popotasss Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Κανένα drain μπαταρίαρα καθημερινά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Κανένα drain μπαταρίαρα καθημερινά! Μια απ' τα ίδια. Κι εγώ δεν έχω παρατηρήσει κάποιο drain. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Εγώ έχω τη συσκευή δύο μέρες και μπορώ να πω ότι είμαι φουλ ευχαριστημένος από τα πάντα στη συσκευή. Βέβαια γύρισα σε γνώριμα λημέρια καθώς είχα το 6 για ένα εξάμηνο. Και αν δεν είχα πάει σε Mix 3 (που δυστυχώς το βάρος του δεν παλεύεται) πολύ πιθανό να το είχα ακόμα. Δύο παρατηρήσεις : Πρώτη φόρτιση στοκ με έβγαλε 7ωρες SOT με τα πάντα ανοιχτά όλα μαζί. Σήμερα το πρωί έβαλα radioactive kernel και περιμένω ακόμα καλύτερα πράγματα σε 2-3 μέρες. Στο 6 ήταν ο καλύτερος σε μπαταρία από όσους είχα δοκιμάσει Το αργό δαχτυλικο που αναφέρουν αρκετοί εγώ δεν το βλέπω. Ναι δεν ποιανει πάντα αλλά αν βάλετε σωστά το δάχτυλο ανοίγει μια χαρά γρήγορα. Όχι σαν capacitive αλλά καμία σχέση με αυτά που διάβαζα. Το McLaren δεν ξέρω αν είναι placebo αλλά και εμένα μου φαίνεται πιο γρήγορο. Ίσως είναι μικρότερο το animation και μας δίνει αυτή την εντύπωση. BTW, έχει τύχει σε κανένα να εξαφανιστεί το McLaren ξεκλείδωμα? Χάνεται η εγγραφή μέσα στο database και πρέπει να γραφτεί ξανά όλο από την αρχή για να το αναγνωρίσει Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axelgr Δημ. March 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2019 Axel αν επιτρέπεται, ποια είναι τα ακουστικά; https://www.soundcore.com/products/variant/spirit-pro/A34020F1 Δεν θα με χαρακτήριζα audiophile. Στα αυτιά μου μια χαρά ακούγονται. Μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος για την ώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά,αν κάποιος θέλει να δώσει καμία γνήσια θήκη και είναι από Θεσσαλονίκη ας στείλει πμ Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popotasss Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Έσκασε beta 7!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 25, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Για βοηθήστε ρε παιδιά.. έβαλα μόνιμη ρεκοβερυ twrp 3.2.3.2 fajita και δεν μπουταρει το τηλέφωνο.. κάνει επανεκκίνηση συνεχώς στην twrp..γιατί κόλλησε κ δεν μπουταρει κανονικά μέσα?δεν θέλω να ξαναφλασαρω από την αρχή γιατί δεν πήρα backup... Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2019 Για βοηθήστε ρε παιδιά.. έβαλα μόνιμη ρεκοβερυ twrp 3.2.3.2 fajita και δεν μπουταρει το τηλέφωνο.. κάνει επανεκκίνηση συνεχώς στην twrp..γιατί κόλλησε κ δεν μπουταρει κανονικά μέσα?δεν θέλω να ξαναφλασαρω από την αρχή γιατί δεν πήρα backup...Magisk φλάσαρες; Μετά από twrp πρέπει να βάλεις magisk. Η τελευταία σταθερή είναι η 18,1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Magisk φλάσαρες; Μετά από twrp πρέπει να βάλεις magisk. Η τελευταία σταθερή είναι η 18,1 εβαλα και το magisk 18.1 ανοιξε .. εφτασε να βαλω το πιν μου το εβαλα. και μου εμφανισε απενεργοποιηση...εκλεισε μονο του και ξανα το ιδιο..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είχες σίγουρα ενεργά modules στο magisk ή ενεργά overleys σε substratum. Η λύση είναι να κάνεις uninstall όλα τα magisk modules μέσα από twrp με magisk uninstall mod. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Είχες σίγουρα ενεργά modules στο magisk ή ενεργά overleys σε substratum. Η λύση είναι να κάνεις uninstall όλα τα magisk modules μέσα από twrp με magisk uninstall mod. λες.? και τωρα που εκανα καταργηση εγκαταστασης μεσα απο το κινητο? και δεν εχω καθολου magisk .. ανοιγει το κινητο αλλα δεν μπορω να βαλω magisk . Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 λες.? και τωρα που εκανα καταργηση εγκαταστασης μεσα απο το κινητο? και δεν εχω καθολου magisk .. ανοιγει το κινητο αλλα δεν μπορω να βαλω magisk .Σου άνοιξε τελικά και έκανες uninstall μέσα από magisk Manager; Προσπαθείς να βάλεις ξανά magisk από magisk Manager ή από twrp; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Σου άνοιξε τελικά και έκανες uninstall μέσα από magisk Manager; Προσπαθείς να βάλεις ξανά magisk από magisk Manager ή από twrp; ξαναμπαινω μπουτ ρεκοβερυ φλασαραω από πανω όπως είναι παλι την μπετα 7..ανοιγει το κινητο όπως ηταν δεν εχασα κατι αλλα λειπει παλι το magisk..δοκιμασα το εσβησα τελειως εβαλα την 17,3 εκδοση πιο παλια. παλι το ιδιο.bootolop.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 (edited) ξαναμπαινω μπουτ ρεκοβερυ φλασαραω από πανω όπως είναι παλι την μπετα 7..ανοιγει το κινητο όπως ηταν δεν εχασα κατι αλλα λειπει παλι το magisk..δοκιμασα το εσβησα τελειως εβαλα την 17,3 εκδοση πιο παλια. παλι το ιδιο.bootolop..Κι εγώ beta 7 τρέχω από εχθές. Τι σου προτείνω να κάνεις. - Κατέβασε από εδώ το magisk module https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72542167&postcount=242 στο κινητό σου. - Κατέβασε από εδώ https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/development/recovery-unofficial-twrp-touch-recovery-t3861482 το zip της 37 twrp στο κινητό σου. - Boot σε twrp που μου είπες ότι έχεις ήδη. - Φλάσαρε την 37 και μέσα από twrp reboot to recovery. - Φλάσαρε magisk 18.1 και reboot system. Αν έχεις το πρόβλημα που είχες, που στο pin έκλεινε το κινητό. - Boot to recovery. - Flash το module που κατέβασες. - Recovery, advance, terminal και γράφεις uninmod. Αν έχεις εγκατεστημένα modules τα σβήνεις από εδώ. Απλά κάθε ένα που σβήνεις θα πρέπει να φλασαρεις το module. Αυτά κάνω μετά από κάθε αναβάθμιση και δεν έχω πρόβλημα. Την πάτησα την πρώτη φορά κι έμαθα να σβήνω ολα τα modules πριν από κάθε αναβάθμιση. Edited March 26, 2019 by efbill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Κι εγώ beta 7 τρέχω από εχθές. Τι σου προτείνω να κάνεις. - Κατέβασε από εδώ το magisk module https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=72542167&postcount=242 στο κινητό σου. - Κατέβασε από εδώ https://forum.xda-developers.com/oneplus-6t/development/recovery-unofficial-twrp-touch-recovery-t3861482 το zip της 37 twrp στο κινητό σου. - Boot σε twrp που μου είπες ότι έχεις ήδη. - Φλάσαρε την 37 και μέσα από twrp reboot to recovery. - Φλάσαρε magisk 18.1 και reboot system. Αν έχεις το πρόβλημα που είχες, που στο pin έκλεινε το κινητό. - Boot to recovery. - Flash το module που κατέβασες. - Recovery, advance, terminal και γράφεις uninmod. Αν έχεις εγκατεστημένα modules τα σβήνεις από εδώ. Απλά κάθε ένα που σβήνεις θα πρέπει να φλασαρεις το module. Αυτά κάνω μετά από κάθε αναβάθμιση και δεν έχω πρόβλημα. Την πάτησα την πρώτη φορά κι έμαθα να σβήνω ολα τα modules πριν από κάθε αναβάθμιση. ευχαριστω δοκιμαζω παλι και ξαναγραφω αμεσως Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 φιλε μου μπαινω με boot στην ρεκοβερυ αλλα δεν μπορω να φλασαρω το ζιπ 3,2,3,27 για μονιμη,. μου βγαζει σφαλμα error intalling zip file/storage /twrp-intaller-fajita3.2.3.27 πρωτη φορα κολλαω τοσο καπου. πολυ μπερδεμα η φαση..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 φιλε μου μπαινω με boot στην ρεκοβερυ αλλα δεν μπορω να φλασαρω το ζιπ 3,2,3,27 για μονιμη,. μου βγαζει σφαλμα error intalling zip file/storage /twrp-intaller-fajita3.2.3.27 πρωτη φορα κολλαω τοσο καπου. πολυ μπερδεμα η φαση..!!Μου φαίνεται περίεργο. Έχουμε την ίδια ρομ, beta 7, και σου έγραψα ακριβώς τι έκανα εγώ :( Αυτά κάνω εδώ και 5-6 αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μου φαίνεται περίεργο. Έχουμε την ίδια ρομ, beta 7, και σου έγραψα ακριβώς τι έκανα εγώ :( Αυτά κάνω εδώ και 5-6 αναβαθμίσεις. σιγουρα βαζω το σωστο αρχειο ρεκοβερυ? αυτο εννοεις.? TWRP 3.2.3-37 Unofficial Installer by mauronofrio το ενα το αρχειο img και γω βαζω αυτο που ειναi to zip.. Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 σιγουρα βαζω το σωστο αρχειο ρεκοβερυ? αυτο εννοεις.? TWRP 3.2.3-37 Unofficial Installer by mauronofrio το ενα το αρχειο img και γω βαζω αυτο που ειναi to zip..Ναι αυτό twrp-installer-fajita-3.2.3-37.zip. Το φλασαρεις μέσα από twrp που μου είπες ότι έχεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Ναι αυτό twrp-installer-fajita-3.2.3-37.zip. Το φλασαρεις μέσα από twrp που μου είπες ότι έχεις. δεν εχω μονιμη. μπαινω με fastboot boot στο ιδιο 3,2,3,27 αλλα στο img κανω flash zip αυτο που λεμε.. και μου βγαζει αυτο το σφαλμα Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 δεν εχω μονιμη. μπαινω με fastboot boot στο ιδιο 3,2,3,27 αλλα στο img κανω flash zip αυτο που λεμε.. και μου βγαζει αυτο το σφαλμαΜήπως από το θέμα στο xda να δοκιμάσεις καμία παλαιότερη έκδοση; img και zip; Εγώ έχω πολύ καιρό που έχω μόνιμη twrp και απλά αναβαθμίζω twrp με το αρχείο zip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. March 26, 2019 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Μήπως από το θέμα στο xda να δοκιμάσεις καμία παλαιότερη έκδοση; img και zip; Εγώ έχω πολύ καιρό που έχω μόνιμη twrp και απλά αναβαθμίζω twrp με το αρχείο zip. να παρω nandroid backup απο την ρεκοβερυ? να γυρισω με το τοολ σε στοκ και να ξανακαφλασαρω ολα απο την αρχη? θα γινει δουλεια? η θα με κανει καμια ζημια το backup? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 να παρω nandroid backup απο την ρεκοβερυ? να γυρισω με το τοολ σε στοκ και να ξανακαφλασαρω ολα απο την αρχη? θα γινει δουλεια? η θα με κανει καμια ζημια το backup?Δεν ξέρω τι να σου. Αν γίνει ζημιά με το backup μετά έχει πολύ δουλειά για να το στήσεις από την αρχή. Twrp μόνιμη μπορείς να περάσεις από εδώ https://eu.dl.twrp.me/fajita/; Αν ναι δοκίμασε τα βήματα που σου έγραψα παραπάνω με αυτήν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. March 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2019 Όσοι αλλάζετε κερνελ όπως προανέφερα έχω βάλει Radioactive. Στη δεύτερη φόρτιση χθες, 7 ώρες SOT με 4 email ( συνολικά καμία δεκαριά λογαριασμούς στο sync) και μικτή χρήση Wifi-data (65-35% θα έλεγα). Dark theme σε OOS, messenger, viber Σήμερα στο 65% 2.30ωρες. Αν και δεν κράτησα πολύ τον στοκ γενικά νομίζω πάει περίφημα. Αξίζει την δοκιμή έστω. Επίσης άσχετο, όχι μόνο μπορούμε να προσθέσουμε το fingerprint animation από το McLaren αλλά μπορούμε και να αφαιρέσουμε τελείως το animation. Εκεί που βάζουμε 3 για το McLaren βάζουμε έναν μεγαλύτερο αριθμό, κάνουμε επανεκκίνηση και έτοιμοι Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efbill Δημ. March 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2019 Καλησπέρα. Πρόσφατα έβαλα xposed στο κινητό μας και θέλω να το προτείνω σε όποιον είναι root με magisk. "Τρέχω" beta 7 αλλά δουλεύει και στην τελευταία σταθερή σίγουρα. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε και πιστεύω δεν θα μετανιώσετε. Από το link κατεβάστε τα δύο zip και το apk αρχείο. https://forum.xda-developers.com/xposed/android-9-0-xposed-solutions-t3889513 Μέσα από το magisk κάνετε εγκατάσταση τα magisk-riru-core-v17.1.zip magisk-EdXposed-v0.3.1.7_beta-release.zip με αυτήν την σειρά. Εγκατάσταση το XposedInstaller_v2.2.4-release.apk και επανεκκίνηση. Αν έχει νεώτερες εκδόσεις των αρχείων κατεβάστε εκείνες. Μέσα από το ed xposed κάντε εγκατάσταση το Black navigation Bar 1.0.7. Λέει για 5Τ αλλά δουλεύει και στο δικό μας. Από το play store ή από όπου θέλετε κάντε εγκατάσταση το gravitybox. Αν πειράξετε κάτι στο gravitybox κι έχετε bootloop δεν θέλει άγχος. Ακολουθήστε τον παρακάτω οδηγό https://magiskroot.net/uninstall-magisk-module-twrp/ Και διαγράψτε το ed xposed module μέσα από twrp. Το ίδιο κάνετε αν βάλετε κάποιο xposed module κι έχετε bootloop. Ενδεικτικά έχω αλλάξει τα παρακάτω χωρίς πρόβλημα. Lock screen : pin scramble, hide bottom actions. Quick settings: άλλαξα αριθμό πλακιδίων, δόνηση στο πάτημα τους, πρόσθεσα διαφορά πλακίδια κλπ Αυτόματη επέκταση ειδοποιήσεων. Ενέργεια :απενεργοποίηση power button στην οθόνη κλειδώματος, ήχος όταν φορτίσει το κινητό. Πολυμέσα :με σβηστή οθόνη αλλαγή τραγουδιών με πλήκτρα ήχου. Και πολλά άλλα. Τέλος να πω πως με το minminguard εγώ έχω bootloop. Επίσης αν πειράξω την navigation Bar μέσα από το gravitybox δεν μου δουλεύει το πλήκτρο πρόσφατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts