Jump to content

Sony Ericsson V600i

GEORGEGX20VF
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το davinciteam μόνο μέσω internet λειτουργεί δεν έχει κανένα κατάστημα εδώ Αθήνα???:Oαν είναι μόνο 10 ευρώ να πάω να τα δώσω!!!:)αλλά δεν έχω πιστωτική άμα θέλει μέσω internet!:(

sorry που ξαναρωτάω αλλά το αναφέρουν τόσοι δε μπορεί να μη ξέρει κανείς!!!:blink::shifty:ποιος θα μπορούσε να απαντήσει στο παραπάνω post???:)

Hip Hop.

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 178
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

το davinciteam μόνο μέσω internet λειτουργεί δεν έχει κανένα κατάστημα εδώ Αθήνα???:Oαν είναι μόνο 10 ευρώ να πάω να τα δώσω!!!:)αλλά δεν έχω πιστωτική άμα θέλει μέσω internet!:(

Γειά σας!

Η δική μου εμπειρία με με το v600i.

Το SE V600i του υιού, ένα ωραίο πρωί αποφάσισε ότι βαρέθηκε και άρχισε να αναβοσβήνει λευκή οθόνη. Για να σβήσει έβγαζες τη μπαταρία. Μεταφέρεται κατεπειγόντως στο τοπικό Γερμανό ο οποίος ζητά 30ε για να το φτιάξει. Μετά απο 10 ημέρες λέει ότι δεν μπορεί και πρέπει να το στείλει στο σερβις. Το σέρβις απαντά μετά απο 3 εβδομάδες ότι απαιτείται αλλαγή πλακέτας με κόστος 200ε.

Γλυτώνω παρατρίχα το εγκεφαλικό, βάζω το τούβλο στην άκρη και δίνω στον υιό ένα κουτί χαρτομάντηλα καθώς είχε δουλέψει ένα καλοκαίρι για να το αγοράσει.

Προχθές αποφασίζω να το κοιτάξω και γώ. Να μην τα πολυλογούμε, σήμερα το τηλέφωνο δουλεύει μια χαρά, δεν ειναι πλέον vodafοne live, αν και επειδή δεν έχω βρει firmware με ελληνικά μενού, γράφει μόνο τα μηνύματα σε ελληνικά.

Χρησιμοποίησα το XS++_version 3.1 και το firmware r2bb emea4 νομίζω. Για τη γλώσσα έβαλα στη σχετική θέση τα αρχεία απο το κ750 και διόρθωσα ένα customize.xml απο w800.

Ουτε davinci ούτε τίποτα! Μάλλον είμαι τυχερός:O

• 2 weeks later...

Ένας φίλος μου έδωσε το "SONY ERICSSON V600", στο οποίο όταν πάω να επιλέξω νέα μελωδία ως Ringtone, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Αδύνατη η χρήση του αρχείου. Λείπει ο κωδικός προστασίας DRM". Επισκέφτηκα ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι το DRM είναι λογισμικό και προφανώς δεν είναι φορτωμένο στο κινητό μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου υποδείξει από που θα κατεβάσω το εν λόγω λογισμικό και πως θα το τρέξω για το κινητό μου;

Ένας φίλος μου έδωσε το "SONY ERICSSON V600", στο οποίο όταν πάω να επιλέξω νέα μελωδία ως Ringtone, μου βγάζει το εξής μήνυμα:

"Αδύνατη η χρήση του αρχείου. Λείπει ο κωδικός προστασίας DRM". Επισκέφτηκα ένα κατάστημα Vodafone και μου είπαν ότι το DRM είναι λογισμικό και προφανώς δεν είναι φορτωμένο στο κινητό μου. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει και να μου υποδείξει από που θα κατεβάσω το εν λόγω λογισμικό και πως θα το τρέξω για το κινητό μου;

πολύ παράξενο.Νομίζω πως στο v800 γινόταν κάτι τέτοιο.Εγώ που έχω το v600 δεν μου έχει παρουσιάσει κάτι τέτοιο.Με μια αναβάθμηση ίσως στρώσει...;):)

Hip Hop.

• The title was changed to Sony Ericsson V600i