maria_1 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Γενικώς ωστόσο, το Xposed αντενδεικνυται από άπαντες τους developers που γνωρίζουν από κώδικα κλπ. Όλοι λένε ότι είναι αρχαίο λογισμικό με άθλια γραμμένο κώδικα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο τηλέφωνο. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούνταν κυρίως πριν αρκετά χρόνια. Κανεις γνώστης (developers κλπ) δεν το συστηνει εδώ και πολλά χρόνια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gk1971 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Η συσκευή είναι φοβερή σε απόδοση μπαταρίας Είμαι με beta 6 Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΦαντάσου ότι και το 5αρι που έχω από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του είναι θηρίο στη μπαταρία. Σε λογισμικό είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή Στάλθηκε από το Pixel 2 XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Γενικώς ωστόσο, το Xposed αντενδεικνυται από άπαντες τους developers που γνωρίζουν από κώδικα κλπ. Όλοι λένε ότι είναι αρχαίο λογισμικό με άθλια γραμμένο κώδικα που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο τηλέφωνο. Δεν είναι τυχαίο που χρησιμοποιούνταν κυρίως πριν αρκετά χρόνια. Κανεις γνώστης (developers κλπ) δεν το συστηνει εδώ και πολλά χρόνια.Δεν μπορώ να διαφωνήσω μαζί σου γιατί ούτε developer είμαι, ούτε γνώσεις κώδικα έχω. Αυτό που ξέρω όμως είναι πως εδώ και 3 μέρες που το έχω δεν μου δημιούργησε κανένα απόλυτος πρόβλημα. Έχω φέρει το τηλέφωνο όπως το θέλω με δύο μόνο modules. Ειδικά τώρα που είναι ένα απλό magisk module πιστεύω πως δεν έχει κάποιος τίποτα να χάσει. Δεν σου αρέσει; Ένα κλικ και μια επανεκκίνηση είναι. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Η αλήθεια είναι ότι και εγώ έκανα εκτεταμένη και πολλών μηνών χρήση gravity box ως το μοναδικό εξαιρετικό module σε xposed με συνεχή υποστήριξη από τον developer και πλήθος customization. Αλλά όλα αυτά με 8.1 και 5T. Με Pie δεν έχω εμπειρία ίσως στο 7αρι το ξανατιμησω όμως εφόσον δουλεύει απρόσκοπτα. Ειδικα η λειτουργία διαχωρισμός ήχο κλήσεων από ήχο notification εξαιρετικά χρήσιμο μιας και oneplus με Oxygen ακολουθεί την πεπατημενη με stock android και τις βλακωδες τακτικές της Google. Είπαμε να πάρει τα θετικά του stock android όχι και τα αρνητικά του. Ας παραδειγματιστει σε τελική η Oneplus από τα ξαδερφακια Vivo,Oppo που δίνουν χρήσιμα feature όπως αυτό με τον διαχωρισμό σε ήχο. Sent from my iPad using Tapatalk Edited March 28, 2019 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) Κι εγώ μόνο gravity box και Black Navigation Bar 1.0.7. Εκτός τα παραπάνω που έγραψα μου φαίνεται πολύ χρήσιμο και το ξεκλείδωμα στο wifi του σπιτιού μου. Όταν είμαι σπίτι δεν χρειάζομαι κωδικό ή δακτυλικό. Κάποιοι θα πουν γίνεται και με GPS. Εεε πιστεύω πως δεν είναι το ίδιο. Ή με ένα πάτημα stay awake η οθόνη. Και μόλις την κλείσεις επαναφορά στον χρόνο που είχες ορίσει. Γενικά το gravity box δίνει πράγματα που άλλοι φλασάρουν custom rom για να τα έχουν. Στο παραπάνω ποστ μου ΔΕΝ προτρέπω κάποιον να κάνει ρουτ. Αλλά όποιος έχει ρουτ πρέπει να το δοκιμάσει. Με μηδέν κίνδυνο. Edited March 28, 2019 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Κατά λάθος δεν ξέρω πως βγήκε εδώ. Ξέρετε τι είναι αυτό και πως βγαίνω χωρίς να χάσω τίποτα αρχεία? Κανένας κωδικός δεν δουλεύει Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Κατά λάθος δεν ξέρω πως βγήκε εδώ. Ξέρετε τι είναι αυτό και πως βγαίνω χωρίς να χάσω τίποτα αρχεία? Κανένας κωδικός δεν δουλεύει Δεν φαίνεται η φωτογραφία που ανέβασες :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 (edited) %5Bimg%5Dhttp%3A//i64.tinypic.com/1qo3sz.jpg[/img] Κατά λάθος μάλλον έβαλα ανάποδα τη θήκη δεν ξέρω πως βγήκε αυτό. Ξέρετε τι είναι αυτό και πως βγαίνω χωρίς να χάσω τίποτα αρχεία?* Κανένας κωδικός δεν δουλεύει Edited March 28, 2019 by apostolos01 Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Δεν μπορείς να κλείσεις την συσκευή; Δοκίμασες με volume + και power button για 10 δευτερόλεπτα; Ή την κλείνεις και συνεχώς σου εμφανίζεται αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Αν κρατήσεις πατημένο το power; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς για κάποια δευτερόλεπτα αλλά τίποτα. Άμα πατήσω forgot password μου βγάζει, θα γίνει wipe, yes or no ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όταν πατάω κωδικό μου βγάζει ότι κάνει encryption ή κάτι τέτοιο. Τώρα έκλεισε από μπαταρία Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς για κάποια δευτερόλεπτα αλλά τίποτα. Άμα πατήσω forgot password μου βγάζει, θα γίνει wipe, yes or no Λογικά είναι ο κωδικός που έβαλες όταν ενεργοποίησες το δακτυλικό. Απλά θέλει προσοχή στο πάτημα γιατί εύκολα μπορεί να κάνεις λάθος. ----- προσθήκη μηνύματος 97 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δοκίμασα διάφορους συνδυασμούς για κάποια δευτερόλεπτα αλλά τίποτα. Άμα πατήσω forgot password μου βγάζει, θα γίνει wipe, yes or no ----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επίσης όταν πατάω κωδικό μου βγάζει ότι κάνει encryption ή κάτι τέτοιο. Τώρα έκλεισε από μπαταρία Όταν δώσεις σωστό κωδικό κάνει decrypt το file system και σε βγάζει στο recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ωραία τώρα που δεν δέχεται κανένα κωδικό πως βγαίνω από εδώ? Ξέρει κανείς? Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ούτε ο κωδικός της SIM σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Ούτε ο κωδικός της SIM σου; Δεν έχει κωδικό η sim μου Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkmst Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Δεν έχει κωδικό η sim μου Είναι ο κωδικός που κλειδώνει η συσκευή σου (αυτός που εμφανίζεται όταν κάνεις boot, αυτός που έχεις δηλώσει σαν backup δακτυλικού κλπ). Δες μήπως το γράφεις λάθος, το πληκτρολόγιο εκεί είναι λίγο περίεργο. Εγώ με τη δεύτερη το πετυχαίνω πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Είναι ο κωδικός που κλειδώνει η συσκευή σου (αυτός που εμφανίζεται όταν κάνεις boot, αυτός που έχεις δηλώσει σαν backup δακτυλικού κλπ). Δες μήπως το γράφεις λάθος, το πληκτρολόγιο εκεί είναι λίγο περίεργο. Εγώ με τη δεύτερη το πετυχαίνω πάντα. Το έβαλα πολλές φορές αλλά τίποτα. Θα ξαναδοκιμάσω όταν φορτώσει λίγο. Ελπίζω να μη μου ανοίξει σε αυτό το σημειο Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. March 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2019 Τελικά αφού έκλεισε από μπαταρία, άνοιξε κανονικά. Ευχαριστώ Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Μίλησα με την COSMOTE και μου ενεργοποίησαν το WiFi calling. Μου ήρθε μάλιστα και sms επιβεβαίωσης. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Για μένα, όλη αυτή η ιστορία είναι ένα μεγάλο fail για την OnePlus. Το κακό είναι πως το χρειάζομαι, κυρίως το voWiFi, γιατί η πανμέγιστη c-ote έχει σήμα....0 στο σπίτι μου. Να πάω λέει από κατάστημα η εξυπηρέτηση πελατών, να δουν γιατί ενώ έδωσαν το OK δεν λειτουργεί η υπηρεσία. Μέχρι και η χαβαι το έχει ενεργοποιημένο. Never settle... Edited March 30, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Μίλησα με την COSMOTE και μου ενεργοποίησαν το WiFi calling. Μου ήρθε μάλιστα και sms επιβεβαίωσης. Τι πρέπει να κάνω τώρα; Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Για μένα, όλη αυτή η ιστορία είναι ένα μεγάλο fail για την OnePlus. Το κακό είναι πως το χρειάζομαι, κυρίως το voWiFi, γιατί η πανμέγιστη c-ote έχει σήμα....0 στο σπίτι μου. Να πάω λέει από κατάστημα η εξυπηρέτηση πελατών, να δουν γιατί ενώ έδωσαν το OK δεν λειτουργεί η υπηρεσία. Μέχρι και η χαβαι το έχει ενεργοποιημένο. Never settle... Να πας σε κατάστημα γιατί? https://forum.xda-developers.com/oneplus-5t/how-to/guide-volte-vowifi-german-carriers-t3817542 Το ήξερες από πριν ότι δεν υποστηρίζεται επίσημα, η χαβαι προφανώς και θα το έχει ενεργοποιημένο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 (edited) Το διάβασα το παραπάνω. Έχω κατεβάσει τα zip, αλλά διστάζω να προχωρήσω. Το έχεις κάνει; Χρειάζεται twrp, backup το efs κλπ. Sent from my ONEPLUS A6010 using Tapatalk Edited March 30, 2019 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Έχω κάνει εγώ την διαδικασία πάνω από πέντε φορές. Δουλεύει μια χαρά, προχωρήστε άφοβα Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. March 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2019 Καλησπέρα παιδιά. Το plus beat σας δουλεύει κανονικά; το είχα δούλευε ρολόι. Σε. Μια φάση σταμάτησε. 2 μέρες τώρα το βγάζω το βάζω και δεν. Δουλεύει για κάμποσες ώρες κ μετά τίποτα. Το. Έχω αλλάξει τη ρύθμιση και έχω επιλέξει don't optimize για τη μπαταρία. Καμία ιδέα; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. March 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2019 Κανει κάτι νερά η εφαρμογή ναι, σε μένα επανήλθε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. April 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2019 Κανει κάτι νερά η εφαρμογή ναι, σε μένα επανήλθε.Την ξανά εγκατέστησες; ή μόνη της έστρωσε; Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts