arkolykos Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Φίλος που πήρε το 5τ με απλο έφυγε την ίδια μέρα πάντως, τεσπα θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 (edited) Εμένα δεν μου αρέσει αυτό. Έχουμε τίποτα αναφορές αν δουλεύει καλά ο σενσορ με γυαλί? Μια χαρά δουλεύει Όπως δουλεύει και καταγρατσουνισμένος Edited November 2, 2018 by joca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 2, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Μια χαρά δουλεύει Όπως δουλεύει και καταγρατσουνισμένος Το γυαλί του δεν έχουμε δει ακόμα..τι γίνεται ωκαι δεν το εμφανίζουν ακόμη. Περιεργο Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Το γυαλί του δεν έχουμε δει ακόμα..τι γίνεται ωκαι δεν το εμφανίζουν ακόμη. Περιεργο Ποιος ξέρει. Υποτίθεται είχε ανέβει στο κινέζικο σαιτ τους για λίγο. Η Τρίτη είναι κοντά, θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2018 Ποιος ξέρει. Υποτίθεται είχε ανέβει στο κινέζικο σαιτ τους για λίγο. Η Τρίτη είναι κοντά, θα δούμε. Όντως στο china υπάρχει κανονικά https://store.oneplus.com/cn/product/oneplus-6t-3d-tempered-glass-screen-protector Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Καλό βλέπω κ τα κόκκινα ακουστικά .. θα ανοίξουν λέτε και αυτά την τρίτη? Ή θα γυρίσουμε ολόκληρο έργο όπως τα μαύρα με out of stockb συνεχομενα?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolos01 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχουν ανοίξει τα pre-order στο site.. Με την απλή αποστολή έχει κάποιος εμπειρία πόσες μέρες κάνει να φτάσει; Προς τους κατόχους,πως είναι η κάμερα του σε σχέση με s7/s8? Δεν έχω προλάβει να βγάλω πολλές αλλά μέχρι στιγμής μου φαίνεται καλύτερη από το s7 ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Από μπαταρία 5 ώρες sot Παράθεση Oneplus A6013 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Full αναλυτικό review με πολλες λεπτομέρειες και εμβάθυνση για όλους;) https://www.xda-developers.com/oneplus-6t-review/ Σχεδόν το σύνολο των αποριών λύνονται διαβάζοντας το ειδικά για τους λιγότερο γνώστες σε συσκευές της OnePlus και ειδική ενότητα για το in display finger sensor με αναλυτική επεξήγηση. must have tutorial. Edited November 3, 2018 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Andreas_1977 Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 The OnePlus 6T also lacks other features, such as always-on display and an official IP rating. When asked about the always-on display, the company replied that it was considering the functional value and power consumption of the feature before actually implementing it. If users do get it, it’ll probably be as an update. And when asked about the IP rating, OnePlus once again reiterated that the 6T is water-resistant. According to them, an official IP certification brings up the price of the phone, and they don’t think it’s worth it—at least for now. Και κάνω την εξής ερώτηση γιατί μας περνάνε για πρόβατα. Σε περίπτωση στραβής θα μου το αντικαταστήσουν ή θα μου το φτιάξουν? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 The OnePlus 6T also lacks other features, such as always-on display and an official IP rating. When asked about the always-on display, the company replied that it was considering the functional value and power consumption of the feature before actually implementing it. If users do get it, it’ll probably be as an update. And when asked about the IP rating, OnePlus once again reiterated that the 6T is water-resistant. According to them, an official IP certification brings up the price of the phone, and they don’t think it’s worth it—at least for now. Και κάνω την εξής ερώτηση γιατί μας περνάνε για πρόβατα. Σε περίπτωση στραβής θα μου το αντικαταστήσουν ή θα μου το φτιάξουν? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Η απάντηση γράφεται ως εξης;) Sorry, but I’m not taking any chances! Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 The OnePlus 6T also lacks other features, such as always-on display and an official IP rating. When asked about the always-on display, the company replied that it was considering the functional value and power consumption of the feature before actually implementing it. If users do get it, it’ll probably be as an update. And when asked about the IP rating, OnePlus once again reiterated that the 6T is water-resistant. According to them, an official IP certification brings up the price of the phone, and they don’t think it’s worth it—at least for now. Και κάνω την εξής ερώτηση γιατί μας περνάνε για πρόβατα. Σε περίπτωση στραβής θα μου το αντικαταστήσουν ή θα μου το φτιάξουν? Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk Μην λέμε τα ίδια. Και Ιp rated να ήταν άμα πάρει υγρασία δεν ισχύει πλέον η εγγύηση. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Ακριβώς. Τα ίδια ισχύουν και σε apple - samsung συσκευές. Παρόλο που ειναι πολυδιαφημισμένα ως αδιάβροχες. Αν πάρει νερό η πλακέτα είναι εκτός εγγύησης...!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Καλημέρα παιδιά, σας υποψήφιος αγοραστής και εγώ και όντας πρώτη φορά στην 1+ ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά την παραγγελία για να δω σε ποιο μέγεθος θα καταλήξω. Τα μεταφορικά πόσο πάνε με απλή αποστολή; Επίσης με την αγορά του κινητού θα πάρω κουπόνι για θήκη; Γιατί μου έχει γυαλίσει η κόκκινη σιλικόνης. Και αν μου δώσουν κουπόνι θα πρέπει να κάνω δεύτερη παραγγελία; Πως γίνεται ακριβώς; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Καλημέρα παιδιά, σας υποψήφιος αγοραστής και εγώ και όντας πρώτη φορά στην 1+ ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις όσον αφορά την παραγγελία για να δω σε ποιο μέγεθος θα καταλήξω. Τα μεταφορικά πόσο πάνε με απλή αποστολή; Επίσης με την αγορά του κινητού θα πάρω κουπόνι για θήκη; Γιατί μου έχει γυαλίσει η κόκκινη σιλικόνης. Και αν μου δώσουν κουπόνι θα πρέπει να κάνω δεύτερη παραγγελία; Πως γίνεται ακριβώς; Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Τα μεταφορικά απλή αποστολή είναι δωρεάν και γρήγορη είναι δέκα ευρώ. Για θήκη (πολύ καλή η κόκκινη) βάζεις την ώρα που παραγγέλνεις το κινητό ένα από τα κουπόνια που δίνουμε εδώ και σου αφαιρούνται εικοσι ευρώ. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Τα μεταφορικά απλή αποστολή είναι δωρεάν και γρήγορη είναι δέκα ευρώ. Για θήκη (πολύ καλή η κόκκινη) βάζεις την ώρα που παραγγέλνεις το κινητό ένα από τα κουπόνια που δίνουμε εδώ και σου αφαιρούνται εικοσι ευρώ. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια πολλά άτομα; Ευχαριστώ πολύ. Άρα μπορώ ίσως να κάνω υπέρβαση να πάω στο 256. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια πολλά άτομα; Ευχαριστώ πολύ. Άρα μπορώ ίσως να κάνω υπέρβαση να πάω στο 256. ενα κουπονι.. μια αγορα..!! -20 ευρω μαζι με την αγορα συσκευης . εκπτωση εχεις στο αξεσουαρ και οχι στην τιμη συσκευης.. εδω ειναι το δικο μου αν το χρειαστεις. Ευχαριστω! https://www.oneplus.com/gr/invite#EBCNLVU53AWVCB6 Edited November 3, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα κουπόνια πολλά άτομα; Ευχαριστώ πολύ. Άρα μπορώ ίσως να κάνω υπέρβαση να πάω στο 256. Τα κουπόνια μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν πολλά άτομα .Εσυ που θα κάνεις την αγορά μπορείς να χρησιμοποιησεις 1 για κάθε αγορά. Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Επειδή το μέλος που ειχα κανονίσει δεν θα το πάρει τελικά το κινητό υπάρχει κάποιος που θα το πάρει σίγουρα να ανταλλάξουμε κουπόνια? Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Επειδή το μέλος που ειχα κανονίσει δεν θα το πάρει τελικά το κινητό υπάρχει κάποιος που θα το πάρει σίγουρα να ανταλλάξουμε κουπόνια? Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Εγώ είμαι ο άνθρωπος σου Ok αγορίνα παρε https://www.oneplus.com/gr/invite#5SK9DN6YOWSP0HP Πήρα και το δικό σου απο πιο πάνω Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 (edited) Καλορίζικο αδερφέ μου ..! Τι χρώμα? Μιρορ εγώ λεω Edited November 3, 2018 by STATYSS Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkolykos Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα βαρέσω και εγω με το καλημέρα πως μπορώ να βοηθήσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joca Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Σκέφτομαι αν θα πάω για 6/128 ή 8/128. Δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια και συνήθως δεν έχω πάνω από 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα, οπότε μάλλον δεν θα αξίζει το έξτρα 30αρι για τα 8GB. θα μπορούσε να πάει για καμιά θήκη, έξτρα καλώδιο κλπ Χμμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. November 3, 2018 Author Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Θα βαρέσω και εγω με το καλημέρα πως μπορώ να βοηθήσω; Χτύπα και συ αδερφέ μου με το κουπόνι μου .. να πάρεις αξεσουάρ δώρο.. σε ευχαριστώ Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. November 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2018 Σκέφτομαι αν θα πάω για 6/128 ή 8/128. Δεν ασχολούμαι καθόλου με παιχνίδια και συνήθως δεν έχω πάνω από 3-4 εφαρμογές ταυτόχρονα, οπότε μάλλον δεν θα αξίζει το έξτρα 30αρι για τα 8GB. θα μπορούσε να πάει για καμιά θήκη, έξτρα καλώδιο κλπ Χμμ Αν ειναι να πάρεις θήκες παρε απο ebay που θα βρεις δεκάδες ιδιας ποιότητας και στο 1/3 της τιμής εδω που τα λεμε. Μονο μια θηκα αξίζει απο oneplus και αυτο μεσα απο 20ευρω κουπόνι προς εκμετάλλευση. Την εχει δει Apple της Κινας και OnePlus να τιμολογεί θήκες 20-30-40 ευρώ. Μην τρελαθούμε δηλαδη Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts