skafetzakis Δημ. May 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2006 Με τι προγραμμα κανεισ synchonize τις επαφες σου??? το ψαχνω αλλα εχω βρει ενα το οποιο δεν μου δουλευει! Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2006 Με τι προγραμμα κανεισ synchonize τις επαφες σου??? το ψαχνω αλλα εχω βρει ενα το οποιο δεν μου δουλευει! my phone explorer.:) Kalimera paidia. Antimetwpizw ena provlima me to kinhto mou. Den mporw na metaferw tis eikones kai tous hxous apo to kinhto mou sto pc. Antitheta mporw na metaferw tis epafes mou apo to kinhto sto pc. Otan kanw synchonize metaferontai mono ta contacts, calendar,notes,tasks. Eikones kai hxous pws mporw na metaferw? Paw na skasw!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 thanks! ειναι πολυ καλο! Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 thanks! ειναι πολυ καλο! οχι απλα καλο,αλλα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2006 Χαιρετώ τους συμφορουμήτες με V600! Απλά να σας πω οτι έκανα επιτυχώς αναβάθμιση από το σπίτι σε R2T002 το Σάββατο, όλα καλά και μάλλον εύκολα. Παρατήρησα ουσιαστική αύξηση στην ένταση των ήχων (ringtones, sms και warning tones), μου φαίνεται πιό γρήγορο στην εναλλαγή μενού, και άλλαξε και το εικονίδιο του address book - χωρίς όμως να έχω καταλάβει κάποια άλλη αλλαγή. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNISGR Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Με ποιο καλωδιο εκανες αναβαθμηση?με αυτο που εχει στο κουτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNISGR Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 Α!!!!:O Για χαρα σε ολους.δεν καταλαβα οτι ειναι το πρωτο μου.παρακολουθω το σαιτ καθε μερα,αλλα δεν ετυχε να γραψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 Γειά σου φίλε μου και καλως ηρθες στην παρεα μας! Η αναβάθμιση γίνεται μόνο με βάση συγχρονισμού (αυτή έχω εγώ) ή με κάποιο ειδικό καλώδιο - όχι το usb που βρίσκεις στο κουτί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNISGR Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 καλα το ειχα καταλαβει:( .thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Υπάρχει κανείς που να έχει αλλάξει το v600 σε κάποιο άλλο μοντέλο και αν ναι σε πιο?Είδε μεγάλες αλλαγές?Και αν ναι θα μπορούσε να μου δώσει τα αρχεία ώστε να το μετατρέψω μέσω xs++?αν ναι θα σας ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!;):happy: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2007 Υπάρχει κανείς που να έχει αλλάξει το v600 σε κάποιο άλλο μοντέλο και αν ναι σε πιο?Είδε μεγάλες αλλαγές?Και αν ναι θα μπορούσε να μου δώσει τα αρχεία ώστε να το μετατρέψω μέσω xs++?αν ναι θα σας ήμουν υπόχρεος ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!!!!!!!;):happy: κανείς?:cry::cry::cry: Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Φίλε pythagora_7 δεν είμαστε και πολλοί οι κάτοχοι του v600....έχεις ακούσει οτι γίνεται κάτι τέτοιο? για voda κινητό μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορεί να "αναβαθμιστεί" σε άλλο μοντέλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Φίλε pythagora_7 δεν είμαστε και πολλοί οι κάτοχοι του v600....έχεις ακούσει οτι γίνεται κάτι τέτοιο? για voda κινητό μου φαίνεται λίγο περίεργο να μπορεί να "αναβαθμιστεί" σε άλλο μοντέλο... Νομίζω ότι γίνεται κ600 χωρίς να είμαι σίγουρος!~:O πάντως αν γίνεται και ξέρει κάποιος εφπρόσδεκτος!;) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. October 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2007 Και όμως φίλε μου τελικά ίσως και να γίνεται αν ενδιαφέρεσαι όρμα!;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=180711&page=13 απ'ότι βλέπεις έχω κολλήσει με το CID αλλά πιστεύω σε λίγο θα έχει απαντηθεί:O Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bublenebula Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 πως μπορω να αναβαθμισω το κινιτο μου V600i με το καλωδιο DCU 11 και αν γινεται να βαλω το μενου της sony ericsson και οχι της τηλεφωνικης εταιριας που εχει ηδη ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 πως μπορω να αναβαθμισω το κινιτο μου V600i με το καλωδιο DCU 11 και αν γινεται να βαλω το μενου της sony ericsson και οχι της τηλεφωνικης εταιριας που εχει ηδη ευχαριστω λοιπόν για αρχή θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το λογισμικό απ'τη se και μετά θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα!!!το καλώδιο από που το πήρες και πόσο???:):O για να μη ψάχνεις κατέβασέ το από εδώ!!! http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=gr&lc=el Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bublenebula Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 λοιπόν για αρχή θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το λογισμικό απ'τη se και μετά θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα!!!το καλώδιο από που το πήρες και πόσο???:):O για να μη ψάχνεις κατέβασέ το από εδώ!!! http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=gr&lc=el το καλωδιο το πηρα απο καταστημα γερ/νος στα 30 ε το βρηκα παρα πολλη δυσκολα δεν ειχε κανενας αλλος στην πολη μου και εκει ηταν το τελευταιο ευχαριστο πολλη θα επανελθω με καινουρια ερωτηματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 το καλωδιο το πηρα απο καταστημα γερ/νος στα 30 ε το βρηκα παρα πολλη δυσκολα δεν ειχε κανενας αλλος στην πολη μου και εκει ηταν το τελευταιο ευχαριστο πολλη θα επανελθω με καινουρια ερωτηματα παρακαλώ!!!:Dαν το πουλάνε ακόμα θα το ψάξω μπας και το πάρω και εγώ!!!το πείρες πρόσφατα ή απλά τώρα είπες να το αξιοποιήσεις??? Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bublenebula Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 prin treis meres to phra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 prin treis meres to phra οκ έχω ακόμα ελπίδες λοιπόν!!!!!!!!!!:w00t::w00t::w00t:σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!!:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bublenebula Δημ. November 20, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2007 λοιπόν για αρχή θα σου πρότεινα να κατεβάσεις το λογισμικό απ'τη se και μετά θα προσπαθήσουμε να σε βοηθήσουμε με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα!!!το καλώδιο από που το πήρες και πόσο???:):O για να μη ψάχνεις κατέβασέ το από εδώ!!! http://www.sonyericsson.com/cws/support/updateservice/updateservicesoftware/key.DownloadGeneral.SonyEricssonUpdateService_21839?cc=gr&lc=el file moy katebasa to logismiko to ekana egkatastash alla moy zhtaei na katevasw apo http://www.macromedia.com mallon kapoin flash player katebasa enan flash tis adobe alla pali to idio zhtaei . kai mia alli erwtish to xs++ programma trexei me sindiasmo kapoioy alloy programmatos kai an oxi pos mporw na to leitoyrgisw me thn thira com poy bgazei sorry gia ta greeklsh alla kati erathe kai den pernei ellhnika euxaristw prokatabolika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις και Κ600i. Το ίδιο κινητό είναι αλλά χωρίς το Vodafone live. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.davinciteam.com Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2007 Αν θέλεις μπορείς να το κάνεις και Κ600i. Το ίδιο κινητό είναι αλλά χωρίς το Vodafone live. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξε μια ματιά εδώ http://www.davinciteam.com πράγματι το έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα!τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει free με κανένα far manager xs++ ή κάτι άλλο?????:) Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 πράγματι το έχω αναφέρει και εγώ παλιότερα!τελικά υπάρχει τρόπος να γίνει free με κανένα far manager xs++ ή κάτι άλλο?????:) Για free δεν ξέρω αλλά όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει τίποτα. Έτσι λοιπόν έδωσα 10€ στο davinciteam και το έκανα Κ600i. ;) Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pythagoras_7 Δημ. November 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2007 Για free δεν ξέρω αλλά όταν το είχα ψάξει δεν είχα βρει τίποτα. Έτσι λοιπόν έδωσα 10€ στο davinciteam και το έκανα Κ600i. ;) το davinciteam μόνο μέσω internet λειτουργεί δεν έχει κανένα κατάστημα εδώ Αθήνα???:Oαν είναι μόνο 10 ευρώ να πάω να τα δώσω!!!:)αλλά δεν έχω πιστωτική άμα θέλει μέσω internet!:( Παράθεση Hip Hop. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts