα.!! Να είσαι καλά!
Προφανώς και γίνεται.

https://www.review-hub.co.uk/convert-the-oneplus-hydrogen-to-oneplus-oxygen/

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

σε Vodafone CU, τα έκανα τα παραπάνω. Όποτε πρέπει να πάρω στην εξυπηρέτηση για ενεργοποίηση.

Πρακτικά υπάρχει βελτίωση στις κλήσεις; λογικά θα χρησιμεύει εκεί που δεν υπάρχει καλό σήμα κινητής αλλά έχει wifi.

Από μπαταρία καμιά διαφορά;;

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/wifi-calling/

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

Μόλις είδα οτι έπεσε το 6T 8/128 στο Banggood στα 375€. Αξίζει λέτε;

Θα πρέπει να αλλάξω κάτι στη συσκευή ή δουλεύει out of the box σαν να το είχα πάρει απο Ευρώπη;

• The title was changed to OnePlus 6T